>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.03.2019 (wtorek)

Status
Zamknięty.
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje ME
Godzina: 20:45
Spotkanie: Włochy-Lichtenstein
Typ: Powyżej 3 goli, powyżej 1 żółtej kartki, powyżej 8 rzutów rożnych
Kurs: 1.8
Bukmacher: ForBet
Analiza:
Grecja na wyjeździe 0:2 wygrała to u siebie może włosi postrzelają, jak im się będzie chciało i podejdą do meczu tak aby zabezpieczyć się sporą ilością strzelonych bramek przed końcowym rozliczeniem grupy i awansów. Samych rogów włosi też przy dobrych wiatrach powinni nabić troszkę, gra się raczej będzie toczyć w pobliżu pola karnego przyjezdnych i tam będzie się rozstrzygać czy padnie w tym spotkaniu zakładana ilość rzutów rożnych jak i goli. Co do kartek natomiast to dwie spokojnie powinniśmy zobaczyć ze strony gości przede wszystkim, którzy to z braku umiejętności &quot;normalnego&quot; zatrzymania atakującego przeciwnika będą na pewno niekiedy posuwać się do nieczystych zagrań.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +36
dak86 389

dak86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje ME
Spotkanie: Rumunia - Wyspy Owcze
Typ: AH (-1,5) Rumunia
Kurs: 1.65
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Rumunia po przegranej ze Szwecja będzie chciała zdobyć pierwsze 3 pkt w tych eliminacjach. Zwycięstwo jest bardzo potrzebne jeżeli myślą o walce o awans do euro. H2H zawsze Rumunia wygrywała i z kim jak nie z wyspami owczymi te 3 pkt trzeba zdobyć także myślę, ze zwycięstwo 2 bramkowe jest tutaj jak najbardziej realne szczególnie jeśli graja u siebie.
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +47
pukon 1,2M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - SB League Szwajcaria
Godzina: 20.00
Spotkanie: Swiss Central Luzern - Pully Lausanne Foxes
Typ: Pully Lausanne Foxes (włącznie z dogrywką)
Kurs: 2.35
Bukmacher: LVBet
Analiza:
Szwajcarska SB Liga, runda przegranych - ekipa gospodarzy ostatnia, jedenasta pozycja i bilans 0-1 (8pkt z rundy zasadniczej - dziewiąta pozycja), drużyna gospodarzy dziewiąte miejsce z bilansem 1-0 (6pkt z rundy zasadniczej - jedenaste miejsce). W grupie przegranych sytuacja jest już w pełni jasna - dwa ostatnie miejsca dające awans do play off wywalczą Lugano (16pkt z rundy zasadniczej) i Boncourt (18pkt z rundy zasadniczej), tylko cztery kolejki rozgrywane w tej grupie, więc zapas punktowy wywalczony z rundy zasadniczej, dał im spokojny awans. Nieznane dla mnie rozgrywki, podparłem się tutaj przede wszystkim tym co udało mi się znaleźć i poczytać o obu zespołach czy tych rozgrywkach, sam jestem ciekawy, jakie to będzie miało odzwierciedlenie w poczynaniach na parkiecie - ale zawsze to jakieś nowe wiadomości o koszykówce, z ciekawością przyswajane. Ekipa Swiss Central musi sobie w ostatnich spotkaniach radzić bez jednego z kluczowych zawodników Kameruńczyka Hardinga Nana (13,1pkt/6zb/2,3as) - grającego kiedyś z powodzeniem na parkietach naszej PLK m.in. w Turowie. To najbardziej doświadczony gracz całej ekipy, w lidze, gdzie wyniki tak mocno są uzależnione od zagranicznych nabytków, brak jednego z kluczowych graczy, co zresztą pokazują wyniki, może być odczuwalny. W drużynie Lausanne nie znalazłem żadnych wiadomości o możliwych absencjach. Te zespoły spotkały się już w rundzie zasadniczej dwukrotnie - dwie wygrane po stronie Swiss Central 86-79 po dogr. i 86-76. Przejrzałem sobie te spotkania i jeżeli statystyki mogą oddać jakoś rzeczywisty przebieg meczu, to Lausanne byli tam równorzędnym rywalem, zabrakło &quot;jedynie&quot; skuteczności, a te wyniki mogłyby pewnie pójść też w drugą stronę. Do tego nieobecny dzisiaj w ekipie gospodarzy Nana, zdobywał tam odpowiednio - 19pkt/8zb/4as i 17pkt/10zb/2as, co na pewno mocno przyczyniło się do zwycięstw jego zespołu. W ostatniej kolejce, to drużyna Lausanne pokazała się ze zdecydowanie lepszej strony pokonując faworyzowanych Boncourt 104-102 po dogr. Ekipa Swiss przegrała wyraźnie z Lugano 68-84. W dodatku, z tego co znalazłem, ekipa gospodarzy gra jeszcze w prestiżowym dla nich &quot;Classics-Cup Deutschschweizer&quot;, więc może też większe siły i koncentracja przykładane są teraz do tego pucharu. Oba zespoły zbliżone miejsca po rundzie zasadniczej, więc pewnie podobny potencjał sportowy, może tutaj brak jednego z ważnych graczy po stronie ekipy gospodarzy, będzie jakąś większą szansą na powalczenie o pełna pulę dla drużyny gości i też pewnie większa mobilizacja po stronie Lausanne na zrewanżowanie się rywalom, za dwie ostatnie bezpośrednie porażki.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +13
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaEliminacje EURO
Spotkanie: Bośnia i Hercegowina - Grecja
Typ: Bośnia i Hercegowina powyżej 2,5 żółtej kartki
Kurs: 1,79
Bukmacher: Fortuna

Przed nami ostre mam nadzieję starcie w ramach eliminacji EURO 2020. Obie ekipy to południowcy i wchodzą w mecz z pełnym zaangażowaniem. W pierwszych meczach w tych eliminacjach odnieśli zwycięstwa ze słabszymi ekipami . Gospodarze pokonali Armenię 2:1, a Grecy ograli Liechtenstein 2:0. W obu tych meczach sędziowie pokazali tykopo1 kartce. Za to dziś spodziewam się wielu kartoników. W H2H między nimi w ramach eliminacji do MŚ, w dwóch spotkaniach pokazano, UWAGA 18 żółtych i 2 czerwone. To było w 2016 i 2017 czyli nie tak dawno. Myślę, że obie ekipy będą chciały podtrzymać zwycięska passę i nikt nie odłoży nogi i będzie ostro. Na to liczę. Ale że każdy mecz jest inny to wybieram bez szaleństw powyżej 2,5 kartki gospodarzy.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom