>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.10.2022 (wtorek)

Status
Zamknięty.
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Coventry City - Rotherham United
Typ: 1
Kurs: 1,80
Bukmacher: STS
Analiza:
Dzisiaj nie będę wrzucał całej tabeli, bo mam małe problemy z kompem i nie jestem w stanie. Coventry zajmuje 22 miejsce w tabeli w strefie spadkowej ale ma o 3 spotkania mniej rozegrane od wszystkich innych zespołów ze względu na to, że ich boisko po spotkaniach w rugby było w fatalnym stanie i spotkania została przełożone na inny termin i powoli teraz będą to nadrabiać. U siebie zespół ten zanotował 2 zwycięstwa i 2 porażki. Rotherham z kolei zajmuje 12 miejsce w tabeli i na wyjazdach ma bilans 1 zwycięstwa, 3 remisów i 2 porażek.

Absencje w Coventry:
pomocnik i kapitan drużyny Kelly (bez występu w tym sezonie) i napastnicy Godden (12 wystpów w tym sezonie, 3 gole na koncie) i Walker (3 występy w tym sezonie)

Absencje w Rotherham:
obrońca Kioso (1 występ w tym sezonie), pomocnik Bola (2 występy w tym sezonie) i napastnik najlepszy strzelec w drużynie Ogbene (12 występów w tym sezonie, 4 gole na koncie) a pod znakiem zapytania stoją występy pomocników Wilesa (15 występów w tym sezonie), Rathbone (14 występów w tym sezonie) i Lindsay (10 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie)

W normalnych okolicznościach raczej bym tutaj nie stawiał na gospodarzy i pewnie odpuściłbym ten mecz, bo nie mam zespołu Coventry za mocniejszego od ich dzisiejszego rywala ale pewne okoliczności sprawiają, że myślę, że warto dzisiaj pograć na zespół grający u siebie. Mianowicie piłkarze gości narzekają na urazy i przede wszystkim przemęczenie. Jest dziś kilka absencji po ich stronie, kilka znaków zapytania pod niektórymi nazwiskami i przede wszystkim jeszcze kilku graczy narzeka na zmęczenie. Coventry o 3 spotkania ma rozegrane mniej ze względu właśnie na sytuację z boiskiem o której wyżej pisałem i tam takiej sytuacji nie ma. Drużyna powinna dziś być lepiej przygotowana i zregenerowana i ja próbuję tutaj pograć na Coventry. Więcej o problemach po stronie drużyny Rotherham możecie poczytać tutaj pod tym linkiem:
https://www.yorkshirepost.co.uk/spo...-as-fatigue-catches-up-on-key-players-3892166

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Benfica Lisbona - Juventus
Typ: Benfica
Kurs:
2.12
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Uważam,że kurs na Benfice nieco za wysoki. Przecież ta drużyna nie odstawała aż tak w meczach z PSG i nadal ma szanse na 1 miejsce w tej grupie bo PSG ma tyle samo punktów co Benfica,ale lepszy bilans bramkowy. Juventus na swoim terenie przegrał z Benficą 1:2. Juventus ma mierne szanse na awans z grupy bo do Benfici traci aż 5 punktów a zostały już tylko dwie kolejki do rozegrania. Juventus katastrofalnie zaprezentował się w ostatnim meczu LM bo przegrał w Izraelu z Maccabi Haifa. Benfica jak dziś wygra a nawet jak zremisuje to zapewni sobie awans do dalszej fazy rozgrywek,ale napewno ich celem będzie zwycięstwo. Drużyna z Lizbony świetnie się spisuje w ostatnich tygodniach. W Lidze Portugalskiej w ostatniej kolejce Benfica wygrała nawet na wyjeździe z FC Porto i aktualnie zajmuje 1 miejsce. W Lidze Portugalskiej Benfica na 10 meczów straciła punkty tylko w jednym spotkaniu 9-1-0. Juventus nadal bez kilku zawodników jak Chiesa,Pogba,De Sciglio,Bremer czy Paredes w dodatku kontuzjowany Di Maria. Juventus kiepsko spisuje się w tym sezonie a szczególnie w delegacjach. Z PSG wprawdzie przegrał tylko 2:1,ale to raczej przez lekceważenie PSG. Juventus w ostatniej kolejce wygrał aż 4:0,ale gral u siebie w dodatku z słabym Empoli. Wg mnie tu nie będzie niespodzianki i Benfica sięgnie po 3 pkt. Benfica już w poprzednim sezonie wyeliminowała faworyta do wyjścia z grupy z LM bo Barcelonę.

112

Otrzymane punkty reputacji: +2918
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/Liga Mistrzów
Spotkanie: Borussia Dortmund vs Manchester City
Typ: Erling Haaland strzelow celnych powyzej 1,5
Kurs: 1,60
Bukmacher: sts
Analiza:
Ide dzisiaj w strzaly celne maszyny do.zdobywania.goli, dzisiaj na.wyjezdzie podejma city przecietne bvb, klub w ktorym gral Erling. Uwazam ze dzisiaj bedzie chcial sie pokazac na.stadione gdzie byl zawodnikiem. Ten zawodnik bez wiekszego problemu dochodzi do sytuacji bramkowych wiemy tez ze ta maszyna potrafi strzelic nawet hattrica a co dopiero oddac 2 celne strzaly na bramke. Zapewne obrona bedzie mocno skupiona na kryciu tego zawodnika ale w obecbej formie mysle ze jest nie do zatrzymania nawet w najsilniekszej obronie a wieny ze bvb takiej nie ma. Dla mnie typ latwy jak I przyjmeny. Milego ogladania

100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów
Godzina 18:45
Spotkanie : Salzburg : Chelsea
Typ : Salzburg suma kartek 4+
Kurs : 3.65
Bukmacher : ETOTO

O tym spotkaniu już możemy się trochę dowiedzieć i zgadzam się z tym że jest niezwykle ważne w końcu gra wicelider z liderem ale wiadomo w tej grupie wszystkie rozwiązania są możliwe bo Milan z 7 punktami a ostatnie Dinamo z 4 tak wiec na dwie kolejki nic nie wiemy , przeanalizowałem zespół z Austrii i mamy coś takiego , w 4 meczach piłkarze faulowali rywali 50 razy i jak dla mnie sporo , w tych spotkaniach piłkarze zobaczyli aż 8 żółtek czyli też nie żle , najwięcej kartek bo 4 zobaczyli w pierwszym ich wspólnym meczu w Londynie wtedy też faulowali najwięcej bo aż 16 razy , liczba kartek wiadomo w większości jest decyzją jednego pana na boisku , dziś jest nim Szwajcar Sandro Scharer który co prawda nie wyciąga kartoników zbyt wiele , w tej edycji LM w 3 meczach 9 żółtek i bezpośrednia czerwień ale myślę że przy zbyt dużej ilości faulów to ta tak zwana szajcarska precyzja dosyć sporo dziś wyciągnie tych kartoników , zobaczymy , osobiście myślę że Salzburg dziś będzie miał sporo fauli i gdyby do tego doszło tak że będą przegrywali to tych kartoników mogą załapać sporo , czy 4 ? zobaczymy , liczę na powtórkę z rozrywki z pierwszego ich meczu z Londynu .

100

louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Chelenger Tampico pierwsza runda
godzina 19.00
K.Siniakova - A.Parks
TYP PARKS
kurs 3,6
forbet
Analiza:
Wczoraj było wyzej ja to mam pogeane na paru kuponach w williamhiil po 4,2 tam tez jest juz tylko 3.6
Oczywiscie faworytką jest tutaj Siniakova ale ona od czasu do czasu sprawdza się jako zawodzacy faworyt w singlu .
Miewa wachania formy gra zrywami , potrafi tracic i zdobywac punkty i gemy seriami , nie za duzej rangi ten turniej.
Parks ostatnio pozytywnie zaskoczyła w OSTRAVIE przeszła jak burza pierwsze cztery rundy zatrzymała się dopiero na Krejcikovej w piatej rundzie , po bardzo wyrównanym pierwszym secie tajbreku obronie set pointa potem własna piłka meczowa przy serwisie słowem
mogło to isc w drugą stronę , a wczesniej Pliskova , Shakkarii ,Friedsam dobry zestaw a do tego w ostrawie bardzo dobry występ deblowy z Macknally.
SIniakova tez ostatnio się w singlu rozkręciła wygrany finał z Rybakiną w Słowenii , ale tez ledwie druga runda w Monastyrze i Guadelajarze , wygrana z Haddad a przegrana na hardzie z Trevisan co pokazuje ze dzisiaj z Parks tez moze byc róznie.
Siniakowa faworytką ale szanse blisko 50/50 warunek Parks musi zaprezentowac trochę formy z Ostrawy , a ostatnio w Guadelajarze uległa w pierwszej rundzie z Dolehide.ALe to terz pokazuje jak wyrównuje sie poziom w WTA co też teoretycznie sprzyja szukaniu dogów i niespodzianek.

100

Otrzymane punkty reputacji: +192
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie:pSG - Maccabi
Typ: Messi zdobędzie minimum dwie asysty
Kurs: 8.00
Bukmacher:BETFAN
Analiza:

Gospodarze są murowanym faworytem do zwycięstwo w jutrzejszym starciu, co idealnie obrazują przedmeczowe kursy i ledwo 1.10 na Paryżan. Kibiców bardziej interesuje jednak to, który zawodnik z ofensywnej trójki okaże się gwiazdą wieczoru na Parc des Princes. Ostatnimi czasy uwagę ponownie przykuwa Lionel Messi, który rozgrywa fantastyczny sezon i regularnie zdobywa bramki lub asystuje. Trudno znaleźć konfrontacje, w której Argentyńczyk przynajmniej raz nie oczarowałby nas jakąś spektakularną akcją czy zagraniem. Przedmeczowe kursy nie dają zbyt wielkiego pola i trzeba się sporo napocić, by znaleźć wartościowy typ ze stosunkowo sporą szansą na wejście. W oczy rzuciły mi się indywidualne opcje dotyczące osoby Leo Messiego i najapetyczniej prezentuje się zakład dotyczący ilości asyst. Leo Messi zdobył jak dotąd jedną asystę w Lidze Mistrzów i aż 9 w Ligue 1. Myślę że jutrzejsza konfrontacja to idealna okazja do tego, by Argentyńczyk obsłużył dobrym podaniem kogoś z duetu Mbappe & Neymar.
Celuje w minimum dwie asysty Leo.

400

Otrzymane punkty reputacji: +2783
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: PSG - Maccabi Haifa
Typ: PSG over 7,5 rzutu rożnego
Kurs:
2,57
Analiza:
Co tu dużo pisać faworyt tego spotkania jest tylko jeden, kwestią pozostają tylko rozmiary zwycięstwa Paryżan. Przewiduje scenariusz "autobus w polu karnym" Żydków i mocna ofensywa miejscowych. Liczę na sporo akcji skrzydłami, które kończyć się będą wybiciem na pałę przez przyjezdnych. W pierwszym spotkaniu tych drużyn PSG nabiło 11 rożnych w Izraelu. Mam nadzieję, że szybko nie trafia do siatki przyjezdnych i kilka rożnych wpadnie przed golem, tak żeby impet nie opadł.

100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: RB Lipsk - Real Madryt
Typ: X2
Kurs:
1.60
Godz: 21:00
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21.00 odbędzie się spotkanie w 5 kolejce Ligi Mistrzów pomiędzy drużynami RB Lipsk I Realu Madryt. Spodziewam sie tu bardzo ciekawego spotkania ponieważ oby dwa zespoły walczą o awans do fazy pucharowej. Real to obrońca tytułu i jest bardzo doświadczona drużyna. Jeśli Real wywalczy tutaj remis to wywalczy sobie awans z pierwszego miejsca. Moim zdaniem Real zagra dzisiaj bardzo umiejętności i strzeli co najmniej jednego gola. Lipsk musi zagrać bardziej otwarcie co dla Realu będzie woda na młyn na kontry. Mój typ to remis 2;2 po bardzo ciekawym spotkaniu.

100

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Coventry City - Rotherham United
Typ: Rotherham
Kurs: 5.4
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:

Co Coventry ma szczescia to glowa mala. Bramkarz Wilson nie jest bynajmniej Buffonem, a wiec wkrotce cos wpuszcza. A to rywale obstrzeliwuja slupki ,a to sedzia sprzyja (Cardiff) a to dostaja sflaczalego rywala (Sheffield Utd) i tak idzie.

Z calym szacunkiem Coventry mimo ze napewo to zespol lepszy niz wskazuje pozycja w tabeli to jednak nie beda mlocic wszystkich i nadejdzie mecz, gdzie za bardzo uwierza w siebie/dla odmiany rywalowi wejdzie.

Coventry mieli juz wszystkie mozliwe sprzyjajace okolicznosci, czas wykrakac pecha (kra kra kra) i cos mi sie wydaje, ze bedzie 0-2 po 10 minutach, albo nawet jak strzela to rywal nie bedzie mial nic do stracenia, strzeli i odwroi losy meczu.

Dlatego tez warto puscic single Do przerwy/ mecz 2/2 i 1/2 (kursy 9,4 i 70 w pierwszym lepszym buku)

Dosc silny sklad Coventry, ale Rotherham mmieli byc chlopcami do bicia, a sa w gornj polowie tabeli. Okazuje sie, ze bez wieloletnich lderow da sie, to czego sie nie dalo za czasow panstwa Warne& Smith & Ladapo

Coventry - Rotherham 0-1, 1-2, ale i 0-2 0-3 1-3 sie nie obraze

A Wy?

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom