>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.11.2018 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Formula 1- Abu Dhabi Grand Prix 2018 - Race.
Godzina: 14:10 CET
Spotkanie:
To Be Higher Lewis Hamilton (Mercedes)/Valtteri Bottas (Mercedes)
Typ: Valtteri Bottas (Mercedes)
Kurs: 2.75
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Ostatni wyścig sezonu, wszystko już wiadomo: Hamilton mistrzem po raz piąty, a Mercedes z tytułem dla konstruktorów. I tylko jedna skaza na świetnie przeprowadzonym sezonie przez niemiecki team: brak choćby jednego zwycięstwa drugiego kierowcy mistrzowskiego zespołu. I to nie tak żeby Bottas był cieniasem, wręcz przeciwnie, to jeden z lepszych kierowców w stawce, problem w tym że jeździ w teamie gdzie ma jeszcze lepszego ściganta i role są z góry ustalone. Przynajmniej raz, w GP Rosji dobro Anglika było przedłożone nad dobro Fina, który jechał wtedy po zwycięstwo i został wstrzymany przez team orders. W innym wyścigu z kolei Bottas skutecznie wstrzymywał ataki rywali pomagając tym samym zyskać odpowiednią przewagę Hamiltonowi by być liderem po pit stopie. Jednym słowem, Bottas wykonał kawał roboty dla swojego zespołu i swojego kolegi i Mercedes jest mu coś winien. I dzisiaj w ostatnim wyścigu sezonu. W Yas Marina Mercedes rządzi, wczoraj po raz piąty z rzędu oba bolidy tego zespołu zajęły pierwszą linie w kwalifikacjach na tym torze. Bottas też lubi ten tor, co pokazał wygrywając w ubiegłym roku. Okoliczności też sprzyjają, tor w Emiratach pierwszy zakręt ma w lewo, Bottas też po lewej, wystarczy dobry start, a coś czuję, ze Lewis nie będzie się za bardzo zabijał o utrzymanie prowadzenie. Czas zamknąć ten sezon zwycięstwem Fina, a przynajmniej przyjazd przed Hamiltonem!
⛔100

taured 107

taured

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plusliga
Godzina:
14:45
Spotkanie: Lubin - Gdańsk
Typ: 1:3
Kurs:
3.70
Bukmacher: efortuna
  • Czas na zwycięstwo Gdańska bo mają serie porażek, a skład przecież jest niezły, z pewnością lepszy niż Lubinian,
  • Niezła gra w LM ze Skrą choć tylko ugrany jeden set, woli walki im dziś nie zabraknie bo dawno nie wygrali,
  • Lubinianom publiczność wiele nie pomoże bo na ich meczach tłumów nie ma, pewnie idzie to w parze z wynikami bo u siebie jeszcze nie wygrali, zdobyli do tego tylko 2 sety w pięciu meczach, zero punktów,
  • Choć Gdańsk na wyjazdach również nie błyszczy to dzisiaj jest tak rywal, którego po prostu muszą pokonać 3:1 i tyle.

⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Włochy, Serie A1
Godzina: 18:00
Spotkanie: Latina - Castellana Grotte
Typ: Castellana
Kurs: 2,58
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Wpisuję takie kursy bo już mocno pospadały chociaż ja z rana jeszcze złapałem na gości kurs 3,2 i na +1,5s 2,2.
Castellana póki co wszystkie porażki ale według mnie nie grają Oni aż tak źle, że zasłużyli na wszystkie porażki - o dziwo najbardziej powalczyli z najmocniejszymi czyli Modena i Trentino 2:3.
Latina nieco lepiej bo 3 zwycięstwa i 5 porażek ale patrząc na kadrę obu ekip to nie wydaje mi się aby to Latina miała lepszą kadrę wręcz odwrotnie wydaje mi się, że to gości posiadają lepszych siatkarzy.
Myślę, że ten zespół w kocu nieco lepiej odpali i liczę właśnie, że to nastąpi dziś.
⛔100

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Jupiler League ( 1. liga)
Godzina: 20:00
Spotkanie: Lokeren - Charleroi
Typ: X
Kurs: 3.60
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Ostatnia drużyna belgijskiej ekstraklasy z bilansem 2-4-9, czyli Lokeren, podejmie na własnym boisku ekipę Charleroi zajmujacą 9 pozycję z bilansem 6-2-7. Na moje oko szansa na remis w tym meczu wynosi około 50%, a zatem całkiem sporo. W oczach bukmacherów faworytem są goście, co odzwierciedla pozycja w tabeli. Kurs na ich zwycięstwo wynosi 1,97 i podobno maleje. Ja jednak uważam, że grać na nich po takim kursie w tym meczu byłoby bardzo ryzykowne. Przede wszystkim drużyna ta słabo spisuje się na wyjazdach: bilans po 7 delegacjach mówi wiele: 1-2-4 ze stosunkiem goli 9-11. Widzimy zatem, że kręci się to wszystko wokół remisu, szczególnie że obecna passa to porażki 1:2 pod rząd. Dzisiaj są faworytem, bo grają z teoretycznie najgorszą drużyną ligi jeśli chodzi o zdobycz punktową. Lokeren to jednak nie są chłopcy do bicia jeśli chodzi o mecze domowe, bowiem w tabeli &quot;u siebie&quot; w ostatnich 5 meczach mają bilans 2-2-1. Zwracam też uwagę na małą liczbę goli padających na stadionie w Lokeren. Myślę, że dzisiaj goście nie będą dominować, a mecz skończy się sprawiedliwym 0-0 lub 1-1.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok
Typ: M. Nalepa otrzyma żółtą kartkę
Kurs: 2,3
Bukmacher: etoto
Analiza:
Na zakończenie spotkań niedzielnych zagościmy w Gdańsku gdzie rozegrany zostanie mecz kolejki. Gospodarze przy wygranej mają szansę odskoczyć od gości na 6pkt i spokojnie patrzeć na resztę z góry. Szykuje nam się naprawdę ciekawe widowisko gdyż Lechia jest najlepsza jeżeli chodzi o spotkania domowe, gdzie jeszcze nie przegrała, bilans 5-2-0. Jaga z kolei jest najlepsza jeżeli chodzi o wyjazdy gdzie jako jedyna jeszcze nie poniosła porażki, bilans 4-2-0 (w poprzedniej kolejce wypadła z tego grona Legia). Ciężko wskazać, która serii się zakończy, może podział punktów?
Jednego czego możemy być pewni, to że zobaczymy dobre spotkanie w którym zawodnicy zostawią sporo zdrowia aby zgarnąć 3pkt. Liczę na twarde i czasem ostre spotkanie w wykonaniu obu ekip. Lechia pod względem żółtych kartek nie ma sobie równych w tym sezonie i ma na koncie już 48 (śr 3,2) kartek. Zawodnicy z Białegostoku trochę odstają od rywali i na ich koncie obecnie 34 (śr 2,27) kartki. Dorobek gospodarze zawdzięczają w dużej mierze Michałowi Nalepie, który obejrzał już 9 kartoników. Pauzował już po jednej kolejce za 4 i 8 żółtą kartkę. Po ostatniej pauzie w meczu z Piastem, zobaczył 9 kartonik z Arką i od tamtej pory rozegrał już 3 spotkania (Lech i Cracovia w lidze, Resovia w PP) bez kartki co patrząc na wcześniejsze dokonania jest dla niego nie lada wyczynem, wcześniej potrafił góra jeden mecz zagrać czysto. Dzisiaj zadanie będzie miał bardzo trudne aby powstrzymywać ataki przyjezdnych i nieraz zostanie zmuszony do popełnienia faulu co za którymś razem powinno zakończyć się żółtym kartonikiem.
⛔100

kuczko1997 314

kuczko1997

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna LM
Godzina:16:50
Spotkanie:Skjern-Flensburg
Typ: over 27,5 w 1 połowie
Kurs: 1.97
Bukmacher: Unibet
Analiza:Witam wszystkich bardzo serdecznie.Spotkanie z piłki ręcznej pomiedzy duńskim Skerjenem a niemieckim Flensburgiem.Typuje w tym meczu over 27,5 bramek w 1 połowie po kursie 1.97.Wydaje mi sie ze linia jest troche zanizona.Fakt w 1 meczu padło tylko 48 bramek ale Skjern u siebie słabo gra w obronie i licze tutaj na minimum 15 bramek Flensburga w 1 połowie bo maja olbrzymi potencjał w ofensywie.Obie druzyny maja po 6 punktów w lidze.W ostatnim starciu Skjern w LM w 1 połowie padło az 29 bramek.Flensburg w ostatnim meczu w lidze w 1 połowie rzuciło az 19 bramek.Spotkanie zapowiada sie na dosyc ciekawe i gospodarze na pewno w nim powalcza.Licze na otwarte i ofensywne spotkanie dlatego gram na over bramek 1 połowie.Powodzenia!
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: River - Boca
Typ: over 2,5
Kurs: 2,4
Godz: 21:00
Bukmacher: Totolotek
Sam mecz generalnie pod znakiem zapytania, ale kiedyś ten finał muszą rozegrać. Jakby udało się dziś to moim zdaniem typ na bramkowy over naprawdę interesujący. W pierwszym spotkaniu tempo z obu stron robiło ogromne wrażenie, a sam mecz to taka miła odmiana od europejskiej piłki. Akcja za akcję, momentami brakowało precyzji, ale piłkarze praktycznie nie odpoczywali i mało było momentów przestoju. 2,40 na przynajmniej 3 bramki to mając w pamięci ostatni pojedynek moim zdaniem naprawdę sporo. Bo tu chyba będzie po prostu zbyt nerwowo na taktyczne piłkarskie szachy i przeczekanie rywala.
▶zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom