>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.11.2012 (niedziela)

Status
Zamknięty.
gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia
Spotkanie: FC Southampton – Newcastle United
Typ: 1
Kurs: 2.40
Bukmacher: WillimaHill

Analiza:

Bardzo ciekawie zapowiada się nam pojedynek 13 kolejki Angielskiej Premier Lig w którym to zmierzą się zajmujący obecnie 19 pozycję w tabeli zespół Southampton z 14 Newcastle United. Gospodarze tego meczu po bardzo słabej serii spotkań w ostatnim czasie wyraźnie się przełamali zdobywając w 2 kolejkach 4 punkty co pozwoliło im odbić się od dna tabeli. Bardzo ważną sprawą są wczorajsze wyniki innych drużyn z dołu tabeli i tak QPR przegrało Aston Villa zremisowała dlatego też ewentualna wygrana Southampton powinna pozwolić im opuścić strefę spadkową przynajmniej do następnej kolejki. Goście słabo prezentują się w ostatnim czasie co zapewne wynika z licznych absencji a przed dzisiejszym pojedynkiem trener gości nie będzie mógł skorzystać z usług: Haris Vuckic, Gabriel Obertan, Daniel Gosling, Fabricio Coloccini, Hatem Ben Arfa, Yohan Cabaye, Ryan Taylor. Wszyscy ci zawodnicy są kontuzjowani bądź pauzują za kartki a kilku z nich tworzy trzon pierwszego składu. Reasumując pobieram tutaj zwycięstwo gospodarzy którzy zapewne będą chcieli wykorzystać atut własnego boiska oraz absencje w kadrze gości stąd mój typ to 1.
✅140

Otrzymane punkty reputacji: +1
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, PLK
Spotkanie: Anwil Włocławek vs. Trefl Sopot
Typ: 2
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Anwil z serią 5ciu wygranym pod rząd, ale jak wiemy każda seria się kiedyś kończy. Miałem być okazję na meczu Anwilu w minioną środę, gdzie w ramach Pucharu Polski spotkali się oni z ekipą Startu Gdynia. Mecz dno, poziom żenada i widać w szeregach Anwilu zmęczenie (zwłaszcza że Krzysztof Szubarga - pierwszy i ostatni PG drużyny gra wciąż powyżej 30-25min). Anwil ma problemy pod koszem, center Wright wciąż nie może odnalezć się w lidzę, a dodatkowo nie wiadomo co z Seidem Hajriciem, który w opisanym wczesniej spotkaniu rozciął sobie dłoń. Trefl mimo że bez trenera (tzn jakiś tam statysta raczej a nie trener jest :grin: ), ale powalczył w pucharze EuroCup i przegrał dopiero po dogrywce w Doniecku. Owszem Anwil pokonał tydzień temu Asseco, ale wszyscy widzą co się dzieje w Asseco i jak oni grają, ta wygrana tak naprawdę o niczym nie świadczy. Dziś stawiam na Trefl, wydaję mi się że Anwil musi zejść na ziemię po 5 wygranych z rzędu. Trefl jest na tyle doświadczoną ekipą, że wykorzysta problemy włocławian i wygra te spotkanie.
Mecz o godzinie 17:30.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaDania 1. Division
Spotkanie: Vejle - Lyngby
Typ: over 3 azjan
Kurs: 2.81
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Ostatnia kolejka przed przerwą zimową w duńskiej 1. Division piłkarze wrócą do gry dopiero pod koniec marca. Dla obu zespołów bardzo istotny mecz. Vejle zajmuje 5 miejsce jednak jeśli dziś wygrają wskoczą na pozycję wicelidera, natomiast goście którzy są jedną pozycję wyżej w razie zwycięstwa zostaną mistrzem jesieni. Tak więc obu zaleczy w tym spotkaniu tylko na 3 oczkach, zresztą trenerzy to potwierdzają w wypowiedziach przedmeczowych co już jest pierwszym powodem do grania na over. Druga spraw i przyznam że mnie to troszeczkę zaskoczyło to gospodarze aż od 12 spotkań bez pojedynku overowego! Niesamowicie długa seria jak na dość overową ligę. Jeszcze bardziej mnie to dziwi bo poprzedni sezon skończyli ze stosunkiem over/under 19/7, trener pozostał skład w dużej mierze również tak więc to jest ostatni dzwonek na przełamanie tej zbyt długiej serii. Kilka statystyk z tego sezonu jeszcze. Vejle zdecydowanie lepiej radzi sobie na wyjazdach, u siebie jak do tej pory straciła więcej bramek niż na wyjazdach bo 9 w 9 meczach jeżeli chodzi o strzelone to mają taki sam bilans dom wyjazd a mianowicie 11. Goście dość wysoka średnia bramkowa równa 3.2. Na wyjazdach w ośmiu meczach 13 strzelonych bramek przy 10 straconych co daje też wysoką średnią 2.8. Kolejna spraw po długiej przerwie do składu gospodarzy wraca napastnik Saag któremu udało się rozegrać 8 spotkań i strzelić 3 bramki, ofensywa się wzmocniła na spotkanie. U gości natomiast mamy bardzo zróżnicowany i szeroki w kadrę atak, Aabech 16 meczy 6 bramek, Boysen 18 meczy 6 bramek, Bech 16 meczy 5 bramek, Poulsen 17 meczy 7 bramek, Mortensen 18 meczy 5 bramek tak wiec pole manewru bardzo duże. Patrząc na historię spotkań zdarzały się dość często wysokie wyniki: 2:2, 2:4, 2:2, 2:5 jednak były to mecze dość odległe w czasie ale mam nadzieję ze powrócą do tej statystyki tym bardziej tak jak wspomniałem wyżej remis tutaj nikogo nie będzie urządzał.
⛔100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Premier League Spotkanie: Chelsea FC – Manchester City
Typ: Wygrana gospodarzy + Powyżej 2,5
Kurs: 3.80
Bukmacher: Betsson

Starcie na absolutnym szczycie Premier League. Chelsea z 24 punktami po 12 kolejkach (7-3-2) zajmuje 3. miejsce w tabeli. Londyńczycy strzelają średnio 2 gole na mecz, tracą nieco ponad jednego (1.08). W ostatnim okresie notują obniżkę formy wygrywając tylko jeden z 5 ostatnich meczy (1-2-2) przy bardzo overowym bilansie bramkowym (9-9). Manchester City jest liderem z 28 punktami ze świetnym bilansem bramkowym (25-10), a co ważniejsze mistrz Anglii jest wciąż niepokonany (8-4-0). W ostatnim okresie prezentują formę godną mistrza notując 4 zwycięstwa i remis w ostatnich 5 meczach z bilansem goli 10-2.
Oczyw iście newsem tygodnia w obozie londyńczyków była zmiana trenera - Rafa Benitez zastąpił Roberto Di Matteo. Było to pokłosiem słabych wyników The Blues w lidze (4 mecze z rzędu bez wygranej), a także upokarzającej klęski z Juve (0-3) w Lidze Mistrzów, co praktycznie wy elimin owało ich z Ligi Mistrzów . Będzie to pierwszy przypadek, kiedy obrońca tytułu odpadnie po fazie grupowej. Rafa jest świadomy tego, że musi dokonać znaczącego postępu w grze Chelsea, a mecz z mistrzem , po zaledwie 3 dniach pracy z drużyną. będzie dla niego prawdziwym chrztem bojowym .Ewentualne zwycięstwo zmniejszy do punktu ich stratę do rywali, ale przegrana zwiększy ją do aż 7 punktów, a to już może być przep aść nie do zasypania . Chyba będzie musiał zadziałać efekt nowej miotły, by w tym prestiżowym meczu londyńczycy pokazali pełnię swojego ogromnego talentu. W obozie gości również nie było sielanki w ubiegłym tygodniu, kiedy to po rozczarowujących występach The Citizens znowu pożegnali się z Ligą Mistrzów już w fazie grupowej. To stawia pod presją trenera Manciniego, ale wydaje się, że póki będzie liderem Premier League, to jego posada jest bezpieczna.
City kontynuuje eksperyment z trójką obrońców i chociaż wygląda to dużo lepiej niż na początku sezonu, to wciąż nie do końca chyba pasuje piłkarzom. Przeciwko Chelsea, z wysuniętym Torresem i trzema ruchliwymi pomocnikami jak Mata, Hazard i Oscar, trójka obrońców może nie wystarczyć. Tym bardziej, że prawdopodobnie nie wystąpi kapitan City i ostoja defensywy - Kompany. Wprawdzie w Chelsea też nie wystąpią Lampard i Terry, ale akurat do braku tych dwóch legend londyńczycy zdążyli się już przyzwyczaić. Dlatego minimalnego faworyta upatruję w drużynie gospodarzy. Oba zespoły posiadają nieprzebrane bogactwo talentu w przednich formacjach, które zdecydowanie góruje nad formą defensywy. Dlatego spodziewam się otwartego meczu z atakami sunącymi od jednego pola karnego do drugiego, z mnóstwem okazji strzeleckich, co przy takiej jakości zawodników musi przełożyć się na gole. Rozsądnym wydaje się więc postawienie na co najmniej 3 gole w meczu, tym bardziej, że ostatnie występy obu drużyn obfitują w overowe wyniki (Chelsea 3.6 gola na mecz, ManCity 2.4). Dodając do tego świetny bilans Chelsea z Man City na własnym stadionie (6 wygranych w 7 ostatnich meczach), to w pełni uzasadnionym wydaje się postawienie na overowe zwycięstwo gospodarzy.
Prawdopodobne składy
Chelsea: Cech - Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole - Mikel, Ramires - Hazard, Oscar, Mata - Torres.
Manchester City: Hart - Maicon, Nastasic, Lescott, Zabaleta - Toure, Garcia - Silva, Nasri, Tevez - Aguero.
⛔100

19olo71 49

19olo71

Użytkownik
Dyscyplina - Polska liga hokejowa
Spotkanie - GKS Tychy - JKH Jastrzębie
Typ - 1
Kurs - 1,85
Buk - Betclick
Analiza :
Drużyna z Jastrzębia to kolejka ekipa po Unii Oświęcim która nie sprostała jeszcze w bieżącym sezonie Tyskim hokeistom, mało tego przegrywała spotkania u siebie dwa razy dość wysoko 5:0 i 5:1 to świadczy o tym że na pewno nie był to przypadek, Jastrzębie nie bardzo jest teraz na fali, we wtorek zostali pokonani przez ekipę z Oświęcimia która nie gra na najwyższych obrotach, a w piątek pokonali beniaminka z Katowic zaledwie jedną bramką. Zespoły mają równo po 40 punktów i dzisiejszy pojedynek umocni wygrany zespół na pozycji wicelidera, jestem zdania że będzie to wyrównany pojedynek z małą ilością bramek ale zwycięsko wyjdą z niego gospodarze dzisiejszego pojedynku, piątkowe zwycięstwo z Unią Oświęcim 6:1 napawa optymizmem.
Jastrzębie - Tychy 0:5
Tychy - Jastrzębie 3:2 po dogrywce
Jastrzębie - Tychy 1:5
⛔100

P 35

playmaker-90743

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie:
Torino FC - AC Fiorentina
Kurs: 2,30
Bukmacher: Bwin
Analiza: Moim zdaniem najciekawszym typem na dzisiejszy dzień jest starcie w 14 kolejce Serie A, gdzie na Stadio Olimpico di Torino zmierzą się drużyny Torino i Fiorentiny. Stawiam na zwycięstwo gości.
Biorąc pod uwagę formę prezentowaną przez obie drużyny w ostatnich meczach, murowanym faworytem jest drużyna z Florencji. Pięć kolejnych zwycięstw ligowych z rzędu, i to nie z byle kim bo na pokonanym polu zostawili między innymi Milan (na San Siro!) i Lazio. 13 goli strzelonych w tych pięciu meczach świadczy jak najlepiej, a Viola grała bez najlepszego strzelca, Stevana Joveticia. Dzisiaj jest szansa, że Czarnogórzec powróci do składu, niewykluczone że zasiądzie na ławce rezerwowych. Torino prezentuje się tak sobie, w ostatnich meczach osiągając wykres formy P-Z-R-R-P. Torino to drużyna najwyżej przeciętna, a ich stadion to nie jest żadna twierdza. W tym sezonie komplet punktów wywieźli z niego Cagliari, Inter i Parma. Zwyciężyć Turyńczykom udało się jedynie z Bologną i Pescarą, a umówmy się - to nie są ligowi krezusi. Fiorentina notuje najlepszy start od wielu lat, a biorąc pod uwagę ciężki mecz Juventusu na San Siro, mają szansę doskoczyć do Starej Damy na dwa punkty - na pewno będą więc zmotywowani. Jedynym minusem tego typu, paradoksalnie wydaje mi się seria Violi. Wiadomo że każda seria kiedyś się kończy, a im dłużej trwa, tym większa szansa że akurat zostanie przerwana. Mam jednak nadzieje że Fiorentina zdoła wygrać szósty mecz z rzędu, gdyż rywal nie jest specjalnie wymagający, a punkty zgubi gdzieś w następnych spotkaniach. Kurs fajny do zagrania singla.
⛔100

przemo21 62

przemo21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , Primera Division
Spotkanie: Espanyol Barcelona - Getafe
Typ: połowa/koniec spotkania X/1 remis/Espanyol
Kurs:5,50
Bukmacher: bet365
Analiza :

Szybko bo już o godzinie 12:00 Espanyol zmierzy się z Getafe . Mój typ to do przerwy remis, a po przerwie Espanyol. Uważam, że do przerwy Espanyol będzie atakować, ale nie przyniesie to rezultatu, a po przerwie wygrają mecz, bo po prostu będą musieli, jeśli chcą utrzymać się w najwyższej hiszpańskiej lidze. Espanyol to drużyna, która w większości spotkań strzela dopiero w 2 połowie i myślę, że tym razem też tak będzie. Remis do przerwy jest bardzo możliwy, gdyż obie ekipy są bardzo do siebie zbliżone. Jeżeli Espanyol marzy o utrzymaniu się musi dzisiaj zwyciężyć i powiększać dorobek punktowy przed zimową przerwą. Mają kilku ciekawych zawodników, ambicję i potencjał także nie widzę nic na drodze. Warto wspomnieć, że na 5 ostatnich spotkań między tymi drużynami 3 razy wygrał Espanyol, a 2 razy był remis. Typ bardzo możliwy i kurs bardzo dobry.
jeśli pomogłem kliknij &quot;dzięki&quot;
⛔100

finckaxl 7,8K

finckaxl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga II
Spotkanie: Ingolstadt - Sandhausen
Kurs: 1.51
Bukmacher: Betsafe
Analiza: Na dziś wybrałem mecz na zapleczu niemieckiej Bundesligi. Solidny średniak Ingolstadt podejmuje na własnym stadionie ostatnią ekipe ligi, Sandhausen. Mój typ opieram głównie na fakcie że drużyna SV na 7 spotkań na wyjazdach aż 6 przegrała i zaledwie raz zremisowała. Ostatnie 5 meczow zakonczylo sie porazkami. Co wiecej Ingolstadt swoj ostatni mecz rowniez przegralo ( 3:0 z liderem) dlatego dzis na wlasnym stadionie chce wykorzystac okazje i zdobyc punkty. Jak już wspomnialem gospodarze to bardzo solidny zespół, który potrafi grać na równi z najlepszymi (remis z Herthą w Berlinie), a mecz z ostatnią druzyną ligi to doskonała okazja do &#39;postrzelania&#39;. Kurs małoatrakcyjny ale dosyć pewny.
Pozdrawiam
⛔100

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Corgon Liga, Słowacja
Spotkanie: TJ Spartak Myjava - FK Senica
Kurs: 2.5
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Senica bez wygranej w 4 ostatnich meczach,ale u siebie mieli ciężkie mecze z najgroźniejszymi wg mnie konkurentami do podium,cieżki wyjazd do Koszyc no i remis z Trnawą(bądź co bądź wicemistrzem).
Generalnie jesli nie liczyć fatalnego początku Senicy (2 porazki z Tatranem i Duklą) potem już tylko przegrywali na wyjeździe z Ziliną,2x ze Slovanem oraz własnie z dzisiejszym rywalem i to u siebie.
Była to jednak niespodzianka która moim zdaniem się nie powtórzy.
Myjava to bardzo gościnna drużyna - przedostatnia w tabeli domowej , a wygrywała tylko z druzynami które na wyjeździe prezentują sie mniej wiecej jak Jagielonia w ubiegłym seoznie czyli Tatran i Koszyce.
Senica wygrywając podskoczy w okolice podium i myślę, że skromna wygrana im się dzisiaj jak najbardziej może przytrafić.
✅150

P 21

pan-bolec

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division
Spotkanie: Athletico Madryt - Sevilla
Kurs: 1,65
Bukmacher: Expekt
Analiza:
W dzisiejszym meczu wicelider z Madrytu staje przed ogromną szansą odstawienia Realu Madryt na 8 punków. Według statystyk uda się to gospodarzom. Z ostatnich pięciu meczy u siebie wygrali 5 ( bramki 10:3 ). Sevilla ósma w tabeli tracąc do dzisiejszych przeciwników 13 punków. Forma Sevilli jest nieco gorsza ostatnio: 5 meczy na wyjeździe to 3 porażki i tylko 2 zwycięstwa, tracąc 7 bramek. Pomimo iż w ostatnich trzech meczach tych drużyn padały remisy, Athletico powinno wygrać, gdyż w tym sezonie grają jak nigdy, co doprowadziło do drugiego miejsca w tabeli tracąc do Barcelony tylko 3 (!) punkty. Niektórzy w ekipie z Madrytu nawet wspominają o mistrzowie, co pokazuje jak pewni siebie się czują. Sevilla myśli raczej o Lidze Europejskiej, niczym więcej. Taki cel jest tej drużyny na ten sezon, więc Athletico powinno sobie z nimi poradzić. Można ten mecz nazwać egzaminem dla gospodarzy. Jak wygrają i powiększą przewagę na Realem, to będzie oznaczać, że na prawdę nadają się na walkę o pierwsze 2 miejsca. Myślę, że nie zawiodą tych, którzy w nich wierzą.
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +4
polakko20 170

polakko20

Użytkownik
Piłka nożna, Grecja, godzina 16:15
Platanias - Panathinaikos
2
2,02
Pinnacle sports
analiza:
Przed nami mecz w lidze greckiej pomiędzy Platanias a Panathinaikosem. Spotkanie odbędzie się w ramach 12 kolejki. Po 11 kolejkach wyżej w tabeli są goście, którzy zajmują 7 miejsce a w dorobku mają 16 punktów. Warto wspomniec, że sportowo Panathinaikos zdobył 18 pkt jednak został ten klub ukarany minusowymi dwoma punktami i sezon zaczynali z -2. Ciężko się gralo w pierwszych kolejkach piłkarzom z Aten, jednak teraz myślę, że idą już w dobrym kierunku. Mają za sobą wygrany mecz z Mariborem w Lidze europejskiej, gdzie wciąz mają szanse na awans z grupy oraz wygraną w prestiżowym rywalem w zeszłej kolejce z drużyną PAOK, która jest viceliderem w lidze. Jeśli chodzi o ekipe Platanias to w ostatnich tygodniach spisują się wręcz fatalnie, na 5 ostatnich pojedynków zdołali zdobyć tylko punkt remisując z Kerkyrą. Zanotowali 4 porażki. W zeszłym tygodniu przegrali aż 4-0. W 5 tych spotkaniach strzelili tylko 2 bramki. Jeśli goście z Aten myślą jeszcze o dogonieniu czołówki to takie mecze jak dziś muszą wygrywać, strata chociażby jednego punktu będzie jak porażka. Przecież wiemy, że aspiracje Panathinaikosu sięgają o wiele wyżej niż miejsce w środku tabeli. Kurs wysoki więc trzeba grać.
⛔100

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Mecz: Levante - FC Barcelona
Typ. Najwięcej punktów karnych - Levante
Kurs. 1.55
Unibet
Dzisiejszy mecz dnia i ucieczka Barcelony przed Real&#39;em to &#39;tzw: peeFFka&#39; tylko co tu wybrać logicznego z tego meczu, aby zarobić a nie być w niepewności przez ok. 90minut i czekać na kolejne siwe włosy + zepsucie kuponu po kursie 1.22. Przepatrzyłem ofertę i kurs na over nie za bardzo mnie zadowala. Kurs na win Barcelony również, a na kartki a i owszem. W ostatnich 5meczach Levante zdobyło 20zółtych kartek w PD, LE jak i CDR, z czego w PD w meczu z realem aż 7 kartek.. wnioskuję z tego, ze Levante nie lubi szybkiej gry sami tez gonią Atletico w grupie i nie będą chcieli za daleko oddalać się. Natomiast Barcelona na 5ostatnich spotkań w LM, PD czy CDR ma 7 kartek, jest to ponad połowę mniej, obecna przewaga punktów nad Realem jak i dzisiejszy rywal Levante, nie wyprze takiej presji na Barcelonie, aby szła kartka za kartką i faul za faulem. To raczej Lionel i koledzy będą grać swoje przy nodze, co moze wyprzeć presję i poddenerwowanie u graczy gospodarzy, aby faulować..
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy, Serie A
Spotkanie: Torino - Fiorentina
Typ: 1DNB
Kurs: 2,26
Bukmacher: Betfair
Analiza:
Niemal każdy uważa, że goście gładko wygrają i będą kontynuować swoją wspaniałą serię zwycięstw. Ja jednak mam mieszane uczucia co do tego meczu. Z jednej strony stawianie na Fiorentine można porządnie uargumentować (wspaniała forma; dobra, solidna, równa gra; wysokie formy zawodników czy choćby Vincenzo Montella na ławce), natomiast z drugiej strony Torino to bardzo ciężki przeciwnik o czym przekonało się Napoli czy Lazio. Może dużo bramek nie strzelają, ale ich głównym atutem jest defensywa o której wiele drużyn Serie A mogłoby tylko pomarzyć. Pod względem straconych bramek Torino zajmuje 4 miejsce w lidze zaraz za Juventusem, Napoli oraz Fiorenitna - z tym, że trzeba zaznaczyć iż podopieczni Montelli stracili większość bramek właśnie na wyjazdach. Tak więc jestem pewien, że goście będą mieli sporo problemów ze strzeleniem bramki, tym bardziej, że ich średnia na mecz wynosi 1,33, co nie jest jakimś świetnym wynikiem.
Dodatkowo warto jednak spojrzeć na mecze gości na wyjazdach. Wiele osób (nie tylko na tym forum) powoli rzuca tezę, że Fiorentina zaczyna grać na wyjazdach. Według mnie do tego jeszcze daleka droga. W tym sezonie bowiem na 6 meczy poza domem wygrali zaledwie dwa - z przeciętnym Milanem i beznadziejna Genua (a według mnie drużyna która podobno gra o LM powinna w meczach z Chievo czy Parma spokojnie zdobyć 4 punkty, a nie 2). Nie sądze więc, aby goście byli w stanie całkowicie zdominować tego meczu. Nie sądzę również, aby byli w stanie wygrać 6 meczy z rzędu. Żeby to osiągnąć trzeba naprawdę grać wzorowo i nie popełniać błędów. Takie serie zazwyczaj mają tylko drużyny ukształtowane, tymczasem pamiętajmy, że Fiorentia dopiero tworzy swój styl.
Podsumowując... uważam, że warto spróbować typu podanego wyżej... wynik z podpórką i kurs 2,26 jest naprawdę godny uwagi.
z/0

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Data: 25.11.12 (21:00)
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Mecz: Levante - FC Barcelona
Typ: Powyżej 3,75 bramek
Kurs: 2,61
Bukmacher:Pinnacle Sports

Levante w tym sezonie gra bardzo dobrze i dzięki tej grze zajmuje obecnie 6 miejsce w tabeli ze stratą 6 punktów do 3 miejsca (Real M. 1 mecz więcej rozegrany). Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z wielką Barceloną, która w lidze nie ma sobie równych jak na razie! Dzisiaj podwójnie zmotywowana duma Katalonii wyjdzie na to spotkanie, gdyż zwycięstwo w tym meczu, teoretycznie przekreśli szansę Realu na tytuł. Ogólnie jedyni i drudzy walczą o coś, dlatego przewiduję tutaj grad goli i zwycięstwo Barcelony po ciężkim boju 2:3.
Powtórzony/ ⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Data: 25.11.2012 16.00
Dyscyplina: piłka nożna, Premier League
Mecz: Southampton - Newcastle
TYP: Drużyna 2 powyżej 1,5 kartki
Kurs: [1,61]
Krótko i zwięźle. Mecz prowadzi sędzia niejaki Atkinson. Jego dorobek 64 kartki w 16 meczach (wychodzi średnio 4 na mecz). Normalnie As w sędziowaniu, nie toleruje brutalności. Ostatni mecz jaki sędziował drużyny Newcastle zakończył się wręczeniem tej oto drużynie 5 kartek w tym 1 czerwonej. Co więcej drużyna Newcastle posiada dorobek 26 kartek w lidze. Znajdują się na 6 miejscu w tabeli pod tym względem. Pikanterii dodaje takt że na wyjeździe bardzo koszą, wszystkie ich mecze wyjazdowe w ty sezonie kończyły się wynikiem 2 lub więcej kartek. Kurs może nie jakoś mega powalający, ale warto zwrócić uwagę na ten typ. ???? Pozdrawiam i POWODZENIA!
Przepraszam że tak jeszcze wtrącam ale zerknijcie na mecz Chelsea - City. Tam linia na gospodarzy pod względem kartek również jest wystawiona bardzo niska, a czuje że w tym meczu też zobaczymy wiele kartek w tym i co najmniej 2 dla Chelsea. Dobra koniec tych rozważań. ???? czołem
✅61

K 126

kubson9

Użytkownik
Spotkanie: Freiburg - VfB Stuttgart
Typ: Stuttgart po pierwszej połowie
Kurs: 3.4
Analiza: Stuttgart gra bardzo dobrze na wyjazdach. W Bundeslidze nie przegrał na wyjeździe pięciu ostatnich meczów, a w LE rozbił 5-1 Steaue Bukareszt. Freiburg to solidna drużyna, jednak uważam że Stuttgart jest na fali wznoszącej i powinien im dać niezłe baty. Znając realia Bundesligi powinno paść dużo goli, jednak sądzę, że więcej dla Vfb. Typuję ogólnie ich zwycięstwo bez problemów, ale do przerwy jest ładny kurs tak więc wybrałem tę opcję.
⛔100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: hokej, Erste Bank - EHL, Austria
Spotkanie: Graz 99ers - EC Red Bull Salzburg
Kurs: 1.95
Bukmacher: bwin
Analiza: Ekipa gospodarzy to 4 zespół ligowej tabeli i z serią 5 kolejnych wygranych. Zespół ma na koncie 30 pkt. po 24 kolejkach i jest w gazie od przerwy na początku listopada na mecze międzynarodowe (5 spotkań - 5 wygranych). Wcześniej w październiku Graz zanotował tylko 2 wygrane i 7 porażek. U gości panują minorowe nastroje. Zespół ze sporym budżetem, ale niestety dopiero 10 miejsce w tabeli, seria 4 porażek i zaledwie 4 wygrane z ostatnich 15 grach, w tym dwie z zespołem nr 9 w tabeli Olimpiją i ostatnim Innsbruckiem. Co więcej w zespole spora rotacja, bo kilku graczy już odeszło z klubu, co więcej w zespole ciągle jest kilka kontuzji podstawowych graczy, co widać po wynikach drużyny. Ostatnio Graz grał z Salzburg, ale na wyjeździe i wygrał 4:1. Poza tym w pierwszej rundzie takżę wygrał Graz 5:3. Dzisiaj stawiam na 3 wygraną zespołu 99ers.
⛔100

P 10

pentos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Boliwia Pierwsza Liga
Spotkanie: Universitario - Bolivar
Kurs: 2,10
Analiza:
Na dziś egzotyczny typ z najwyższej boliwijskiej klasy rozgrywkowej. Sezon jest na półmetku więc już nie ma przypadku w wynikach drużyn , wiadomo na co kogo stać. Tabela idealnie odzwierciedla to kto w dzisiejszym meczu jest zdecydowanym faworytem do zwycięstwa . Gospodarze zajmują dziewiątą lokatę z łącznym dorobkiem 19 pkt w 17 meczach z czego w ostatnich pięciu meczach zdobyli zaledwie 3 oczka nie wygrywając ani razu. W ostatniej przegrali z innym ligowym przeciętniakiem Realem Potpsi 0-2. Z kolei ekipa gości zespół Bolivaru zajmuje trzecie miejsce z 29 pkt i jeśli nie chce stracić szansy w walce o mistrza musi dziś wygrać. Układ tej kolejki zestawia zespoły z czołówki lidera The Strongest i wicelidera San Jose z teoretycznie słabszymi zespołami , w dodatku obie te drużyny grają u siebie więc dziś Bolivar musi zrobić wszystko aby ograć słabsze Univesitario. Początek meczu o 21.00

Jeśli pomogłem kliknij dzięki ????
⛔100

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Dyscyplina: Basket NBA
Spotkanie: Toronto Raptors vs San Antonio Spurs
Kurs: 3,25
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zakład przeciwko faworytom z San Antonio. Spurs są zdecydowanie lepszą drużyną i grają bardzo dobry basket od początku sezonu. Raptors za to mają ujemny bilans i pecha ostatnimi czasami. W meczach z nienajmocniejszymi drużynami (DET, CHAR, PHI) przegrywali zamiast powiększać wygrane. Dziś zadanie dużo trudniejsze, ale szansa spora, bo SAS może po prostu zlekceważyć Raptors. Spurs grają trzeci wyjazd z rzędu - po wygranej w Bostonie mieli trudny mecz w Indianie, a dziś zawitają do Toronto. Spurs wciąż bez Leonarda i Jacksona, a Raptors bez Fieldsa i Andersona. Występ Lowry&#39;iego i młodego Litwina Valanciunasa pod znakiem zapytania, ale jak dla mnie na bank zagrają, bo to ważny mecz dla Raptors. Jeżeli Calderon wyjdzie w s5 to jeszcze lepiej, bo gra bardzo altruistycznie i zawsze ma wiele asyst. Kluczem do wygranej Raptors będzie zatrzymanie Duncana i Parkera. Trudniej będzie z Timem, bo Litwin pewnie złapie szybkie faule, więc ktoś będzie musiał przejąć krycie. Mam jednak przeczucie, że ten trudny na papierze mecz, Raptors wygrają po zaciętej walce. W swojej hali stać ich na wygrywanie z każdym, a jeśli myślą o czymś więcej niż tylko przetrwanie tego sezonu to już ostatni gwizdek i czas na wygrywanie.
⛔100

frombzg 241

frombzg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekwador, Serie A
Spotkanie: Manta - Dep. Quito
Typ: Dep. Quito
Kurs: 4.20
Analiza:
Dwie kolejki do końca, obie drużyny graja o pietruszkę. Umiejętności mimo wszystko po stronie gości, którzy oprócz dwóch ostatnich porażek przez ostatnie tygodnie prezentowali się bardzo przyzwoicie. Gospodarze tylko dwa razy zdobyli komplet punktów w dziesięciu ostatnich meczach. To o czymś świadczy. Ponadto dziś w ich szeregach skład mieszany, kilku podstawowych nie zagra(m.in Marquez, Mina i Valencia), trzech nie zostało w ogóle powołanych na ten mecz. Do gry na gości zachęta także historia spotkań, która niewątpliwie na ten moment faworyzuje zespół z Quito.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom