>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.08.2018 (sobota)

Status
Zamknięty.
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Superlig
Godzina: 22:45
Spotkanie: CA Tigre - San Martin San Juan
Typ: 2
Kurs: 5,55
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Spotkanie piłkarskie 3 kolejki w najwyższej klasie rozgrywkowej Argentyny. W dwóch pierwszych meczach Tigre zremisował u siebie z San Lorenzo 2-2 a następnie zremisował na wyjeździe z Colon 2-2. San Martin z kolei najpierw zremisował na wyjeździe z Belgrano 0-0 a następnie u siebie wygrał z Patronato 1-0. W tym spotkaniu spodziewałem się bardziej wyrównanych kursów, bo oba zespoły według mnie mają zbliżony potencjał względem siebie. Skoro tutaj mamy takie kursy to wybieram ten wyższy i próbuję niespodzianki, bo goście lepiej wystartowali i wcale tutaj nie są bez szans. W tamtym sezonie i 2 lata wcześnie między tymi zespołami padał remis a na wyższym miejscu rozgrywki kończył w obu przypadkach San Martin. Tutaj tak naprawdę nie zdziwi mnie żaden wynik a ja próbuję tej niespodzianki, bo w mojej opinii kursy na zwycięstwo gości są przesadzone. Kadrowo oba zespoły są do siebie zbliżone i spodziewam się, że goście nieco się cofną pozwalając rozgrywać piłkę gospodarzom, którzy w ataku pozycyjnym nie są za mocni. Moim zdaniem zespołowi San Martin dużo lepiej będą wychodzić kontrataki niż gospodarzom atak pozycyjny. Liczę w tym spotkaniu mocno na napastnika gości Meksykanina Martina Bravo, który jest sporym wzmocnieniem na ten sezon u gości. Dotychczas zawodnik ten występował w różnych zespołach z najwyższej klasy rozgrywkowej meksykańskiej ligi. W meczu z Patronato strzelił zwycięskiego gola. To jest piłkarz, który może zrobić różnicę w tym meczu i liczę na jego dobry występ i na to, że wpisze się na listę strzelców.
⛔ 100

kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ukraina
Godzina: 18:30
Spotkanie: Odessa - D.Kijow
Typ: 1X
Kurs: 2.79
Bukmacher: fortuna
Analiza: Kolega wyżej rozpisał typ w którym typuje gola Odessy. Pójdę nieco dalej i zasugeruje, że Odessa nie przegra tego meczu. Dynamo czeka bardzo trudny mecz we wtorek, ponieważ by awansować to muszą wygrać różnicą minimum 2 goli, a każdy stracony gol na wyjeździe jeszcze bardziej komplikuje sprawę ich awansu. W związku z tym dzisiejszy mecz ligowy jest idealną szansą dla Odessy by zapunktować z rywalem, który głową jest już przy wtorkowym meczu. Dodatkowo Odessa w ostatnim czasie całkiem nieźle radzi sobie z Dynamo i nie ma mowy tutaj o jakichś pogromach, bardziej wyniki w granicach 2-1 / 1-2. Według mnie Odessa może nawet wygrać to spotkanie.
✅ 179

Otrzymane punkty reputacji: +22
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Liverpool - Brighton
Typ: Firmino pierwszy strzelec bramki w meczu
Kurs: 5.00
Bukmacher: lvbet
Analiza: Firmino jeszcze nie trafił do siatki w tym sezonie. Teraz jest na to idealna okazja. Brighton po zwyciestwie nad United na pewno przyjedzie bez kompleksow na Anfield. Liverpool jednak na własnym podworku gra swietnie i przyciska kazda druzyne od pierwszego gwizdka. W pierwszej polowie na pewno nie zabraknie zaangazowania, determinacji ze strony The Reds. Do tego nas z pewnością przyzwyczaili w ostatnich latach. Firmino swoje okazje też powinien mieć. Mam nadzieje, ze koledzy z druzyny szybko dograja mu dobre pilki i trafi jako pierwszy do siatki.
⛔ 100

N 583

nikoosg123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 22:15
Spotkanie: Valladolid-Barcelona
Typ: Barca over 5,5 rzutow roznych
Kurs: 1,54
Bukmacher: Unibet
Zdecydowałem się na ten typ, linia nie wysoka a kurs do dubla odpowiedni. Valladolid zremisowało bezbramkowo z Girona, grając piach i mieli kupę szczęścia ze z tylu było na zero. Oddali jeden strzał, przy piłce byli zaledwie 32% czasu gry. A dziś zagrają z zespołem 2-3 klasy lepszym i trudno się spodziewać innej taktyki gospodarzy niż murowanie na własnej połowie. Śmiało można przypuszczać ze Barca będzie pewnie często gościć pod polem karnym. A to jak najbardziej sprzyja nabijaniu korków. W meczu z Alaves nabili 7 roznych, i licze na podobna liczbę dziś. Pzdr
✅ 54

Otrzymane punkty reputacji: +19
R 1,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna, Brazylia, Serie A
Godzina: 21:00
Spotkanie: Santos - Bahia
Typ: remis
Kurs:
3,38
Bukmacher 1xBet
Analiza:

21 kolejka brazylijskiej Serie A. Santos ze zdobytymi 21 punktami w 19 meczach zajmuje 13 lokatę, Bahia 22 oczka i dwa miejsca wyżej. Do tej pory obie ekipy w 19 spotkaniach remisowały w średnio licząc co trzecim meczu. Bahia w 7 spotkaniach Santos w 6. Co ciekawe patrząc na mecze H2H remisu między nimi nie było od 2013 roku – od 6 spotkań. W ostatnich spotkaniach obu ekip ligowych i pucharowych remis padał stosunkowo często i uważam, że w dzisiejszym meczu nastąpi jednoczesne podtrzymanie aktualnej remisowej formy obu ekip jak również przełamanie w meczach H2H.
⛔ 100

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 22:15
Spotkanie: Valladolid-Barcelona
Typ: Under 0.5 gola do HT
Kurs: 4.30
Bukmacher: 1xbet
Valladoid wraca do La Liga, w 1 meczu w meczu on road nie przegrali z Gironą. Dobry klub, solidna defensywa i mega przereklamowana gra Blaugrany w 1 połowach meczy. Gospodarze na bank podejdą skoncentrowani i na spokojnie aby nie stracić szybko gola. Gospodarze potrafią bronić i pokazali to już nie raz. Nota bene zauważalne jest ze Barca te 1 połowy potrafi przestać, uskuteczniać tiki takę czy zmusić rywala do ciągłego biegania bez piłki. Zauważalna jest też bardzo niska skuteczność gości w 1 połowach i raczej jak coś wpada to w 2 45 minutach spotkań. Moim zdaniem kurs przebity i warto spróbować. Valladoid zostawi do przerwy sporo serducha i nie powinno tutaj nic wpaść.
✅ 330

Otrzymane punkty reputacji: +36
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom