>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 26.07.2018 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 26. Lipca
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Kwalifikacje LE
Godzina 20:00
Spotkanie : Górnik : Trencin
Typ : Trencin over 2.5 gola
Kurs : 7.1
Bukmacher : Fortuna
Zacznę może od wczorajszej konfrontacji Legii z Trnavą i wynik 0:2 , dzisiejszy rywal Górnika co prawda nie zdobył tytułu mistrzowskiego ale zaglądam na ich bilans a tu mamy coś takiego 10-6-6 i br , no właśnie bramki .... 54:32 i ilość zdobytych daje im miano najskuteczniejszej drużyny , wspomnę jeszcze moze że wyjazdy i bilans br 31:17 tak więc warto się zastanowić właśnie nad ilością bramek w dzisiejszym spotkaniu , wiem że liga to liga a mecze pucharowe a tym bardziej LE czy LM to inna bajka ale pójdę za pierwszą moja myślą i potwierdzeniem tego meczem Legii to liczę na 3 bramki ze strony Słowaków , na over 1.5 gola kurs 2.79 ale ja zaszaleję i myslę że over 2.5 to nie będzie typ z rodzaju s/f !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
makaveli23 884,9K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball MLB
Godzina: 04:07
Spotkanie: La Angels - Chicago White Sox
Typ: Chicago White Sox
Kurs: 2.92
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Chicago wygralo dwa mecze z Angels w Los Angeles i mysle ze stoja na dobrej drodze by wygrac 3. James Shields dobry pitcher ktory jednak zawsze znajdzie sposob by przegrac, badz druzyna w jego meczach zdobywa zbyt malo runów by wygrac. Ja jednak mysle ze jezeli Shields zagra swoje to nie bedzie potrzeba zbyt wiele punktów by wygrać. Ostatnie mecze pokazują własnie taką zależność. White Sox wygrało z Angels 5-3 i 4-2. Dla Angels starterem bedzie Skaags ktorego rowniez ciezko wspierają batterzy Angels, ale mimo wszystko ma lepsze statystyki niz Shields. Stawiam na kolejna niespodzianke i wygrana Chicago WS, dla ktorych byla by to 7 wygrana w 10 ostatnich meczach wiec widac ze sa w lepszej formie niz Angels ktorzy maja 7 porazek w ostatnich 10 meczach.
⛔100

biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje LE
Godzina: 19:20
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Rio Ave
Typ: 2
Kurs:
2.85
Bukmacher: forBET
Analiza:
Tego dnia do rozgrywek wkracza Jagiellonia. Zmierzy się ona z piątą drużyną ligi NOS. Niektórzy pewnie pomyślą, że to nie jest świetne osiągnięcie, ale nie zapominajmy o &quot;fantastycznej czwórce z Portugalii&quot;, czyli drużynach które rok w rok okupują pierwsze cztery miejsca i nie da się ich zdetronizować. Można więc powiedzieć, że Rio Ave jest najlepsze spośród pozostałych drużyn w Portugalii. Myślę, że to będzie za dużo jak na Jagę, szczególnie że z roku na roku nasza liga słabnie i widać to po postawie w Europejskich pucharach. Problemy z ostatnią drużyną ligi mołdawskiej, wymęczony awans w ostatniej minucie z trzecią (teoretycznie czwartą, gdyby nie minusowe punkty Shiraka) drużyną w Armenii, gładka porażka z mistrzem Słowacji, gdzie bramki strzelali zawodnicy którzy &quot;nie poradzili sobie&quot; w naszej rodzimej Ekstraklasie. To wszystko nie napawa optymizmem. Mam nadzieję, że Jaga w chociaż minimalnym stopniu zmaże te skazy z klubów reprezentujących nasz kraj, jednak będzie szalenie trudno. Kurs na Rio jak dla mnie zdecydowanie zawyżony, dlatego warto grać. Dla mniej ryzykownych polecam X2. Pozdrawiam! ;)
⛔100

R 1,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna, Islandia
Godzina: 21:15
Spotkanie: Olafsvik - Kopavogur
Typ: poniżej 3,0
Kurs:
1,64
Bukmacher 1xBet
Analiza:

Zaległe spotkanie w Islandii – Inkaso – deildin. Dwie najlepsze ekipy w tabeli po 12 kolejkach. Gospodarze 2 miejsce – 26 punktów i 20:9 w bramkach i liderujący goście 28 punktów i 22:7. W meczach H2H wynik z ponad 3 golami padł tylko raz i było to w 2014. Sądzę, że obie ekipy nie będą chciały się otworzyć i gra defensywna weźmie górę nad ofensywą, a liczba straconych bramek wskazuje, że bronić się potrafią. W przypadku 3 goli w meczu będzie zwrot.
✅64

g-lupek 168

g-lupek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - MLS
Godzina: 04:30
Spotkanie: San Jose Earthqakes - Seattle Sounders
Typ: Gospodarze wygrają bez straty bramki
Kurs: 4,60
Bukmacher: unibet
Analiza: Ostatnia drużyna ligi gra z uplasowaną 2 lokaty wyżej, San Jose nie wygrało w domu już od 7 spotkań, odnieść zwycięstwa nie mogą już od 11 kolejek, goście wydają się idealną drużyną na przełamanie tej niemocy, do tego to spotkanie u siebie to spory atut w tej lidze. Seattle nieźle sobie radzi, to kilka kolejek temu to oni zamykali tabelę, lecz zdobyli w ostatnich 4 kolejkach 8 pkt co poprawiło ich sytuację. Po ostatnich wynikach sądzę że San jose było już blisko wygranej ale brakowało im trochę szczęścia i solidniejszej obrony, stąd myśle że dzisiaj się poprawią i nie stracą bramki i sami coś strzelą.
⛔100

pukon 1,3M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - BSN Portoryko
Godzina: 02.00
Spotkanie: Leones De Ponce - Caciques de Humacao
Typ: Leones De Ponce -3,5pkt (włącznie z dogrywką)
Kurs: 1.84
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Gospodarze czwarte miejsce z bilansem 16-17, goście ósma, ostatnia pozycja i bilans 12-21. O obu zespołach pisałem już trochę, tutaj czy w dziale tematycznym, więc nie będę po raz kolejny powtarzał to i zanudzał już tymi informacjami. Ekipa Humacao w ostatnim meczu pokonała Cariduros Fajardo 86-78, wielkie brawa za zwycięstwo, ale jednak warto zauważyć, że tutaj bardzo dużo &quot;pomógł&quot; rywal, poprzez swoją dyspozycję, przede wszystkim w końcowych fragmentach gry - gdzie ostatnią minutę gry przegrali 0-8, marnując naprawdę bardzo dogodne okazję na punkty. Mecz sezonu zagrali Penn i Pineiro, zawodnicy którzy zazwyczaj nie punktują jakoś wybitnie (średnie około 5pkt), tym razem zdobyli odpowiednio 15 i 17pkt - wydaje się, że drugi raz z rzędu nie zagrają tak dobrego meczu. Poza kadrą jest Vinales (20,1pkt), teraz doszedł jeszcze Graham (17,4pkt), który narzeka na uraz i prawdopodobnie nie zagra tutaj. Wobec tego znów cała odpowiedzialność spada na Costnera i Ortiza, którzy zapewne swoje zapunktują, ale to może być za mało na silną drużynę gospodarzy, już nie wspominając o tym możliwym coraz większym zmęczeniu przy tak intensywnym graniu jak ostatnio. Leones ewentualną wygraną, zabezpieczy sobie już co najmniej trzecie miejsce przed kolejną rundą, więc jak najbardziej jest o co grać. Po tych zmianach kadrowych o których już wspominałem, pisząc o tej drużynie w dziale tematycznym, prezentują się naprawdę świetnie, notując bilans 8-3. Własny parkiet, świetna dyspozycja w ostatnim czasie, brak informacji o możliwych nieobecnościach, natomiast po drugiej stronie istotne braki w kadrze, sporo grania ostatnio, to wszystko powinno raczej stawiać w roli mocniejszego kandydata do zwycięstwa drużynę Leones De Ponce.
✅84

Otrzymane punkty reputacji: +24
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 20;15
Spotkanie: st.Gallen - Sarpsborg 08
Typ: Sarpsborg 08 win
Kurs: 4.7
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Ja osobiście nie widzę problemu, w tym aby jedna z lepszych drużyn Eliteserien na przestrzeni ostatnich sezonów wypunktowała jutro Gallen. Szwajcarzy mają za sobą dobry sezon, aczkolwiek Sarpsborg kształtował się jako drużyna ładne 2-3 sezony i teraz wydaje się, że jest gotów, żeby zebrać żniwo w postaci awansu do LE. Drużyna ta gra zarówno dobrze wyjazdy jak i domowe mecze. Co najważniejsze mają balans między defensywą i ofensywą, co jest bardzo istotne w ich grze oraz zawodnicy są dość skuteczni. Dobrze przygotowaną akcję wykańcza tam i napastnik i obrońca i to jest ich ukryta broń, a zwłaszcza świetnie wypadł powrót Amina Askara z Turcji, który mimo że nie gra na pomocy, występując w roli bocznego obrońcy czy też wahadłowego strzela sporo ważnych goli. Dodatkowo Mortensen i Mohamed są może zawodnikami bez fajerwerków, ale zamiast na siłę gwiazdorzyć, nie przeszkadza im to że piłka nożna to gra zespołowa i ta współpraca owocuje regularnie zdobywanymi golami. Gra St.Gallen jest raczej nastawiona na solidną ofensywę, jednak Norwedzy nie będę grali super otwarcie, tak jak może Szwajcarzy przyzwyczaili się w konfrontacjach z drużynami typu Basel, Zurych itd. Skandynawowie prawdopodobnie wyjdą 4-4-2 i na spokoju będą szukać goli po kontrach i stałych fragmentach, zwłaszcza rzutach rożnych. Uważam, że kurs jest trochę przesadzony i warto poszukać tu, nazwijmy to &#39;&#39; niespodzianki &#39;&#39;.
⛔100

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. do Ligi Europy
Godzina: 18:30
Spotkanie: RB Lipsk - BK Hacken
Typ: RB Lipsk wygra do zera
Kurs: 1.54
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Wczorajsze zmagania drugiej rundy eliminacji Ligi Mistrzów już się zakończyły. Teraz czas na Ligę Europy, polskie drużyny raczej bez większych szans na grę w europejskich pucharach, ale do tego już przywykliśmy. Wybrałem spotkanie RB Lipsk przeciwko Hacken, niemiecka ekipa rzutem na taśme w ostatnim sezonie dostała się do europejskich pucharów, bo do ostatniego meczu kolejki nie było wiadomo kto zajmie szóstą pozycję w Bundeslidze. Hacken w tym sezonie Allsvenskan na odległym dziesiątym miejscu, ale oni może skupiają się w tym roku na pucharach.
Trochę zaskoczyły mnie kursy na to wydarzenie, gdy wpadłem na pomysł postawienia właśnie takiego betu, spodziewałem się kursów w okolicach 1,6-1,7. Mimo to wydaję mi się, że akurat w tym przypadku RB Lipsk nie ma zbyt wymagającego przeciwnika i wygrana z Hacken powinna być formalnością. Jedyna niewiadoma to czy dadzą sobie strzelić gola czy nie. Liga Europy rządzi się swoimi prawami, dlatego w tym przypadku nie wybieram handicapów, bo nie zdziwiłbym się gdyby Lipsk wygrało 1-0 po całym meczu męczarni. Co prawda Hacken jest trochę w uprzywilejowanej pozycji, gdyż sezon w Szwecji trwa cały rok, więc u nich jest dopiero środek sezonu. Dziesiąta pozycja w tak słabej lidze nie napawa optymizmem przed meczem z tak wymagającym przeciwnikiem. Hacken w tym sezonie rozegrali 16 spotkań, z czego zdobyli 4 punkty na meczach wyjazdowych i strzelili w nich sześć bramek. Tylko dwóch spadkowiczów ma gorsze statystyki jeśli chodzi o mecze wyjazdowe. Myślę, że jeśli Lipsk sam sobie nie strzeli bramki w tym meczu to zakład powinien wejść. Polecam!
✅54

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Godzina: 18:00
Spotkanie: Balzan Youths F.C.-Slovan Bratyslawa
Typ: Slovan wygra i będzie więcej jak 1,5 gola/TAK
Kurs:1,81
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Maltański Balzan zagra na sztucznej nawierzchni/u siebie mają normalne boisko/ w Ta Quali,gdyż ich stadion nie spełnia wymogów UEFA.Nawierzchnia nie faworyzuje gospodarzy jak sugerują niektóre portale.Jest to ,,troszkę mniejsza potęga,, jak Legia./a może nie?/......żartowałem
Slovan wg mnie drużyna trochę bardziej zorganizowana jak Trencin który pokazał Legii miejse w szeregu.
mecze 1 rundy
Balzan-Kesla/Azb/ 4-1 u siebie i 1-2 wyjazd
Slovan-Milsani/Mld/ 5-0 u siebie i 4-2 wyjazd
Dobry kurs na Slovan z handi 2,4.
Nie widzę większych szans dla zespołu z Malty.Po ostatnich wynikach w L.M. może paść dużo goli.
⛔100

maer 343,9K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Finlandia - Veikkausliiga
Godz: 17:30
Spotkanie: RoPS - Inter Turku
Typ: RoPS
Kurs: 2.10
Analiza:
Zapraszam do Finlandii gdzie w tamtejszej Veikkauliidze na Keskuskenttä zmierzą się ze sobą o ligowe punkty miejscowe Rovaniemen Palloseura a w gości przyjedzie drużyna Football Club International Turku.
RoPS w tym sezonie ligowym w swoich 20 meczach zdobyło 38 punktów co daje obecnie 2 miejsce w tabeli ligowej natomiast Inter Turku plasuje się na 8 pozycji w fińskiej Veikkauliidze ze zdobytymi 23 oczkami w swoich 19 rozegranych spotkaniach tego sezonu ligowego.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 7 zwycięstw, remis oraz 2 przegrane i bilans bramek 15-4 zaś goście na wyjazdach 4 wygrane, 3 remisy oraz 3 porażki z bilansem bramkowym 15-19.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy w tym sezonie ligowym grają bardzo dobrze i u siebie i na wyjazdach lecz to u siebie zdobywając więcej ligowych punktów do tego tracą bardzo mało goli na swoim Keskuskenttä gdzie w 10 starciach na swoim terenie stracone 4 gole w tym 2 z najlepszych fińskim HJK a goście na wyjazdach niby grają lepiej niż u siebie i zdobywają więcej punktów lecz mają 19 bramek straconych do tej pory i to powinni wykorzystać gospodarze strzelając gościom kolejnego gdyż ich obrona za dobra nie jest i moim zdaniem to gospodarze wygrają to spotkanie i umocnią się na 2 pozycji w ligowej tabeli.
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy, kwalifikacje
Godzina: 20:00
Spotkanie: The New Saints FC - Lincoln Red Imps FC
Typ: handicap 1 (-1.5)
Kurs: 2,65
Analiza:
Oba zespoły są mistrzami swojego kraju i odpadli już z kwalifikacji Ligi Mistrzów. Mistrz Walii TNS przegrał w kwalifikacjach Champions League z mistrzem Macedonii Shkendija Tetowo przegrywając na wyjeździe 0-5 a u siebie wygrywając 4-0. Z kolei mistrz Gibraltaru zespół Lincoln Red Imps pokonał najpierw mistrza San Marino drużynę SP La Fiorita wygrywając 2-0 a następnie odpadł z mistrzem Kosowa zespołem Drita po dogrywce przegrywając 1-4. Tak więc teraz mistrzowie dwóch krajów zmierzą się w kwalifikacjach Ligi Europy. Ja tutaj idę w stronę zwycięstwa zespołu z Walii. U siebie TNS powinien sobie poradzić z mistrzem Gibraltaru. Skoro udało im się wygrać z dużo lepszym zespołem niż ich dzisiejszy rywal czyli mistrzem Macedonii Shkendija Tetowo i to 4-0 to tym bardziej są w stanie i w tym meczu wygrać różnica kilku bramek. Ja idę w handicap -1.5 dl TNS, bo myślę, że tymi dwoma golami różnicy spokojnie powinni wygrać a kurs na to elegancki. Oba zespoły praktycznie w najmocniejszych składach na to spotkanie. Po stronie gospodarzy pod znakiem zapytania stoi występ napastnika Ebbe, a u gości z kolei nie zagra zawieszony za czerwoną kartkę w meczu z Drita obrońca Bernardo Lopes. Dla mnie u siebie gospodarze wydają się mocniejsi na papierze od rywala i próbuję dodatkowo z tym handicapem.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
husarz22 107,4K

husarz22

Forum VIP
Dyscyplina: piłka nożna - Liga Europy, kwalifikacje
Godzina: 19:30
Spotkanie: Szachtior Soligorsk - Lech Poznań
Typ: Gospodarze strzelą powyżej 1.5 goli
Kurs: 2.80
Analiza:
W 2. rundzie piłkarze Lecha Poznań polecieli do Białorusi na spotkanie z Szachtiorem Soligorsk. Pół żartem, pół serio na tym etapie nie ma slabych drużyn. Akurat to zdanie świetnie pasuje do dzisiejszego rywala Lecha.
Gospodarze bowiem dobrze spisują się w swojej lidze. Do tej pory na 16 spotkań stracili tylko 6 goli i zajmują 4 pozycję. Natomiast mają również potenjal w ataku, o czym świadczą wyniki meczów, w których często strzelali rywalom minimum dwie bramki.
Lech natomiast ciągle jest przebudowie zespołu. Uczą się gra trojka obrońców. Wiemy, że to nie najlepiej swiadczy o defensywie. Przyklady to chociażby wtorkowy mecz Legii bądź rewanzowe spotkanie Kolejorza w poprzednej rundzie kwalifikacji LE. Soligorsk to zdeterminowana drużyna i z pewnością będzie chciała powalczyć o jak najlepszy wynik gdyż w przyjezdnym w Poznaniu gra się bardzo trudno. Ewentualny gol zdobyty przez Lecha powinien bardziej zmotywować gospodarzy, co zwiększa tylko szansę na mój typ.
⛔100

jozzy22 726,6K

jozzy22

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Challenger Tampere
Godzina: 13:30
Spotkanie:
Bellotti R. - Majchrzak K.
Typ: 1
Kurs: 3.90
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Tak patrze na te kursy i w sumie to nie dowierzam dlatego próbuje. Włoch w czerwcu miał świetną serie na ziemi. Wygrane dwa turnieje rozgrywane na ojczystej ziemi. Może nie pokonywał jakichś wielkich nazwisk ale wyniki poszły w świat. Z Kamilem to mam zawsze problem. Nie może jakoś ustabilizować tej swojej formy na jednakowym dobrym poziomie.Dobre mecze przeplata kiepskimi i w sumie ciężko jest go tu jakoś opisać.
Jedno wiem patrząc na kursy to buki raczej kierowały się rankingiem.Moim zdaniem powinny być bardziej wyrównane ale skoro tak jest to spróbujemy to wykorzystać.
⛔100

kamil68 396

kamil68

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Spotkanie: Tobol - Pyunik
Godzina: 17:00
Kurs: 5.5
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Buki kolejny raz wystawiaja zbyt rozbiezne kursy w meczu w moim odczuciu ekip o podobnych potencjalach.
Jak graja zespoly z Armenii doskonale sie moglismy przekonac w meczu Lecha w poprzedniej rundzie.
Walcza na boisku do upadlego i nie odstawiaja nogi.
Spojrzmy co zrobil Pyunik w poprzedniej rundzie - wyeliminowali Vardar Skopje ogrywajac ich w obydwu spotkaniach do zera. Jak dla mnie to cos znaczy. Bo Vardar to nie jest juz byle jaka druzyna do zbierania bęckòw.
Tobol niby ogral zespol Samtredii w dwumeczu 2:0 lecz druzyna z Gruzji w ostatnim czasie to zaden przeciwnik, ostatnio wszystko w pape - w 10 ostatnich meczach 8 porazek 1 remis 1 wygrana. Takze co to za osiagniecie ograc taka druzyne.
Reasumujac, walecznosc i zaangazowanie w tym spotkaniu wygra z druzyna z Kazachstanu.
Dodam jeszcze ze w przeciągu godziny kurs polecial z 7.5 na 5.5 takze lapac dopoki jest na czym zarobic.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
sajmon654 1,2K

sajmon654

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - World Matchplay 2018
Godzina: 20:00
Spotkanie: Dave Chisnall - Jeffrey De Zwaan
Typ: Jeffrey De Zwaan - over 92.5 średniej z trzech lotek
Kurs: 1.85
Analiza:
Na dzisiaj zaproponuję nieco inny zakład, ale dla mnie mega pewny. Kurs bardzo wysoki, jak na to zdarzenie, a więc warto zagrać. Mianowicie zaczynamy ćwierćfinały w World Matchplay 2018 w Dartcie, gdzie w Zimowych Ogrodach w Blackpool zobaczymy dwóch nierozstawionych zawodników oraz sześciu z TOP16 rankingu PDC. Jako pierwsi dzisiaj na arenę wyjdą mega efektowni gracze - Dave Chisnall oraz Jeffrey De Zwaan. Ten drugi to właśnie nierozstawiony zawodnik, który pokonał już wielkiego van Gerwena 10:6 oraz pod wielką presją i przeciwnością ze strony kibiców Adriana Lewisa 11:9. Bardzo pewnie rzuca młody Holender i uważam, że dzisiaj może wyjść zwycięsko z tego starcia. Zarówno Chizzy jak i De Zwaan grają bardzo dobrze na dublach. A to jest klucz do sukcesu, zatem to kolejny argument, za tym, że mecz będzie stał na wysokim i równym poziomie (polecam jakiś over legów w meczu). Bardzo dużo możemy zobaczyć także maxów w meczu, gdzie także polecam jakiś overek na 180&#39;s. Jednak najpewniejszym dla mnie zdarzeniem jest średnia z trzech lotek tutaj konkretnie Jeffrey&#39;a. Znalazłem linię 92,5, co jest na takim poziomie mega niską. Aby wygrać mecz trzeba grać w okolicy 100 oczek. De Zwaan w pierwszym meczu miał 94 punkty, a w drugim 99. Aby nawiązać walkę z Chisnallem, holender musi regularnie rzucać 140+ oraz 180. Dodatkowym atutem są c/o o których już wspominałem. Jeffrey mega skutecznie je rzuca, w pierwszym meczu to było kluczem do sukcesu z MVG. 62% to bardzo dobry wynik. W drugim meczu z Lewisem osiągnął poziom 44%, a i tak to wystarczyło do zwycięstwa. Jest to chyba najważniejszy czynnik - przykładem może być także wczorajszy mecz Mistrza Świata Roba Crossa, z Darrenem Websterem. Cross marne 27% w checkoucie i pomimo więcej maxów i większej średniej przegrał spotkanie 11:8. Tak czy inaczej over 92.5 oczek na średniej u młodego Holendra to bardzo pewny zakład. Będzie mega zdziwienie i sensacja, jeśli zagra na dużo niższym poziomie patrząc co do tej pory prezentował. Zresztą rzadko też się zdarza aby zawodnicy schodzili z poziomu 90 puntów. Starcie zaczynamy od 20:00. Powodzenia!
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +8
saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Finlandia
Spotkanie: Rovaniemi - Inter Turku
Godzina: 17:30
Kurs: 3.30
Bukmacher: Expert
Analiza:

Gospodarze na drugim, goscie na osmym miejscu w ligowej tabeli, wiec co sklania mnie ku graniu w kierunku teooretycznie slabszej druzyny ? Gospodarzom ostatnio terminarz ulozyl sie niesamowicie dobrze, a i tak nie umieli z tego skorzystac, remisujac ze slabym TPS czy nawet przegrywajac z SJK. Goscie, z latwoscia pokonali wymienione wyzej SJK, generalnie uwazam, ze poziom obu druzyn nie jest az tak zroznicowany jak mogly by sugerowac kursy. Szanse rozkladalbym 40/20/40, postaram sie z tego skorzystac i wylapac fajny kurs.
✅230

kamil87rak1 463

kamil87rak1

Użytkownik
Godzina: 17.00
Spotkanie: K. Ałmaty - Alkmaar
Typ:
2 i Over 2,5 gola w meczu
Kurs: 3,6
Bukmacher: Milenium
Analiza:
Rusza kolejna faza rozgrywek eliminacji do LE. Według mnie bardzo fajny kurs bukmacherzy wystawili na drużynie Alkmaar. Według mnie jest ona zdecydowanym faworytem w spotkaniu z drużyną Ałmaty. Drużyna Kazachstańska w wcześniejszej fazie nie dała szans swojemu rywalowi z Andory wygrywając 0:3 na wyjeździe i 7:1 na własnym stadionie.Holenderska drużyna to jednak zupełnie inna klasa i mimo, iż są pewne aspekty które przemawiają po stronie Kazachów takie jak: daleka podróż drużyny Holenderskiej, trudny teren i to, iż gospodarze są już w trakcie sezonu, a Alkmaar jeszcze przed. Myślę jednak, iż różnica w klasie obu zespołów jest ogromna i gospodarze może zdobędą dziś bramkę, ale myślę, iż Goście w tym spotkaniu będą przeważać i będzie zauważalna różnica w poziomie tych dwóch lig. Tak jak napisałem wcześniej myślę, iż gospodarze też coś strzelą, ale Alkmaar strzeli o jedna, dwie bramki więcej.
⛔100

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Godzina: 19:20
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Rio Ave
Typ: Jagiellonia Białystok
Kurs:
2.35
Analiza:

Kompletnie nie łapię analizy Binuu który patrzy tylko na 1 stronę medalu. Jaga zaliczyła falstart z Lechią Gdańsk właśnie na tym stadionie gdzie panuje świetna atmosfera. Tutaj gospodarze powinni podejść bez kompleksów i z animuszem aby wyciągnać jak najlepszą zaliczkę przed rewanżem. Te pierwsze soki w drużynie puściły, obóz przygotowawczy na pewno nie był łatwy, trochę świeżości, złości( po inauguracji ) i zobaczymy zdeterminowaną drużynę z Podlasia. Nie wiem czemu jeszcze nikt nie wrzucił tego betu ale Rio Ave jest totalnie posypanym zespołem na ten moment. Odszedł trener, odeszło 8 ważnych zawodników rotacji i co najlepsze ten team nie rozegrał jeszcze żadnego kontrolnego spotkania. Bardzo słabo to wygląda od strony organizacyjnej ekipy z Portugalii. W gazetach na Płw Iberyskim rozpisują się nad problemami linii defensywnej i trudnościami z rosłymi zawodnikami Jagi. Ponoć nie ma defensora do przykrycia i walki powietrznej z Sheridanem. To nie jest mit, ta drużyna na prawdę ma problemy kadrowo - organizacyjne i widzę tutaj 2.35? Wg mnie jest ogromne value i Jaga na własnym stadionie nie raz pokazała charakter i bardzo fajną grę nawet na arenie międzynarodowej.
✅135

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Godzina: 17;00
Spotkanie:
FC Viitorul (Rou)-Vitesse (Ned)
Typ: Vitesse
Kurs:
2.40
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Witam serdecznie. Dzisiaj gram mecz Rumunów z Holendrami. Rzuciły mi się w oczy wysokie kursy na Holendrów, którzy wyglądali w porządku w meczach sparingowych. Dzisiaj grają podobną jedenastką,do tej która wygrała z Lokomotivem Moskwa 3:0. Natomiast zespół z Rumunii gra podobną jedenastką jaką grał z warszawską Legią. Tam padł wynik 5:2 i akurat miałem przyjemność oglądać ten mecz. Skoro Legioniści rozgromili przeciwników, to czemu moim zdaniem lepszy zespół- Vitesse miało by tego nie zrobić? Traktują te rozgrywki poważnie skoro wystawiają podstawowy skład. Kurs uważam za przesadzony i próbuję wygraną drużyny holenderskiej. Powodzenia.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom