>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.03.2021 (piątek)

Status
Zamknięty.
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Polska I Liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Korona Kielce - Miedź Legnica
Typ: Miedź over 5,5 rzutu rożnego
Kurs
: 2,52
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Oferta nie za bogata, bo przerwa w rozgrywkach międzynarodowych, ale coś tam kopie i wydaje mi się że znalazłem po fajnym kursie. Mianowicie stawiam na co najmniej 6 rzutów rożnych "miedziowych" z Legnicy w pojedynku z Koroną Kielce. Pod wodzą Kamila Kuzery Korona pokonała Puszczę Niepołomice 1:0 i Górnika Łęczna 1:0. Tak więc po zastąpieniu Bartoszka przez Kuzerę "scyzory"nie straciły jeszcze bramki, ale wątpię aby ta sytuacja miała się utrzymać. Przyjezdnym dotychczas nie udało się jeszcze odnieść zwycięstwa w delegacji w obecnie trwającej rundzie wiosennej. Bez punktów wyjeżdżali z Nowego Sącza, gdzie zostali pokonani 2:0 przez Sandecję. Punkty legniczanom urwała również walcząca o utrzymanie Resovia remisując 0:0. Zaletą ekipy prowadzonej przez Jarosława Skrobacza niewątpliwie jest ofensywa. Po 21 kolejkach na swoim koncie mają już 35 trafień. "Miedzianka" jeszcze nie odniosła zwycięstwa na wyjeździe w tym roku i z pewnością będzie chciała przełamać się w Kielcach. Liczę na napór gości oraz na twardą defensywę miejscowych, którzy nie będą kalkulować i kilka razy poślą piłkę za swoją linię bramkową.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis - ATP - SINGIEL Miami (USA), twarda
Godzina: 23:20
Spotkanie: Bublik - Djere
Typ: Djere 1SET
Kurs: 2,30

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Kursy na Djere lecą mocno w dół. Obaj panowie jeszcze ze sobą się nie mierzyli. Uważam, że Djere dzisiaj to bierze, zabije Bublika regularnością i utrzymaniem piłki w korcie. Kazach jest graczem z ogromny potencjałem, jednak głowa czasami po prostu nie puszcza. Myślę, że Djere, który ma już jeden mecz za sobą w tym turnieju lepiej wejdzie w to spotkanie i wygra 1 seta. Ogólnie myślę, że wygra 2:0, ale idę w bezpieczniejszą opcje i gram 1 seta. Djere lekko ponad tydzien temu w Meksyku wyglądał bardzo przywzoicie, szczegolnie w meczu ze Zverevem, przegrał nieznacznie 6:4, 6:3 z zawodnikiem, który pozniej sie okazalo, ze wygral caly turniej. Myślę, że Bublik ma taki mental, że ten turniej po prostu odpuści i zacznie przygotowywać się do kolejnych.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Argentyna, Copa de la Liga Profesional
Godzina: 23:00
Spotkanie: Lanus - Patronato
Typ: Lanus
Kurs: 1.83
Bukmacher: Etoto
Analiza: Całkiem niezły kurs na gospodarzy. Nawet biorąc pod uwagę, że składy obu drużyn mogą dziś być trochę zmienione to i tak Lanus jest zdecydowanym faworytem. Co ciekawe u polskich bukmacherów są bardzo rozstrzelone kursy, które obecnie oscylują między 1.60 a 1.85. Niewiele wiem o ekipie Patronato, więc ciężko mi się wypowiedzieć, jednak po ich formie widać, że nie będą raczej czołową drużyną w żadnych rozgrywkach. Lanus zdarza mi się oglądać i naprawdę patrzy się na tę drużynę przyjemnie. Może nie jest to ekipa pięknie grająca piłką, widać jednak że trener Zubeldia na każdy mecz ma inny pomysł i często taktycznie wygrywa pojedynki, inna sprawa że ma od tego dobrych wykonawców, którzy często mimo optycznej słabości względem rywala potrafią przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Dziś jednak to Lanus jest faworytem, po serii zwycięstw dziś szansę na grę może dostać kilku zmienników i myślę, że to wyjdzie dla gospodarzy tylko i wyłącznie na plus.
Rzadko gram, czyste wygrane na jedną z drużyn, jednak tu zrobię wyjątek, bo kurs naprawdę wygląda obiecująco patrząc na potencjał i aspiracje obu zespołów.

83

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +90
pukon 1,2M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Champions League Americas
Godzina: 23:10
Spotkanie: Instituto de Cordoba - Flamengo
Typ: Instituto (włącznie z dogrywką)
Kurs: 2.42
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Grupa D Champions League Americas - ekipa Flamengo już z pewnym awansem z pierwszego miejsca, Instituto musi wygrać te dwa ostatnie spotkania z Flamengo (jeden zaległy z pierwszego okienka, jeszcze nie ma nowego terminu), by wyprzedzić Minas. To okienko rozgrywane w Cordobie - w pierwszym dniu gospodarze przegrywają z Minas, kolejny dzień to wygrana Flamengo z tym samym rywalem. Flamengo w ostatnim czasie pozbawieni kontuzjowanego Balbiego (3 spotkania CLA - 6,3pkt/3,3zb/4as, w lidze krajowej 25 gier - 8pkt/3,5zb/5,2as), w jego miejsce sprowadzili Figueredo. Dalej to szeroka, silna kadra, ale jednak pozbawiona jednego z mocnych ogniw. Instituto dawno nie miało takiego komfortu w kadrze - wrócił po problemach z wirusem Espinoza, po urazie Reyes, a na ten turniej dodatkowe wzmocnienia w postaci Lemy i Kenta. Trochę wcześniej zmiana trenera - Ginobili zastąpiony przez Peirone.
W drugim okienku tej grupy Flamengo ograli Instituto 78-77, gdzie nieobecny dzisiaj Balbi zdobył 8pkt/3zb/3as, a Instituto z kilkoma nieobecnościami (ośmioosobową kadra w tym meczu). Mecz z pierwszego okienka musieli przełożyć ze względu na problemy Instituto z wirusem.
Instituto w tej pierwszej grze na własnym parkiecie z Minas (80-88), prezentuje dokładnie taką przypadłość jak w wielu meczach w tym sezonie, wydaje się że mają mecz pod kontrolą, prowadzą po dobrej grze i przychodzi straszny przestój, tak jaby ktoś podmienił zespół. Co może dziwić przy tak mocnej kadrze z wieloma doświdczonymi już zawodnikami. Goście już z pewnym awansem, pewnie nie odpuszczą jak to w starciach brazylijsko-argentyńskich, ale nie muszą tutaj rzucać całych sił, a wczoraj ciężki mecz z Minas, gdzie zatrzymali rywali przede wszystkim świetną obroną, co zawsze kosztuje więcej sił. Z kolei dla Instituto mecz z gatunku tych, że nie ważne jak, ale trzeba wygrać. W moim odczuciu odpowiednie argumenty sportowe są, kwestia tylko czy potrafią pozbyć się tych przestojów w grze, wtedy nie muszą stać na straconej pozycji.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +343
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom