>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 25.09.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
yagarczi 138

yagarczi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 20:00
Spotkanie: Kadetten Schaffhausen - Vive Tauron Kielce
Typ: Vive - 6,5
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Mecz inaugurujący rozgrywki LM. Kadetten, które jest ostatnio w średniej formie (6 punktów w 5 meczach ligowych) podejmuje Vive Tauron Kielce, które ostatnio z minimalnymi oporami pokonało Śląsk Wrocław. Nie powinno jednak to nas martwić, gdyż Kielczanie przygotowywali się głównie na dzisiejszy mecz i byli raczej w rytmie treningowym, a nie meczowym. Dodatkowo patrząc na kadrę Kadetten trudno znaleźć tam jakichś uzdolnionych graczy - jedyny, który rzuca się w oczy to
niemiecki skrzydłowy Markus Richwien. W kadrze na mecz z Vive nie znajdzie się ani doświadczony Peter Kukucka ani Leszek Starczan. W drużynie Kielczan zabraknie jedynie Tomasza Rosińskiego. Patrząc na wszystkie powyższe fakty i biorąc pod uwagę to, że Vive będzie chciało zacząć LM &quot;z wysokie C&quot; przewaga oscylująca około 7-8 bramek powinna być formalnością.
Powtórzony typ
⛔100

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka plażowa - Sao Paulo - Kobiety
Godzina: 18:00
Spotkanie: Grobner/Schneider vs Hansel/Schwaiger
Typ: Grobner/SchneiderKurs:1.61
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Bardzo ważny mecz dla obu par. Niemki mimo,że grają tak na prawdę wspólnie po raz pierwszy w tak ważnych zawodach to trzeba przyznać,że prezentują się bardzo przyzwoicie. Wczoraj zanotowały bilans 1/1. Przegrały ze swoimi rodaczkami Borger/Buthe,ale później pokonały Włoszki Menegatti-Orsi Toth. Inna sprawa,że Włoszki są kompletnie bez formy,ale zwycięstwo to zawsze zwycięstwo. Niemki poprzez grę w zawodach narodowych i poprzez możliwość mierzenia się z najlepszymi duetami z Niemiec na pewno zyskały sporo na wartości. Na pewno jest to solidna para,która ma szansę na dalsze rozwijanie swoich umiejętności.

Austriaczki także w takim zestawieniu występują bardzo rzadko. Stefanie Schwaiger z Lisą Chukwumą stanowiły niezłą parę. Teraz partnerką Stefanie jest 31-letnia Barbara Hansel. Takie zestawienie nie jest zbyt mocne,gdyż Hansel jedyne co posiada to doświadczenie. Umiejętnościami odbiega od swojej koleżanki. W zawodach zanotowały już dwie porażki i ich szanse na awans są dosyć małe.

Niemki wyglądają na bardziej solidne. Na pewno popełniają mniej błędów i potrafią zagrać równo na długim dystansie czasowym. Z Austriaczkami bywa to różnie i często po dobrym secie przychodzi katastrofalny okres gry. Myślę,że Niemki po wczorajszym bardzo ważnym zwycięstwie z Włoszkami podniosły swoje morale i dzisiaj pójdą za ciosem pieczętując swój awans do fazy play-off.
⛔100

traperek 149

traperek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Rosji
Godzina: 16:00
Spotkanie: Shinnik Yaroslavl - Dinamo Moskwa
Typ: Powyżej 3.5
Kurs: 2.55
Bukmacher: expect
Analiza:
Analiza na szybko bo niedługo zaczyna się mecz, spotkanie w pucharze rosji między czołowym zespołem rosyjskiej premier league a średniakiem z first division. Oglądałem mecze ligowe moskiewskiego dynama, które bardzo agresywnie gra w ataku oraz bardzo szybko przeprowadza kontry dynamo zajmuje obecnie drugie miejsce w lidze zaraz za zenitem, który nie przegrał ani jednego spotkania a z dynamem wygrał 3:2 po bardzo wyrównanym meczu, bilans bramkowy dynama to 21-10. Reasumując zespół gospodarzy jest w tym spotkaniu bez szans, zagadką pozostaje tylko wynik ja gram na powyżej 3.5 oraz powyżej 4.5 po kursie 4,5.
ps. wysokie wyniki w pucharze rosji sa czeste, fk krasnodar w trakcie pisania mojej analizy wygrywa z zespolem z first division 5-0 w 84 minucie.
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Valencia - Cordoba
Typ: Paco A strzeli
Kurs: |2.18|
Buk: Unibet !
Oczywista sprawa, że gospodarze są tutaj faworytem i z pewnością będą dyktować warunki w meczu, i ten mecz wygrają, ale i że rywal nie jest z górnej półki to i tu napastnicy wezmą się do roboty. Paco, w ostatnim meczu strzelił, już w 7 minucie meczu, a dziś jego głód zdobycia bramki na pewno jest przeogromny. Potrafi się odnaleźć w najmniej oczekiwanym momencie w polu karnym dla obrońcy, wymanewrować go i oddać kąśliwy strzał. Dziś raczej będzie miał ku temu mnóstwo okazji, a ja wierzę że na bramkę go stać. Kluczem będzie na pewno jego temperament na boisku i to, że w meczach gdzie jego drużyna jest w formie to i on nie będzie próżnował. Myślę że warto pograć po takim pięknym kursie. Mecz o 22
✅118

Otrzymane punkty reputacji: +10
goralzywiec13 172

goralzywiec13

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroligue
Godzina: 18:00
Spotkanie: Lyon-Villeurbanne - Strasbourg
Typ: Strasbourg handi -10.5
Kurs: 3,78
Bukmacher: bet365
Analiza:
Strasbourg jest finalistą ostatnich dwóch sezonów ligi francuskiej, mysle ze w tzm roku nie bedzie inaczej, Asvel Lyon w koncu z roku 2014/2015 wszedl do pretendentów do tytułu. Te dwa zespoły znają sie bardzo dobrze, będą musiały grać mądrze żeby wejśc do finału turnieju kwalifikujacego. W tym spotkaniu nie widze innej opcji jak gadka wygrana Strasbourga ktory gra bardzo dobrze i to im zalezy na wygranej .Na ten mecz wyjdzie najmocniejsza piatka Louis, Anthony, Bangaly, Mat, Jeremy. Na ten mecz sa bardzo dobrze przygotowani i mysle ze bez problemow pokryja ten handicap.Po wyjściu z szatni we wtorek wieczorem, Tony Parker, żałował, że pojedynek francusko-francuskie &quot;nie odbywają się w finale&quot;, i jak wszystkie Lyonie, zapowiadało się &quot;wielką walkę pomiędzy dwoma wielkimi zespołami.&quot; Z tym, niech wygra najlepszy! Mysle ze gladko wygraja jesli pomoglem daj plus. pozdrawiam goral z Zywca !
⛔100

G 112

grohufka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Finlandia, 1 liga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Lahti - HJK Helsinki
Typ: HJK Helsinki oraz powyżej 2,5 gola w meczu
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
O godzinie 17:30 w fińskiej 1 lidze zmierzą się ze sobą zespoły Lahti oraz HJK Helskinki. Goście są liderem tabeli z dorobkiem 58 punktów oraz bilansem bramkowym 52:19. Na wyjazdach zdobyli 25 punktów oraz ich bilans bramkowy wynosi 21:12. Gospodarze w tabeli zajmują 3 pozycję z dorobkiem 48 punktów oraz bilansem bramkowym 37:20. U siebie zdobyli 26 punktów co przekłada się na bilans bramkowy 22:10. Lahti od 6 meczy są bez zwycięstwa, w ostatnich 4 spotkaniach cztery razy zremisowali. HJK Helsinki natomiast w ostatniej kolejce rozgromili Mariehamn na własnym boisku 5:1. Ofensywny styl gry obu drużyn, H2H na korzyść gości oraz 1 dzień dłuższej przerwy zespołu gości skłania mnie do zagrania tego właśnie typu.
⛔100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lazio Rzym - Udinese
Typ : Lazio -1 EH @ 3,10 Uni bet
Lazio ma do tej pory jedynie 3pkt podczas gdy z gry zasługują na znacznie więcej. Dobry mecz na San Siro z Milanem, gdzie wypunktowały ich kontrataki Rossonerich, sami pokazali dobrą piłkę w tym meczu, niby 1:3 porażka, ale Candreva nie strzelił karnego m.in. Potem pewna wygrana z Ceseną 3:0 i koncert Candrevy własnie. W niedzielę porażka 0:1 z Genoą na wyjeździe ale z przebiegu gry zupełnie nie zasłużona. Lazio w 1poł robiło miazgę z rywali, mnóstwo okazji, świetny Felipe Anderson, Lulić, Djordjević miał swoje okazje , m.in raz w poprzeczkę trafił, ale Perrin tego dnia był nie do zatrzymania. W ogóle Perrin to zatrzymał już Lazio i Fiorentine w tym sezonie.
Udinese ma juz 6pkt po dwóch wygranych u siebie, z Napoli i ostatnio mega szczęśliwie z Napoli 1:0. Oglądałem ten mecz i to było męczenie się.Udinese nie zaprezentowało nic, dosłownie. Gola zdobyli po stałym fragmencie gry gdzie Koulibaly źle główkował i piłka spadla pod nogi Danilo szczęśliwie. A tak to brak pomysłu. Di Natale też ma już swoje na karku i w każdym meczu grac nie może, więc dziś prawdopodobna roszada w ataku i ma zagrac Muriel. A Muriel moim zdaniem zatrzymał się nieco w rozwoju po tym jak był wielki boom jego formy przed dwoma laty, teraz już nie ma tego czegoś. Zespół Udine tworzony na prędce, Stramaccioni szybko kupował i hurtowo nowych graczy.
Po tym co widziałem w tym sezonie dla mnie jednoznacznym faworytem tego meczu jest Lazio, typ ten miałem pod lupą od razu po tym jak skończyły się mecze niedzielne.
Jedyna wada to absencja De Vrija i Gentilettiego i Radu. Bo Biglie spokojnie Ledesma z Parolo zastąpią w środku pola.
Ale Lazio ma taki potencjał i bardzo dobrze wyglądało z przodu w dotychczasowych meczach więc nie sposób nie pograć na nich. Udinese tak jak mówię słabiutko do tej pory acz skutecznie. A skuteczności tej brakuje Lazio pod bramką, dziś zagra jednak Klose w ataku, w Genui grał Djordjević&gt; Mnie to przekonuje więc gram.

Darmowa kasa-&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/4-kolejka-serie-a-23-25-wrzesien-2014-a-112754.html#post4786185
⛔100

F 428

fudyn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2 Bundesliga
Godzina: 20:15
Spotkanie: VFL Bochum- Fortuna Dusseldorf
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,15
Bukmacher: expekt
Analiza:
Bochum jako jedyna drużyna w lidze jest jeszcze bez porażki.Ostatni raz przegrali 4.05.14, czyli widac, że nawet w sezonie przygotowawczym im nieźle szło.Dążę do wniosku, że kążda passa bez porażki kiedyś się kończy.
Gospodarze nie należą do potentatów ligi , ich skład wygląda naprawdę średnio np.( Cwielong ???? ) Tym bardziej ,że poprzedni sezon ukończyli na ostatnim miejscu gwarantującym utrzymanie.
Fortuna, poprzednie rozgrywki solidnie, zakończyli na 6 lokacie,skład jaki posiadają ma najwyższą wartośc rynkową w lidze, zatem jest kim powalczyc o awans w tym roku.11 punktów na 6 spotkań to zdecydowanie za mało.
Ostatnio 3 wygrane i to bez straconego gola.Możliwe, że drużyna złapała formę.
Uważam, że goście przerwą passę bez porażki gospodarzy i zdołają zdobyc 3 punkty na obcym terenie.
Powodzenia!!
ZWROT

tlok 50

tlok

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division
Spotkanie: Valencia - Cordoba
Typ: Valencia wygra 1. połowę
Kurs: 1.80
Bukmacher: ComeOn
Analiza:
Valencia jest zdecydowanym faworytem dzisiejszego meczu. Ich bilans w tym sezonie to 3 zwycięstwa i 1 remis (z Sevillą, która ma aktualnie drugie miejsce w tabeli). We wszystkich wygranych meczach Valencia zdobyła po 3 bramki i zwyciężała już pierwszą połowę. Cordoba to zespół, który w poprzednim sezonie grał w drugiej lidze. Jak na razie, zajmuje on ostatnie miejsce w tabeli. Ich bilans to 2 porażki i 2 remisy. Można też zauważyć, że w obu przegranych meczach, Cordoba traciła bramki już w pierwszej połowie. W przeciwieństwie do Valencii, która to właśnie w każdym wygranym meczu, zdobywała bramki już w pierwszej połowie. Dodatkowo, należy zwrócić uwagę na fakt, że Valencia gra na własnym stadionie i od samego początku będzie chciała pokazać się z dobrej strony swoim kibicom. Podsumowując, myślę, że drużyna Valencii bez problemu powinna wygrać cały mecz i postawi &quot;kropkę nad i&quot; już w pierwszej połowie.
✅80

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania, Primera Division
Spotkanie: Valencia CF - Cordoba CF
Typ: over 2,5
Kurs: 1,75
bwin
W ostatnim meczu piątej kolejki hiszpańskiej Ekstraklasy na stadionie Estadio de Mestalla Valencia podejmie beniaminka z Cordoby. Zdecydowanym faworytem tej potyczki jest oczywiście ekipa gospodarzy. Na dzień dzisiejszy zajmują oni czwarte miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem dziesięciu oczek. Podopieczni trenera Nuno Espirito Santo wygrali trzy ostatnie spotkania ligowe aplikując w każdym z nich po trzy trafienia (Getafe 3-0, Espanyol Barcelona 3-1 i malaga 3-0). Na inauguracje sezonu zremisowali z Sevillą jeden do jednego. Jak dotychczas najlepszym strzelcem zespołu jest Hiszpan Paco Alcacer z trzema trafieniami p dwa na koncie mają Argentyńczyk Pablo Piatti i Dani Parejo. Jest więc komu trafiac do siatki rywala. Cordoba to ostatni zespół tabeli. Nie wygrali jak dotąd żadnego spotkania. Dwukrotnie przegrali z Realem Madryt i Sevilla oraz tyleż samo razy remisowali z Celtą Vigo i Almeira. Dzisiaj niewydaje mi sie by mogli ugrać choć by oczko. Valencia przed sezonem zaliczana był do grona zespołów aspirujących do trzeciego miejsca. Jak pokazują pierwsze kolejki są mocni i dzisiejsze spotkanie muszą wygrać a że beniaminek jest słaby to zapowiada się kilku bramkowe zwycięstwo gospodarzy.
✅75

L 47

logan13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Hiszpania La liga
Spotkanie: Valencia - coRDOBA
Typ: Valencia poniżej 7,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.83
Godz:22:00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Przeglądając dzisiejszą oferte tylko ten typ tak naprawdę rzucił mi sięw oczy w każdy weekend przeglądam statystyki z lig hiszpańskich. Linia w tym typie spodziewałem się około over 5,5 z niższym kursem na over, a linia 7,5 trochę mnie zaskoczyłą i to pozytywnie oczywiście. Valencia do tej port tylko raz przegroczyła tą linie przeważnie zdobywają po 4 rzuty rożne na mecz.Ogólnie Valencia ładnie zaczełą sezon. Dziesieć punktów po czterech kolejkach to naprawde dobry wynik jak na tak trudną i wyrównaną ligę. Cordoba to z pewnościa łatwy rywal dla dzisiejszych gospodarzy a po prze analizowaniu po przednich meczy Valencii doszedłem do wniosku że rzadko grają skrzydłami. Cordoba z pewnościa bedzie się bronić lecz ich rywale również nigdy nie przekroczyli tej linii co pokazuje żę bronią się bliżej środka. Jak zawsze życze powodzenia. Analiza jak zwykle krótko i na temat.
✅83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom