>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.09.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski
Spotkanie: Chojniczanka - Legia
Typ: 2 (ahc 1,5:0)
Kurs: 2.48
Godz: 17:30
Bukmacher: Unibet
Czekałem na składy i to w jakim wystąpi przede wszystkim Legia. I oczywiście z typu można wyciągnąć tylko jeden wniosek, że będzie to mocna jedenastka, a dokładniej:
Malarz - Stolarski, Jędrzejczyk, Pazdan, Hołownia - Martins, Cafu - Szymański, Radović, Nagy - Kante.
Na ławce m.in Carlitos, Antolić czy Kucharczyk. Co tu dużo mówić, Sa Pinto nie kalkuluje, nie ma co oszczędzać wielu zawodników bo jednak Legia gra tylko w lidze, gdyby grała w pucharach można byłoby się spodziewać mocniejszej rotacji. Chojniczanka coś tam gra w 1 lidze, ale mimo wszystko to przepaść jeżeli chodzi o zawodników. Nie ma wielu rotacji u gospodarzy, widać chcą awansować. Dla mnie wszystko zależy od Legii, jak zagrają swoje, np. jak w II połowie z Miedzią to szybko rozwieją wątpliwości co do wygranej. Ale kwestia to 100% zaangażowanie i koncentracja. Spokojnie jest szansa na wygraną 0:2, 0:3 czy 1:3 i własnie takich z jeden z wyników bym typował.
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy
Spotkanie: Freiburg- Schalke
Typ: Freiburg strzeli +1,5 gola
Kurs: 3,15
Godz: 20:30
Bukmacher: ETOTO
Analiza:
Dziś zapraszam na mecz 14 w tabeli Freiburga z ostatnim Schalke. Postanowiłam zagrać w tym meczu bardziej pod gospodarzy bo Schalke ostatnimi czasy nie przekonuje mnie swoją grą, są w niezbyt dobrej formie i przegrywają w tym sezonie dosłownie wszystko. Poza tym tracą też sporo goli, średnio 2 na mecz. Za to Freiburg mimo, że nie jest w jakiejś wybitnej formie to sporo strzela i całkiem dobrze radzi sobie ze zdobywaniem bramek (łącznie 7 w 4 meczach). Na pewno dodatkowym atutem jest tu własne boisko i myślę, że Freiburg bez problemu powinien trafić do bramki przeciwnika przynajmniej dwa razy. Nie ryzykuję ze wskazaniem zwycięscy tego spotkania ale myślę, że obie drużyny dziś postrzelają.
⛔100

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Germany/ Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Hannover vs Hoffenheim
Typ: Hannover win and btts
Kurs: 5
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Obie ekipy jak na razie srednio radza sobie w lidze. Ale tutaj mysle wieksza motywacje do wygranej maja gaspodarze. W tym sezonie jeszcze nie wygrywali, a dziszejszy przeciwnik nie powala forma. W weekend Hoffenheim zremisowal z Dortmundem, a przeciez to juz bedzie 3 mecz w przeciagu tygodnia. Trudno z tak intensywnym grafikiem utrzumac dobra stabilna forme. W tym meczu, nawet jak Hannover nie wygra, to przynajmniej licze na walke i zaawansowana gre do konca..
⛔100

elalma 229K

elalma

Olimpijski Mistrz Skoków
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Puchar Polski
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Kraków - Lechia Gdańsk
Typ: Powyżej 9.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.75
Bukmacher: forBET
Analiza: Na dziś wybrałem mecz Pucharu Polski pomiędzy Wisłą Kraków a Lechią Gdańsk. Już na samym początku rozgrywek los skojarzył dwie czołowe ekipy tego sezonu. Co więcej, nie tak dawno obie drużyny spotkały się w meczu ligowym, który zakończył się wygraną Wisły aż 5:2. Na pewno oglądający to spotkanie nie mogli narzekać na brak emocji. W meczu pucharowym w składach obu zespołów na pewno dojdzie do co najmniej kilku zmian, jednak postanowiłem nie czekać na składy. W zespole Białej Gwiazdy bardzo możliwy jest powrót do składu Arsenicia, Buchalika czy choćby Wojtkowskiego. W bramce gości zagrać ma rezerwowy Alomerović. To tak w ramach minimum informacji, bo na typ zdecydowałem się z powodu właśnie niekoniecznie najsilniejszych składów obu drużyn i braku zgrania w tych zespołach. Takie roszady będą sprzyjać błędom i wielu sytuacjom, co za tym idzie powinniśmy zobaczyć wiele rzutów rożnych. We wspomnianym meczu ligowym, który również odbył się niedawno (15.09) w Krakowie, piłkarze wykonali łącznie 9 kornerów. Wisła u siebie przyzwyczaiła kibiców do ofensywnej gry, więc na pewno nie będzie to nudny mecz. Lechia z kolei będzie chciała zrewanżować się za pogrom w lidze.
✅75

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy 3 liga
Godzina: 19:00
Spotkanie:Braunshweig- Kaiserslautern
Typ:
Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs:
1.90
Bukmacher: forBET
Analiza:
Spotkanie dwóch spadkowiczow, którzy słabo wystartowali i znajdują się w głębokiej przebudowie. Obydwie druzyny do tej pory tylko po jednym zwycięstwie. Lekkim faworytem ze względu na własne boisko jest Braunshweig.
⛔100

ciku182 182

ciku182

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina: 21:00

Spotkanie: Inter - Fiorentina
Typ: Powyżej 1.5 żółtej kartki Interu
Kurs: 1.71
Bukmacher: Fortuna

Witam, dzisiaj bardzo ciekawe spotkanie, gdzie Inter podejmować będzie na własnym stadionie ekipę Fiorentiny. Początek sezonu, a już można powiedzieć, że to zdecydowanie nie będzie udany rok na Interu. Naprawdę dziwie się, że przy tak słabej grze potrafią wykręcać w miarę dobre wyniki. Fiora natomiast z meczu na mecz coraz lepiej sobie radzi, ostatnia wygrana 3:0 ze Spal to potwierdza.
Nie chcę obstawiać tutaj rozstrzygnięcia po 90 minutach,ponieważ nie minęło zbyt dużo czasu od weekendowych meczy. Natomiast wyciągnąłem bardzo fajne zdarzenie mówiące iż Inter zdobędzie w tym meczu więcej niż 1 żółtą kartkę. Ostatnie 3 mecze - Inter kończył z dorobkiem 2 kartek w meczu. Liga włoska wyróżnia się tym, że tutaj nogi nikt nie odstawia.
Dodatkowo w meczach między ekipami Romy,Juve,Napoli,Interu,Fiory czy też Lazio (tak zwane mecze kolejki), motywacja, aby pokonać przeciwnika jest o wiele większa niż przy grze z tak zwanymi &quot;ogórkami&quot; ligi. Przy takich perełkach meczowych walki jest bardzo wiele, a jak wiadomo ostra gra generuje faula, kończące się często żółtkiem. Ogólnie pierwsza poważny sprawdzian w lidze dla ekipy Luciano Spallettiego. Fiorentina w moim odczuciu urwie dzisiaj punkty Interowi. Na drugim, bardziej szalonym kuponie za mniejszą stawkę widnieje zdarzenie remis lub Fiorentina po kursie 2.30 na fortunie. Powodzenia!1
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom