>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.11.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
kamil87rak1 463

kamil87rak1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Shakhtar - Real Madryt
Typ: Real Madryt -1
Kurs: 2,60
Bukmacher: bet365
Analiza:
Na dzisiejszy typ dnia wybrałem spotkanie LM Shakhtar-Real. Wydaje się ze ostatnimi czasy goście są w małym kryzysie szczególnie biorąc pod uwagę lanie jakie dostali od Barcelony. Mi jednak wydaje się że właśnie dziś udowodnia że niepowodzenia z ostatnich dni były tylko chwilową wpadka i niczym mającym dłuższe skutki. Real będzie miał dziś okazje się zrehabilitować i wydaje mi się że to uczyni. W lidze mistrzów nie stracił jeszcze bramki wygrywając 3 z 4 spotkań i pokonując u siebie dzisiejszego rywala 4:0. Myślę że spokojnie stać dziś Drużynę z Madrytu o kolejne zwycięstwo więcej niż jedna bramką. Shakhtar nie pokazał nic specjalnego jak dotąd pomijając zwycięstwo z Malmo 4:0, ale to innej klasy drużyna po za tym meczem przegrywał wszystko nie strzelając nawet bramki.
ZWROT

G 65

grelack

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Malmö - PSG
Typ: under 2.5
Kurs: 2.26
Bukmacher: Bet at Home
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie w grupie A. Na swoim obiekcie Malmo, podejmuje ekipę z Paryża. Goście są zdecydowanym faworytem tego spotkania. I duże jest właśnie prawdopodobieństwo, że wygrają, ale... No właśnie. Dość wysoki kurs na mój typ. A co za nim przemawia? Otóż, po pierwsze statystyki. W 4 meczach Malmo straciło 8 goli, co daje nam średnio 2 gole na mecz oraz strzeliło 1 gola, który notabene dał im 3 pkt. PSG strzeliło w 4 meczach 5 goli, średnia 1,25 gol/mecz, a straciło tylko jednego. Tak więc, wg mnie wynik jaki może paść to 0:1 lub 0:2. Ponadto, Real, który prezentuję podobny poziom co PSG (opieram tą wypowiedź na podstawie dwumeczu obu ekip), wygrał z Malmo na ich terenie &quot;tylko&quot; 0:2. Tak więc, uważam że wynik dziś będzie podobny, a tym samym Paryżanie zapewnią sobie awans do następnej rundy. Dla tych co mają wątpliwości polecam under 3,5 gola z kursem nieco ponad 1,5zł, a dla potrzebujących więcej adrenaliny, typ: spotkanie/ilość goli, 2/under 2,5gola (kurs ok. 3,5zł).
⛔ 100

wonderwall 0

wonderwall

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka PlusLiga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bełchatów - Jastrzębski
Typ: Jastrzębski +2.5 seta
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Faworytem, żecz jasna jest Bełchatów. Lecz to, że Skra nie jest w zachwycającej formie widać na pierwszy rzut oka. Na 6 ich ostatnich meczy, Jastrzębski tylko raz nie ugrał chociażby jednego seta. Tak jak mówiłem, Skra formą nie zachwyca, lecz zapewne wygra ten mecz. Ich przeciwnicy zaś, lubią robić niespodzinaki. Ostatnoi o tym przekonała się Resovia przegrywając na własnym boisku 2:3. Jastrzębski ostatnio był też bliski wygranej z faworyzowanym Gdańskiem, lecz mecz zakończył się wygraną drużyny LOTOSU. Uważam, żę Jastrzębski stać na ugranie seta, dlatego poleam ten typ ????
✅ 100

dits0on 46

dits0on

Użytkownik
Godzina: 18:00
Spotkanie: CSKA - Wolfsburg
Typ: X2
Kurs: 1.55
Analiza:
Grupa w której jeszcze nic nie jest jasne. Pierwsze spotkanie obu drużyn zakończyło się skromną wygraną wicemistrzów Niemiec 1-0. CSKA przeżywa w ostatnich tygodniach bardzo słaby okres i odnosi porażki. W ostatniej kolejce ligowej przegrali na własnym stadionie z dużo niżej notowaną Samarą. Zupełnie inaczej wygląda sytuacja w ekipie Wolfsburga, która po porażce w Champions League z PSV i w bundeslidze z Mainz rozbiła Werder aż 6-0! Taki mecz na pewno podbudował piłkarzy do jeszcze lepszej gry i dziś będą chcieli wykorzystać słabszą formę CSKA. Wiadomo jednak, że Rosja to trudny teren więc mój typ to X2.
✅ 55

Otrzymane punkty reputacji: +1
prst 75

prst

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LM
Spotkanie: Malmo - PSG
Typ: rzuty rożne; PSG (-4)
Kurs: 3.55
Bukmacher: Unibet
Paryżanie jadą przypieczętować awans do Szwecji. Mając w formacji ofensywnej takich grajków jak Ibra, Cavani czy Di Maria nie będzie raczej ciężko przebijać się pod bramkę Malmo. Ba, powiedziałbym, że wjadą tam walcem. Nie można odmówić ambicji szwedom, jednak gram typ na korki, a tutaj statystyka jest brutalna. W czterech spotkaniach rozegranych dotychczas, drużyny grające przeciwko Malmo wykonywały 39 rzutów rożnych! Najmniejsza różnica jaka była, to spotkaniach z Szachtarem i Realem, gdzie ta różnica wyniosła 6. W pierwszym meczu z PSG było aż 12-2, więc myślę, że Paryżanie, którzy jadą po 3 punkty tak się rzucą do ataku, że ta linia wejdzie. Mimo wszystko do Szwecji na pewno nie pojadą; Verratti, Pastore, Lavezzi i Luiz (ten ostatni pauzuje na kartki). Nie powinno to jednak wpłynąć znacząco na to, kto będzie dominował. Samą ambicją niestety wygrać się nie da. Krótko, zwięźle i na temat, mam nadzieję, że na plus.
⛔ 100

X 52

xmagnatx

Użytkownik
Liga Mistrzow
20 45
Malmo - PSG
PSG do zera
1.90
B365
Witam w drugi dzien zmagan piatej kolejki ligi mistrzow. Dzis opieram swoj typ na meczu ze szwedzkim malmo z paryzanami. Dobrym typem jest wygrana Psg do zera gdyz gospodarze maja tragiczny bilans bramkowy 1:8 i z wszystkie mecze przegrali do zera w tej grupie procz skromen wygranej u siebiue z ukrainskim shaktarem. Druzyna pokroju PSG jest dla nich za silnym rywalem by co ugrac. Tymbardziej ze paryzanie wiekszosci rozgrywanych meczow wygyrwaja nie tracac goli. Dzisiejsze zwyciestwo psg przypieczetuje im awans do 1/8 finalu i napewno bez problemu to sie stanie.
✅ 90

N 6

niedlareputy

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga :siata:
Godzina: 20:30
Spotkanie: Resovia - Kędzierzyn
Typ: 2
Kurs: 2.75
Analiza:
Dzisiaj klasyk , siatkarskie święto. Na temat tego meczu można napisać naprawdę wiele. Zacznijmy od drużyny z Rzeszowa :
Przybyli:
Jeaschke , Śliwka , Kurek , Lyneel , Wojtaszek , Paszycki
Odeszli:
Żurek , Ivović , Buszek , Holmes , Konarski , Lotman
Patrząc na skład Soviaków , można powiedzieć że na pewno bardziej wartościowy niż przed rokiem.
Bardzo wartościowi młodzi przyjmujący , Śliwka talent jakich mało - leworęczny. Kurek na ataku się odnajduje i gra bardzo dobrze , zdobywa wiele cennych punktów. Paszycki najlepszy blokujący minionego sezonu.
Nie zapominajmy o Wojtaszku który już parę ładnych lat na parkietach Plus Ligowych spędził.
Do tego dochodzę Mistrzowie Świata: Drzyzga i Nowakowski oraz gracze o klasie światowej Schoeps , Tichacek czy Penczev.
Skład bardzo mocny i na pewno będą celować w tym sezonie w złoty krążek.
Niestety co kluczowe w dzisiejszym meczu. Kontuzji co nie miara w zespole gospodarzy: Nowakowski kontuzja , Schoeps kontuzja , nie dokońca sprawny Jeaschke.
Co prawda klub pozyskał z powrotem zawodnika kadry USA Holmesa ale kontuzja bardzo ważnego Schoepsa stawia ten mecz pod kątem gry na ZAKSE. Brak zmiennika na tej pozycji w meczu o taką stawkę będzie tu widoczny.
Poza tym szansę ZAKSY widzę w rozegraniu klubu z podkarpacia.
Drzyzga jak i Tichacek nie zachwycają ostatnio , forma obecna Drzyzgi to nie jest maksimum możliwości zaś u gościu Toniutti - mózg i maszyna na rozegraniu. Proszę dziś patrzeć oglądając jaka różnica będzie w rozegraniu w ZAKSIE a jaka w Resovii.

ZAKSA:
Przybyli:
De Giorgi(trener) , Toniutti , Konarski, Buszek , Pająk , Tillie, Derro , Stol, Banach
Odeszli:
Zagumny , Loh , Van Dijk , Abdel-Aziz , Kaźmierczak , Ruciak , Kooy , Zapłacki
Wielkie przetasowania w zespole z Opolskiego. Jednak ten sezon to wyjątkowo trafne transfery. Konarski i Buszek bardzo głodni gry i na pewno w dzisiejszym spotkaniu będą chcieli się pokazać trenerowi Kowalowi.
Na rozegraniu już pisałem o świetnym fachowcu Toniuttim. W obecnych czasach to zdecydowanie lepszy rozgrywający od Pawła Zagumnego chociażby który zbliża się do końca kariery. Trener legenda także daje wszystkim zawodnikom dodatkową motywację.
ZAKSA dziś będzie jak dla mnie faworytem. Kontuzje w zespole Resovii znaczące i rozegranie po stronie ZAKSY.
Zachęcam do tego typu , ponieważ to znaczne value. Pozdrawiam !
✅ 175

Otrzymane punkty reputacji: +6
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Spotkanie: Shahtar - Real Madryt
Typ: Shakhtar over 6 kornerow
Kurs: 5
Bukmacher: W i l l i a m H i l l
Analiza:
Tutaj cytat z dzialu na temat Realu:
Ja tez nie bede ruszal Realu, bo w ostatnim meczu z Barca widac bylo podejscie zawodnikow i obecna sytuacje w klubie. Chcecie bym uwiezyl, ze Real wyjdzie na pelnej piz*** e zagrac mecz wyjazdowy o zlote gacie na Ukrainie, kiedy nie mial nawet ochoty grac przed wlasnymi kibicami El Clasico z Barcelona...pfff ha ha. Juz dawno nie widzialem tak zenujacej postawy zawodnikow Realu. Im sie po prostu nie chcialo. Barca gra bardzo dobrze, ale Real zagral po prostu bez ambicji. Media rozpisuja sie o konflikcie Ronaldo z Benitezem, kibice juz zegnaja szkoleniowca wszyscy oskarzaja go o gre zbyt defensywna, zawodnicy nawet nie proboja udawac, ze maja jakiekolwiek ambicje grac dla trenera i teraz mam grac na Real na wyjezdzie na Ukrainie w meczu dla Realu o pietruche ...
A co do Shakhtara to oczywiscie do PO LM sie nie dostana, bo PSG im miejsca nie odda ale dzisiaj mecz tak czy inaczej prestizowy i nie spodziewam sie braku zaangazowania od strony gospodarzy. Jest to jednak dobry moment by pokonac &quot;wielki&quot; Real. Patrzac na statystyki Shakhtara w meczach domowych linie over 6 kornera pokrywali 5 na 7 razy. Pokrywaja ja w meczach ligowych z ogorami (8 z Volyniem, 9 z Odessa, 7 ze Stala Dnip. 11 z Metalurgiem) i tylko z Dnipro nie pokryli nabijajac 6 na poczatku sezonu. W meczach LM nabili10 z Malmo oraz 6 kornerow w meczu z PSG. Mysle, ze dzisiaj latwo nie bedzie ale mysle, ze kurs warty ryzyka bo jak widac w meczach domowych Shakhtar zawsze oscyluje w granicach 6 kornerow. Powodzenia
⛔ 100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna, LM
Spotkanie: Man.Utd-PSV
Typ: Czerwona kartka:TAK
Kurs: 4.9
Niezwykle ciekawa sytuacja na dwie kolejki przed końcem zmagań grupowych.Każda drużyna w grupie B ma bardzo realne szanse na awans lecz dzisiejsza porażka bardzo to skomplikuje, tak więc szykuje się dzisiaj konkretna walka.Na czele tabeli jest Man.Utd z dorobkiem 7 pkt za nimi PSV i Wolfsburg z 6pkt oraz identycznym bilansem bezpośrednich spotkań i goli, na ostatniej pozycji CSKA z 4 pkt.
Faworytem tego spotkania jest niewątpliwie ekipa Angielska, co prawda w pierwszym pojedynku między tymi ekipami United przegrał spotkanie wypuszczając prowadzenie jednak holenderska drużyna poza domem wiele traci, Manchester wprost przeciwnie i tu ze strony gospodarzy nie może być patyczkowania.Remis tutaj tak naprawdę nie jest korzystny dla Diabłów, w ostatniej kolejce jadą na trudny teren do Wolfsburga i to jednak dzisiaj na własnym terenie będą grać na wysokiej stawce.PSV z pewnością broni nie złoży grają o równie wysoką stawkę, i nawet ten remis będzie bardzo ważny.Myślę że to spotkanie będzie się rządziło sporymi emocjami i ktoś osłabi swój zespół.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Champions League
20:45
Atletico Madryt - Galatasaray
Powyżej 6,5 rzutów rożnych Atletico
(1,70) Unibet
Aletico też jeszcze do końca nie mogą być pewni awansu do kolejnej fazy, ale żeby byli już tego świadomi muszą dzisiaj koniecznie wygrać z Tureckim zespołem. Żeby też tak się stało trzeba mnóstwo atakować i grać skrzydłami, co też jest ich atutem. Atletico u siebie potrafi dominować i nabijać tych rożnych na prawdę sporo. Wiedząc, że jeszcze nie wszystko jest przesądzone z kolejną fazą, to i będą się dwoić i troić żeby zdobyć bramki. Najlepiej bramka za bramką. Czy to będzie takie oczywiste, raczej tak ale i goście też będą stawiać opór. Griezmann nie co ucichł z bramkami, ale w pierwszej rundzie już w Turcji trafił dwa gole. Granie Atletico po kursie ~1,28 mija się z celem, kompletnie nie opłacalne wiec idę w stronę rogów. Są mecze, w których Atletico wygrywając potrafi tych rożenków nabijać jeden po drugim. 7 rogów w takim meczu, to raczej formalność.
✅ 70

Otrzymane punkty reputacji: +19
th14 42

th14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 16:00
Spotkanie: Astana - Benfica
Typ: Żółta kartka dla A. Samaris
Kurs: 2.75

Nie mam zamiaru tutaj dużo opisywać bo sprawa jest bardzo jasna.
Benfica jedzie do Astany zapewnić sobie awans do kolejnej fazy w związku z tym Andreas Samaris chce mieć czyste konto odnośnie zawieszenia na faze pucharową, jestem wręcz przekonany że sam będzie chciał otrzymać żółtą kartkę aby móc pauzować w ostatnim meczu fazy grupowej, po to aby grać z czystym kontem w fazie pucharowej. Taki sam scenariusz sprawdził się we wczorajszych meczach odnośnie Alvesa i Witsela ;).
Powodzenia!
Jeżeli skorzystałeś z tego typu kliknij &quot;+dzięki&quot; to motywuje ????
⛔ 100

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Spotkanie: Juventus- Manchester City
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 3.80
Analiza:
Manchester awans ma już zapewniony, do tego ostatnio złapali lekką zadyszkę. Remis na wyjeździe z Aston Villa, bolesna porażka u siebie z Liverpool 1:4.Sporo kontuzji (S.Nasri, D.Silva, W.Bony, V.Kompany, P.Zabaleta, E.Mangala) a już w sobote o 16:00 kolejny ligowy mecz. Juventusowi zwycięstwo da już pewny awans. U siebie w ostatnich 6 spotkaniach maja bilans 5-1-0 br. 10:2. Kontuzje ich na razie omijają z ważniejszych graczy brakuje tylko Khediry. Kurs wysoki a możliwość trafienia wg mnie całkiem prawdopodobna.
✅ 280

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Juventus - Manchester City
Typ: do przerwy remis, wygrana Juve
Kurs: 5,5
Analiza:
Miałem omijać takie medialne mecze, ale zamierzam go oglądać, więc warto się do niego odnieść.
Mecz na szczycie grupy D, bardzo silnej, bo grają w niej również Sevilla i B.Munchengladbach.
Obydwa zespoły zdominowały tę grupę, trwa pomiędzy nimi walka o 1 miejsce.
Lideruje MC, jednym punktem, ale dzisiaj mistrz Włoch ma szansę objąć prowadzenie.
Nie sądzę, żeby grali na remis, bo nic im to nie daje, mają sporą przewagę (5pkt)
nad Sevillą, która gra dzisiaj w Niemczech i nie będzie jej łatwo &quot;zakasować&quot; kompletu punktów, więc gra warta ryzyka.
Liczę, że w tak prestiżowym spotkaniu, na własnym obiekcie, przy większym doświadczeniu w pucharach uda się odnieść zwycięstwo.
W pierwszym meczu na wyjeździe Juve strzeliło 3 gole, MC żadnego (OK, Chielini strzelił samobója ????
Ale elegancko się podnieśli i zdołali wygrać 2-1. Największe emocje zafundowali nam w 2 połowie.
Myślę, że w tym meczu będzie podobnie, ale w drugiej pod naporem kibiców i chęci zdobycia prowadzenia w grupie przycisną i odprawią City do domu bez punktów.
⛔ 100

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Spotkanie: Shahtar - Real Madryt(AH -1,5;-2)
Typ: 2
Kurs: 4,60
Analiza:

...zacznę od wczorajszego typu...no mało mnie szlag nie trafił...
...a na temat dzisiejszego typu, cóż wszystko zostało już napisane, jaka jest rzeczywistość wie tylko CR7 i spólka...
Aktualna forma Realu wzbudza co zrozumiałe wiele nieprzychylnych głosów. Pod największym ostrzałem znajdują się obecnie Ronaldo oraz, co oczywiste, szkoleniowiec Los Blancos, Rafa (prosiak) Benitez. Pojawiły się nawet spekulacje prasowe dotyczące jego zwolnienia jednak podczas zwołanej konferencji prasowej, Florentino Perez podkreślił wsparcie, jakim zarząd obdarza Hiszpana....
Pytanie nasuwa się jedno? czy Real zagra na max i bedzie chciał zmazać ostatnie plamy?? Uważam że tak, że podejdą do spotkania jak profesjonaliści i pokażą Ukraińcom gdzie jest ich miejsce w szeregu, myślę że wygranie tego meczu co najmniej dwiema bramkami to dla madrytczyków, szczególnie w obecnej sytuacji, jest obowiązkiem. Hala Madrid !!!!!
⛔ 100

harrods24 93

harrods24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzow
Spotkanie: Manchester United - PSV
Typ: over 10 roznych
Kurs: 2.05
Analiza:
Wiadome jak wazne spotkanie dla obu ekip w kontekscie walki o faze pucharowa Ligi Mistrzow. Tak jak w pierwszym meczu tak i w drugim bedzie to pojedynek na skrzydlach ,z jednej strony swietnie ostatnio grajacy Lingard i szukajacy formy Depay ,a z drugiej bardzo dynamiczni Lastienne i Narsingh ktorzy beda szukali swoich szans w kontrze.
W pierwszym meczu z wrzesnia padlo 12 roznych ,zas jezeli chodzi o statystyki obu ekip w ostatnich meczach ,wyglada to tak :
Man U. vs Watford - 10 PSV vs. Willem II - 7
Man U. vs. West Brom - 5 PSV vs. Graafschap - 6
Man U. vs CSKA - 10 PSV vs. Twente - 7
Warto tez podkreslic ,ze do skladu wraca Rooney i Martial po absencji w meczu ligowym. Powodzenia!
✅ 105

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Szachtar-Real
Typ: marza zwyciestwa:Real 1golem
Kurs: 4
Analiza:
Real dostal ostatnio becki od Barcelony wiec na pewno do tego meczu przystapi na pewno podwojnie zmobilizowany, zeby zmazac plame.Jednak czeka ich ciezkie zadanie bowiem Szachatar u siebie jest grozny dla kazdego o czym przekonal sie chocby Bayern rok temu, jednak biorac pod uwaga oslabienia w linii obrony gospodarzy w postaci Kuchtera i Srny mysle, ze Real ten mecz wygra po ciezkim meczu 1bramka, bo wciaz dysponuje duzo wiekszym potencjalem a kurs jest dosc wysoki.
✅ 300

P 22

praxedes

Użytkownik
Spotkanie: Malmo - PSG
Typ: PSG (-1,5)
Kurs: 1,7
Analiza:
Szwedzi wysoko przegrali w ostatniej kolejce Ligi Mistrzów z Szachtarem. Drużyna Age Hereide po raz kolejny pokazała, że na wyjazdach spisuje się dużo gorzej niż u siebie. Paryżanie natomiast nie dali rady Realowi Madryt w ostatniej kolejce i przegrali na Santiago Bernabeu 0:1. Drużyna Laurenta Blanca zagrała jednak niezłe spotkanie, zdominowała posiadanie piłki i gdyby zawodnicy PSG byli skuteczniejsi zdobyliby w tym spotkaniu przynajmniej punkt. Ponadto porażka z Realem była pierwszą przegraną PSG w jedenastu ostatnich spotkaniach na wyjeździe. Oprócz remisu z Reims w tym sezonie ligowym Paryżanie wygrali wszystkie swoje mecze wyjazdowe. Mimo dobrego bilansu u siebie Szwedów Paryżanie są zdecydowanym faworytem i powinni także zdecydowanie wygrać ten mecz. Na koniec ciekawostka: PSG grało ze szwedzkimi drużynami w europejskich pucharach pięć razy i jeszcze nie przegrało zaliczając cztery wygrane i jeden remis.
✅ 70

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LM
Godzina: 16:00
Spotkanie: Juve - City
Typ: Juve over 1.5 bramki
Kurs: 2.15
Bukmacher: bet-at-home
City coś ostatnio nie wygląda najlepiej remis z Aston Villa czyli tegorocznymi dostarczycielami pkt w premier league, w weekend ostro łomot u siebie od Liverpoolu w porównaniu do Juve, które od 4 kolejek nie straciło u siebie pkt w lidze to wyglądają kiepściutko ale wiadomo LM to nie krajowa liga. Goście przyjeżdżają dodatkowo bez Silvy, Nasriego nie ujrzymy też ich kapitana Kompanego. Nie wiem czy w Juve będzie grał Mandzukić(przynajmniej w przewidywanych składach go nie widać) ale Dybala powinien coś tam trafić może nawet trafi 2x jak nie to dołoży ktoś inny. Te argumenty, że remis zadowoli obydwa zespoły wgl do mnie nie przemawiają mecze między takimi klubami to nie są spotkania o czopke śliwek żeby się do nich 100% nie przykładać dotego Juve miało by nie walczyć o 3pkt u siebie? Juventus zwycięstwem wyprzedza City i mogą myśleć o wyjściu z pierwszego miejsca w grupie.
⛔ 100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
⚽ - LIGA MISTRZÓW: Faza grupowa

Manchester United F.C. - PSV Eindhoven
Old Trafford, godz. 20:45
Manchester United HA -2 @3,35 Bet365

Nie widzę w tym meczu innego wyniku jak wygrana właśnie United. Myślę, że są w stanie bez problemów pokonać na własnym obiekcie holenderską ekipę dwoma bramkami, a mogą też pokusić się o zwycięstwo trzema! Pierwszy mecz pomiędzy nimi w Holandii zakończył się wynikiem 2:1 dla PSV. Dzisiaj dobra okazja na rewanż ze strony United i na to właśnie liczę. Goście w meczach wyjazdowych do tej pory w LM zaliczyli dwie porażki - przeciwko CSKA 3:2 oraz przeciwko Wolfsburgowi 2:0. Podopieczni trenera Cocu nie są super mocni w delegacjach, natomiast zawodnicy trenera van Gaala na Old Trafford chyba każdy wie jak grają - zresztą jaki by nie był trener na ławce Diabłów to zawsze u siebie byli i są nadal mocni. Ten stadion ma wielką magię, którą zna tylko United, rzadko kto odnosi tutaj zwycięstwa. Do składu wraca Rooney i Martial co mnie bardzo cieszy i dlatego postanowiłem zagrać w ich kierunku.
SKŁADY (KLIK)
⛔ 100​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom