>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.07.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Rosja/Premier League
Spotkanie: Zenit - Kuban
Typ: 1/X
Kurs: 17,00
Bukmacher: Unibet
Zenit to drużyna, która najczęściej zdobywa bramki w pierwszej połowie (szczególnie jeśli chodzi o konfrontacje z Kubanem). Bilans ich spotkań w historii to 6 zwycięstw Zenitu, 7 remisów i 3 wygrane Kubana ( z czego w Petersburgu 6-4-0 na korzyść Zenitu). Gospodarze są z pewnością podrażnieni ostatnią porażką na wyjeździe z Rubinem Kazan (do przerwy wygrywali) i przegraną o Superpuchar z CSKA Moskwa. Na pewno ruszą na gości pełną parą i uważam, że wstrzelą się jeszcze w pierwszej połowie. Liczę również na to, iż druga połowa będzie w ich wykonaniu słabsza i Kuban da radę zremisować. Kuban będzie w to celował aby wywieźć choćby punkt z gorącego terenu faworyta. Póki co to dopiero 3 kolejka, więc wszystko może się zdarzyć. Kuban od 20.04.13 zanotował tylko jedną porażkę w oficjalnych meczach (sparing z Sigmą Olomouc 2-0). Zenit aż 5! Piłkarze z Petersburga nie świecą formą i myślę, iż warto spróbować zagrać na remis po wygranej pierwszej połowie przez gospodarzy.
⛔100

S 108

suri

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Austria, Erste Liga
Spotkanie: Horn - Liefering
Typ: 2 (Hp 1:0)
Kurs: 4.50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Druga kolejka drugiej ligi austriackiej, gospodarze kontra beniaminek, który w pięknym stylu barażowym awansował do wyższej ligi, a Horn to typowy średniak.
Dziś spotkanie, jak wspomniałem wcześniej z beniaminkiem, dodatkowo głodnym sukcesów. Wiadomo, że pierwszy sezon dla drużyny awansującej jest jeszcze bardzo motywujący, gra im się dobrze, nadal jakby są w gazie. Gorzej drugi, czy trzeci, gdzie z reguły zaczyna się walka o utrzymanie....
Gospodarze poprawnie prezentują się na własnym obiekcie, ale w pierwszej kolejce przegrali i czerwoną kartkę oberwał Pantic. To spore osłabienie dla zespołu. Liefering gładko wygrał 3:0, piłkarze są na fali, w tym sezonie mogą sporo w tej lidze namieszać. Myślę, że wygrają różnicą dwóch goli, a w meczu padnie sporo bramek.
✅ 350

Otrzymane punkty reputacji: +6
langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Piłka nożna
Ruch Chorzów- Lechia Gdańsk
BTS
@1,825
Sportingbet
ANALIZA. Witam, na dzisiaj zapraszam do Chorzowa, gdzie inauguruje 2 kolejka Naszej ekstraklasy. Obydwa kluby mają po punkcie (Ruch u siebie remis z Lechem, natomiast Lechia po dramatycznej końcówce remis z Podbeskidziem). Teoretycznie trudniejszego rywala mieli ślązacy, ale Podbeskidzie zaskoczyło zdecydowanie Gdańszczan w pierwszej połowie. Ruch przetrzymał nawałnice Poznaniaków w pierwszej połowie i w drugiej to już rządzili tylko podopieczni Zielińskiego, który widać, że ustawił zespół, trybiki powoli zaczynają pracować, gra zaczyna się kleić, liczę więc na kilka ładnych akcji gospodarzy. Goście mają jeden duży atut do zdobywania bramek, a mianowicie Matsui. Dodatkowo jak Duda uniknie spalonego, też może być groźnie. W meczu z Podbeskidziem raz uniknął spalonego i gdyby nie skiksował to zdobył by gola, więc jak dzisiaj linia obrony niebieskich zaśpi to Duda będzie miał doskonałą okazję. Ogólnie siła ofensywna (z tego co widziałem w pierwszym meczu) Lechii opiera się na długich piłkach i grze skrzydłami, wydaje mi się, że takim stylem gry nie będzie problemu ze zdobyciem bramki. Ruch też ma siłę rażenia ale głównie wynika to ze zgrania zespołu. Potrafili zatrzymać i kolejorza na ich połowie, więc Lechię też powinni momentami zamykać pod ich polem karnym. Mecz jak dla mnie obfity w bramki z obydwu stron, więc wg mnie warto pograć.
Powodzenia i Pozdrawiam.
✅ 82.5

Otrzymane punkty reputacji: +5
B 51

bartdidi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2 Bundesliga
Spotkanie:
Aalen -
Greuther
Typ: Greuther strzeli 2 lub więcej bramek
Kurs: 2,25
Bukmacher: betclic
W pierwszej kolejce Greuther pewnie pokonało 2:0 Arminię, a Aalen nie potrafiło sobie poradzić (0:0) z Sandhausen, które w ubiegłym sezonie w tabeli wyprzedziło tylko spuszczony przez Smudę Regensburg.
Obie drużyny zupełnie inaczej weszły w sezon - Aalen oprócz ostatnego remisu przegrało wszystkie 3 towarzyskie / przedsezonowe konfrontacje.
Greuther 6 przedsezonowych spotkań, 6 zwycięstw m.in z Plzen, Slavia Praga, Augsburg i... 6:2 z Celtic Glasgow, a passę zwycięstw podtrzymali z Arminią.
Moim zdaniem Greuther jest głównym kandydatem do powrotu do najwyższej klasy rozgrywkowej w przyszłym sezonie, a Aalen, jak rok temu drużyna środka tabeli, która raczej będzie bronić się przed spadkiem niż walczyć o awans.
Co ciekawe Aalen w ubiegłym sezonie też rozpoczynało od dwóch potyczek u siebie z dwoma mocnymi ekipami, w 2. kolejce przegrali 1:2 z Kaiserslautern, w 4. polegli 0:3 z Braunschweig. Podobnego wyniku spodziewam się dzisiaj.
*admin nie usuwaj wpisu, wiem , że nie mam szans na klasyfikację, ale może poprawię sobie reputację ????
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +2
giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - TME
Spotkanie: Widzew - Zawisza
Typ: powyżej 3,5 gola
Kurs: 4,33
Bukmacher: Sportingbet
Mecz moich faworytów do spadku. Obie ekipy w pierwszej kolejce zagrały słabo. Widzew gładkie 5:1 z drugim garniturem Legii, Zetka plecy u siebie z Jagą. Jeśli łodzianie chcą się utrzymać w lidze, ważne będą wygrane w domu nad takimi rywalami. Jak dla mnie Zawisza może i nieźle wyglądał w pierwszej lidze, ale wzmocnienia do TME mnie nie przekonują. Ostatnie trzy mecze tych ekip to wygrane Widzewa do zera. Słabe defensywy tych drużyn, szczególnie łódzkiej sugerują mi, że możemy zobaczyć kilka goli w ten piątkowy wieczór i w tym kierunku zaryzykuję.
⛔100

balmora 100

balmora

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: St. Patricks Athletic - Cork City
Typ: DW - 2:0
Kurs: 6,50
Bwin
&quot;Święci&quot; z Patricks liderują w najwyższej lidze irlandiej z przewagą 3 punktów a także jednym zaległym meczem, który właśnie rozegrają dzisiaj. Goście to typowa drużyna dolnego środka tabeli, bliżej im spadku niż górnej połówki tabeli, do tego nie zagrają z powodów zdrowotnych i zawieszeń Kevin Burns, Kevin Murray, Darren Dennehy, Colin Healy, Adam Rundle, John Dunleavy, Denis Behan, John Kavanagh, czyli jak widać aż 8 graczy nie będzie grało.
Gospodarze natomiast świetnie grają u siebie (6-3-1 i 20:4 w bramkach), jak widać na 10 meczy u siebie tylko 4 stracone bramki, ogólnie zresztą w lidze mają najlepszą defensywę z zaledwie 11 straconymi bramkami, niedawno odpadli z LE po dwumeczach z Zalgirisem i jesli chcą w następnym roku zagrać w eliminacjach do LM i zgarnąć mistrzostwo to dzisiaj zwycięstwo jest obowiązkowe.
⛔100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Widzew - Zawisza
Remis
3,05
Tobet

Przeczuwam dziś dwa wyrównane spotkania.
Widzew, który został rozbity przez pół rezerwową Legię będzie podejmować Zawiszę, który słabo wszedł w rozgrywki. Z Jagą drużyna zagrała słabo, a kto się wyróżniał na boisku indywidualnie? Może 2-3 zawodników. Reszta to kompletny dramat, a w końcówce spotkania Zawisza kompletnie nic nie grał. Nie wiem czy brakowało sił czy to coś siedziało już w głowie. W końcówce pomyślałem, że skończy się 0:0, ewentualnie strzeli Jaga, bo na gola Zawiszy się nie zapowiadało.
Tu też sporo osób upatruje typu na ich zwycięstwo tylko dlatego, że Widzew zagrał słabo. Co pokazał Zawisza w takim razie? Nic. Dlatego też szukam tu remisu, bo uważam, że spotkanie będzie wyrównane.
Wracając do Widzewa. Ich mecz z Legią faktycznie był słaby, ale to jednak Legia, która zagrała u siebie. Podobna sytuacja jak z Zawiszą, że drużyna zagrała słabo, ale mogę wyróżnić Okachiego i Pawłowskiego. Do tego środek obrony gospodarzy będzie rozbity. To tak jakby ktoś strzelił z armaty do pozbijanych desek i stworzył wyrwę w barykadzie. Zawisza jednak mnie nie przekonał i wychodzi mi tu remis.
Gram w obu przypadkach płaską stawką, ale dwa remisy i to takie 1:1 mnie nie zdziwią.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji ⛔100

cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Chorwacja
Spotkanie: Dragovoljac - Istra 1961
Typ: Under2,5
Kurs: 1.90
Bukmacher: MarathonBet

Jak widać znów opłacało się postawić wcześniej gdyż kurs już z tego poziomu spadł. Under w tym meczu mnie przekonuje ponieważ mecze pomiędzy tymi drużynami są zawsze bardzo zacięte, albo kończą się remisami bądź zwycięstwem którejś z drużyn często jedną bramką szczególnie z zachowaniem dzisiejszego układu, gość-gospodarz. Bardzo ładnie wyglądają statystyki bezpośrednich pojedynków. Na 13 meczów zainteresowanych drużyn zanotowano, aż 11 underów to mnie przekonuje do zagrania tego spotkania po dobrym kursie. Niezbyt polecam grania tego zdarzenia po kursie 1,75. Pozdrawiam.
⛔ 100 / bukmacher

seboes 507

seboes

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Atlanta 22:00
Spotkanie: Isner - Blake
Typ: 2
Kurs: 3.3
Bukmacher: pinnacle
Spotkanie ćwierćfinałowe w turnieju ATP w Atlancie. Na korcie spotka się dwóch Amerykańskich tenisistów. Faworytem bukmacherów pozostaje młodszy z tej dwójki 28-letni wieżowiec John Isner. Czy jednak będzie to łatwa przeprawy i awans do półfinału gdzie czeka już Hewitt? Nie wydaje mi się i swój typ skieruję na niemal 34-letniego Blake. James w tym turnieju spisuje się jak do tej pory nieźle. Pokonał groźnego na hardzie Smyczka oraz łatwo wygrał 2-0 z młodym Doskoyem. Warto wspomnieć, że James Blake to typowy gracz na korty twarde, a już szanse na jego dobry występ rosną gdy turniej rozgrywany jest w Ameryce. W swojej karierze wygrał 10 turniejów z czego 7 na kortach twardych a 3 na twardych nawierzchniach halowych. Isner w pierwszej rundzie nie pozostawił dobrego wrażenia. Męczył się z 19 letnim Harrisonem. Młody Amerykanim nie miał problemów z wygrywaniem swojego podanie dlatego myślę, że doświadczony i lepszy technicznie Blake będzie się także prezentować w tym elemencie solidnie. Dotychczasowe pojedynki tych tenisistów to wyrównane boje z tie breakami. Tutaj gdy dojdzie do tie beaka to może potoczyć się różnie. Wtedy to kursy na to spotkanie przestają mieć znaczenie i Blake może to wygrać. Isner trochę więcej ma w nogach po ostatnim meczu i liczę na jakieś odprężenie w jego grze. Spróbuję lekko na Blake w tym pojedynku.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom