>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 25.09.2020 (piątek)

Status
Zamknięty.
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, I liga
Spotkanie: Stomil Olsztyn - Zagłębie Sosnowiec
Typ: obie strzelą/tak
Kurs: 1,74
Godz:
19:45
Bukmacher:BETFAN
Jestem kibicem Stomilu i mój typ może być nieobiektywny.Napiszę jednak logicznie dlaczego tak typuję/chciałem podać Stomil wygra,ale to tylko moje pobożne życzenie/
Moje argumenty za typem obie strzelą;
-ostatnie 2 mecze, w Sosnowcu 3-1 w Olsztynie 1-2/wygrane Zagłebia,obie strzeliły/
-marne osiagnięcia w lidze Zagłębie 1-0-3,Stomil 0-1-3,okazja dla obu drużyn na poprawienie swojego bilansu,a do tego potrzeba bramek
-w/g buków lekkim faworytem jest zespół gości
-najbardziej przemawia do mnie to,że nowy trener nadużył już cierpliwości włodarzy klubu i kibiców,w 4 spotkaniaach Stomil nie strzelił ŻADNEGO GOLA,najwyższy czas na ogarnięcie,przynajmniej gol,albo wygrana....albo wypad z baru.
Ostatnie mecze obu drużyn to pojedynki z łodziakami Stomil wyjazd z Widzewem 0-2,Zagłebie dom z ŁKS 1-2
Stomil to klub z przeszłością w ekstraklasie z 200tys miasta,nie ma tylko porządnego sponsora. Mój pobożny typ 2-1

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna Ekstraklasa
Godzina : 20:30
Spotkanie : Górnik Zabrze - Wisła Kraków
Typ : Pierwszy gol - Wisła
Kurs : 3,05
Bukmacher : ETOTO
Analiza : Górnik po 4 kolejkach ma komplet zwycięstw i dziś jest stawiany w roli dość wyraźnego faworyta. Nie twierdzę że Wisła musi dziś wygrac ale zaskoczenie gospodarzy wcale dziś nie jest niemożliwe. Wisła po tragicznym meczu na własnym stadionie z Płockiem poszuka dziś punktów i mimo że mało kto wierzy ze Biała Gwiazda dzis coś ugra ja zaryzykuje i obstawie ze pierwsza do bramki trafi Wisła. Goście mają zaledwie 2 punkty po 4 kolejkach i trzeba szukać punktów. Zabrze niewygodny przeciwnik ale może poczuć się zbyt pewnie a gości stać na niespodziankę. Lubię grać przeciwko faworytom w ekstraklasie bo wiadomo jakie niespodzianki się tam zdarzają.

100

Otrzymane punkty reputacji: +46
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina : Piłka Nożna Ligue 1
Godzina : 21:00
Spotkanie : Lille - Nantes
Typ : bts
Kurs : 2.20
Bukmacher : sts

Powyższym spotkaniem rozpoczniemy piątą kolejkę Ligue 1. Lille sezon rozpoczęło przyzwoicie. Nie doznali jeszcze porażki. W dzisiejszym spotkaniu przyjdzie mierzyć im się z Nantes, które póki co nie pokazuje się z dobrej strony.
Obie ekipy grały przeciwko sobie już wiele razy, a co ciekawe Nantes ostatni raz było lepsze w 2015 roku. Od tamtego momentu nie potrafią znaleźć sposobu na pokonanie Lille.
W ostatnich pięciu spotkaniach, aż cztery razy byliśmy świadkami goli z obu stron.
Nie ma co ukrywać, że faworytem jest drużyna gospodarzy. Mimo wszystko liczę, że przyjezdni postawią się gospodarzom i strzelą przynajmniej jedną bramkę.
W poprzednim sezonie Nantes w meczach wyjazdowych spisywało się lepiej. Miejmy nadzieję, że podtrzymają "formę" wyjazdową.

100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Turcja
Spotkanie Karagumruk Basakhsekir
Godzina 19.00
Typ remis, Basakhsekir wygra zwrot
Kurs 1.81
Bukmacher forbet
3 kolejka rozgrywek. Beniaminek podejmuje mistrza kraju. Karagumruk ma 4 punkty. Basakhsekir niespodziewanie przegral obydwa pierwsze mecze i nie zdobyl jeszcze bramki. Liczę dziś na przebudzenie mistrza kraju, który nie powinien przegrać trzeciego kolejnego meczu. Ze względu na dobrą postawę Karagumruk próbuję remisu. Jeśli wygra Basaksehir mamy zwrot stawki.

zwrot

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Piłka Ręczna KOBIETY FRANCJA
Godzina: 20:00
Spotkanie: Paris 92 W - Merignac W
Typ: Merignac W X2
Kurs : 5,66
Bukmacher: sts

W danych dostępnych na sts jest napisane że będzie to 3 mecz między Paniami. Oba zwyciężyły piłkarki ręczne ze Paris 92. Zatem w myśl przysłowia do 3 razy sztuka, liczę że przyjezdne wywiozą co najmniej punkt.

W dotychczasowych meczach https://www.oddsportal.com/search/results/:plBHEX6l/ nie było niespodzianki - zawsze kursy 1.05 -1.10. Całą poprzednią rundę a nawet sezon 2019/2020 może dziś się wstrzelę w niespodziankę.

Zestawienie kursów i późniejszy wynik pod linkiem https://www.oddsportal.com/handball/france/division-1-women/paris-92-merignac-tvUkPT9c/

Pozdrawiam

100

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt
Typ: Hertha strzeli 2.5+
Kurs: 4.0
Bukmacher: Totalbet
Analiza:

Stawiam na gospodarzy bo ich gra ofensywna robi wrażenie, oglądałem praktycznie cały mecz z Werderem i muszę przyznać że tak wysoki wynik to nie był przypadek, chociaż nasz rodak Piątek trochę gubił się na tym boisku, ale reszta świetna mimo że dość niespodziewanie odpadli z puchary Niemiec. Jednak skupiam się na bramkach bo na samo zwycięstwo które zawsze może się wymknąć bo obrona gra w kratkę. Wyniki 4:5 i 4:1 napawają tu dużym optymizmem, do tego w składzie gości brak podstawowego obrońcy Ndicka 22/1. Eintracht zanotował remis z Arminia1:1 i wygrana w pucharze z tsv 1860 Monachium 2:1. Kursy dość wyrównane, chyba kierują się poprzednim sezonem gdzie hertha grała dużo słabiej. Teraz gdy do grania zostały tylko rozgrywki bundesligi, każdy mecz to święto, a tą dobrą grę przez kilka meczy będzie się dało chyba utrzymać

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy, Bundesliga
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt
Typ: powyżej 24,5 fauli
Kurs: 1,65
Bukmacher: TOTALbet
Analiza:

2 kolejka Bundesligi, lepiej w sezon weszli gospodarze, którzy pewnie wygrali w Bremie z Werderem 4-1, goście u siebie zremisowali 1-1 z beniaminkiem Arminią Bielefield.
W tym pierwszym spotkaniu zawodnicy Herthy pomimo wysokiego zwycięstwa popełnili 17 fauli a wiec sporo, natomiast piłkarze Eintrachtu 14 fauli też nie najgorzej.
Ciężko mi uzasadnić jakoś szczególnie ten typ, górę wzięły głównie statystyki z tej pierwszej kolejki i bezpośrednich potyczek tych drużyn. Na ostatnie 5 spotkań rozegranych w Berlinie tylko raz taka linia nie została pokryta i to nie tak dawno bo w 31 kolejce poprzedniego sezonu. Liczę, że tak niska ilość przewinień dwa razy z rzędu się nie przytrafi.

65

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom