>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.02.2023 (niedziela)

Status
Zamknięty.
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie:AC Milan - Atalanta Bergamo
Typ: Atalanta Bergamo i over 2,5 gola
Kurs:
5,60
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Nie za bardzo coś ostatnio mogę utrafić, więc pójdę dzisiaj zdecydowanie pod prąd i na przekór statystykom. Bardzo ważne spotkanie na półwyspie Apenińskim w kontekście końcowej klasyfikacji pomiędzy AC Milan, a Atalantą Bergamo. Ekipa z San Siro nie gra obecnie wielkiej piłki, ale to w tej chwili nie jest najważniejsze, trener Stefano Pioli potrafił pozbierać swój zespół po serii siedmiu kolejnych spotkań bez wygranej. Dzięki ostatnim wynikom miejscowi wrócili do gry o drugą pozycję (bo tak jak kiedyś pisałem ja tytuł już przyznałem Napoli). Milan wygrał 2:0 w swoim ostatnim meczu Serie A u siebie z Atalantą po serii siedmiu wcześniejszych meczów z rzędu na San Siro bez wygranej z tym rywalem. Atalanta po świetnym początku roku, kiedy podopieczni Gian Piero Gasperiniego nie dali się pokonać w sześciu kolejnych meczach o stawkę strzelając w nich aż 22 bramki. Jednak kolejne cztery mecze to już trzy porażki i tylko trzy strzelone gole. Ja jednak pójdę w stronę przyjezdnych i mam nadzieję, że powrócą oni do swego ofensywnego stylu gry i zaaplikują Mediolańczykom kilka goli. Myślę że gospodarze też coś strzelą, także wychodzi mi Atalanta i over 2,5 gola.

100

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie:AC Milan - Atalanta Bergamo
Typ: Powyżej 7.5 kartek
Kurs:
3.80
Bukmacher: betx
Analiza: Bardzo ważne spotkanie dla Milanu , ale także dla Atalanty. Mini derby regionu , gorąca atmosfera na trybunach , mnóstwo gorących temperamentów na boisku , arbiter często wyciągający kartki. Wiemy jaki dół formy miał Milan i kilka istotnych punktów uciekło, teraz trzeba gonić tutaj nie będzie łatwo, ale powinni wygrać. W tych spotkaniach często mamy dużo kartek i myślę że teraz będzie podobnie. Osobiście dla zabawy zagrałem 12 plus kartek w meczu, ale aż tyle może nie być byle 8 wpadło :) żk=1 czk=2 2xżk=3 . Pozdrawiam i powodzenia !

100

bfred 512,7K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Brazylia
Godzina: 21:00
Spotkanie: Chapecoense SC - Atletico Catarinense
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.75
Bukmacher: LVBET
Analiza: Generalnie unikam ligi brazylijskiej ale tutaj mam chyba dobrą propozycję. Gra 3 drużyna z czerwoną latarnią tej ligi. Gospodarze chcą utrzymać miejsce premiowane awansem a goście no cóż....tylko 1 punkcik w 8 meczach 0 goli marnie to wygląda. Inaczej gospodarze : druga najlepsza ofensywa w lidze tracą mało bramek liczę dziś na podtrzymanie passy no i że goście się jednak obudzą i zaczną zdobywać jakieś gole również bo strata do bezpiecznego miejsca spora. Powodzenia 🙂

75

Otrzymane punkty reputacji: +496
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 21
Spotkanie:Atlanta - Brooklyn
Typ: Capela 15 lub wiecej zbiorek
Kurs: 5.1
Bukmacher: totalbet
Analiza:
Typ troche ryzykowny bo trzeba miec na uwadze jak dlugo Capelo spedzi czasu na parkiecie i czy Nets statystycznie wyjda skutecznie do tego meczu. Ale licze ze bedzie close game i sporo okazji do zbierania. Capela to najlepszy zbiorkowicz w druzynie, srednia 11 zbiorek na mecz. Poprzednie spotkania ponizej powyzszej linii, ale u niego czesto jest sytuacja ze ma kilka meczow ponizej 11/12 zbiorek po czym zbiera wiecej niz 15. W przeszlosci jeszcze w barwach Atlanty zaliczal spotkania z powyzej 15 zbiorkami przeciwko Brooklynowi. W poprzednim spotkaniu Nets pozwolili na dziesiec zbiorek Vucevicowi i Drummondowi, wiec sporo jak na dwoch centrow. Licze, ze sam Capela da rade na 15 lub wiecej.

100

C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 21:30
Spotkanie: CARLOS ALCARAZ - Norrie
Typ: CARLOS ALCARAZ 2:0
Kurs: 1.69
Bukmacher: STS

Finał turnieju rozgrywanego na mączce. Hiszpan ALCARAZ kroczy po kolejny triumf końcowy w turnieju. Po drugiej stronie siatki Norrie, którego zaledwie tydzień temu bezproblemowo pokonał. Chociaż Alcaraz nie imponował w poprzednich etapach turnieju to finały rządzą się swoimi prawami i tutaj zaangażowanie będzie już na pewno na najwyższym poziomie. Korty ziemne to ulubiona nawierzchnia młodego Hiszpana. Młodego, chociaż już bardzo utytułowanego. Na długi okres zagości w ścisłej czołówce. Norrie osiąga aktualnie dobre wyniki głównie z powodu rywali z niższej półki. W starciu z takim tytanem jak Alcaraz nie będzie miał nic do powiedzenia. Na pewno nie tej nawierzchni.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom