>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 26.10.2013 (sobota)

Status
Zamknięty.
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,TURCJA: PTT 1. Lig
Spotkanie:Trabzon-Ankaraspor
Typ:1
Kurs:3.40
Bukmacher:bet365
Analiza:
W tym tygodniu zmarł trener Trabzonu i legenda tego miasta Kadir Ozcangracza,w przeszłości trenował też Trabzonspor.Nie mam wątpliwości, co gracze czują i z jaką determinacją wyjdą na ten mecz . 1461 Trabzon nie grali źle w ostatnich meczach,w ostatni weekend pokonali na wyjeżdzie Bucaspor 2-0.Grali w tym meczu bardzo dobrze , ponieważ nie pozwolili Bucaspor stworzyć dogodnych sytuacji bnramkowych do zdobycia gola.Dzisiaj u gospodarzy nie zagra pomocnik Savas Yildiz.Ankaraspor w ostatniej kolejce sensacyjnie przegrał u siebie z Gaziantep BB 0-1.Mają oni ostatnio duże kłopoty z obroną.Myślę ,że gospodarze zagrają dzisiaj dla zmarłego trenera i pokonają gości.
⛔ 100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - WTA Tour Championship
Spotkanie: Na Li (CHN) - Petra Kvitova (CZE)
Typ: Total Tie Break ( Więcej 0.5 )
Kurs: 5.05
Bukmacher: ComeOn

Moim zdaniem typowanie wyniku końcowego w tym półfinale jest czystym hazardem. Trudno o bardziej wyrównane zestawienie tenisistek, wystarczy spojrzeć na ich idealnie remisowy (3-3) bilans bezpośredni, w którym wszystkie mecze pomiędzy Chinką i Czeszką kończyły się overowym wynikiem, a aż 5 z nich to zacięte trzysetówki. Wydaje się, że dzisiaj szansa na over jest chyba nawet większa niż zwykle, bo obie panie pokazały w Stambule bardzo dobrą formę. Wobec ogólnej niedyspozycji Azarenki w Stambule Chinka nie miała większych problemów z wygraniem Białej Grupy z ledwie jednym przegranym setem. Z kolei Kvitova Czerwonej Grupy wprawdzie wygrać nie mogła, bo to od początku zarezerwowane było dla Sereny, ale w meczach z Radwańską, a zwłaszcza wczorajszym meczu o awans z Kerber forma Czeszki była bez zarzutu i jak dla mnie, to ona jest dogiem tylko na papierze. Najpewniejszym scenariuszem tego meczu jest zacięty pojedynek na pełnym dystansie, liczę na co najmniej 2 przedłużone sety, z których chociaż jeden powinien się przerodzić w tiebreak. W Stambule obie już zaliczyły tiebreaki (Li 1, Kvitova 2) i to z dużo słabszymi rywalkami, więc nie powodu, żeby go nie było pomiędzy nimi. W tak sparowanym zestawieniu tenisistek dogrywka tiebreakowa nie byłaby niczym zaskakującym, tym bardziej, że wobec spodziewanej trzysetówki powinno być na to więcej szans niż zwykle. Typ oczywiście ryzykowny, ale widzę w nim spore value, bo kurs wydaje się zdecydowanie przesadzony. ⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Bundesliga
Spotkanie - Hannover : Hoffenheim
Typ - czerwona kartka w meczu ? Tak
Kurs - 4.00
Buk - Betsson

.. powrócę lepiej do czerwonej kartki , bo typy na gole ostatnio nie wchodzą a czerwień jak najbardziej . 10 seria w Bundeslidze i zainteresował mnie mecz pomiędzy Hannoverem a Wieśniakami z Hoffenheim , obie ekipy mają słabszy okres bo gospodarze od trzech spotkań bez zwycięstwa , natomiast goście od 4 tak więc mecz na przełamanie , tylko dla kogo ? gdy zajrzymy do H2H to tutaj na AWD-Arena bilans 3-0-2 i br. 7:7 czyli gdybyśmy mieli typować zwycięzcę to raczej trudno , chociaż 3 ostatnie mecze wygrywa Hannover , ale jak już wspomniałem to ja widzę tu kartkę w kolorze czerwonym i tak : Hannover w tym sezonie w 9 kolejkach zarobił 25 żółtych i 1 czerwoną tak więc widzimy że grają dosyć ostro , Hoffenheim pod tym względem trochę słabiej bo 18 żółtych i 1 czerwona , gdy zajrzymy do ich wspólnych meczy to doszukamy się paru czerwieni ale ....... dodatkowym atutem w/g mnie jest arbiter którym jest pan Tobias Stieler który popatrzmy na jego bilans - sędziował do tej pory 4 spotkania i pokazał 15 żółtych i 3 czerwone kartki i podyktował 1 rzut karny ale to nie wszystko bo popatrzmy komu pokazał czerwień ....... w meczu 24.08 pomiędzy Hoffenheim a SC Freiburg pokazał UWAGA ! 3 czerwone kartoniki 2 bezpośrednie i jeden w konsekwencji 2 żółtych ( 1 Hoffenheim 2 Freiburg ) tak więc w meczu o przełamanie spodziewam się sporej walki i trochę brutalności w grze , acha dodam może jeszcze że te czerwone kartki które pan Tobias pokazał w meczu Hoffe z Freiburgiem nie wynikały z brutalnej gry bo 1 czerwona została pokazana za obrażanie sędziego tak więc liczę na czerwień !
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +16
pirat0010 1,1K

pirat0010

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Spotkanie: Barcelona - Real Madryt
Typ: C.Ronaldo strzeli bramkę - TAK
Kurs: 2.10
Bukmacher: bwin
Analiza: Ronaldo strzelal Barcelonie bramki w 6 meczach z rzedu. Bedzie dodatkowo zmobilizowany aby przedluzyc ta passe i dalej pisac historie. Moim zdaniem sa wieksze szanse ze strzeli niz w poprzednich meczach tych druzyn dawno nie wdzialem tak slabej obrony Barcelony : mascherano nigdy nie byl typowym srodkowym obronca i juz nie bedzie...na sile tam ustawiany z powodu braku pilkarzyn na ta pozycje, Pique bez formy gra ostatnio tragicznie chyba przez Shakire i dziecko zapomnial jak sie gra. Jedyny Puyol prawie nigdy nie zawodzil ale on raczej nie wystapi poniewaz nie dawano wyleczyl kontuzje. Dani Alves ? wiecej ostatnio rozmawia z sedziami niz gra i sie kladzie gdy ktos go dotknie... z lewej zagra zapewnie Adriano ale jemu tez brakuje umiejetnosci aby grac w Barcelonie choc nie powiem ze w ofensywie robi swoje ale ja tu obstawiam na bramke RONALDO. powodzenia
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Basel
???? Federer R. - Pospisil V.
Powyżej 21 gemów ::: 1,68 ::: Pinnacle ::: 3/10
Z młodego pokolenia tenisistów jednym imponuje Dimitrov, innym Paire, Polakom Janowicz, a mi Vasek Pospisil z Kanady. W Szwajcarii wyskoczył znowu z taką formą jak w Montrealu na Mastersie. Pokonał już tutaj w dwóch setach Dodiga Ivana, Karlovica, Robina Haase który wygrał turniej w Wiedniu pokonując po drodze właśnie Pospisila. Pokonanie doświadczonego Hewitta w Austrii budzi podziw, wcześniej w Szanghaju wyeliminował Gasqueta i powalczył z murzynem Monfilsem który właśnie na tym Mastersie eksplodował swoim geniuszem pokonując Federera i urywając set zwycięzcy turnieju Novakowi Djokovicowi. Vasek jak już przegrywa mecze to po walce, ostatnio bardzo rzadko teoretycznie &quot;gładko&quot; z kimś odpadł. Federer prawdopodobnie przegra już dzisiaj, a Del Potro pokaże mu w finale miejsce w szeregu. Mecz powinien być zacięty, Federer wydaje mi się, że powinien mieć w tym meczu jeszcze trudniej niż przeciwko Bułgarowi.
✅ 68

wes_man 165

wes_man

Użytkownik
Dyscyplina: Bundesliga
Spotkanie: Schalke - Borussia
Typ: BTS - Tak
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bwin
Wszystkie dzisiejsze oczy będą zapewne skierowane na wielkie derby Europy gdzie Barcelona będzie podejmować Real Madryt oczywiście moje oczy również, ale nie podejmę się wskazywania w tym meczu żadnego z możliwych zakładów. Wybieram natomiast nie mniej ważne derby, ale w lidze niemieckiej. Schalke gra na Veltins Arena z odwiecznym rywalem czyli Borussią Dortmund. Tu też wskazanie faworyta będzie bardzo bardzo ciężkie. Są to derby więc wiem jak drużyny podejdą do tego spotkania. Wg mnie kurs na gospodarzy dość wysoki jak na takie spotkanie więc może skusić się na jakiej podpórki typu 1:0, 2:0. Ja wybieram typ BTS po kursie 1.50 i zdecydowanie do zagrania za poważniejszą gotówkę. Siła ofensywna jednych i drugich pozwala myśleć, że brami padać będą. Jak do tej pory jedna i druga drużyna tylko w jednym z dziewięciu meczów nie strzeliły gola. Schalke w meczu z Wolfsburgiem gdzie dostali lanie 0:4, a Borussia dość niedawno po niespodziewanej porażce w Mönchengladbach 0:2. Co ciekawe Borussia we wszystkich pozostałych meczach wyjazdowych bramki zdobywała. Można zatem sądzić, że strzelą i dziś. Schalke z kolei będzie chcieć zrekompensować fanom porażkę przed własną publicznością z Chelsea. Tak się zastanawiam czy w tym meczu gospodarze nie byli myślami przy spotkaniu z Dortmundem. Co do składów wiemy, że gospodarze zagrają bez kontuzjowanego Farfana – to ważna postać – Borussia bez Gündogana. Liczę, że typ pewny – Powodzenia :)
✅ 50

Otrzymane punkty reputacji: +9
kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Jupiler League
Spotkanie: Mons - Kortijk
Typ: Kortijk

Kurs: 2,10
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Zacznę od gości - są w świetnej formie, po słabszym początku sezonu. Obecnie 6. miejsce (6-1-4, 17:13), lecz obecny &quot;run&quot; predysponuje ich do miejsca nawet wyżej, bo z ostatnich sześciu spotkań wygrali aż pięć (jedno w pucharze). Szczególnie poprzednie dwa WIN robią wrażenie - z Club Brugge (4:1) oraz na wyjeździe z mistrzem Anderlechtem (1:0)! Wiele więcej nie muszę pisać - liczby i wyniki mówią same za siebie.
Gospodarze to czerwona latarnia ligi, bo bilans mają katastrofalny - ostatnie miejsce i tylko 2 remisy w 11 meczach (7:20). Ostatni punkt w lidze wywalczyli raptem 14.09 z Waasland, czyli drużyną o dwa miejsca wyżej w tabeli (żadne osiągnięcie). Dostają od każdego po kolei może nie baty, ale przegrywają seryjnie i nie sądzę, by dziś nastąpiło przełamanie - szczególnie przy obecnej dyspozycji Kotijk i ich strzelca wyborowego Santini, który z 11-stoma bramkami prowadzi w klasyfikacji strzelców.
Start o 20-tej...
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPremier League 2013/2014
Spotkanie: Crystal Palace – Arsenal Londyn AHC (2:0) – dwubramkowe zwycięstwo Arsenalu = ZWROT
Typ: 2
Kurs: 2,53
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 26.10.13 13:45

W sobotę o godz. 13:45 drużyna Crystal Palace podejmie lidera Premier League Arsenal Londyn. Przed startem kolejki gospodarze zajmowali 19. pozycję w ligowej hierarchii.

Arsenal jest absolutnym faworytem w tym spotkaniu – pewnie prowadzi w angielskiej ekstraklasie (bilans: 6W-1R-1P), jest niepokonaną drużyną od siedmiu spotkań ligowych oraz dysponuje znacznie większą siłą ofensywną od rywala. Tylko duet Oliver Giroud – Aaron Ramsey zdobył dla The Gunners dziewięć bramek w tym sezonie Premier League, natomiast cała drużyna Crystal Palace „uciułała” ledwie 6 bramek w 8 meczach. Ostatni mecz Arsenalu to porażka na Emirates z Borussią Dortmund 1:2 – myślę jednak, że Derby Londynu będą doskonałą okazją do powetowania sobie strat. Arsenal jest rozpędzony dzięki wygranym meczom oraz dzięki Ozilowi, który wydaje się być lekiem na całe zło w drużynie Wengera.

Beniaminek wygrał tylko jedno ligowe spotkanie (z Sunderlandem), resztę konfrontacji przegrał z kretesem. Nawet w Pucharze Ligi Londyńczycy zaliczyli porażkę, odpadając z Bristol City z League One. Ostatnie spotkanie Crystal Palace to porażka 1:4 w Derbach Londynu z Fulham. Co ciekawe, przed tym meczem ekipa z Craven Cottage zdobyła w 7 pojedynkach ledwie 5 bramek, natomiast w tym spotkaniu wystarczyło 55 minut by niemalże podwoić swój stan posiadania.

W składzie gospodarzy ujrzymy takich graczy jak Chamakh, Dikgacoi czy Jedinak. Jednak w obliczu jedenastki gości beniaminek prezentuje się słabo. Mało tego, z posadą menagera Crystal Palace pożegnał się Ian Holloway. Brak trenera przed spotkaniem z liderem tabeli może przynieśc gospodarzom piłkarską katastrofę.

Ostatni dwumecz między tymi ekipami został rozegrany w sezonie 2004/2005 – na własnym stadionie Cristal Palace „wyrwało” jeden punkt w spotkaniu z Kanonierami, na Highbury padł wynik 5:1 dla Arsenalu.

Sądzę, że będziemy świadkami jednego z najbardziej spektakularnych pogromów tego sezonu ligowego. Brak menagera, słabość ofensywy, kompletna katastrofa w defensywie – to grzechy główne gospodarzy. Arsenal powinien bez problemu poradzić sobie z lokalnym rywalem.
0/zw

R 184

ramos4

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Primera Division
Spotkanie: Barcelona - Real
Typ: Real
Kurs: 4.51
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Coz mozna powiedziec o tym spotkaniu? Caly pilkarski swiat dzisiaj bedzie patrzyl na odwieczne starcie dwoch rywali. Swoj typ opieram na tym, ze od kilku ostatnich spotkan Barcelona nie gra zbyt dobrej pilki, Real zagral bardzo dobrze z Malaga, gorzej z Juventusem, ale przy prowadzeniu i oslabionym Juventusie mogli sobie pozwolic na zmniejszenie tempa. &quot;Krolewscy&quot; nawet kiedy mieli ostatni slabszy sezon byli bardzo zmotywowani na Barcelone. Zdarzaly im sie wpadki jak porazki na wyjazdach z Levante czy z Granada, ale z Barca zawsze grali kapitalnie. Byc moze byl to problem motywacji, gracze mysleli &quot;jestesmy Realem Madryt, reszta druzyn jest od nas slabsza, wygralismy to spotkanie juz przed jego rozpoczeciem&quot; etc., Mourinho nie potrafil zapanowac nad druzyna. Co mozna pisac o &quot;Dumie Katalonii&quot;? Wszyscy wiedza jaka to druzyna, jakich ma zawodnikow. Stawiam dzisiaj na Real, bo bardzo podkusil mnie kurs bukmacherow.
Nikogo nie mam zamiaru namawiac, zeby postawil na &quot;Krolewskich&quot;, kazdy ma swoje zdanie, poza tym w tym meczu wszystko sie moze zdarzyc. W mysl zasady: &quot;kto nie ryzykuje ten nie pije szampana&quot; postawie ten mecz za drobne.
Powodzenia!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
2 liga niemiecka p.n.
Fortuna Dusseldorf-Padeborn
typ-więcej jak 2,5gola
kurs1,83
bukm- bwin
12ta kolejka 2 Bundesligi gdzie 6 Fortuna podejmuje u siebie 11 Padeborn. Gospodarze w dobrej formie,a w szczególności Charliston Benschop,który w wygranych meczach z Inglostad i Furth strzelił 4 bramki.Nie wystąpi podstawowy obrońca /9występów/Bornheuer,co osłabi linię obrony.Goście to drużyna mocno owerowa/3,36 bramki na mecz/Tracą bardzo dużo na11spotkań 21bramek.2 dobrych napastników z przodu Wurst i Saglik,a także wypożyczony zBorusii M Kaschuga.zdobyli więcej bramek jak Fortuna.Typ bardzo prawdopodobny
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +6
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Chemik Police vs Budowlani Łódź
Typ: Budowlani Łódź +2,5 seta
Kurs: 3,55
Buk: BetClic
Data/godzina rozpoczęcia: 26.10.2013/18-00
Analiza:
Zacznę od takiego stwierdzenia: no przecież kiedyś trzeba stracić seta. Może to zbyt banalne stwierdzenie, no ale. W dniu dzisiejszym zostaną rozegrane dwa spotkania w Orlen Lidze. Obok ,,mojego&#39;&#39; meczu będą grały również zawodniczki z Sopotu i Bielsko-Białej. Wracając do tego można by wydawało się ważniejsze starcia faworytkami niezaprzeczalnymi są gospodynie. O ile są niezaprzeczalnymi faworytkami zdaniem bukmacherów to zwycięstwa o tyle w perspektywie całego sezonu drużyna z Polic jest najpoważniejszym kandydatem do zwycięstwa w całym sezonie. Gospodynie zajmują pierwsze miejsce w lidze, z dorobkiem dziewięciu punktów, przy ani jednym nie straconym secie. Na rozkładzie mają takie drużyny jak Trefl Sopot, Piła i Dąbrowa Górnicza. Dziś z pewnością będą chciały odnieść zwycięstwo za trzy punkty. W ostatnim spotkaniu Policzanki były lepsze w każdym elemencie gry. Zdobyły 37 punktów z ataku. Najlepszą zawodniczką Chemika jest Małgorzata Glinka-Mogentale, która zdobyła 35 punktów. O sile drużyny świadczy również Anna Werblińska, czy też Katarzyna Gajgał-Anioł. Budowlane dziś stoją przed bardzo trudnym zadaniem. W ostatnim starciu wyjazdowym zdobyły trzy punkty z Piłą. Ważnym ogniwem Budowlanych jest Tabitha Love. W ostatnim starciu patrząc na statystyki Budowlane dobrze zagrały. Zdobyły 16 punktów blokiem. Bilety na to spotkanie bardzo szybko się rozeszły. W zeszłym sezonie drużyny nie grały ze sobą z przyczyn uzasadnionych. Strata jednego seta przez gospodynie-to nic złego. Może być różnie w tym spotkaniu. Wiadomo, że bardzo ciężko byłoby o wygraną przyjezdnych, ale ugranie jednego seta moim zdaniem jest w ich zasięgu-powodzenia
⛔ 100

E 45

ecko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Bundesliga)
Spotkanie: Bayer Leverkusen - FC Augsburg
Typ: Zespół 1 zwycięży a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola
Kurs: 2.20
Buk: bwin
Analiza:
Faworytem do zwycięstwa w tym meczu jest Bayer który zajmuje 3 miejsce z 22 pkt w lidze i idzie jak burza, Augsburg jest 13 z 10 pkt. Dotychczas drużyny te grały ze sobą 6 razy z czego w ostatnich 5 meczach to Augsburg zawsze strzelał przynajmniej 1 bramkę. Tym razem może być podobnie a Bayer jako faworyt będzie musiało strzelić conajmniej 2 z na pewno będą chcieli wygrać. Jeśli Augsburg nic nie strzeli to zawsze jest szansa że Bayer wygra wyżej bo obecnie w formie są i Kiessling i S. Sam. W lidze mistrzów wygrali 4-0 z Shahtarem a ci dwaj strzelili 3 bramki. W ostatnich 5 meczach między tymi drużynami padały następujące wyniki:
2-1 dla Bayeru
3-1 dla Bayeru
0-2 dla Augsburga
4-1 dla Bayeru
4-1 dla Bayeru
Więc kurs jak najbardziej do wzięcia. Ponadto w ostatnich 5 meczach Augsburg było zawsze over 2,5.
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +6
gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna I liga
Spotkanie: Olimpia Grudziądz- Miedź Legnica
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.92
Buk: Unibet
Mecz rozpoczyna się o godz 14:00....więc będzie szybko i treściwie bo pozostało mało czasu.
Mecz drużyn, które nieoczekiwanie grają o odmienne cele.
Niespodziewany wicelider zagra z zespołem,który liże rany po eks pseudo trenerze Ulatowskim. Postawiłem w tym spotkaniu over 2.5 nie przypadkowo. Jak się spojrzy na wyniki jakie osiąga Olimpia na swoim obiekcie to można zobaczyć, że na 7 spotkań 5 kończyło się wynikami w którym padło co najmniej trzy bramki. Do tego trzeba dodać ,że Miedź Legnica to zespół który lubi i ma kim postrzelać....ale potrafi też dużo goli stracić. Na ostatnie 4 spotkania Miedzi jakie rozgrywała, aż 3 zakończyły się wynikiem powyżej 2.5 bramek
Dolcan- Miedź 1-4
Puszcza- Miedź 1-4
Miedź -Chojniczanka 2-2
Czy to jest przypadek? W mojej ocenie zdecydowanie nie. Jedna jak i druga drużyna gra bardzo ofensywnie. Rzadko idzie na kompromis. Posiadają dość duży potencjał w postaci ofensywnie grających zawodników. Linie defensywne w obu zespołach należą w mojej ocenie do bardzo niepewnych.
Reasumując...trudno wskazać w tym meczu faworyta.. Niby zespół Miedzi się odradza, ale Olimpia przeplatając mecz słaby z bardzo dobrym u siebie może zaskoczyć. Tutaj każda z drużyn może sama pokryć over 2.5.
Myślę,że w Grudziądzu dzisiaj sobie postrzelają....
Jako ciekawostka...w tym sezonie oba zespoły grały ze sobą w pucharze Polski, gdzie lepszym zespołem okazała się Miedź wygrywając 3-0...mecz odbył się w w Grudziądzu.

Przewidywane składy:
Olimpia: Fabiniak - Pisarczuk, Staniek, Piter-Bućko, Woźniak, Kłus, Smoliński, Rogalski, Gawęcki, Ruszkul, Cieśliński.
Miedź: Ptak - Zasada, Woźniczka, Midzierski, Wołczek, Bartoszewicz, Cierpka, Łuszkiewicz, Szczepaniak, Łobodziński, Zakrzewsk
⛔ 100

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
bets by kosmo70
Piłka nożna - Niemcy Bundesliga - godz. 15.30
Mecz: Hannover 96 - Hoffenheim
Typ: h&#39;cap rzuty rożne Hannover (-1)
Kurs: 2.00
Buk: bet365
Witajcie. Wiele juz napisano na temat tego meczu, co do jednego buki są pewne, że w tym meczu padną bramki po obu stronach. Kurs w granicach 1.50 mowi wszystko. Rzeczywiście obie drużyny i strzelają i tracą, i tu właśnie widzę szansę dla mojego dzisiejszego typowania.
Statystyki rzutów rożnych wyglądają nastepująco:
Hannover (dom) - 7 7 5 8 8
Hoffenheim (wyjazd) - 4 5 6 1
Obie drużyny chcą przerwać passę 3 kolejek bez zwycięstwa, Hannover ma szansę na mocny awans w tabeli, w przypadku zwyięstwa nawet na 4 miejsce, jednak musi uważać na nieobliczalnych Wiesniaków, którzy na pewno sprawią wiele problemów. Może dojśc do sytuacji, kiedy Hannover pierwszy straci bramkę (Wieśniaki na wyjazdach prowadziły z HCV i Wolsfburgiem, Hannover w domu pierwszy tracił bramkę z Mainz i Augsburgiem), a gonienie wyniku zwykle prowadzi do zwiekszonej ilości kornerów. Poziom wyznaczony przez buka wydaje się zaniżony i przy kursie 2.00 warto zainwestować. Powodzenia
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,Finlandia
Spotkanie: Kärpät - Espoo
Typ: X2
Kurs: 3.00
Bukmacher: Betsson\
26.10.2013 16:00
analiza:
Dziś kolejne zmagania w lidze fińskiej hokejowej.Gospodarze od dziesięciu spotkań nie pokonani.fiu fiu tylko pozazdrościć takiej formy.Ale przecież wiecznie coś takiego nie będzie trwać.ja dziś liczę na to że się w końcu im noga powinie i nie wygrają spotkania bezpośrednio.W sumie już im w tym dziesiecio meczowym tripie w ostatnim czasie zanotowali dwa remisy ale i tak udało im się wygrac po dogrywkach.Dziś liczę ze także się trafi remis w regular time.A po nim niech się dzieje co chce.Wcvzoraj ledwo co na wyjeździe wygral Karpat.Mam nadzieję że nie będą mieli tyle szcześcia i regulaminowym czasie trafi się wynik nirozstrzygniety.Powodzonka chłopaki!!!
⛔ 100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka kobiet - 1. Bundesliga Women
Spotkanie: VC Wiesbaden(-1.5 sets) - SC Schweriner
Typ: 1
Kurs: 2.60
Bukmacher: William Hill

Zdobywczynie Pucharu Niemiec - SC Schweriner przeszły sporą metamorfoze, z drużyny odeszły wartosciowe zawodniczki a na ich miejsce przyszły słabsze. Praktycznie w każym elemencie są gorsze niż wcześnie, słabe przyjęcie a co za tym idzie bardzo kiepskie rozegranie. SC Schweriner sezon zaczęły tragicznie, dwie przegrane w lidze 1-3 oraz 0-3. Ostatnio w Lidze Mistrzyń były bez szans w starciu z RC Cannes, Francuzki nawet przez moment nie pozwoliły niemkom przejąć inicjatywy i wygraly gładko 3-0. Dzisiejsze gospodynie mają na kocie dwie wygrane w lidze i powinny sobie poradzić ze słabymi zawodniczkami SC Schweriner które notuja ostatnio słabe wyniki na dodatek grają na wyjeździe i są po podruży z Francji.
⛔ 100

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Bayern Monachium- Hertha Berlin
Typ: dodatkowa suma bramek over 3,5
Kurs: @ 1,75
Bukmacher: bet365
ANALIZA.
Witam, dzisiaj gdy wszyscy spoglądają do Hiszpanii na el clasico ja spoglądam nieco bliżej do naszych zachodnich sąsiadów, Gdzie Bayern Monachium podejmuje Berlińską Herthe. Na początek troche o kursie, jak zobaczyłem 1,3 na over 2,5 to mnie zamurowało, że tak wysoko- spodziewałem się czegoś z 1,15, max 1,2, więc over 3,5 za @1,75 gram w ciemno, a teraz dlaczego gram ten typ: Bayern jak jest na fali to robi z przeciwnikami co chce i jak chce, z Pliznem wygrali 5-0 (stosunek strzałów 35-0!!!) Jak w każdym meczu i w tym pewnie Bayern zdominuje środek pola i stwarzając sytuacje podbramkowe na pewno zdobędzie kilka bramek (minimum 3) natomiast jeśli chodzi o defensywę to „nieużywany” Neuer, gdy długo nie będzie musiał interweniować nie jest tak rozgrzany i nie czuje gry, więc może skapitulować (chociaż za to się go ceni, że przez 89 nie ma piłki a tu nagle wspaniała robinsonada) ale bramkę idzie mu strzelić i w tym też widzę szansę na over. Natomiast wracając do gospodarzy to podejrzewam, że sami pokryją ten over, bo ofensywna siła u nich wielka. Dzisiaj wg składu na szpicy ma być Muller, a jego piłka chyba najbardziej szuka, do tego holender i francuz na bokach a w środku szwani i kross, czyli 2 armaty, które walą z daleka z chirurgiczną precyzją, Lahm za nimi na defensywnym. Punktem dodatkowym jest gra van Buytena w środku, który wrócił do gry ale nie jest wg mnie w szczytowej formie i może kiksa walnąć jakiegoś. Liczę na grad bramek i zobaczymy jak będzie. Powodzenia.
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +7
kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Pilka nozna, Primera Division
Spotkanie: Barcelona - Real
Typ: Di Maria gol? tak
Kurs: 6
Bukmacher: bet365
Analiza:
O godzinie 18:00 odbedzie sie spotkanie pomiedzy dwoma odwiecznymi rywalami.
Mecz odbedzie sie na Camp Nou.
Faworytem wedlug bukmacherow jest Barcelona. Moim zdaniem jednak to Real na ten moment jest drużyną lepszą.
Barca gra swoją tiki take, ale w ostatnich meczach nie wychodzi im to tak dobrze jak wczesniej.
Angel Di Maria
W Lidze Mistrzów ma zdobyte 2 bramki.
W Primera Division zdobyl do tej pory tylko 1 gola.
Co prawda dorobek nie jest jakis powalajacy, ale mysle, ze po dzisiejszym meczu sie zmieni.
Zdecydowałem sie na taki typ ze wzgledu na to, ze z Angelem Di Maria Barcelona zawsze ma kłopoty. Piłkarz ten potrafi zrobic coś z niczego.
⛔ 100

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Bundesliga)
Spotkanie: Bayer Leverkusen - FC Augsburg
Typ: Bayer -1,5
Kurs: 2.675
Buk: Bet365
Analiza:
Nie będę wydziwiał. Niby seria Bayeru musi się kiedyś skończyć. Niby Augsburg to wbrew pozorom naprawdę niewygodny rywal. Mimo wszystko będę skłonny postawić swe pieniądze na zwycięstwo aptekarzy co najmniej 2 bramkami. Kurs moim zdaniem na takie zdarzenie zachęca, a mało co jest na nie. Drużyny są na dwóch różnych biegunach. Nie tylko jeżeli chodzi o klasę zawodników ale i o formę. Augsburg ostatnio w lidze ciągnie serię porażek, a Leverkusen u siebie gromi właściwie wszystkich. Włącznie z podobno mocnym Szachtarem (4:0). Co prawda ostatni mecz Ligowy z Hoffe wygrany w dość &quot;ciekawych&quot; okolicznościach i w mało przekonującym stylu ale piłkarze na pewno mieli w głowach już wcześniej wspomniany mecz w LM. Z resztą bardzo często jest tak, że gdy drużyna ma grać w pucharach to mecz ligowy przed traktuje po macoszemu i byleby jakoś wygrać. Bramki dla Bayeru strzelać na pewno ma kto. Sam, Kiesslieng i Son tworzą atak godny niejednego z czołowych europejskich klubów. Dodatkowo Augsburg ma problemy z zestawieniem linii obrony przez kontuzje.
Z tych i paru innych powodów nie sądzę by goście przerwali swą serię porażek, a gospodarze to wykorzystają i strzelą parę bramek. Pozdrawiam i polecam ;)
⛔ 100

przemkowsky 52

przemkowsky

Użytkownik
Dyscyplina: ???? ATP - DEBEL: Basel (Szwajcaria), twarda (w hali)
Spotkanie: Knowle J. / Marach O. - Fyrstenberg M. / Matkowski M.
Typ: Fyrstenberg M. / Matkowski M. wygrają pierwszego seta
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ja pójdę za strzałem kolejnym na Matkowskiego i Fyrstenberga, kolejny świetny kurs i kolejne bardzo pewne spotkanie. Miałem przyjemność oglądać spotkanie gdzie Polacy rozprawili się z Hanley&#39;em i Dlouhy&#39;ego 6 do 3 w pierwszym secie. W dzisiejszym spotkaniu widzę całkiem podobny wynik z racji iż mają przed sobą kolejną niedoświadczoną parę deblową, która rozegrała ze sobą kilka spotkań tylko. Dziwi mnie tylko fakt, że kursy na Konwle&#39;go i Marach&#39;a idą w dół gdzie Polacy to naprawdę świetny duet deblowy. Polacy mają fantastycznie zgranie w tym turnieju, twarda nawierzchnia jest zdecydowanie jedną z ich ulubioną gdzie osiągają bardzo dobre wyniki. Dziś widzę pojedynek zakończony również w 2 setach.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom