>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.09.2025 (czwartek)

psotnick 1,2M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 25. Września

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- Betters
- AdmiralBet

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Copa Sudamericana
Godzina: 00:00
Spotkanie: Atletico-MG - Bolivar
Typ: Bolivar
Kurs: 8.74
Bukmacher: betters
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/copa-sudamericana-2025.173766/#post-7360558
Analiza:
W pierwszym meczu w Boliwii było 2-2. Mecz miał ciekawy przebieg, bo w pierwszej połowie Atletico strzeliło bramki w 45 i 45+. W drugiej połowie gospodarze wzięli się za odrabianie strat ale udało im się jedynie zremisować. Pierwsza połowa mimo przewagi w podaniach, strzałach i posiadaniu piłki mieli xG 0.21 do 1.04. W drugiej mimo gry ponad 30 minut w 10 nie spuścili z tonu i nadal przeważali w takim samym stopniu. Nie strzelili jednego karnego, drugiego na 2-2 już tak. Kolejny mecz w lidze wygrali u siebie 3-2. Atletico przegrało 0-1 na wyjeździe z Botafogo. Atletico nie jest w dobrej formie i mimo że udało im się zdobyć dobry wynik w pierwszym meczu, to nie jestem taki pewien czy awansują dalej.

pawelo2893 122,9K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPuchar Polski
Godzina: 14:00
Spotkanie: Avia Świdnik – Ruch Chorzów
Typ: powyżej 3,5 gola
Kurs: 2,60
Bukmacher: superbet
Post w dziale:
Analiza: Starcie starych dobrych znajomych. Oba zespoły mierzyły się ze sobą w poprzedniej edycji w 1/16 finału i Chorzowianie triumfowali 3:1. Wtedy przekroczono proponowaną linie i uważam, że tym razem będzie podobnie. Po pierwsze, Avia gra bardzo ofensywny futbol w III Lidze, a ostatnie wyniki w pełni to potwierdzają. Porażka 2:3 w derbach, wcześniej triumf 5:4 w Rącznej, czy 3:2 w Krakowie daję nadzieję na kolejne dobre widowisko. Ruch grał w poniedziałek ciężkie spotkanie z Głogowem i zaraz zmierzy się w hicie z Wieczystą. Co jednak ważne „Biało-Niebiescy” cztery ostatnie potyczki w lidze przebite z btts, trzy zaś z btts/2,5.

Powtórka wyniku z poprzedniej edycji to możliwe rozwiązanie, a wydaję się, że możemy zobaczyć tu kilka pięknych bramek! Avia to jeden z głównych kandydatów do awansu na II Ligowe boiska i postara się sprawić sporo radości swoim kibicom.

versa 1M

versa

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:30
Spotkanie: R. Oviedo - FC Barcelona
Typ: Betbuilder: Barcelona do przerwy i na koniec spotkania, powyżej 4.5 goli, Ferran Torres strzeli gola, Oviedo poniżej 4.5 rr, Barcelona powyżej 4.5 rr, Barcelona wygra o 4+ goli
Kurs: 11.00
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-23-09-2025-25-09-2025.175212/post-7360686
Analiza: Sklejka na nadchodzący wyjazdowy mecz FC Barcelony z beniaminkiem R.Oviedo.
Spodziewam się tutaj pogromu ze strony gości, jest to starcie najlepszej ofensywy z najgorszą ofensywą w lidze hiszpańskiej aktualnie, Oviedo w pierwszych pięciu kolejkach strzeliło zaledwie 1 gola, tracąc osiem, co i tak nie jest złym wynikiem, od Realu Madryt dostali jedynie 3:0.
Oviedo to beniaminek z krwi i kości, co mecz walczy o przetrwanie, a przeciwnicy kreują bardzo dużo sytuacji podbramkowych, na kogo jak na kogo ale na Barcelone przygotować się napewno nie przygotują odpowiednio.
Jednym z wyróżniających się postaci w Barcelonie jest na pewno Ferran Torres, który strzelił już 4 gole i zanotował jedną asystę w lidze, lepszy od niego jest tylko Mbappe z Realu, który jak wiadomo karnych napewno miał już więcej 😂 Myślę, że Ferran na spokojnie strzeli choć jedną bramkę, zobaczymy ile trener pozwoli mu pograć. Drugim założeniem typu jest, że Oviedo wykona Max 4 rożne, do tej pory wykonali rożnych max 3 w meczu, a zazwyczaj kończy się na jednym, w starciu z Barceloną nie zdziwię się jak znowu będą mieli jednego rogala max. Przy tak dysponowanej ofensywie Barcelony nie można przejść obojętnie jeśli chodzi o gole, jak i o rzuty rożne, Ferran, Raphinha, napewno zadbają o to, by było ich conajnniej 5 w meczu.
Spodziewam się wysokiej wygranej drużyny Flicka, więc over 4.5, prowadzenie do przerwy i na koniec spotkania oraz wygrana +4 golami wyglądają bardzo bliźniaczo, jednak da się je wprowadzić do betbuildera i skleić lepszy kurs. Miesiąc powoli dobiega końca, a ja mam jeszcze z Fergusonem niewyjaśnioną kwestię odnośnie najlepszego trafionego kursu :)

successful 3,4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina Piłka nożna, 1. Hiszpania
Godzina: 19:30
Spotkanie: Osasuna - Elche
Typ: Rafa Mir strzeli gola + Elche strzeli powyżej 1.5 gola + Elche powyżej 3.5 RR
Kurs: 10.00
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-23-09-2025-25-09-2025.175212/post-7360839
Analiza:

W tym sezonie Elche jako beniaminek radzi sobie całkiem poprawnie i po pierwszych kilku kolejkach udowadniają, że awans do La Liga nie był dziełem przypadku. Nie przegrali żadnego spośród pięciu pierwszych spotkań ligowych, czym oprócz nich może pochwalić się jedynie Real i Barca. Szczególnie cenny był wyjazdowy remis z Atletico Madryt, gdzie gospodarz był niemal murowanym faworytem z kursami poniżej 1.30. Taka passa buduje morale w zespole i sprawia, że gra się lepiej. Dziś przyjeżdżają do Osasuny. Ta z kolei niewiele pokazuje, poza wygraną u siebie z Valencią, po golu w dziewiątej minucie i grą z przewagą przez 70 minut. Wprawdzie ich trzy porażki były usprawiedliwione - rywalizowali z Realem, Espanyolem i Villarealem, to jednak absolutnie nie pozbawiałbym szans gości na zdobycie dzisiaj dwóch goli. Dwudziestoośmioletni napastnik Rafa Mir zdobył już dla zespołu trzy gole i urasta na lidera teamu. Punktował przeciwko Sevilli, Levante i wspomnianemu wcześniej Atletico Madryt. Spodziewam się, że Osasuna również jest przeciwnikiem, któremu jest w stanie strzelić przynajmniej jedną bramkę.

larkspur 734,4K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia serie B
Godzina: 00:00
Spotkanie: Vila Nova - Cuiaba
Typ: over 0.5 gola do przerwy
Kurs: 1.72
Analiza:

W nadchodzącej kolejce Brasileirão Série B Vila Nova zmierzy się na własnym stadionie z Cuiabá. Obie drużyny dzieli tak naprawdę tylko 5 punktów co zapowiada rywalizację pełną taktycznej walki i emocji.Vila Nova aktualnie nie wygrali od pięciu spotkań w których zdobyli zaledwie 3 pkt po trzech remisach. Wyglądaja lepiej w domowych spotkaniach. Co innego można powiedzieć o Cuiaba którzy nie przegrali od 6 meczów a co ważne we wszystkich strzelali choćby jednego gola.Goście to ekipa która zdecydowanie jest mistrzem gry u siebie gdyż na 41 punktów aż 29 zdobyli u siebie. Zaledwie 12 punktów to zdobycze wyjazdowe . Statystki mówią dokładnie że na wyjeździe nie wygrali od 9 spotkań!!!!!!I Teraz czy gospodarze wykorzystają atut własnego boiska czy też goście wygrzebia się z dołka i przełamią w końcu passę bez zwycięstwa na wyjeździe??Zapowiada się ciekawy mecz który wg bukmacherów idzie w kierunku remisu i kursy także nam to właśnie zapowiadają. Ja spróbuję na przekór zagrać na gola w pierwszej połowie bo kurs zachęcający i myślę warty gry.

R 2,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Boliwia
Godzina 00:30
Spotkanie: Wilstermann - Blooming
Typ: X2 i Blooming strzeli,
Kurs: 1,45
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...dy-długoterminowe.159039/page-17#post-7360976
Analiza:

Czwartek zaczynamy od razu w nocy pojedynkiem w Boliwii. Standardowo wyszukałem mecz z udziałem słabeusza, którym są gospodarze ze zdobytymi tylko 8 punktami w 21 meczach i straconymi 47 golami. Ich rywalem będzie Blooming, który w 20 meczach zdobył 37 punktów co daje im 4 lokatę w tabeli. W tych 20 spotkaniach Blooming strzelił 40 bramek. W ramach H2H mamy 5 kolejnych wygranych Blooming, w których padło 14 goli ze strony drużyny Blooming. Standardowo w moich typach podpieram zwycięstwo gości remisem i łączę z zakładem, że goście strzelą gola w tym spotkaniu.

L 3,2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:30
Spotkanie: R. Oviedo - FC Barcelona
Typ: 1. gol i wygrana meczu - FC Barcelona
Kurs: 1.40
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-23-09-2025-25-09-2025.175212/post-7360979
Analiza:

Barcelona musi wygrywać, by dotrzymywać kroku Realowi, ktory w tym sezonie gra perfekcyjnie skutecznie, a niedługo czeka go trudny mecz z Atletico Madryt, ze sporym potencjalem na stratę punktową. Oviedo nie zachwyca w La Liga i o ile wygrana z Realem Sociedad to coś pozytywnego, tak 4 porazki bez zdobyczy gola już mogą boleć. Spodziewam się tutaj porównywalnego meczu do tego, co widzieliśmy w starciu Oviedo - Real Madryt, czyli pełna dominacja tych drugich i łatwe zwycięstwo 3:0. Barca mimo kontuzji dysponuje ogromną jakością i jesli nie przydarzy się jej głupi błąd - powinna nie tylko strzelić pierwszego gola, ale i wygrac cały mecz.

Przemkowsky. 328,1K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Dyscyplina: E-Sport, LOL
Godzina: 11:00
Spotkanie: Top Esport v Invictus Gaming
Typ: 3:1 DW
Kurs: 3.25
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: League Of Legends - sezon 2025 (LEC, LCS, LPL etc.)
Analiza:

I mamy to, finał LPL, coś na co długo czekałem. Nie da się ukryć, że TES jest tutaj faworytem, same kursy bukmacherów już pokazują to. Myślę, że tutaj zobaczymy maks 4 mapy, nie więcej. Dlaczego tak uważam? Myślę, że na lepszym poziomie jest obecnie drużyna TES z JackeyLove'm na czele oraz Kanavi'm. Oczywiście nie ukrywam, że fajnie by tu było zobaczyć pełne emocji BO5, ale myślę, że TES przygotowało się znacznie lepiej na finał LPL'a. Mam nadzeję, że Kanavi wybierze Pantheona, Xina na pierwszej mapie, a później może Quiyanę? Wtedy myślę, że zdecydowanie będzie GG dla nich. 369 tak naprawdę będzie musiał tylko przetrwać na górnej alejce przeciwko TheShy. Ogólnie myślę, że spotkania będę długie i zobaczymy w nich dużo zabójstw. Obawiam się, że tylko Rookie może podziałać na środkowej alejce, ale mimo wszystko drużynowo myślę, że TES pomoże Creme'owi. Myślę, że najwięcej pokaże nam pierwsza mapa tak naprawdę, ale mocno trzymam kciuki dla zespołu JL'a. Dlatego z urwaniem jednej mapy idę na korzyść TES.

R 2,3M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: piłka nożna - Puchar Polski
Godzinna: 14:00
Spotkanie: Avia Świdnik - Ruch
Typ: Ruch
Kurs: 1,90
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-23-09-2025-25-09-2025.174935/post-7361002
Analiza:
Po przedmeczowych wypowiedziach trenera Fornalika o oszczędzaniu kluczowych graczy na niedzielny mecz z Wieczystą kursy na wygraną Ruchu mocno wzrosły. Trener Fornalik nie byłby jednak sobą by nie ustawić drużyny "pod wygraną" Przed rokiem Ruch zaszalał w Pucharze Polski docierając aż do półfinału i meczu z Legią ale odbiło się to Szulczkowi czkawką na wynikach w lidze. W 1/16 PP Ruch wygrał wtedy 3:1 z Avią w Świdniku a z tamtego składu zagrać może dzisiaj jedynie bramkarz Szymański, Lukić, Nono i może Ventura- reszty piłkarzy za wyjątkiem kontuzjowanego Szczepana nie ma już w Ruchu. W rezerwach Niebieskich jest jednak kilku ambitnych i sporo potrafiących chłopaków, którzy mogą skutecznie powalczyć o awans. Avia gra w tym roku bardzo ofensywnie- strzela dużo bramek ale jednocześnie dużo ich traci- zakładam, że dziś straci o jedną więcej.

little-dj 483,9K

little-dj

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Tokyo
Godzina: 11:10
Spotkanie: Hamad Medjedovic - Holger Rune
Typ: Holger Rune
Kurs: 1.68
Bukmacher: AdmiralBet
Post w dziale: Analiza:
Widzę tu lekkie value - Rune to duży talent, dobrze porusza się po korcie i generalnie wydaje się lepszym tenisistą. Medjedovic to głównie mocny serwis i poleganie na forehandzie, ale tym pierwszym się nie martwię, bo Rune potrafi ustawiać się na graczy, którzy normalnie ładują spore liczby asów serwisowych. Duńczyk rok temu doszedł do półfinału tego turnieju, dla Serba to pierwszy występ w karierze. Rune lubi dominować w swoich spotkaniach i jeśli od początku od tej zasady nie odstąpi, to Medjedovic nie będzie miał raczej jak nadrabiać ew. straconych punktów, Holger zwyczajnie przerasta go swoim poruszaniem i dokładnością na korcie.

Do góry Bottom