Na wstępie chciałbym zaznaczyć że jest to ryzykowny typ ???? !
Dyscyplina:
Piłka Nożna / LIGA ADELANTE TABELA
Spotkanie:
MIRANDÉS VS. SABADELL
Typ:
1 / Mirandes
Kurs:
2,35
Bukmacher:
Bah
- jestem raczkującym graczem tak więc, nie posiadam jak większość z was kont
na kilku buk'ach i nie mam zielonego pojęcia jakie tam są kursy odnośnie tego spotkania,
ale Bah stawia wysoko i mnie to skusiło !
- Z racji tego, że wczoraj mi Chelsea weszła na kupon elegancko i jestem 600 pln do przodu
to dzisiejszy typ zaryzykuje za większą kase ???? !
Analiza:
- nie grałem do tej pory 2 Ligi Hiszpańskiej ale przeglądając dziś oferte natrafiłem na spotkanie drużyny Mirandes, która obecnie
zajmuje
17 miejsce z dorobkiem 38 punktów. Przeciwnikiem jest drużyna Sabadell która w tabeli jest nieco wyżej, bo aż
zajmuje
13 miejsce z dorobkiem 47 punktów. Dziś o godzinie 21:00 dojdzie do pojedynku między tymi drużynami, gdzie mój typ
pada na gospodarzy.
- Pewnie ktoś zapyta, dlaczego akurat tak ?
Mianowicie
nie bilans wygranych spotkań na własnej murawie, bo szału nie ma, gdzie mamy 6 zwycięstw / 5 remisów / 6 przegranych.
Mianowicie
nie H2H, gdyż te drużyny ze sobą zagrały tylko raz -> 24/11/2012, gdzie wynik zakończył się 1:1.
Mianowicie
nie że mają super zawodników i bramkostrzelnych snajperów.
- Moja decyzja na taki typ została spowodowana tym że, 4 ostatnie miejsca w tabeli, sa to miejsca spadkowe a drużyne Mirandes,
od niej dzieli już zaledwie 1 punkt ! - Gospodarze muszą teraz wygrywać, by uciec ze spadkowych miejsc !
- Najbardziej na wynik spotkania wg. mnie wpłynie absencja po stronie przeciwnika.
Mam tu na myśli to że jest zawieszonych za czerwone kartki ???? 4 graczy :
Abraham Paz Cruz -
30 występów w kadrze / obrońca /3 strzelone bramki
Cecilio Nauzet Pérez González -
34 występów w kadrze / bramkarz
Juan José Ciércoles Sagra -
23 występy w kadrze / pomocnik
Samuel de los Reyes Domínguez -
7 występów w kadrze / obrońca
Drużyna Sadabell wygląda na to że gra bardzo agresywnie o czym świadczą poniższe ich statystyki żółtych i czerwonych kartek
z siedmiu ostatnich spotkań jakie sprawdziłem. Tak jak powyżej pisałem, nie jestem znawcą II Ligi Hiszpańskiej.. może być i tak,
że faktycznie drużyny grające tam, grają bardzo zdecydowanie i agresywnie.
:zoltakartka: 4 / ???? 2 / SABADELL VS. RECREATIVO HUELVA
:zoltakartka: 2 / ???? 0 / SD HUESCA VS. SABADELL
:zoltakartka: 4 / ???? 1 / SABADELL VS. SPORTING GIJÓN
:zoltakartka: 3 / ???? 0 / CORDOBA CF VS. SABADELL
:zoltakartka: 4 / ???? 1 / SABADELL VS. UD LAS PALMAS
:zoltakartka: 4 / ???? 0 / HERCULES ALICANTE VS. SABADELL
:zoltakartka: 3 / ???? 1 / SABADELL VS. SD PONFERRADINA
- Licze na to, że w meczu tym sędzia nie będzie żałował kartek dla drużyny przyjezdnych & wynik meczu zakończy się wygraną gospodarzy ???? !

135