>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.06.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
Z 46

zaiebiaszczy

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Liga Światowa
Spotkanie: Rosja - USA
Godz: 18:10
Typ: suma punktów drużyny - Rosja powyżej 92,5 pkt
Kurs: 1,9
Buk: Bet365
Analiza: Dziś odbędzie się mecz siatkówki pomiędzy drużynami Rosji i USA, jak zapewne nie którzy wiedzą to oba kraje nie darzą się sympatią, wręcz bym powiedział odwrotnie iż są sobie wrogami, hmm co do meczu to bukmacher upatruje faworyta meczu w drużynie z USA, zaczerpując prawdopodobnie dane o tym jak zakończyć się może mecz z poprzednich dwóch pojedynków między tymi drużynami jak i z tabeli Ligi Światowej, gdzie Rosja okupuje ostatnie miejsce w tabeli z 2 punktami ???? http://www.livesports.pl/mecz/UizExpOG/#tabela;table;overall Faktycznie być może Rosjanie odpuścili Ligę Światową w tym sezonie czy mają jakieś roszady w zespole, wprowadzają młodych, odmładzają drużynę? Grają drugim składem? Cokolwiek by nie działo się tam w tej drużynie Rosji to uważam, że u siebie podejmując Amerykanów z którymi przegrali na wyjeździe mecze po 1:3 i 0:3 to niby nie napawa to żadnym optymizmem ale myślę, że Rosjanie dziś ujmą się dumą i te minimum 2:3 myślę, że są w stanie jakimkolwiek by nie grali składem, a nie mam żadnych informacji na temat składów itd itd, uważam jedynie, że Rosjanie są w stanie przekroczyć granicę 3 wygranych setów to jest min 75 pkt i czwarty set jeżeli by był to wystarczyłoby im przekroczyć czy tez uzbierać w nim 18 pktów żeby przekroczyć granicę sumy punktów jaką bukmacher oferuje w swojej ofercie. nieziabiaszczy
⛔ 100

louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis turniej pokazowy trawa
Spotkanie ; Nadal - Hase
Godzina 17.10
Typ zw Hase
Kurs4.00
Bet365
Szybciutko bo mecz za chwilkę .Jest to turniej pokazowy gra się do dwóch wygranych setów w przypadku 1;1 decyduje meczowy Tiebreack do 10.Tutaj Holender spokojnie może wygrać z Hiszpanem , kurs kusi a przed chwilka Djoko poległ ze Zverevem.
Nadal juz raz spotkał się w 2010 roku z Hase na trawie na Wimbledonie i wygrał po zaciętym meczu 3:2 ale po trzech setach było 2:1 dla Holendra.Hase na trawie grać potrafi i podejrzewam ze będzie się chciał zrewanżować , dość fajnie gra w tym turnieju i na luzie ostatnio oglądałem go w meczu z kolbą przegrał Holender ale dopiero w Tiebreacki.licze ze dziś wygra.spokojna stawka bo to pokazówkę.
⛔ 100

lancev 984

lancev

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, Anglia, British Elite League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Lakeside Hammers - Leicester Lions: Edward Kennett suma punktów 8
Typ: powyżej
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Kennetta bardzo skrzywdzono podczas ostatniego meczu, nie słusznie go wykluczając. Przez to jego dorobek zamknął się na d, 3, 3, w. Wykluczenie nie miałoby miejsca, gdyby nie walka Anglika o lepszą pozycję. Jestem przekonany, że gdyby nie faul Musielaka, przeszedłby na trzecie, a może nawet drugie miejsce. 6 punktów czyli można uznać, że Eddie odjechał słabsze zawody. Nie spodziewam się, aby było tak drugi raz pod rząd. U siebie jest on prawdziwym liderem Młotów, co potwierdza średnia 2,158. Dziś jeździ w parze ze słabszym ostatnio Lawsonem i gościem Wattem. W biegach ze swym rodakiem to na nim będzie ciążył ciężar zdobywania dużych punktów. Myślę, że z Wattem też nie powinien przegrać 2 razy. A przede wszystkim nie powinien przegrywać z rywalami. Tutaj chyba tylko Doyle może mu zagrozić, choć i tego nie byłbym pewny. W pierwszym meczu tych drużyn Doyle zrobił 10 (2,1,2,2,3). Wtedy właśnie przegrał swój bieg m.in. z Kennettem, a dorobek Anglika wyniósł wtedy 11+1 już po czterech startach. Z łatwością pokonywał takich zawodników jak Walasek czy Woźniak więc dziś nie powinno być inaczej. Ani z nimi, ani z będącym na podobnym poziomie Świderskim, czy na jeszcze niższym (jak, na Anglię) Richiem Worrallem. Przyjmuję asekuracyjnie, że traci po punkcie raz z Wattem i raz z Doylem – zostaje zapas jednego punktu.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom