>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.07.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 26. Lipca

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic
- Betfan
- TOTALbet
- eWinner
- superbet

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Wisła K - Zagłębie L
Typ: obie strz. po 2 lub więcej
Kurs: 5.00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Pisząc te analizę w niedzielny poranek nie znam wyników z całego weekendu jednak po 5 meczach z piątku i soboty widać mocno underowy trend . Sądzę więc że w 4 pozostałych potyczkach coś się ruszy pod tym względem a jako ten priorytetowy wybrałem spotkanie kończące 1 kolejkę zmagań.

Ostatnimi czasy w bezpośrednich starciach obydwu ekip nie brakowało goli z obu stron a zwycięsko z nich wychodziło Zagłębie czy to w Lubinie czy też w Krakowie. Dzisiaj ciężko stwierdzić jakim wynikiem zakończy się mecz , tym bardziej że to początek ligi ale liczę że znów postrzelają dosyć mocno obie ekipy. Typ odważny i na podgonienie bramkowych statystyk z ligowej kolejki. Liczę na strzelaninę z obu stron , być może zbyt życzeniowo ale jak będzie zobaczymy.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
typerskoki 638,5K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin
Typ:1 (Handicap 0:1)
Kurs:4,05
Analiza:

W Wiśle wszystko zmierza ku dobremu. Z miesiąca na miesiąc porządkowane są finanse, zatrudniony został dobry trener i doszło do tego kilku ciekawych zawodników. Wisła już w ostatnich sezonach pokazywała, że mimo swoich problemów jak "żarło" i była chemia na linii trener-zawodnicy to Wisła miała bardzo dobre mecze. Szczególnie u siebie przy Reymonta. Po przerwie letniej wracają kibice, wraca dobra chemia, wszyscy są optymistami. Cel to dążenie do top3 w przeciągu 2-3sezonów. Na dzień dobry, na ten sezon celem są okolicy miejsca 8-9. Fajnie by było zacząć od zwycięstwa, właśnie przy Reymonta. No i są dwie kwestie przekonujące mnie, do tego by to grubiej pograć.
Po pierwsze przeciwnik. W Lubinie bałagan na ławce, zwinął się trener. W jego miejsce w ostatniej chwilii przyszedł trener Żuraw, mający nie najlepszy bilans w Ekstraklasie, mimo że prowadził dość mocną drużynę. Klub stawia na przyszłość, na młodzież, co jest słuszną ideą, ale z góry podkreśla, że zanim ta młodzież osiągnie pewien poziom to może być na początku słabiutko. Wynik to sprawa drugorzędna, byle by się utrzymać. I tak mi się wydaje, że młodziki będą się ogrywać i Zagłębie będzie raczej w okolicy dołu tabeli niż jej górnej części. Szczególnie słabo to może wyglądać w pierwszych meczach, gdzie bardziej kwestia ogarnięcia tego bałaganu niż myślenia o jakiś spektakularnych seriach.
Po drugie kurs! BIorąc pod uwagę powyższe spodziewałem się kursu 1.95-2.20. 2.42 wydaje się sporą okazją, która prędko się może nie przytrafić w meczu tych drużyn.

Długo się zastanawiałem nad tematem i sobie pomyślałem, że jeśli mój scenariusz będzie w grze to równie prawdopodobne jest pokrycie handi, dlatego w typie dnia ryzykuje z opcją Handicap -1. Argumentacja? Jeśli nie mam racji i zawyżone kursy na Wisłe buków są zasadne to pewnie skończy się remisem lub wygraną gości. Jednak jeśli mam racje, to wydaje mi się, że tu nie skończy się na jednobramkowej wygranej. Widzę duży potencjał pokrycia handi a kurs jest z kosmosu, więc ryzykuje i biorę z handi.

305

Otrzymane punkty reputacji: +549
inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis IO K
Godzina: 5.30
Spotkanie: Sorribes Tormo - Ferro
Typ: Sorribes Tormo
Kurs: 1,55
Bukmacher: Etoto
Analiza:

No jeśli pokonujesz nr 1 światowego tenisa, to albo dostajesz pary i grasz na podobnym poziomie, możesz wygrać z każdym albo coś się dzieje z twoją psychiką, spoczywasz na laurach i odpuszczasz następny mecz. Tego akurat nie mogę przewidzieć, co będzie mieć w głowie Sorribes Tormo, ale wiem że gra na Olimpiadzie w Tokio, gdzie nikt nie odpuszcza. Ferro jest niezłą przeciwniczką, ale na pewno nie lepszą od Barty.

55

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +526
G 19,3K

Gradaj

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP - IO Tokio
Godzina: 08:30
Spotkanie: Dominik Koepfer - Maxem Purcell
Typ: powyżej 21,5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Analiza:

W drugiej rundzie tenisowego turnieju olimpijskiego zagrają 27-letni 57-my w rankingu ATP Niemiec Dominik Koepfer z 23-letnim 190-tym tenisistą świata Australijczkiem Maxem Purcellem. Prognozuje, że suma gemów w tym meczu wyniesie przynajmniej 22-a. Będzie to pierwszy oficjalny mecz tych zawodników. Niemiec w pierwszej rundzie nie bez problemów ograł po trzysetowym pojedynku preferującego korty ziemne Argentyńczyka Bagnisa. Australijczyk natomiast sprawił, nie lada sensację eliminując w dwóch setach Kanadyjczyka Augera Aliassime. Koepfer przede wszystkim przez wyższy ranking stawiany jest w roli faworyta przez oddsmakerów. Osobiście dawałbym tu więcej szans na zwycięstwo graczowi z Antypodów, którego domeną jest gra na kortach twardych. Jeżeli udało, mu się ograć numer piętnaście światowego zestawienia tenisistów to powinien on nawiązać walkę i stoczyć wyrównany pojedynek z zawodnikiem plasującym się o czerdzieści dwie pozycje niżej. Kto wie, czy nie będzie on sprawcą kolejnej niespodzianki.

100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Siatkówka mężczyzn - IO
Godzina: 4:05
Spotkanie: USA - Rosja (ROC)
Typ: Rosja (ROC)
Kurs: 2,75
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Bukmacherzy mocno faworyzują Amerykanów. Jest tak za sprawą genialnego spotkania USA z Francją. Trzeba oddać Amerykanom, że zagrali kapitalne spotkanie i bez problemu ograli Francuzów, ale to tylko jeden mecz i jeszcze nie można przesądzać, że ta reprezentacja jest w jakiejś rewelacyjnej formie. Czasem tak jest, że danego dnia drużynie wszystko wychodzi, a innego dnia może być odwrotnie. Gdyby nie ten mecz z Francją, to kursy na ich spotkanie z Rosją byłyby wyrównane. Przed igrzyskami bukmacherzy nawet minimalnie większe szanse na złoto dawali Rosji. Rosjanie też zrobili to co do nich należało, dość pewnie pokonali Argentynę 3:1. Mieli oni problemy na początku spotkania, ale im dłużej ten mecz trwał tym większa była przewaga Rosjan. Potencjał Amerykanów i Rosjan jest mniej więcej zbliżony, stąd według mnie kurs na Rosję jest za wysoki.

175

Otrzymane punkty reputacji: +589
infes 9,8K

infes

Użytkownik
Dyscyplina: WTA - SINGIEL: Igrzyska olimpijskie (Świat), twarda - 1/16-finału
Godzina:
04:00
Spotkanie: Fernandez L. A. vs Krejcikova B.
Typ: Krejcikova wygra 2:0
Kurs: 1.72
Analiza:

Tenis ode mnie. Niestety Gasquet się nie popisał...
Linijka nie bez powodu jest wysoka, ale zdecydowanie realna i dobra pod AKO. Krejcikova jest w mega gazie i ostatnie jej mecze tylko potwierdzają jej niezachwianą formę. Panie jak dotąd się nie mierzył, ale Fernandez mimo pokonania ostatnio lepiej notowanej Dajany myślę że na Barbore to będzie za mało. Przewiduje tutaj mocne 2:0 !

72

Otrzymane punkty reputacji: +454
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina: Siatkówka mężczyzn - IO
Godzina: 7:20
Spotkanie: Polska - Wlochy
Typ: Wlochy
Kurs: 3,75
Analiza:

Obym sie mylil, ale polska kadra poniesie kleske na olimpiadzie i to nawet nie wiem czy uda sie awansowac do cwiercfinalu, gdzie czekaja tradycyjne baty.

Ilez to zapowiedzi jacy to chlopaki sa super, nie maja odpowiedniego rywala, moga sie mierzyc jedynie sami z soba (tak ktos powiedzial) i jak zwykle wychodza trzy przyczyny kleski na najwazniejszych zawodach.

- nierozsadne szafowanie silami, skupianie sie na drugorzednych zawodach typou puchar swiata, liga narodow, liga swoatowa czy jak tam zwał, w roku olimpijskim to wygrywaja albo zajmuja 2 miejsce

- na ogol jak do mistrzowskiego skladu dodaje sie jeszcze jednego asa to nie konczy sie to dobrze. Podejrzenai o 'chody' 'obcy zabiera miejsca', generalnie lepsze zawsze jest wrogiem dobrego i bardzo czesto takie eksperymenty koncza sie klapa, mimo ze Leon to wartosc dodana bez dwoch zdan to jednak jako trener zawsze bylem wrogiem zmieniania zwycieskiego skladu. To nie jest najlepszy pomysl, chocby zobaczcie Juventus dokupil Ronaldo calkowicie dominujac w lidze i oprocz tego ze w LM jest dalej bryndza to jeszcze stracili prymat w lidze. To nie jest najlepszy pomysl bez dwoch zdan

- No i ostatnie trener chyba totalnie zwariowal. Powolal jakiegos zawodnika, ktory jest nie w pelni sil. I co, mysli ze 22 lipca ten juz zapomnialem jak mu tam (Kubiak?) majac na jego miejsce kilku zawodnikow zagryzajacych sie i palacych sie zeby grac

Ladne kwiatki wychodza, do tego Kurek coraz starszy, turniej olimpijski obfituje w niespodzianki a Wlosi to nie leszcze. spokojnie ich stac na wygrana z Polska

Polska - Wlochy 1-3

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Igrzyska Olimpijskie, męzczyzn
Godzina: 7:20
Spotkanie: Polska - Włochy
Typ: Polska i powyżej 178,5
Kurs:
2,00
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Polacy mocno rozczarowali porażką z Iranem 2:3 przede wszystkim nie kibiców a ich samych i można nawet brać pod uwagę to, że po 2óch meczach możemy mieć 2 porażki na koncie a raczej przed turniejem mało kto o takim scenariuszu myślał...
Leon i Kurek zagrali na dobrym poziomie ale widać było brak Kubiaka - Śliwka to jednak nie ten poziom i daleko mu do Naszego kapitana. Liczę mocno, że już jutro zagra jednak zobaczymy jak będzie i czy lekarze postawią Go na nogi.
Myślę, że P. Nowakowski jutro powinien wyjść w pierwszej 6 - jest najlepszym naszym blokującym a jutro będzie to bardzo ważne.
Jeśli chodzi o Włochów to co prawda wygrali mecz ale tylko 3:2 z Kanadą, jednak przegrywali już 0:2 więc można ich ganić ale również i chwalić, że wyciągnęli przegrany mecz i wygrali go.
Kurs na Naszych jest strasznie niski i nieopłacalny już lepiej dać 1 set Włochów po większym kursie. Ja jednak wierzę w Naszych ale uważam, że to będzie kolejny trudny i długi mecz.
Ogólnie Polacy z Włochami na wielkich imprezach przeważnie rozgrywają długie spotkania.

100

p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP IO
Godzina: 8:30
Spotkanie: Busta - Cilic
Typ: 1
Kurs: 1.46
Analiza: Dzisiaj Hiszpan podejmie Chorwata Cilicia który nie popisał się w swoim ostatnim meczu i męczył się mega z jakimś tam nieznanym Brazylijczykiem i wygrał fartownie. Tak naprawdę Cilic powinien być już poza IO ! Gość jest bez formy, jego serwis wola o pomstę do nieba. Busta to nie jakis no name z Brazylii tylko to już jest duża marka, aktualnie zajmuje 11 miejsce w rankingu rakiet świata ! Wiec nie jest to grajek z pierwszej łapanki tylko gość który ma pojęcia jak grać i wygrywać. Ostatnimi czasy w dobrej formie podoba mi się jego granie, uważam ze dzisiaj Cilicia odprawi z kwitkiem bez problemu, Chorwat jeszcze sam sobie pomoże w tym przegraniu jeżeli będzie grał tak jak w ostatnim spotkaniu bardzo na to liczę ze jego zagrywka będzie na poziomie amatorskim i Hiszpan co chwile będzie sobie go łamał .

46

Otrzymane punkty reputacji: +450
SolarisPL 111,9K

SolarisPL

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Challenger Poznań
Godzina: 16:30
Spotkanie: Andreozzi - Vukic
Typ: Andreozzi
Kurs: 1.78
Analiza:

Guido już raz zaprezentował się w Polsce z bardzo dobrej strony, gdy 2 lata temu oglądałem z trybun jego półfinałowy mecz na szczecińskim Challengerze, który wygrał po bardzo dobrym kursie i dotarł do finału imprezy. Argentyńczyk jest specjalistą od kortów ziemnych, kontuzja jakiś czas temu spowolniła bardzo jego karierę, ale wiem na co go stać. Taki przeciwnik jak Vukic, który nigdy nie wyrósł poza challki czy itf’y, nie powinien sprawić mu problemu, jeżeli Andreozzi będzie w pełni dyspozycji i sił. Panowie spotkali się 2 tygodnie temu, gdzie górą był Guido po trzysetowym spotkaniu.

100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: IO WTA
Godzina: 5.30
Spotkanie: Sorribes Tormo - Ferro
Typ: Ferro +1.5s HA
Kurs: 1,73
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Nie oglądałem całego meczu Barty - Tormo tylko highlight, ale już z niego widać dużo dziwnych wyborów ze strony Barty i raczej przeciętna dyspozycja, ale to musiało nadejść ile w zasadzie z rzędu spotkań mogła wygrywać - trafiło akurat na Hiszpankę, o tyle nie wygodną że jest to typowa przebijaczka i jak nie znajdujesz swoich winnerów albo jak Barty zamiast bić wzdłuż linii lub odwrotny cross grasz przeciwniczce nawet woleje do rakiety mając wszystkie możliwe kierunki otwarte to ona w końcu cię skubnie. Ferro wg mnie jest mocno 0-1kowa ręki raczej nie cofa, chociaż jak przestrzeliwuje to potrafi się zrefleksować, że może lepiej uderzyć te 10-15 mniej, ale w kort co widziałem niejednokrotnie w jej meczach. Jeśli idzie jej dobrze to może być niesamowicie niebezpieczna na kortach zwłaszcza twardych, a z S-Tormo jest tak, że wiem że ona będzie często po prostu przebijać, a jeśli zakładać scenariusz że Fiona zagra przyzwoite spotkanie to będzie niesamowicie korzystać z takiej postawy Hiszpanki. Byle siedział serwis to i forehand będzie czyścił linie jak to często mówi bodajże Karol Stopa, jak dla mnie set to pewniak w tym zestawieniu

100

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna/Premier Liga
Spotkanie: Niżny Nowogród vs Sochi
Typ: Sochi powyżej 1.5 gola
Kurs: 2.27
Bukmacher: TOTALBET
Analiza:

W rosyjskiej ekstraklasie kończy nam się pierwsza kolejka pojedynkiem na stadionie beniaminka. Niżny Nowogród podejmie Sochi. Gospodarze znaleźli się tylko i wyłącznie w elicie, ponieważ na Orenburg jest nałożona kara i z trzeciej pozycji znaleźli się w elicie. Nie mniej jednak należała im się ta promocja i ciekawy jestem jak poradzą sobie w Premier Lidze. Sochi to bardzo świeży projekt, który ściśle współpracuje z klubem hokejowym w KHL i obie sekcje zostały stworzone, aby zapełnić obiekty po Zimowych Igrzyskach Olimpijskich i przede wszystkim spopularyzować sport w tym regionie. Udało im się awansować do eliminacji do fazy grupowej Ligi Konferencji i bez większych problemów rozprawili się z Azerską Keshlą. Co prawda stracili swojego snajpera Antona Zabalotnyi do CSKA, ale jak widzimy po przygotowaniach bardzo dobrze radzą sobie w ofensywie. Strzelają sporo goli przede wszystkim ze stałych fragmentów gry, a i zastępcy Antona: Marko Dugandzic i Maksim Barsov starają mu się dorównać. Moim typem będą dwa gole faworytów. Uważam, że są lepiej przygotowani do sezonu od swojego rywala, poza tym beniaminek musi się niejako wdrożyć na wyższym poziomie. Liczę bardzo na skuteczność Sochi.

100

patryk7 740K

patryk7

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Godzina: 19:00
Spotkanie:
Ostersunds - Halmstad
Typ: under 2.5
Kurs: 1.81
Analiza:

Oprócz zwycięstwa 5:0 z Orebro gospodarze mają średnio jedną bramkę strzeloną na mecz. Orebro w tym sezonie nie ma silnej ofensywy. A teraz, gdy napastnik Blair Turgott (pięć z czternastu bramek strzelonych w tym sezonie przez OFK) jest na zgrupowaniu w drużynie narodowej Jamajki "siła ognia" gospodarzy jest jeszcze mniejsza. OFK w tym sezonie czeka bardzo trudna walka o utrzymanie i każdy punkt będzie "na wagę złota".
Halmstad jest niewiarygodnie mocne w defensywie (tylko Djurgarden straciło mniej bramek) i dzisiaj ma
duże szansa na zachowanie czystego konta. HBK nie jest drużyną ofensywnie nastawioną, mało strzela bramek rywalom i sporo spotkań remisuje.
Obydwa zespoły są nisko w tabeli (odpowiednio 15/8 pkt. i 12/12 pkt.) i dzisiaj raczej żadna z drużyn nie zaoferuje ofensywnej gry. A to zapowiada mecz w którym linia 2,5 strzelonych bramek raczej nie zostanie przekroczona.

81

Otrzymane punkty reputacji: +464
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Szwecja Allsvenskan
Godzina 19:00
Spotkanie : Varbergs BoIS - IFK Goteborg
Typ : IFK Goteborg wygra / powyżej 2.5 gola w meczu
Kurs : 3.30
Bukmacher : ETOTO

Piłkarze z Goteborga są na fali , ostatnie dwa mecze to dwa zwycięstwa i w bramkach 6:4 , trzeba zaznczyć że były to mecze z drużynami niżej postawionymi bo z Ostersunds wygrana 3:2 i Mjalby również 3:2 dziś kolejny rywal niżej postawiony stąd liczę że takie mecze są w zasięgu Goteborga , gospodarze sporo tracą ich defensywa to druga najgorsza formacja w lidze , stracili dotąd aż 21 bramek , gra u siebie także nie zachwyca bo 1-1-3 i bramki 6:11 , goście jeszcze nie polegli na wyjazdach ich dotychczasowy bilans to 1-4-0 i bramki 4:3 , ilość bramek strzelonych na wyjeżdzie nie powala ale wrócę do ostatnich dwóch spotkań Goteborga to wierzę że przynajmniej dwie bramki w z ich strony zobaczymy a że obrona także popełnia błędy to może jakieś 2:1 dla Goteborga ? !

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina : koszykówka 3x3
Godzina 15
Spotkanie : Polska - Holandia
Typ : Polska win
Kurs : 2,6
Bukmacher : betclic
Analiza:

Dla mnie ten typ to perełka. Polacy rozkręcają się z meczu na mecz. Widać, że Hicks zrozumiał że gra dla drużyny, a nie dla siebie. Mamy silny zespół, który może wygrać z każdym. Holandia nie należy do ścisłej światowej czołówki. Holendrzy mają bilans 3-2. A do tego w meczu z Belgią kontuzji doznał jeden z ich zawodników. To oznacza, że z nami zagrają prawdopodobnie w trójkę graczy. Gra bez zmian na takiej intensywności to ogromna korzyść dla Polski. Na innych bukmacherach kurs jest niższy, dlatego polecam zagrać to na betclicu ')

100

kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka 3x3 - IO
Godzina: 15:25
Spotkanie: Polska - Holandia
Typ: Powyżej 32.5 punktów
Kurs: 1.43
Bukmacher: lvbet

Na szybko bo zaraz ruszamy. Obejrzałem dziś obie ekipy, obie bardzo niefortunnie przegrały swoje mecze w samej końcówce rzutem na taśmę, co ciekawe obie ekipy były w roli faworyta. Holendrzy zagrali dobre spotkanie z Belgią, jednak przegrali minimalnie. My oddaliśmy wygrany mecz, brakowało nam 2 punktów, a Chiny rzuciły nagle 4 biorąc cały mecz. Dziwią mnie tak niskie linie na to spotkanie, obie drużyny grają dość szybko bez holowania piłki, w te 10 minut powinniśmy zobaczyć sporo akcji, Polacy bardzo agresywną grą powinni też spowodować wiele osobistych. Ciężko mi tu typować wygranego, bo obie ekipy rozgoryczone po porażkach, zaczynają się powoli "mecze o wszystko". Buki już same wariują, bo kursowy faworyt zmienia się co 30 minut. Ja uważam, że będzie to zacięty mecz, ale obfity w punkty. Większość meczów drużyny wygrały/przegrały przy 21 punkcie, co raczej pokryje spokojnie typ. Najniższą linię jaką znalazłem to 32.5 w lvbet, jednak jeśli ktoś chce zaryzykować linię 34.5 to najlepszy kurs ma w etoto - 1.95. Osobiście zagrałem powyżej 33.5 po kursie 1.65.

43

Otrzymane punkty reputacji: +503
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła K - Zagłębie L
Typ: obie strzela - nie
Kurs: 2.30
Bukmacher: ETOTO
Analiza: W związku z tym że będę na tym meczu zagram no Btts, ponieważ mam szczęście do nudnych meczów. Duża masowka na bramki w tym spotkaniu, Wisła faworytem według bukmacherów. Sporo osób gra na Btts, ale ja uważam że może nie być to specjalnie ciekawe spotkanie. 3 ostatnie mecze bezpośrednie to Btts, więc pora wkoncu na mecz w którym obie drużyny nie będą się cieszyć ze strzelonego gola. Wysoki kurs który w mojej ocneie ma spore szanse na wejście.

130

Otrzymane punkty reputacji: +720
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin
Typ: Wisła poniżej 0,5 gola
Kurs: 4,50
Bukmacher: betclic
Analiza:

Debiut Dariusza Żurawia na ławce trenerskiej Zagłębia. Lech za jego kadencji tracił mało goli stąd też widze spore szanse na powodzenie tego typu. Efekt nowej miotły w Ekstraklasie często jest doświadczany. Wisła w tamtym sezonie grała słabą piłkę, grając u siebie w koncowce sezonu z Warta i Cracovia nie potrafili strzelić gola, to z Zagłębiem, które powinno być szczelne w obronie też będą mieli z tym kłopot. Oczywiscie jest to pierwszy mecz, także jest sporo niewiadomych. Jednak kurs na ten typ jest mega zachęcający więc mysle, ze warto sprobować.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom