>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.03.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS ITF SZWAJCARIA F2 Futures
Godzina:
15:00
Spotkanie: Becker - Pepe
Typ: Becker 2-0
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Po wczorajszym rozczarowaniu ruskim przygłupem w Peru, wracam na hard, który jednak jest bardziej przewidywalny o klepania po &quot;mączkowych&quot; kortach. Niemiaszek Becker wczoraj poskładał 2-0 Nielsena (pisałem o nim już w ub tyg 2 razy) 6-4 6-2. W tym meczu naprawdę solidny a jak na ITF (nawet bardzo solidny) Nielsen nie miał nic do powiedzenia. Do tego Becker ma mega wyniki ostatnio (przegrywa owszem, ale nie z byle kim) - w ub tyg porażka w ITF w Szwajcarii, ale po 2 TB z Lammerem, wcześniej w Japonii w hali zniszczył młodego super juniora Quinziego i przegrał, ale również po 2 TB z rodakiem Beckiem a w Indiach ograł Reida i uległ znowu po 2 TB Tajowi Ti Chenowi.
Dziś dostaje kelnera z Francji Francka Pepe, który turniej wcześniej dostał 2-0 od śmiesznego rodaka Kanara. Niemiec, który toczy takie &quot;boje&quot; z ludźmi o średniej (co najmniej) klasie challengerowej mam tu na myśli Becka czy Ti Chena, nie powinien mieć żadnych problemów z Francuzem, którego wyniki najzwyklej w świecie są bardzo słabe nawet jak na cykl ITF. Beckera widziałem raz w ub roku, co prawda na clayu w Alpen z Darcisem (którego nota bene ograł 2-0), ale bardzo mi przypadła do gustu jego agresywna gra i nie dziwią mnie te jego wyniki (czyli TB) bo złamać go nie jest łatwo (widać to jakaś ogólna przypadłość ludzi o tym nazwisku patrząc wstecz na karierę Borisa czy teraz śledząc Benjamina ???? ). Myślę, że to idealny typ np do dubla np. z Telianą Pereirą w Osprey.
⛔100

malin157 82,2K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Bundesliga
26.03.2014 20:00
Hoffenheim - Hannover
Typ: powyżej 4,5 bramki w meczu
Kurs: 3.70
unibet
Kolejne ciekawie zapowiadające się spotkanie 27 kolejki Bundesligi, w którym Hoffenheim zagra z Hannoverem. Liczę w tym spotkaniu na sporą ilość bramek, oczywiście głównie za sprawą gospodarzy, którzy są drużyną overową. Ostatnio sprawdzałem i od ponad roku u siebie w każdym meczu był over gdy jako gospodarz grało Hoffenheim, ostatnie spotkania to bardzo wysokie wyniki, jak zwykle otwarta gra, łatwo tracone i zdobywane bramki. Średnio u siebie zdobywają 2.7 bramki na mecz tracąc 2,23 bramki na mecz, a więc średnio w meczu z ich udziałem, gdy są gospodarzami pada 5 bramek. Hannover ma problemy na wyjazdach, przegrali aż 10 z 13 spotkań, ale potrafili ostatnio wygrać 3:0 w Berlinie z Herthą, oczywiście dość szczęśliwie, jednak udało się. Na pewno stać ich też na zdobycie bramki na wyjeździe, do tej pory średnio zdobywają 1 bramkę na wyjeździe tracąc 2, czyli średnio padają w ich meczach wyjazdowych 3 bramki. Gospodarze u siebie lubią atakować, graja odważnie, mecze są świetne do oglądania, sporo się dzieje, ale nie jest to żaden wielki zespół by grać ich po kursie 1.85, powinno w tym meczu być ciekawie, Hannover w grze defensywnej miewa problemy, nie spodziewam się by znów mogli zagrać na 0, takie cuda się nie zdarzają, liczę na wyrównane spotkanie i jednobramkową wygraną którejś z ekip, najlepiej 3:2 ;)
⛔100

seboes 507

seboes

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka -Filipiny 13;00
Spotkanie: Air21 Express - Ginebra Kings
Typ: over 192.5 pkt
Kurs: 2.62
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Dzisiaj wziałem się za łby za spotkanie na Filipinach, które odbędzie się o godzinie 13 w ramach rozgrywek pucharu Commissoners Cup. 7 w obecnej tabeli Ginebra podejmować będzie zespół z piątego miejsca Air21 Express. Mimo tej minimalnej różnicy w tabeli, faworytem tego spotkania będzie Ginebra Kings. Goście na papierze wyglądają naprawdę dobrze. Już w jednej z poprzednich analiz wyjaśniałem potencjał tego zespołu. Swoją drogą przegrywali oni tylko z czołową trójką ligi a z tymi zespołami trzeba się liczyć, że niekoniecznie się wygra. Dwa pozostałe mecze wygrali rzucając 113 i 108 pkt. Dzisiaj liczę na ich skuteczną grę przez większą część meczu a nie tylko fragmentami. Gospodarze po przyjściu do zespołu młode Witherspoon powinni grać swobodniej. Było to widać już w ostatnim meczu, gdzie debiutant rzucił ponad 40 pkt. To będzie wielkie wzmocnienie tym bardziej, że zastąpi on bardz słabego Lamizane. Express w dalszym ciągu liczy na skuteczność pod koszem 41-letniego Taulavy. Jeżeli tych dwóch graczy będzie w dobrej dyspozycji to swoje punkty oni także rzucą. Także polecam ten typek u liliputów za niecałe dwie godziny.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
yurand 230

yurand

Użytkownik
Piłka nożna, Puchar Francji
26.03.2014 20:55
Monaco - Lens
Typ: BTS
Kurs: 2,45
Buk: Unibet
Niedowierzanie. Kurs, jaki wystawili bukmacherzy na to spotkanie jest nie wiem skąd...
Przecież Monaco to nie PSG, że traci tak mało bramek. Monaco w defensywie nie prezentuje się rewelacyjnie. Tracą sporo bramek. Lens aktualnie jest w bardzo dobrej formie i kto wie, czy nie są już w formie typowego średniaka Ligue 1. Już teraz w Ligue 2 są na drugim miejscu i mają spore szanse, żeby awansowac tak jak Monaco w poprzednim sezonie do najwyższej ligi. Popatrzyłem jeszcze na absencje i jest ich naprawdę całkiem sporo, co tylko utwierdziło mnie, żebym pobrał ten typ. Zabraknie podstawowego bramkarza gospodarzy - Subasicia (30/0), defensora Kurzawy (27/5) oraz Carvalho (29/0), pomocnika Moutinho (25/1) i nadal kontuzjowanego oczywiście Falcao (17/9). Brak dwóch defensorów i podstawowego bramkarza to dla mnie podstawa jeśli chodzi o ten typ. Co do absencji drużyny Lens: zabraknie kontuzjowanegych defensorów Yahii (21/1) oraz Kantari (21/1) i pomocnika El Jadeyaoui (10/1). Drużyna Lens gra bardzo ofensywnie, ostatnio zdobywają mnóstwo bramek. Monaco na pewno coś ustrzeli i siebie. Dokladajac liczne absencje szczególnie w drużynie gospodarzy, nasuwa mi się tylko jeden wniosek: BTS po zajebistym kursie. Pobieram i polecam gorąco!
⛔100

denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Austria, AVL - Kobiety - play off
Godzina: 20:00
Spotkanie: SG TI-Volley K - Linz-Steg K
Typ: under 173,5
Kurs: 1,90
Bukmacher: bet365
Analiza: Dzisiaj wybrałem mecz z austriackiej siatkówki. Oto moje argumenty:
  • linia 173 jest dla mnie prezentem, mecze między tymi drużynami zawsze kończyły się w 3 setach, zawsze wygrywał zespół Linz-Steg (więc polecam także do AKO czyste zwycięstwo goście @1,20; lub handicap -1,5 @1,50), było takich meczy w historii 6 więc myślę, że jest to dość dobry materiał porównawczy

• w teorii nawet jeśli pojedynek trwałby 4 sety jest możliwość że wejdzie, gdyż często w siatkówce kobiecej padają niskie wyniki, wystarczą 4 sety 25:18

• ostatni mecz tych drużyn w sobotę potoczył się tak samo (obstawiałem podobnie) 3:0 (25:20;25:22;25:16)

• jedyne co może tutaj pójść nie tak ▶ kobiety mają swoje dni;)

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
betovsky 139

betovsky

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej:CZECHY: Extraliga - Play Offy
Godzina: 18:20
Spotkanie: Trinec - Pardubice
Typ: Trinec -1,5
Kurs: 2.10
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Więc tak Trinec dzisiaj wraca na własną tafle po 2 meczach wyjazdowych gdzie zdobył 2 zwycięstwa które nie były efektowne. Obecny wynik w PO to 3-1,
więc jest to 5-ty mecz między nimi i wg mnie ostatni.
H2h z PO:
23.03.14 EXT Pardubice Trinec 0 : 1
22.03.14 EXT Pardubice Trinec 1 : 2(po dogrywce)
19.03.14 EXT Trinec Pardubice 5 : 1
18.03.14 EXT Trinec Pardubice 0 : 4
18 marca Trinec przegrał u siebie ale tylko dlatego że ten mecz dość słabo się dla nich ułożył szybko stracona bramka, potem słaba skuteczność no i przerwała się ich seria 12 zwycięstw na własnej tafli od 3 grudnia 2013, ale już dzień Później Trinec wyciągnoł wnioski i zdeklasowali rywali 5:1, potem 2 mecze wyjazdowe w których też odniesli zwycięstwa, oczywiście meczy na wyjeździ z handicapem bym nie obstawił. Dlaczego z handicapem?
Trinec będzie chciał tą rywalizację zakonczyć dzisiaj i mieć krótki czas na odpoczynek przed następnym etapem, Pardubice nie oszukujmy się ale czas na PO się dla nich skończył są napewno przemęczeni, bo musieli przecież najpierw grać w kwalifikacjach do PO. Z handicapem gdyż uważam że Trinec szybko strzeli gola wtedy Pardupice się otworzą i już pójdzie, a nawet jak taki scenariusz nie będzie to wydaje mi się że Trinec do 60 minuty będzie prowadził i zawsze może wpaść jakaś bramka do pustej.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +15
stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Niemcy Bundesliga /
Data : 26.03.2014 godz. 20:00
Spotkanie - Augsburg : Bayer L
Typ - Bayer L powyżej 2.5 gola
Kurs - 6.00
Bukmacher - Bet365
Analiza :
Bayer gra żle , Bayer gra fatalnie itd itd ... jednak taka seria na 10 meczy aż 7 porażek to najgłębszy kryzys od 18 lat i w/g mnie to musi się dziś zakończyć , pomimo takiej serii to jednak drużyna jest na miejscu nr.4 z kwalifikacjami do LM jednak trzeba bronić tego miejsca bo po wczorajszym zwycięstwie Wolfsburg ma tyle samo punktów co Bayer tylko gorszy stosunek bramkowy tak więc Aptekarzom dziś są potrzebne 3 pkt. , gdy zajrzymy do H2H to kiedy jak nie dziś nadarza się okazja aby przerwać tą fatalną serię bo z Augsburgiem Bayer jeszcze nie doznał ani jednej porażki ba ani nie zremisował mam tu na uwadze ligę bo w 2012 roku w meczu towarzyskim Augsburg wygrał 2:0 ale w lidze to ten bilans 6 porażek i br. 5:17 , w poprzednim sezonie tu na SGL Arena Aptekarze wygrywają 1:3 , wcześniejszy pojedynek 1:4 , wiem że Augsburg w tym sezonie gra wyjątkowo dobrze i chłopaki są na 8 miejscu a w razie ewentualnego zwycięstwa dziś zrównają się z ekipą Borussii M która jest na miejscu 6 dającym prawo gry w kwalifikacjach do LE jednak uważam że dziś polegną bo popatrzmy na ich ostanie pojedynki u siebie - porażka z Schalke 1:2 , remis z Hannoverem 1:1 , porażka z Nurnberg 0:1 , co do gości to jeżeli chodzi o gole to przecież ma kto strzelać bo jest Stefan Kiessling z 12 bramkami na koncie czy też Heung-Min Son z 8 , w ostatnim przegranym u siebie meczu z Hoffe Bayer zdobył 2 gole jedna z nich autorstwa Stefana Kiesslinga dlatego liczę na ciekawy pojedynek a osobiście na 3 gole gości !
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +17
sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Frankfurt-Moenchengladbach
Typ: x
Kurs:3.4
Analiza: witam. dzisiaj dokonczenie kolejnej kolejki ligi niemieckiej. wybralem dla was dosc przecietny mecz 12 druzyny z 6 w tabeli. dla mnie mecz na remis. gospodarze u siebie 3-5-5 a goscie na wyjezdzie 3-4-5. obie druzyny w ostatniej kolejce wygraly Frankfurt z Nurnberg 5;2 a Borusia z Herta 3;0. w spotkaniach miedzy soba ostatnie 5 spotkan wygrala Borusia ale kazda seria sie kiedys konczy. obie druzyny pokazaly w ostatniej kolejce ze umieja grac wiec dzisiaj licze na bramkowy remis.
⛔100

swedi 23

swedi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Sevilla - Real Madryt
Typ: Real Madryt i powyżej 2,5
Kurs: 1,90
Bukmacher: Betclic

Jak dla mnie bardzo ładny typ. Wydaje mi sie, że sam coś w niego wpakuje. Zaczynajmy analizę.
O klasie królewskich chyba nie musze nikogo przekonywać. Ostatnio grają jak z nut. Celowo pomine tutaj Gran Derbi ponieważ każdy kto interesuję się piłką wie iż to derby i tam dzieją się rzeczy kosmiczne. Sądzę, że Real po prostu dzisiaj wygra. Motywuję to tym, że zwyczajnie NIE MOŻE dziś przegrać. Real walczy o tytuł i ma do niego chyba najwiekszę prawo z hiszpańskich ekip w tym sezonie. Po piętach depcze mu Barcelona i Atletico, które dziś podejmuje slabiutką Granade.
Sevilla to klub, który ostatnio się przebudził. Zagrał całkiem ładny mecz w LE, po czym wygrał ze słabą Osasuną 2:1. Szczerze powiem tutaj, że choć sam typowałem w tym meczu Seville do dziś nie wiem jak oni to wygrali. Zagrali FATALNE spotkanie. Przegrywali w każdym aspekcie gry, leczy wygrali w jednym najważniejszym - w bramkach. Spowodowane było to też cześciowo tym, że mieli w nogach 120 minut meczu z Betisem.
Mój wybór przedstawiam dziś tak : Real wygra to spotkanie, wygra i są na to dwie opcje.
1 - Wygra gładko około 3:0 - istnieje taka możliwość bowiem każdy klub ze środka tabeli musi kiedyś upaść, Sevilla póki co ciągnie dobrą passe lecz nie zapominajmy o kiepskim starcie.
2- Real wygra po cięzkim meczu 2:1. Bardziej optowałbym za tym wynikiem. Dlaczego? Dlatego, że Sevilla niesiona ostatnimi zwycięstwiami może dziś powalczyć, lecz nadal myśle że to za mało na Real.
⛔100

grruber 28

grruber

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Spotkanie: FC Barcelona-Celta Vigo
Typ:1 bramka min 16-30
Kurs: 2,90
Bukmacher: Fortuna
Witam
Dzisiaj o godzinie 20:00 spotkają się ze sobą na Camp Nou FC Barcelona z Celtą Vigo. Na to spotkanie wybrałem zdarzenie iż w pierwsza bramka padnie między 16 a 30 minutą. Barcelona po wygraniu w Gran Derbi z Realem 3-4 zbliżyła się w tabeli do Realu i Atl. Madryt na 1 pkt. (Real i Atl. Madryt 70pkt, FC Barcelona 69pkt). Każdy mecz trzech drużyn z czołówki tabeli jest na wagę mistrzostwa, więc nie można ich przegrać. FC Barcelona jest teraz w gazie i dzisiejszy mecz powinni łatwo wygrać. Gospodarze posiadają bilans w domu 13-0-1, natomiast Celta Vigo na wyjeździe 6-0-8. Jak widać Barcelona wygrywa wszystko u siebie, oprócz jednej wpadki z Valencia 2-3. Celta zajmuje 12 miejsce i patrząc na statystyki lepiej gra na wyjeździe. Lecz myślę że nie sprawią zbyt dużych trudności w odniesieniu zwycięstwa przez Barcelonę. Messi w formie 2 mecze 2 hat-trick. Ostatnie mecze:
Celta - Barcelona 0-3 (1 gol 9&#39; Sanchez)
Celta - Barcelona 2-2 (1 gol 38&#39; Insa )
Barcelona - Celta 3-1 (1 gol 21&#39; Adriano)
Myślę że pierwszy gol padnie między 16-30 min, Barcelona będzie oczywiście cisnęła od początku spotkania ale gola trafią dopiero po 16 min.
⛔ 100 / bukmacher

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPremier League 2013/2014
Spotkanie: Liverpool FC – Sunderland EHC (0:2)
Typ: 1
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bwin
Data i godzina: 26.03.14 21:00

Dziś o godz. 21:00 odbędzie się mecz pomiędzy Liverpoolem FC a Sunderlandem. The Reds zajmują obecnie trzecie miejsce w tabeli, Czarne Koty są na 18. miejscu zagrożonym spadkiem.
Gospodarze są w niesamowitej formie – wygrali 6 ostatnich meczów ligowych a w tym roku jeszcze nie przegrali w Premier League. Na Anfield Road ekipa Rodgersa jest niepokonana od września ubiegłego roku. Bilans meczy domowych LFC to 12 zwycięstw, jeden remis i jedna porażka.
Sunderland przegrał 4 z 5 ostatnich spotkań, były to pojedynki z Arsenalem i Norwich w lidze, z Manchesterem City w finale Pucharu Ligi Angielskiej oraz z Hull City w ćwierćfinale Pucharu Anglii. Czarne Koty wygrały tylko 3 z 14 wyjazdowych spotkań ligowych, 4 razy dochodziło do podziału punktów oraz 7 razy Sunderland wracał do domu „na tarczy”.
Liverpool to najbardziej bramkostrzelna ekipa ligi – w ciągu 30 spotkań The Reds strzelili rywalom 82 bramki. Ostatni mecz LFC z Cardiff zakończył się kosmicznym wynikiem 6:3. Wcześniej ekipa Rodgersa odprawiła z trzema bramkami Southampton i Manchester United.
Mecz w rundzie jesiennej pomiędzy obiema ekipami zakończył się zwycięstwem Liverpoolu 3:1.
W ekipie gospodarzy zabraknie tylko Jose Enrique (obrońca, 8/0). W drużynie gości nie zagrają Steven Fletcher (napastnik, 20/3) oraz Kieran Westwood (bramkarz, 10/0).
Sądzę, iż atut własnego boiska oraz fakt, iż Liverpool jest w niesamowitej formie pomoże pewnie ograć Sunderland i zdobyć 3 bardzo ważne punkty w walce o Mistrzostwo Anglii.
⛔100

C 29

crusader

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Anglia, Elite League
Godzina:
20:30
Spotkanie: Birmingham Brummies - Belle Vue Aces
Typ: Scott Nicholls Dokładnie 7
Kurs: 6.00
Analiza: W końcu żużel! Angielska Elite League, co prawda nie moja ulubiona, bo zdecydowanie bardziej wolę ligę Polską czy nawet Szwedzką, ale spróbujemy szczęścia. Typ średnio pewny, ale bardzo skusił mnie kurs.
Biegi Nichollsa w dzisiejszym meczu:
Bieg 3: Barker, Nicholls, Kennett, Cook
Bieg 5: King, Nicholls, Kennett, Worrall
Bieg 8: Palm Toft, Barker, Nicholls, Nermark
Bieg 10: Nicholls, King, Cook, Skórnicki
Według mnie punkty Nichollsa rozłożą się następująco: 2, 2, 2, 1. To dałoby idealnie 7 punktów. Wiadomo, żużel jest sportem nieprzewidywalnym, występują w nim defekty, dużą rolę odgrywają warunki atmosferyczne, jednak kurs skusił i według mnie warto zagrać &quot;za grosze&quot; na to, że Nicholls zrobi dokładnie 7 punktów.
Pozdro i powodzenia!

⛔100

el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Dominika Cibulkova
Typ: Dominika Cibulkova -5.5 gema
Kurs: 4.25
Godz: 18:05
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Cibulkova jest w bardzo dobrej dyspozycji. Od dłuższego czasu notuje mocny progres co przekłada się na ogrywanie takich zawodniczek jak Halep 2:0, Radwańska2:0, Makarova, Vekić, Kvitova 2:0
Wczoraj bardzo trudna przeprawa Dominiki z Cornet. Mecz na styku najlepiej pokazywała statystyka gdzie zawodniczki zdobyły w końcówce 2 seta po 84 pkt. Cibulkova nie grała źle, nie miała szczęścia i goniła wynik przez cały 1 set. Udało się choć były dla Francuzki setowe. Dominika imponowała na pewno zaangażowaniem i determinacją. Biegała i nie frustrowała się jak to bywa często u świetych krów w kobiecym tenisie. Cibulkova jest bardzo agresywna i imponuje piekielnie mocnym fh i poruszaniem się po korcie. Dla mnie wielka faworytka w spotkaniu z Polką i może całego turnieju. Aga mnie kompletnie nie przekonuje.Po pierwsze bazuje tylko na błędach, a po drugie to gra zbyt defensywnie i prawdopodobnie z kontuzją. Tutaj sprawa także klarowna ostatnio Dominika bardzo pewnie ograła Agę na AO 6:1.6;2. Nie twierdzię, że Radwańska także tutaj dostanie taki łomot ale raczej nie jest faworytką a to co pokazała w dwóch poprzednich spotkaniach nie napawa optymizmem.Myślę, że wygrana 6 gemami jak najbardziej wchodzi w grę, warto pokusić się o takie value, tym bardziej, że z Venus Williams także został ten typ pokryty. Moim zdaniem 6:2,6:4 lub 6:3,6:3 spokojnie możliwe do spełnienia a kurs kusi.
⛔100

gumowyzielak 193

gumowyzielak

Użytkownik
Hoffenheim- Hannover

Over w tym meczu jest niemal pewny, patrząc na styl gry i ostatnie wyniki Hoffenheim. Ja zaproponuje coś innego na to spotkanie co zwróciło moja uwagę a mianowicie rzuty rożne. Bukmacher Bet365 wystawił moim zdaniem śmieszną linię na ten mecz, Hoffenheim powyżej 4.5 rożnych po kursie 1.72. Zaraz, zaraz drużyna, która gra mega ofensywny futbol, każda piłka jest grana do przodu, mało rozgrywania w środku boiska i tylko taka linia? Jak dla mnie promocja!! Teraz przejdzmy może troche do statystyk( nie lubie o nich opierać swoich typów ale warto napewno o nich wspomnieć bo są naprawde imponujące). Na ostatnie 5 meczów u siebie drużyna Wieśniaków zdołała nabić 41 rzuty rożne, co daje nam średnią na mecz ponad 8!!! Drużyna z południowej części Niemiec u siebie gra bardzo otwarty futbol i licze również na taki dzisiaj. Oglądając czasami mecze Hoffenheim zauważyłem, że Volland i Salihovic bardzo często schodzą do skrzydeł próbując przedostać się w pole karne przeciwnika co często kończy rzutem rożnym. Dokładając do tego mega ofensywny styl gry drużyny Wieśniaków+ to że grają przed własną publicznością myśle, że taka linia powinna wejść bez problemu. Sam zagrałem to grubiej w dubelku z overem 2.5+ w tym meczu ( w Bet365 można łączyć takie zakłady) i wyszło mi całkiem fajne Ako.

⛔ 100 / co to jest ? - brak wzoru posta

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 0

gretzo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Spotkanie: Nurnberg - Stuttgart
Typ: X
Kurs: 3,3
Godz: 20:00
Bukmacher: Expekt
Analiza: Stuttgart w tym sezonie bardzo słabo spisuje się na wyjazdach, głównie przegrywa (bilans 3-2-8, aż 30 straconych goli), nie nastawiałbym się jednak na kolejną ich porażkę w meczu wyjazdowym, bo po pierwsze Norymberga ostatnio radzi sobie naprawdę słabo, a po drugie ma najgorszy bilans w meczach domowych gdzie wygrali tylko 2 razy (z czego raz z Brunszwikiem który nie wykorzystał dwóch rzutów karnych). Jeśli miałoby tu padnąć rozstrzygnięcie to bardziej nastawiałbym się na zwycięstwo gości, ale moim zdaniem będzie remis.
⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:30
Spotkanie: Austria Wiedeń - Salzburg
Typ: over 4,5 gola
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W austriackiej Bundeslidze starcie gigantów tego kraju. Salzburg to taki austriacki Bayern Monachium, Austria Wiedeń to uczestnik tegorocznej LM gdzie pokazali się z dość dobrej strony, ograli nawet Zenit St. Petersburg czy toczyli wyrównane boje z Porto. Przewaga Salzburga nad drugim Grodig to aż 27pkt. Po prostu wszystkich biją jak chcą, bilans bramkowy 98-23 w 28 meczach. Salzburg w ostatnich pięciu meczach tylko raz under 4,5 gola!, po 5-0 z Neustadt i Wolfsbergerem, 3-1 z Ried, 6-3 z Rapidem i 6-1 z Admirą. W LE też grali świetnie choćby mecze z Ajaxem który nie miał nic do powiedzenia inkasując 6 bramek w dwumeczu, jakoś frajersko odpadli z Basel które grając w &quot;10&quot; zdołali wygrać, nie wiem nie widziałem ale trochę ich szkoda. Austria gra już tylko o drugą lokatę do której traci tylko 1 pkt. Liczę dziś na mecz w którym padnie wiele bramek, Salzburg powinien spokojnie strzelić 2-3 bramki, liczę że gospodarze też coś dołożą i over 4,5 gola po dobrym kursie wejdzie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Puchar Polski
Spotkanie: Górnik Zabrze-Zawisza Bydgoszcz
Typ:ile goli,dokładnie 4 gole
Kurs:6.50
Bukmacher: Bwin
Analiza: Rewanżowy mecz pucharu w którym spotkają się dwie drużyny pierwszej ósemki. W pierwszym meczu padł wynik 2-1 dla Zawiszy. Górnik w ostatniej kolejce polskiej ekstraklasy pokazał że mimo fatalnego początku nie odda bez walki pierwszej ósemki.Bardzo ładny gol strzelony przez Iwana na trudnym terenie we Wrocławiu uratował punkt zabrzanom. Tym bardziej myślę warto bronić jest szansy na puchar który daje szanse na euro. Zawisza gra jako zespół beniaminka i nie dość że regularnie ogrywa możnych ligi,ostatnio Wisłę na wyjeździe,to dodatkowo jest blisko awansu do półfinału pucharu polski. Taka sytuacja wynika głównie ze znakomitych działań władz klubu,którzy ściągnęli do Bydgoszczy Carlosa,Goulona czy portugalskiego napastnika którzy z miejsca stali się gwiazdami ligi. Dodać do tego kilku młodych jak np.Masłowski,a także weterana Gevorgian,i skutek jest znakomity. Ta drużyna po prostu gwarantuje gole. W pierwszym meczu padły 3 gole teraz Górnik musi strzelać a co za tym idzie Zawisza też. Ps,ciekawe czy Juve przerwie dziś passe Parmy 17 bez porażki??? Juve też ma passe nawet dłuższą ale jakoś nie wierzę że Parma wygra 6 raz z rzędu na wyjeździe i to na Juve.
⛔100

domel206 802

domel206

Użytkownik
Dyscyplina: Bundesliga Niemcy

Spotkanie:
Hoffenheim - Hannover
Typ: over 3.5
Kurs: 2.30
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Witam
, wczorajszy typ z piłki ręcznej niestety na minus zabrakło 2 bramek do overu 62. Dziś jestem pełen obaw co do tego typu ale jest to konkurs więc pozwolę sobie zaryzykować. Ostatnio również pisałem o wiesniakachw meczu z leverkusen tam podalem over 2.5 bramek a skonczylo sie na 5. Dziś proponuje 3.5 sugerując się oczywiście ostatnimi wynikami Hoffenheim którzy nie przestają tracić bramek ale równie nie przestają tych bramek strzelać dlatego ryzykuje i gram over 3.5 po całkiem sensownym kursie. Obydwie ekipy raczej bronią się przed spadkiem piszę bronią ponieważ bundesliga podzieliła sie na 2 grupy, walczacych o puchary i walczacych o utrzymanie. Obydwie ekipy są jednak na dość bezpiecznych miejscach i spadek raczej w gre nie wchodzi ale żeby byc całkowicie bezpiecznym obydwie ekipy jeszcze muszą walczyc i dziś na pewno powalczą Hanover jest w nieco gorszej sytuacji ma 6 pkt przewagi nad spadkiem więc im bardziej powinno zależec na zwycięstwie, lecz patrząc z 2 strony to Hoffenheim będzie grało na wiekszym luzie podbudowani ostatnim zwycięstwem myślę że czerpią jakąś radośc z tych wszystkich bramek i tutaj upatruje naszej szansy że Wieśniaki chcą sobie pograć w pilke i troche tych bramek postrzelac w efekcie otwartej gry rowniez je tracic. Hanover za pewne wie że o bramki z wieśniakami powinno byc o wiele latwiej anizeli z innymi rywalami więc powinni wlaczyc sie do festiwalu myśle ze najwazniejsze będzie aby ktoras druzyna strzeliła szybką bramkę to otworzy wynik i zmusi 2 druzyne do wiekszej walki i podjecie ryzyka. Hanover to druzyna grajaca w kratke wygrywa 3:0 pozniej przegrywa 3:0 więc nie wiadomo co sie po nich spodziewać ja liczę na bramki obydwu ekip myślę ze wynik powinnie oscylowac w granicach 2:2. jeśli gracie over w tym meczu grajcie rozsądnie bo każda seria się kiedys konczy ???? Polecam również over 2,5 po kursie okolo 1.70 w meczu norymbergi ze stuttgartem tam odbędzię sie bezposredni pojedynek o utrzymanie i bramki na pewno padną ????
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +15
czarny-murzyn 20

czarny-murzyn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: FC Porto - Benfica Lizbona
Typ: 1X
Kurs:1,40

W pierwszym półfinale Pucharu Portugalii największy Portugalski klasyk piłkarski,czyli FC Porto zagra u siebie z Benfica Lizbona.W zespole gospodarzy jedynym większym osłabieniem jest brak podstawowego obrońcy Maicona, natomiast w porównaniu do ostatniego meczu ogromnymi wzmocnieniami jest powrót Fernando,Danilo i przede wszystkim będącego w ostatnich tygodniach w genialnej formie Quaresmy. Trener Benfiki także nie ma większych problemów kadrowych.Stawiam na wygraną lub remis Porto ponieważ gospodarze po zmianie trenera znów wrócili do dobrej formy i u siebie nie przegrywają.Poza tym jest to dwumecz wiec priorytetem Benfiki będzie to aby nie przegrać gdyż będą chcieli mieć dobrą pozycje wyjściową przed rewanżem u siebie.
godzina? zły zapis // ⛔100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 21:15
Spotkanie: Murray Andy-Djokovic Novak
Typ: 1
Kurs: 3.88
Bukmacher: Pinnale Sports
Analiza:
Jedni typują,że Djoko wygra,a inni,że Murray czyli jak prawie zawsze zdania są podzielone. Dziwi mnie taki wielki kurs wystawiony na Szkota, ja rozumiem,że Nole jest w formie i kiedy Vajda powrócił do trenowania Serba,on tak jakby &quot;odżył&quot;, Andy natomiast pożegnał się z Lendlem,czy wyjdzie mu to na dobre? Zobaczymy niebawem. Serb jest na przysłowiowym gazie (ciekawe kiedy on nie był w ostatnich sezonach), wygrywając Indian Wells z Federerem. Tutaj pokonał Chardego oraz Robredo,ponieważ z Mayerem Florianem miał walkowera, czyli jak kolega wyżej zauważył w tym turnieju nie miał jeszcze godnego przeciwnika. Murray po kontuzji gra coraz to lepiej,lecz nie jest w szczytowej formie, w Miami pokonał Ebdena, Lopeza i Tsongę 2:0 czyli już jakieś przetarcie miał przed Djokoviczem. H2h teoretycznie 8:12 dla światowej dwójki,lecz w praktyce tych meczy było znacznie więcej. W mojej opinii nie ma co się sugerować tymi statystykami, ponieważ gracze znają się wyśmienicie i zawsze może zdarzyć się wszystko. Novak w tamtym roku osiągnął tutaj 3 rundę, natomiast Andy wygrał ten turniej, wiadomo motywacja jest wielka z każdej strony,lecz u Szkota powinna być większa. Stawiam tutaj na wygraną Murraya oraz dodatkowo inne kombinacje za drobniej.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom