>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.09.2017 (wtorek)

Status
Zamknięty.
pinio1111 185,1K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówką K, ME
Godzina: 18:30
Spotkanie: Holandia - Chorwacja
Typ: Chorwacja +1,5 seta
Kurs: 5,6
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Kurs na poziomie 5 na handi+1,5, na tym poziomie w żeńskiej siatkówce? To nie Gruzinki więc dla mnie to nieporozumienie. Już w meczu Chorwatek z Włoszkami pisałem o tym jak niedoszacowane są kursy. Tam byłem pewien minimum jednego seta dla Chorwatek i się nie pomyliłem. Żałuję że nie zagrałem wtedy na dwa sety dla nich bo kurs był równe 7. Dzisiaj widzę, że nadal jest podobnie, więc gram dwa sety Chorwatek. Jak pisałem poprzednio podopieczne trenera Aksentijevica grają nierówno, ale coraz lepiej. Mają dwie armaty w postaci Barun i Fabris i to one ciągną grę tego zespołu. Z Włoszkami zagrały bardzo dobry mecz, a wygrana w czwartym secie do 10 robi spore wrażenie. Jeżeli zagrają jak ostatnio, to mogą się nawet pokusić o wygraną w tym spotkaniu. Holenderki nie brylują tutaj w bloku, a dzisiaj będą musiały się zmierzyć z bardzo mocnym atakiem i nie jestem pewien czy sobie łatwo z tym poradzą. Seta dla Chorwatek jestem pewien i tutaj kurs 2,31 to dla mnie promocja, jednak ja idę trochę dalej i gram na dwa wygrane sety przez Chorwatki!!!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Anglia League Two
Godzina: 20:45
Spotkanie: Wycombe - Crewe Alexandra
Typ: BTS
Kurs: 1,725
Bukmacher: 1xbet
Analiza: League Two w Anglii. na 5 ostatnich meczy h2h w aż 4 był BTS. Gospodarze na 10 miejscu a goście na 16. Gospodarze sporo strzelają i tracą a goście o 6 goli strzelonych mniej niż gospodarze. Jednakże Crewe od 3 meczy nie zdobyło bramki! Liczę tutaj na ich przełamanie i równiez gola dla gospodarzy. Crewe będzie się chciało równiez pewnie zrechabilitować za baty 0-5 z Carlisle i spróbować chociaż nie przegrać tego spotkania. Z kolei Wycombe będzie chciało zbliżyć się do czołówki i wygrać. Liczę tutuaj na otwarty mecz i kilka bramek oraz over 2,5. Powodzenia
✅ 72,5

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Europa, Liga Mistrzów
Spotkanie: Borussia Dortmund - Real Madryt
Typ: remis
Kurs: 3,98

Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Witam, cóż to bardzo popularny mecz dzisiaj i wszystko w zasadzie zostało już napisane. Gwoli ścisłości dodam, że dzisiejsza konfrontacja na Signal Iduna Park będzie trzynastą w historii pomiędzy tymi ekipami,aktualnie madrytczycy wygrywali czterokrotnie, trzy razy dortmundczycy a 5 razy był remis. Po raz ostatni zespoły te grały ze sobą w poprzednim sezonie, kiedy w fazie grupowej LM dwukrotnie padł remis 2:2. Fakt że Borussia jest aktualnie w dużym gazie i bardzo będzie chciała zmazać porażkę z pierwszej kolejki kuriozalnie może pomóc Los Blancos w osiągnięciu korzystnego rezultatu, korzystnego czyli w moim mniemaniu nie przegrają tego meczu. Sadzę ogólnie że każdy wynik jest tu dziś możliwy - a ja akurat wybieram remis jakoż, że historia lubi się powtarzać.
Real zawsze pozostanie Realem i choć wszyscy psioczą na ich formę może okazać się że rozegrają kosmiczne zawody. Cóż życzę wszystkim mega wrażeń z oglądania tego miejmy nadzieję porywającego i obfitującego w piękne bramki widowiska.
⛔ 100

p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Spotkanie: BVB - Real Madrid
Typ: Powyżej 10 rzutów rożnych
Kurs: 1.80
Bukmacher: Fortuna
Wczoraj plusik, więc dzisiaj liczę na powtórkę. Ależ ten mecz zapowiada się emocjonująco, Borussia zapewne zechce zrehabilitować się po porażce w 1 kolejce LM z kogutami, zaś Królewscy zechcą pokazać, że wcale nie są w dołku i że z drużynami niemiec wcale nie mają, aż takich problemów jak dotychczas mieli. Co ciekawe przeczuwam otwarty mecz pełen akcji, a rzuty rożne w tym meczu to formalność. Linia na Over 10 rożnych, to wcale nie taka wysoka linia jak na takie spotkanie, oba kluby zrobią wszystko, aby tylko stworzyć sobie sytuację bramkową i nie ma mowy tutaj o autobusie z jakiejkolwiek drużyny. Typ do dubla jak znalazł, a w swoich ligach oba kluby na prawdę robią sporo kornerów. Mam nadzieję, że typ wejdzie! Tak więc z fartem i powodzenia.
✅ 80

C 117

coolfun

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Spotkanie: Spartak Moskwa- Liverpool FC

Typ: Liverpool strzeli powyżej 2,5 bramki
Kurs: 2.70
Bukmacher: Lvbet
Analiza:
Na dzisiaj spotkanie z ligi mistrzów. Mistrz Rosji podejmie 4 drużynę Angli. Co tu dużo mówić Spartak nie jest w najlepszej formie. Dopiero 8 miejsce w lidze i 14 pkt po 11 meczach. W ostatnim meczu szczęśliwie zremisowali u siebie 2:2 po bramce w 92 minucie z ostatnią drużyną w tabeli. Trzeba zwrócić też uwagę na bramki stracone, mają ich aż 17, tylko Anży Machaczkała ma więcej straconych bramek od nich. To dużo mówi w jakiej formie są obrońcy drużyny z Rosji. Liverpool również nie zaczął tego sezonu jakoś fenomenalnie, ale trzeba przyznać ,że bramki strzelać potrafią. Nie mają stabilnej linii obrony, popełniają dużo błędów przez co często tracą bramki, no i muszą to nadrabiać w ofensywie. W ostatnim meczu strzelili 3 bramki dla Leicester i nie był to pierwszy taki mecz w tym sezonie potrafili to zrobić również w meczu z Watfordem, a dla Arsenalu strzelili 4 gole. Mają apetyty na 1 miejsce w grupie i jestem pewny, że będą chcieli to pokazać w tym meczu i rzucą się na przeciwnika od pierwszej minuty. Liczę, że ten mecz będzie wyglądał tak jak poprzednie mecze Liverpoolu w Lidze Mistrzów. W tamtych atakowali od początku. Z Sewillą mieli 2 bramki po 37 minutach i gdyby Firmino wykorzystał karnego to schodzili by na przerwę z 3 bramkami. Z Hoffenheim strzelili 4 gole, a 3 mieli już po 20 minutach, myślę ,że tutaj będzie podobnie. Co do siły ofensywnej Liverpoolu to w formie od początku sezonu jest Salah. Ma on 4 bramki w lidze i dodatkowo 2 bramki w Lidze Mistrzów i gdyby nie jego słaba skuteczność to miał by już dwucyfrową liczbę goli. W ostatnim meczu było już widać, że Coutinho wrócił do formy. Świetnie rozgrywał piłkę i okrasił swój występ piękną asystą i fenomenalnym golem z rzutu wolnego (liczę, że w tym meczu też postraszy strzałem z wolnego, bo potrafi to zrobić). Możliwe, że wyjdą ofensywnym składem i Coutinho zostanie przesunięty do drugiej lini. No i oczywiście został Mane. Świetnie zaczął sezon, właściwie to jest w stanie sam pociągnąć ten zespół do zwycięstwa. W tym sezonie jescze nikt nie był w stanie go zatrzymać (może oprócz sędziego, który dał mu czerwoną kartkę). Najbardziej liczę na to, że Mane poczuje głód piłki, bo puzował teraz 3 mecze po kartce, i swoją szybkością będzie mijał kolejnych rywali. Uważam, że goście są w stanie strzelić przynajmniej 2 bramki już w pierszej połowie i 3 w całym meczu. Powodzenia
⛔ 100

kamil68 396

kamil68

Użytkownik
Dyscyplina: Austria OFB cup 1/16 finału
Godzina: 19:00
Spotkanie: Parndorf - Mattersburg
Typ: 1 DNB
Kurs: 14
Analiza: Witam, pierwszy typ na forum i od razu walę typa z tz. „grubej rury” ????
Analiza nie będzie długa bo po prostu uważam, że warto zaryzykować ten mecz.
Do rzeczy, Mattersburg drużyna co prawda grająca w austryjackiej „ekstraklasie”, aktualnie po 9 spotkaniach 6 pkt. 9:18 w bramkach – słabizna.
Parnsdorf z kolei podobna sytuacja po 9 spotkaniach 9 pkt, 10:16 w bramkach.
Ale nie oszukujmy się to jest puchar, a jak wiemy puchary rządzą się swoimi prawami.
Dodam jeszcze ze h2h przemawia na korzyść gospodarzy 3/4 mecze wygrane przez Parnsdorf ( tak wiem dawne czasy bo 2014 r.), z czego 2 mecze pomiędzy tymi drużynami na podwórku dzisiejszych gospodarzy wygrywala właśnie drużyna PARNSDORF.
Powodzenia 
⛔ 100

dampy 107

dampy

Użytkownik
Spotkanie: Spartak Moskwa- Liverpool FC
Typ: Liverpool over 5,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.78
Bukmacher: Unibet
ANALIZA:
Witam
Dzis kolejna kolejka Ligi Mistrzów !
Do Moskwy przejeźdza dzis rozdrażniony ostatnim remisem w LM z sevillą drużyna z Liverpoolu !
W tabeli LM Wszytskie drużyny maja p 1 punkcie .Wspomniana wczesniej Sevilla zremisowała na wyjeździe z Liverpoolem 2-2 natomiast Spartak na wyjeździe zremisował z Mariborem.
W swoich ligach zdecydowanie lepiej radzi sobie Liverpool który po 6 kolejkach ligi angielskiej zajumje 5 miejsce z dorobkiem 11 punktów przegrywając 1 raz remisując 2 razy i wygrywajac 3 razy! ich bilans bramkowy to 12:11.
Spartak w swojej lidze Rosyjskiej nie imponuje po 11 kolejkach zajmuje dopiero 8 miejsce wygrywajac tylko 3 razy remisując a 5 oraz 3 razy przegrywajac ich bilans bramkowy to 16:17.
Dziś postanowiłem ze postawię na over rzutów roznych dla druzyny Liverpoolu.Nie chce porównywac tych dwóch zespolów bo to tak jakbym porównywał ligę angielska do ligi Rosyjskiej wiadomo liga Rosyjska pomimo sporych pieniędzy too wciąż nie ta sama półka co Premiere league.
Liverpool na pewno będzie prowadził grę i atakował od pierwszej minuty co za tym idzie licze na sporo rożnych linie 5,5 jak na to spotkanie jest z dosyć fajnym kursem linie nie wygórowana myśle że powinna być dziś spokojnie pokryta !
POWODZENIA !
⛔ 100

D 5

derek404

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna
godzina : 20:45
spotkanie:Besiktas-Rb
typ: 1
stawka: 2.95
bukmacher: fortuna
Hmm od kilku minuty drapię się po głowie i myślę dlaczego buki tutaj lekko faworyzują Rb? tego nie wiem być może jakiś wałek czy coś.Ja jednak pokuszę sie dziś w stronę gości mają oni przede wszystkim zgrany i doświadczony zespól w składzie tacy kopacze jak Pepe,Negredo,Lens,Tosun czy Quaresma robi wrażenie do tego atut swojego boiska i kibiców u Turków ciężko się gra.jeżeli nie ma jakiejś ustawki to jestem pewien ,że gospodarze to wygrają a kurs prawie 3zł na nich biere z pocałowaniem ręki.
✅ 195

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Eliminacje Ligii Mistrzow
Godzina: 18:00
Spotkanie: Budivelnyk-Tsmoki Minsk
Typ: Minsk Win
Kurs:
4.70
Momentami kursy siegaly 5.25-5.30,jednak juz wrocily do normy.
Nie rozumiem az tak wysokiego faworyzowania gospodarzy. Oczywiscie maja przewage parkietu,ale czy to wystarczy? Nie sadze..
Oba zespoly prezentuja bardzo podobny,zblizony poziom. Obie ekipy maja podobny styl gry. Minsk potrafi dobrze punktowac ,,za 3&#39;&#39;,świetnie zbierają pod koszem,natomiast Budivelnyk bardzo dobrze rzuca ,,za 2&#39;&#39; i są groźni pod koszem.
Obie ekipy w przeciągu meczu grają dość nierówno. Tragiczne kwarty przeplatają słabymi ( proszę spojrzeć na 1wszy mecz). Uważam,że i tutaj tak będzie.
Jednak to Misnk jest w lepszej sytuacji. Wygral pierwszy mecz u siebie i tutaj to gospodarze będą pod presją. A jak wiemy presja nie zawsze sprzyja wygrywaniu i punktowaniu. Ręka czasem przy rzutach może odmówić posłuszeństwa.
Uważam,że może być to ,,Close Game&#39;&#39; do końca,a komfortwowa sytuacja Minska z 1wszego spotkania może tylko pomóc im w wygraniu i tego spotkania. Przy bliskim wyniku gospodarze będą musieli ryzykowac trójkami,co nie koniecznie może się udać i wtedy otwarta droga do kontroli dla Minska ????
Moim zdaniem Value ????
Pomogłem? Zostaw proszę reputkę ;)
Typującym i Grającym życzę Powodzenia !
✅ 370

Otrzymane punkty reputacji: +43
C 66

calaquendi

Użytkownik
Spotkanie: M. City : Szachtar
Typ: M.City over 3,5
Kurs: 2,45
Bukmacher: forbet
Analiza : Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna City. U siebie w tym sezonie 3:0 z totenhamem, 5:0 z liverpolem, 5:0 z crystal palace oraz remis z evertonem w którym również stworzyli sobie dużo sytuacji bramkowych. W poprzedniej kolejce wygrana 4;0 z feynordem. City w tym sezonie w większości meczów wygrywa bardzo wysoko. A w drużynie gości morale mieszane. Wygrana 2 tygodnie temu z napoli oraz strata kapitana, który został złapany na dopingu. Powodzenia.
⛔ 100

K 169

kameneq

:)
Spotkanie: BVB - Real Madryd
Typ: Real Madryt
Kurs: 2,40
Analiza :
Hmm.. widzę, że dziś ciężko spotkać się z innymi typami niż Monaco i Borussia. O ile ekipa Glika może wygrać tak z typami na BVB się dziwię. Pewnie dlatego, że Real na Signal Iduna Park jeszcze nie wygrał? Jak dla mnie nie ma to znaczenia, każdy mecz jest inny... To faworyzowanie Borussi może się okazać zgubne, dlatego idę dziś w stronę Realu. Oczywiście będzie to ciężki mecz i różnie może się potoczyć jednak proponowany kurs wydaje mi się troszkę za duży. Realowi w lidze nie idzie to fakt, jednak w Champions League są inna drużyna. Liczę tu przede wszystkim na Ronaldo, który jedną akcja potrafi wygrać mecz. Ekipa z Niemiec dostała już pokaz gry od Tottenhamu i dziś może być podobnie. Myślę, że o tym meczu zostało napisane już wszystko.. Real dziś zdobywa 3pkt.
✅ 140

szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna LM
Spotkanie: fortuna
Analiza:
To będzie krótka analiza, z tenisem się spóżniłem a dziś dobrze wchodzilo wiec jedziemy do Sevilli.
Grupa E wszystkie drużyny mają po 1 punkcie, ale akurat zespół z Hiszpanii powinien być zadowolny z tego cennego remisu. W ostatniej kolejce Primera Division Sevilla doznała pierwszej porażki w sezonie.
Dramatyczny mecz w ich wykonaniu, słabe sytuacje i w ogóle źle się oglądało ten mecz, stąd też ten typ na dzisiaj, bo nie wierze ze strzela dzis Mariborowi 4 bramek i myślę też że nie stracą.
Słoweńcy we własnej lidze pozostają po dziesięciu kolejkach niepokonani -7 zwycięstw i 3 remisy, dobry bilans ale liga też słaba. Dzisiaj będzie 1,2:0. Pozdarwiam????
✅ 110

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Spotkanie: Borussia Dortmund - Real Madrid
Typ: Wygra Real + Over 3,5 goli
Kurs: 4,25
Bukmacher:
fortuna
Analiza:

Ja natomiast nie popieram tego że Real jest w słabszej formie czy coś podobnego. Strata punktów do Barcy jest w La Liga, natomiast w Lidze Mistrzów to inny rozdział. W lidze jest jeszcze bodajże 29 meczów, natomiast w LM jest tylko 6. Każde 3 punkty przybliża każdego do awansu a tym bardziej z 1 miejsca, które według mnie Real powinien zająć. Jednak w grupie ma Borussie i Tottenham którzy są godnymi rywalami. Powrót Ronaldo, a mimo to porażka z Betis 0-1, ale jak ? Przecież gdyby tam powpadało wszystko to co powinno przy odrobinie szczęścia to byłby pogrom Realu, po prostu masakryczna nieskuteczność i w końcówce popełniony błąd na wagę straty punktów. W ogóle mnie nie przekonuje jakikolwiek kryzys Realu, zauważyłem że z łatwiejszymi rywalami na papierze idzie im właśnie gorzej niż z równymi. Może to kwestia psychiki ? Nie mam pojęcia, ale wiem jedno że LM jest olbrzymie ważna dla Realu, Zidane&#39;a czy Ronaldo który zdobywając każdy kolejny gol jeszcze polepsza swój dorobek w LM. Borussia zaczęła od przegranej z Totkami na wyjeździe 1-3 i na pewno dzisiaj ten mecz będzie jeszcze ważniejszy dla nich w kwestii awansu. Fakt w lidze ładne, przekonujące wygrane, ale to wynika z tego że byli skuteczni w przeciwieństwie do drużyny z Madrytu. Mecze z poprzednich lat również były overowe i wpadały po 4 bądź 3 gole w meczu. Dzisiaj według mnie bez niespodzianki, Real ogra Borussie, ale nie łatwo i trzeba będzie trochę postrzelać. Zasób ofensywny obu drużyn jest ogromny i gwarantuje tylko gole w tak ważnym meczu.
✅ 325

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja 2 liga
Spotkanie: Orgryte-Trelleborgs
Typ: X (Handicap 1:0)
Kurs:4,1
Bukmacher: for
BET
Analiza:

&quot;W szwedzkiej Superettan gospodarze znajdujący się na 11 pozycji podejmują 3 zespół tabeli Trelleborgs. Gospodarze walczą o utrzymanie,natomiast goście o bezpośredni do awans do 1 ligi. Trelleborgs nie przegrał w ostatnich 7 spotkaniach-wygrał 6 i 1 zremisował.Zespół jest w &quot;gazie&quot;.Gospodarze nie przegrali ostatnich 3 spotkań-zremisowali z GAIS i Falkenbergs po 1-1 oraz wygrali 3-0 ze słabą Syrianska. Zespół Trelleborgs gra dobrze z tyłu-w swoich 3 ostatnich spotkaniach nie stracił nawet bramki.W tym sezonie ograł gospodarzy grając na własnym boisku 6-0,a więc różnica klas.Tutaj pogromu raczej nie przewiduję, ale uważam,że goście wywiozą z Göteborga 3 punkty&quot; Myślę podobnie jak kolega który typował to spotkanie dziś,aby nie powtórzyć kursu kierując się statystyką ostatnich 4 spotkań Trelleborgs na wyjeździe zagrałem ,że wygrają jedną bramką.
Pozdrawiam ;)
⛔ 100

N 555

nedved2212

Użytkownik
Spotkanie: Apoel-Tottenham
Typ:
1 drużyna wygra co najmniej jedną połowę
Kurs: 3.8
Analiza:
Tottenham znacznie osłabiony utratą Ericsena i Alliego oraz kilku wartościowych zmienników. Wysoka temperatura na Cyprze może utrudnić grę nawet zespołom z dobrej fizycznie ligi angielskiej. Kurs na gości totalnie nieadekwatny do ryzyka. Pozdrawiam!
⛔ 100

kacpii 1,9K

kacpii

Użytkownik
Spotkanie: Apoel Nik. - Tottenham
Typ: Obie drużyny strzelą - NIE

Kurs: 1.70
Bukmacher:
fortuna
Analiza: Witam wszystkich, jestem nowy na forum i dzisiejszego wieczoru wbijam z pierwszym typem. W oko wpadło mi spotkanie za które nie zabrało się dziś dużo osób a mianowicie pojedynek piłkarzy z Cypru z Kogutami. Tottenham rozegrał ostatnio dość ciekawy mecz w lidze z Młotami. Prowadząc 3:0 dali sobie strzelić dwie bramki i doprowadzili do nerwowej końcówki, mimo to 3pkt powędrowały właśnie do Kogutów. Mimo to w defensywie prezentują się solidnie, taki zespół jak Everton nie był w stanie trafić im do siatki a piłkarzom z Dortmundu udało się to zaledwie raz. A co Apoelu, prezentują się fatalnie w grze ofensywnej, wystarczy rzucić okiem na dwa ostatnie spotkania ligowe w których nie udało im się trafić do siatki. A przeciwników w lidze jakich mają nikomu mówić nie trzeba. Ogółem mówiąc nie widzę dziś szans na bramkę dla gospodarzy, Tottenham to zbyt wysoka półka a kurs jest zachęcający.Przewiduję wynik 3:0 dla Kogutów.
✅ 70

hetmanhwk 37

hetmanhwk

HWK
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Besiktas - RB Lipsk
Typ: 1/ +1.5
Kurs: 3.80
Bukmacher:
FORTUNA
Analiza:
Moim skromnym zdaniem Besiktas po prostu jest promocją od buków. Nie wiem kto i czym, kierował się wystawianiem się kursów na ten mecz, ale uważam, że zlekceważenie Besiktasu i to w dodatku u siebie to totalna głupota. Jest to drużyna z zaangażowaniem a przede wszystkim dużym bagażem doświadczenia w porównaniu do zespołu z Niemiec. Ekipa Lipska bardzo szybko wspięła się na szczyt dzięki dużej ilości pieniędzy ale trzeba podkreślić fakt że w mądry sposób &#39;&#39;pchanymi&#39;&#39; w ten zespół. Ekipa turecka pokazała juz nie pierwszy raz, że na swoim terenie są bardzo mocni, poukładani i zdyscyplinowani. Sądzę, że dzisiejszy mecz będzie obfitował w wiele sytuacji bramkowych i liczną wymianę ciosów z której znane są oba zespoły. Lubią pograć ofensywnie. W meczach tych zespołów pada dużo bramek i mecze mogą się podobać. Sądzę jednak że głównym aspektem gospodarzy jest właśnie własne boisko, I PRZEDE WSZYSTKIM KIBICE KTÓRZY DZIKO DOPINGUJĄ SWOJĄ DRUŻYNĘ DODAJĄC IM SKRZYDEŁ. Myślę że niesieni dopingiem zawodnicy Besiktasu w tej wymianie ciosów z Lipskiem wygrają. Moim zdaniem doświadczenie i własny teren wystarczą na korzystny wynik w dzisiejszym meczu ???? Stawki na ten mecz: na czyściutką 1/+1.5 uważam że 5,5/10 @3.80, na 1/+2.5 3.5/10 @4.60 a dla ryzykantów nawet 1/+3.5 2/10 @8.30. Jak to woli bezpiecznie do tasiemki to polecam 1X @ 1.60 7/10 bądz obie strzelą tak 7/10 @1.57.
Myślę że wszystko wyjaśnione i życzę sobie i Wam powodzonka ???? ! Z ciekawostek dodam że fajnie zagrać trebelka: Barcelona,Tottenham i Roma wszystkie 2/1+1.5 @4.13 moim zdaniem fajna opcja. Lub nawet pograć wszystko z handi 1:0 2 @8.76, wiem że mecze nie dzisiaj ale jakoś połączenie tych trzech typów fajnie mi tutaj pasuje i polecam! ???? ???? ???? WIEC MIŁEGO OGLĄDANIA i PROSZĘ ZOSTAWCIE REPUTKE I ŁAPKĘ W GÓRĘ JEŚLI POMOGŁEM ????????????
✅ 280

Otrzymane punkty reputacji: +14
juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nozna liga mistrzow
Spotkanie: dortmund-real madryt
Typ: dortmund wygra mecz i bedzie mial wiecej roznych
Kurs: 6.00
Bukmacher: unibet

Analiza:
wczoraj braklo bramki w recznej zeby wszedl fajny kurs,dzisiaj obstawiam swieto pilki noznej.typuje najciekawszy dzisiaj mecz miedzy dortmundem,a realem madryt,dla mnie faworytem jest druzyna z niemiec.w lidze ida jak burza-na szesc mieli jeden remis,a reszte wygrywali i to wysoko,ich bilans bramkowy to 19-1!mecz z tottenhamem przegrali 3-1 -ogladalem mecz i dortmund prowadzil gre ale przegral mecz taktycznie i mieli za duzo bledow w obronie-szczegolnie po stronie piszczka.real ma duze klopoty w lidze,na szesc meczy wygrali tylko trzy,u siebie nie dali rady betisowi,valenci i levante.maja duze klopoty ze skutecznoscia i forma tez jak na ten zespol niezachwyca.niemiecki zespol dzisiaj musi wygrac zeby liczyc o awans,beda prowadzic gre od poczatku meczu i o rozne jestem pewny i mysle ze mecz tez wygraja bo sa w gazie i graja u siebie-to duzy handicap borussi.pozdrawiam
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Liga Mistrzów
Spotkanie Apoel-Tottenham
Typ: over 2.5
Kurs 1.86
Buk Fortuna
Analiza: Cypryjski Apoel na swoim stadionie w tej kolejce piłkarskiej Ligi MIstrzów podejmował będzie ekipę Tottenhamu Londyn, ekipa przyjezdnych juz przed pierwszym gwizdkiem sędziego jest zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów, pomimo tego że grała będzie na wyjeździe, goście obecnie znajdują się w bardzo wysokiej dyspozycji, w pierwszym spotkaniu na swoim stadionie bez większych problemów poradzili sobie z zespołem Borussi Dortmund i goście teraz mają szanse na zdobycie kolejnego kompletu punktów, tym bardziej iż grać będą z najslabszym zespołem w tej grupie, Apoel natomiast w pierwszym spotkaniu przegrał na stadionie Madryckiego Realu 0:3, moim zdaniem gospodarze będą mieli spory problem żeby w tej fazie grupowej poszukać chociażby jednego punktu, bowiem ich grupa jest dosyć mocna i każda z ekip jest poza zasięgiem zespołu z Cypru, który nawet w lidze na swoim stadionie czasem popełnia wpadki, goście natomiast w poprzednich 10 spotkaniach wyjazdowych licząc wszystkie rozgrywki wygrali 8 razy i zanotowali 2 porażki, myślę że jak na spotkania z takimi zespołami jak : West Ham, Everton,Newcastle, PSG to wyniki są satysfakcjonujące i tutaj goście powinni od pierwszych minut zaatakować ekipę z Cypru, mój typ na to spotkanie to wynik 0:1 do połowy oraz 0:3 po 90 minutach tej rywalizacji liczę iż gospodarze nie zdobędą nawet jednego gola.
✅ 86

damiaannn 1,5K

damiaannn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Borussia Dortmund - Real Madryt
Typ: X
Kurs: 3.70
Analiza:

Dzis mecz
fazy grupowej na Signal Iduna Park cóż tu można pisać o wspaniałych indywidualnościach po stronach gospodarzy i gości. Co prawda Real jeszce nie wygral z Borussią na wyjezdzie ale to nie jest dobry argument by przesądzać szale na korzyść Borussi. Owszem gospodarze u siebie mają 12 zawodnika ,którym jest publiczność co dobrze wiemy. Na pewno doping nie zawiedzie i serca do walki również będą przepełnione by zmotywować się i wygrać z taką utytułowaną drużyną jaką jest Real Madryt. Myślę ,że dla realu remis będzie dobrym wynikiem i wywiezienie jednego punktu do Madrytu bedzie dosyć dobrą robotą na wygranę realu bym nie stawiał ,gdyż wiadomo przewaga wlasnego stadionu i takich kibicow jakich ma Borussia real moze tylko pomazyc w tym chociazby ostatnim wywiadze pepe który podkreslal ze kibice Besiktasu są o niebo lepsi od kibiców Realu. Według mnie Borussia nie jest w stanie pokonać madrytu i na odwrót dlatego stawiam na taki &quot;neutralny mecz&quot; chociaz spodziewam sie dużo bramek.Statystyki to jedno a indywidualności to drugie to pierwsze stoi po stronie gospodarzy a to drugie no chyba kazdy sie zgodzi ,że umiejetnosciami piłkarskimi real jest lepszy. Zatem doświadczenie zawodników realu zagra kluczową role.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom