>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.07.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 25. Lipca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +2
maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Islandia ( 1. Deild )
Spotkanie: UMF Selfoss - Víkingur Ólafsvík
Typ: 1
Kurs: 2.30
Data: 25.07.2014
Godzina: 21.15
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam bardzo serdecznie na kolejny mecz do Islandii, odbędzie się on w rozgrywkach 1. Deild.
W mieście Selfoss liczącym ponad sześć i pół tysiąca mieszkańców na Selfossvöllur mogącym pomieścić siedemset pięćdziesięciu widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Ungmennafélag Selfoss założonym w 1936 roku a mającym sekcję piłkarską od 1955 roku a w gości z miasta Ólafsvík liczącego ponad tysiąc mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1928 a mianowicie Ungmennafélagið Víkingur.
UMF Selfoss rozegrał w tym sezonie 12 spotkań ligowych w których zdobył 15 punktów po 4 zwycięstwach, 3 remisach oraz 5 porażkach co daje obecnie 7 pozycje w tabeli islandzkiej 1. Deild, bilans bramkowy 10-10.
Víkingur Ólafsvík zdobył 19 oczek w swoich 12 rozegranych meczach w tym sezonie ligowym po 6 zwycięstwach, 1 remisie oraz 5 porażkach i zajmuje obecnie 6 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramek 21-22.
Gospodarze zagrali u siebie w tym sezonie 6 razy zdobywając 7 oczek po 2 wygranych, 1 remisie oraz 3 porażkach, bilans bramkowy na swoim Selfossvöllur 4-4.
Goście zdobyli 9 punktów w swoich 6 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 3 zwycięstwach oraz 3 przegranych, bilans bramek w delegacjach 11-13.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż obie drużyny są sąsiadami w ligowej tabeli a w ich ostatnim meczu w mieście Selfoss to gospodarze wygrali 3:1.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy, Ungmennafélag Selfoss u siebie w ostatnim spotkaniu potrafiło pokonać najlepszy w delegacjach Akranes czyli są w gazie a Ungmennafélagið Víkingur na wyjazdach seria 3 porażek z rzędu i nie sądzę aby akurat przyjeżdżając do miasta Selfoss ją przerwali szczególnie że w delegacjach mają bardzo dziurawą obronę z którą moim zdaniem UMF Selfoss sobie poradzi.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna POLSKA
Spotkanie Lechia-Podbeskidzie
Typ: lechia wygra 2 golami
godz 20 30
Kurs 5.30
Buk UniBet
Analiza:
Na jutro wybrałem spotkanie polskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym na przeciwko siebie staną drużyny Gdańskiej Lechii , oraz Podbeskidzia Bielska-Biała. Faworytem tej rywalizacji jest drużyna gospodarzy , która w letnim okienku transferowym mocno przebudowała swój skład i zdobyła kilka na prawdę solidnych wzmocnień, które mają pomóc zespołowi z Gdańska w awansie do europejskich pucharów w tegorocznym sezonie. Podbeskidzie w pierwszym ligowym spotkaniu na własnym stadionie zdobyło dwa gole,ale meczu nawet nie udało im się zremisować , Pogon grała do końca i strzeliła bramkę na wagę 3 oczek w doliczonym czasie gry. Lechia grała na wyjeździe w Białymstoku z Jagiellonią i nie udało im się tam wygrać,ale tak na prawdę to dobrze zagrali dopiero po przerwie i na spokojnie mogli w tym spotkaniu zdobyć komplet punktów, zabrakło im skuteczności. W tym spotkaniu ja myślę że Lechia będzie w stanie spokojnie zdobyć pierwsze 3 punkty w ligowej klasyfikacji, goście z Bielska graja dobrze na własnym stadionie , a w spotkaniach wyjazdowych ograniczają się do gry z kontry, myślę że solidny zespół z Gdańska w tym spotkaniu nie da sobie strzelić nawet gola, ja bym postawił na 2:0 dla Gdańszczan, którzy jeśli na prawdę myślą o zdobyciu w tym sezonie jakichkolwiek trofeów to takie spotkania po prostu muszą kończyć zdobyciem 3 punktów.
⛔100

fotiks 69

fotiks

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Gstaad
Spotkanie: M.Youzhny - R.Haase
Typ: M.Youzhny wygra 2:0
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Tak spróbuje, bo tu będzie zwycięstwo Rosjanina. Czasami jest tak, że ogląda się mecz i odnosi się wrażenie, że ktoś go chyba chce przegrać. Oglądałem dzisiaj Haase w pojedynku z Laaskonenem i to był dramat. Szwajcar powinien był po prostu przebijać, a Haase sam by ten mecz sobie przegrał. W prostych sytuacjach od niechcenia siata, aut. Bardzo irytujące Nie wiem co Youzhny musiałby wykombinować, żeby jutro polec. Ja stawiam po prostu 1 za 1.40, a ponieważ to konkurs, to poszaleje i 2:0 dla Youzhnego.
⛔100

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball - MLB, Regular Season
Godzina:
02:05
Spotkanie: Chicago Cubs - San Diego Padres
Typ: San Diego Padres ML
Kurs: 1.83
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Pitching MatchUp:
Padres RHP Tyson Ross (8-10, 2.70 ERA) vs. Cubs RHP Edwin Jackson (5-10, 5.61)

O 02:05 naszego czasu czeka nas close game w serii Chicago Cubs vs San Diego Padres. W dotychczasowych 2 meczach obie ekipy odniosły po jednym zwycięstwie. Dziś na przeciw siebie jako miotacze staną po stronie Cubs zawodzący na całej linii Edwin Jackson i Tyson Ross w zespole Padres.

Rzut oka na statystyki obu miotaczy:
  • Edwin Jackson: bilans ostatnich 3 gier to 0-2 [team jest 0-3]. W 15.0 IP ma 9.60 ERA, 1.80 WHIP, pozwolił aż na 16 runów , dał 6 walków i ma OBP na poziomie .391 odnotowane kolejno w starciach z @ Diamondbacks, Braves i @ Reds. Szczególnie bolesna była dla niego porażka na Wrigley Field z Atlantą , gdzie opuścił plac gry już po 3.2 IP w których zanotował taki wynik (7H, 9 R, 9 ER 4 BB i 3 HR!!!) wynik wręcz koszmarny. U siebie natomiast jego statystyki w tym sezonie prezentują się tak: bilans W/L 4-3 [team jest 4-5] w 50.1 IP ma 5.19 ERA, 1.57 WHIP, 32 R, 29 ER, 24 BB i OBP .365 oraz 5 HR. Szału nie ma i jak widać nie ma prawa być mając takie staty.
  • Tyson Ross: bilans ostatnich 3 gier to 1-2 [team ma 1-3]. W 20.0 IP ma 1.35 ERA, 1.00 WHIP, pozwolił na tylko 3 obiegi, a do tego dał tylko 4 walki notując przy tym OBP na poziomie .269 (staty za zwycięstwo 6:0 z Mets oraz porażki 1:0 @ Dodgers i 2:1 @ Rockies). Statystyki obiecujące i widać, że jego występ z 2 lipca versus Reds (więcej tutaj http://www.covers.com/pageLoader/pag...ore369747.html) nie był dziełem przypadku i od tamtej pory Tyson prezentuje się naprawdę solidnie. Natomiast jego statystyki meczy wyjazdowych to : bilans W/L 3-5 [team jest 3-7] odnotowane w 60.1 IP w których ma 3.73 ERA, 1.46 WHIP, 32 R, 25 ER, 26 BB i .344 OBP oraz 7 HR oddanych w delegacjach.

W mojej opinii w dzisiejszym spotkaniu powinna zwyciężyć ekipa Padres dowodzona przez Rossa. Wszystko właściwie przemawia na ich korzyść od miotacza który w mojej opini jest w o niebo lepszej dyspozycji aniżeli Jackson u Cubsów przez formę batterów obu ekip na bullpenie kończąc, który również lepiej ostatnimi czasy prezentuje się w druzynie San Diego. Jako ciekawostkę dodam, że Edwin Jackson już 11 razy występował przeciwko zespołowi Padres (w tym 9 startów) nie odnosząc ani jednego zwycięstwa notując bilans 0-5 z 6.94 ERA w tym występ z 23 maja na Petco Park, gdzie w 4 innach pozwolił na 8 runów graczom Padres!
Let&#39;s Go Tyson Ross and San Diego Padres!!! ✅83

Otrzymane punkty reputacji: +19
G 27

golebski94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: GKS Bełchatów - Korona Kielce
Typ: 1
Kurs: 2.00
Godzina: 18.00
Bukmacher: Betclic
Gorąco polecam grać zwycięstwo Bełchatowa w meczu otwierającym 2. kolejkę Ekstraklasy. Bełchatów z pompą awansował do ligi i z werwą rozpoczął sezon wygrywając na Łazienkowskiej 1-0, przy czym wynik mógł być wyższy. Nie było w tym meczu przypadkowości, Legia, która kilka dni później pokonuje rywala w pucharach 5-0 w spotkaniu z beniaminkiem niewiele miała do powiedzenia. Na uwagę zasługuje elektryczny duet braci Mak, świetny bramkarz - Malarz i doświadczona linia środka, plus wieńczący grę zawsze nieprzewidywalny Ślusarski. Uważam, że Bełchatów na tle mizernie grającej ostatnio Korony ma zdecydowanie wyższą formę, co udowodni jutro na boisku.
Nie ma tutaj większego znaczenia fakt, że Korona jest bardziej doświadczona w lidze, z przeciętnie tego dnia spisującym się Zawiszą przegrali dwiema bramkami, sami nie wykazując praktycznie żadnej inicjatywy. Śmiem ryzykować stwierdzenie, że Bełchatów to świetna poukładana maszynka do gry, w przeciwieństwie do będącej w przebudowie Korony.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +4
morisone 793

morisone

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna: Irlandia - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Bohemians FC - Cork City
Typ: 2
Kurs: 2.17
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Udany typ na dziś (Sligo - Rosenborg) skłonił mnie do wirtualnego pozostania w Irlandii i poszukania na tamtejszym podwórku betu na dzień jutrzejszy. Rzecz jasna przenosimy się z poziomu europejskich pucharów do szarej ligowej rzeczywistości, gdzie w 21. kolejce Premier League siódma ekipa obecnego sezonu Bohemians FC zmierzy się z wiceliderem tabeli - Cork City.
Na przestrzeni całego sezonu gospodarze prezentują się w stylu typowego średniaka - ledwie 4 wygrane, przy 9 remisach i 6 porażkach, ich jutrzejsi rywale zanotowali 14 wygranych i tylko 2 przegrane (dwie pod rząd - w maju doznali wstydliwej porażki 0:4 z liderem - Dundalk, a tydzień później po wyrównanym boju polegli z dobrze znanym polskim kibicom St. Patrick&#39;s 2:3) walczą o końcowy triumf w rozgrywkach. Bardzo ważnym aspektem jest fakt, że w tym sezonie, na 10 spotkań przed własną publicznością Bohemians ani razu nie wygrał (6 remisów, w tym z czterema ostatnimi drużynami ligi oraz 4 porażki), Cork na wyjazdach spisuje się bardzo dobrze - poza dwiema w/w przegranymi zanotowali tylko remis ze Sligo Rovers. Ograniczając się do ostatnich spotkań Bohemians notuje co prawda serię 4 spotkań bez porażki, ale były to mecze z m.in. 11 i 12 drużyną 12-zespołowej tabeli, Cork City ostatni raz przegrał 10 kolejek temu - 9. maja, w międzyczasie przytrafił im się tylko jeden remis. Ciekawostka - gospodarze wszystkie swoje dotychczasowe wygrane zanotowali w spotkaniach z drużynami plasowanymi niżej od siebie, w dodatku wszystkie na wyjazdach, Cork City na 11 meczów z drużynami z miejsc 7-12 wygrał 10, a zremisował zaledwie raz - ze swoim jutrzejszym rywalem. Skoro jesteśmy przy h2h, to ono również przemawia za gośćmi - 3 wygrane, przy 3 remisach i 1 porażce, bilans bramek 8-6.
Na koniec jeszcze jeden argument, który zwiększa w moim mniemaniu szanse Cork - za tydzień podejmują u siebie lidera rozgrywek - Dundalk, któremu póki co ustępują jedynie gorszym bilansem bramek - a zatem pokonanie jutro Bohemians będzie niejako wysłaniem sygnału o dobrej dyspozycji drużyny i zapowiedzią walki w meczu, który być może zadecyduje o końcowym układzie tabeli i da graczom z Cork pierwszy od 2005 roku tytuł mistrzowski. Goście są świadomi, ze aby to osiągnąć, nie mogą tracić przypadkowych punktów, więc liczę na ich determinację w jutrzejszym spotkaniu. Powodzenia ;)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - Piłka Nożna: CZECHY: Synot liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bohemians 1905 - Sparta Praga
Typ: Handicap - Bohemians 1905 0 : -1.5 Sparta Praga - SPARTA PRAGA
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Sparta Praga rozpędzona.. I na pewno nie będzie chciała tego przerwać. 1 mecz eliminacji do Ligi Mistrzów pokazali swoją siłę wygrywając go aż 7:0 na własnym stadionie, kolejny ich mecz to Superpuchar Czech, który zagrali z zespołem Plzen, wygrywając go aż 3:0.. Następnym meczem był rewanż w LM na wyjeździe, gdzie trener Sparty wystawił całe zaplecze drużyny (nie zostawił ani jednego zawdonika grającego w 1 meczu kwalifikacji oraz w meczu o Superpuchar) i zremisowali go 1:1. Myślę, że to posunięcie było spowodowane tym, że właśnie dzisiaj rusza narodowa liga - i to właśnie oni grają mecz inauguracyjny. Oszczędził swoich najlepszych zawodników po to, aby ten mecz pewnie wygrać i bez żadnych komplikacji. Ostatni mecz pomiędzy tymi zespołami na boisku Bohemians zakończył się wynikiem 1:2 dla Sparty, jednak dzisiaj obstawiam, że gospodarze nie zdołają strzelić tak grającej drużynie jak Sparta ani jednego gola. Goście rozegrali 7 meczy w okresie przygotowawczym z czego 3 razy wygrali, 2 zremisowali i 2 przegrali. Z tych 7 meczy rozegrali 2 na swoich boisku gdzie padły wyniki - 1:0 oraz 0:1.
Ogólnie słabo prezentuje się drużyna gospodarzy, goście w tym sezonie jak widać rozpędzeni. Stawiam na drużynę gości z przyczyn czysto statystycznych oraz patrząc na ich formę, która jest od paru meczu. Jak dla mnie pewniak.
Link do meczu: KLIK
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Atlanta
Godzina:
2:00
Spotkanie: Smyczek T. - Matosevic M.
Typ: Smyczek T. +1,5 seta
Kurs: 2.04
Analiza:

Czemu nie? To jest mecz dnia, gra Amerykanin przed własną publicznością. Choć nie wiadomo kiedy ten mecz się rozpocznie bo przez opady deszczu są różne opóźnienia.
Smyczek pokonał wczoraj Harrisona 6:0 6:2, a podobnego czynu dokonał Matosevic z Estrellą 6:0 6:2. H2H 1:1 z odległych lat. Matosevic na trawie był ostatnio w dobrej formie, jak będzie teraz? Nie wiadomo. Nadal do końca mu teraz nie ufam. Po 1,30 bym na niego nie zagrał w takim meczu. Wydaje mi się, że na US Open Series właśnie Tim zaprezentuje się dobrze. Wracają hardy czyli jego ulubiona nawierzchnia. Powinien w tym meczu powalczyć. Już na US Open rok temu pokazał się ze świetnej strony.
⛔100

kary1 477

kary1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk : Podbeskidzie Bielsko-Biała
Typ: Lechia Gdańsk
Kurs: 1.75
Godzina: 20:30
Bukmacher: SportingBet
Skoro jestem już na podium zagram ostrożnie. Lechia Gdańsk mecz w pierwszej kolejce zremisowała na wyjeździe z Jagiellonią Białystok, natomiast Podbeskidzie przegrało 2-3 na własnym boisku z Pogonią Szczecin. Podbeskidzie to słaba ekipa jak na polskie warunki, znów będą się bronić przed spadkiem. Lechia zrobiła kilka niezłych transferów. Co prawda mówią, że &quot;polskiej ligi się nie stawia&quot;, ale tutaj jest naprawdę niezły typ i uważam, że Lechia nie ma prawa tego meczu przegrać, a i remis będzie dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Bo przegrać z przeciętną Pogonią na własnym boisku, to dość słabe osiągnięcie, za to remis Lechii wypadł naprawdę nieźle, a momentami ich gra wyglądała naprawdę przyzwoicie. Prawdę mówiąc H2H jest po stronie Podbeskidzia, ale myślę, że w tym meczu nie uda im się urwać punktów Lechii, zwłaszcza, że można dorzucić kilka punktów i wskoczyć na wyższą pozycję w lidze. Polecam!
✅75

jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Typ: over 3,5
Kurs: 3.30
Godzina: 20:30
Bukmacher: Expekt
Analiza:
No cóż stawiam ten typ z 2 powodów:
1. W pierwszej kolejce obydwie drużyny zaliczyły over 3,5. Lechia zremisowała z Jagą na wyjeździe 2:2, a Podbeskidzie dostało u siebie baty od Pogoni 2:3.
2. H2H od 2011 roku kiedy to obydwie drużyny znów po 3 latach dostały okazję zmierzenia się w tej samej lidze:
09/11/13 P1 Podbeskidzie - Lechia G. 3:1
22/07/13 P1 Lechia G. - Podbeskidzie 2:2
27/04/13 P1 Lechia G. - Podbeskidzie 1:2
26/10/12 P1 Podbeskidzie - Lechia G. 2:3
24/03/12 P1 Lechia G. - Podbeskidzie 2:3
23/09/11 P1 Podbeskidzie - Lechia G. 1:0
Myślę, że będzie to w miare otwarty mecz i te 4 bramki wpadną.
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Copa Posebon
Godzina: 2:30
Spotkanie: Cucuta - Patriotas
Typ: X/1
Kurs: 5.0
Analiza:
Spotkanie w pucharze Kolumbii w ktorym zmierzy sie 11 druzyna tamtej ligi z 18stą z poprzedniego sezonu. Obie druzyny w poprzednim sezonie grały slabo, ale to Patriotas wypadał najgorzej jesli chodzi o mecze wyjazdowe przede wszystkim i to w obu rundach (ostatnie miejsce). Liga dopiero sie rozpoczela i oba zespoly wygraly swoje mecze, ale nie wiem czy to bedzie jakis duzy wyznacznik formy (Patriotas 3:0 z Deportivo Pasto, ktore tez ostatnio brylowało na dołach tabeli). Puchar, kursy spadają na gospodarzy. Pewnie bedzie rotacja w składzie i mecz zakręci się w okolicach remisu, a znaki na niebie i ziemi mowia, ze wygra to Cucuta. Jeszcze mecze bezposrednie. Było ich sporo, ale z 4 ostatnich 2 wygrali Cucuta u siebie, był remis i jeden mecz wygrał Patriotas.
⛔100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP UMAG HRVATSKA REPUBLIKA Istarska županija
spotkanie F.Fognini - B.Coric
godzina 18
Typ Lose 1st Set Win The Match Fognini
kurs 5/1 6.00
bukmacher williamhill
Cóż młody Borna jest w ćwierćfinale , zagrał świetny mecz z Zeballosem ale teraz trafia na zawodnika &quot;wagi ciężkiej &quot; szczególnie na korcie ceglastym Fabio Fogniniego.Bende z przyjemnoscią oglądał ten mecz i choć cała sympatia po stronie młodego reprezentansta Hrvatskiej Republiki to wydaje mi się że z meczu zwycięsko wyjdzie Fognini.Natomiast spodziewam się że tanio młody Hrvat skóry nie sprzeda i ugra chociaż seta.Nie bendę się o Fogninim rozpisywał ale obserwuje czasem u niego słabe poczatki meczów , niektórzy mówią przespał pierwszego seta i tu upatruje szanse dla Borny.Kurs william proponuje smaczny jak rakija :) albo bile hrvatske vino z wyspy KRK.Taki dziwny typ ale konkursowy i bardzo ryzykowny;-) więc nie polecam grać grubo , niemniej jednak ja się skuszę a za ciut grubiej zagram over gemowy i na młodego Hrvata (lub jak kto woli Chorwata )+1.5 seta albo jak ktoś woli at list one set.powko
I jeszcze 2 słowa do jednego śmiesznego kolegii:)który napisał to wczoraj :

Widać, że Coric musiał Cię mocno zaskoczyć szczególnie tym, że jest z Chorwacji. Gdy pierwszy raz to czytałem pomyślałem sobie - &quot;no dobra, zdarza się&quot;. Ale przy &quot;horwacie&quot; zrozumiałem, że Ty to zrobiłeś z pełnym przekonaniem. Życzę Ci żeby CHORWAT ponownie Cię zaskoczył i pozwolił Ci wygrać. Z wygraną od razu popędź do księgarni. Bynajmniej nie po przewodnik po Chorwacji.
Po republice Hrvatskiej poruszam się bez przewodników bo byłem tam już kilkakrotnie a w dodatku zazwyczaj mam uroczą Chorwacką przewodniczkę :) ale ostatnimi czasy jakoś ciągnie mnie w stronę ameryki zwłaszcza południowej więc użytkowniku GUERNICA dziękuję za naukę i za urocze życzenia ja tobie życzę żebyś kiedyś zobaczył na własne oczy znak Hrvatska Republika no a jesli wygrasz jakies pieniądze obstawiając Horwacki tenis żebyś sobie popędził do apteki i kupił bynajmniej nie aspirynę:)
✅400

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Polska T-Mobile Ekstraklasa /
Godz. 18:00
Spotkane - GKS Bełchatów : Korona Kielce
Typ - czerwona kartka w meczu / Tak
Kurs - 4.00
Buk - Unibet
Dziś zaglądam na nasze krajowe boisko a konkretnie na stadion GKS Bełchatów gdzie Brunatni podejmować będą Koronę w ramach 2 kolejki naszej T-Mobile . W pierwszych spotkaniach GKS Bełchatów sprawił niespodziankę swoim fanom i ograł w Warszawie Legię skromnie bo skromnie 1:0 ale 3 pkt zapisali Brunatni do swojego dorobku natomiast Korona poległa na Zawiszy 2:0 tak więc dzisiejszy pojedynek może być ciekawy ja jak to zwykle u mnie bywa szukam czerwieni a taki kolor kartonika spodziewam się właśnie w tym pojedynku .
W pierwszym pojedynku Bełchatowian w Warszawie przeciwko Legii piłkarze z Bełchatowa zobaczyli aż 4 żółte kartoniki co może świadczyć o tym iż grają dosyć ostro , Kielczanie natomiast na Zawiszy zobaczyli 1 żółtko ale ta drużyna jest znana z bardzo ostrej gry i niejednokrotnie musiała kończyć spotkania osłabiona brakiem zawodnika dlatego uważam że dziś ten pojedynek będzie obfitował w bardzo ostre starcia no i na koniec coś o arbitrze a jest nim pan Szymon Marciniak który nie waha się sięgać do kieszeni po kartki , w tym sezonie w pierwszym prowadzonym przez niego pojedynku pomiędzy Górnikiem Łęczna a Wisłą Kraków pokazał 3 żółtka 2 dla Wisły i jedną dla Górnika Ł tak więc nie żle zaczął już w pierwszym pojedynku a w poprzednim sezonie jego dorobek to 135 żółtek 10 czerwieni i 17 karnych , pan Szymon miał też okazję sędziować mecze z udziałem obu dzisiejszych drużyn i tak w meczach z udziałem GKS Bełchatów a było ich 6 pokazał dla Bełchatowian 20 żółtek i 1 czerwoną dla przeciwnika 8 żółtek i 1 czerwona , natomiast meczy z udziałem Korony sędziował także 8 i dla nich pokazał 13 żółtych i 2 czerwone a dla przeciwnika 20 żółtych i uwaga 5 czerwieni ....... no i przy tej okazji zaglądając do bezpośrednich pojedynków GKS : Korona to tutaj czerwień była pokazana nie jednokrotnie tak więc liczę po cichu że i dziś po raz pierwszy w tym sezonie pan Szymon uniesie w ręce czerwony kartonik !
⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS ITF WOMEN LEXINGTON
Godzina:
21:00
Spotkanie: Falconi - Hibino
Typ: Hibino
Kurs: 2.76
Analiza: Konsekwentnie będę grał przeciwko Falconi. Wczoraj nie zrobiła tego co przypuszczałem, że zrobi, ale dziś już nie ma od tego odwołania. Tutaj opis wczorajszego meczu http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-24-07-2014-czwartek-110205.html#post4659956 i właściwie on winien wystarczyć za całą analizę. Nie spotkałem się jeszcze z taką sytuacją aby ktoś przedłożył grę w ITF (choćby i miał go wygrać) nad występ w kwalifikacjach w turnieju WTA. I pozostaje mieć nadzieję, że Falconi nie zostanie &quot;prekursorką&quot; ;).
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 0

misiek83

Użytkownik
Tenis ATP UMAG HRVATSKA REPUBLIKA Istarska županija
spotkanie F.Fognini - B.Coric
godzina 18
Typ Lose 1st Set Win The Match Fognini
kurs 5/1 6.00
bukmacher williamhill
Cóż młody Borna jest w ćwierćfinale , zagrał świetny mecz z Zeballosem ale teraz trafia na zawodnika &quot;wagi ciężkiej &quot; szczególnie na korcie ceglastym Fabio Fogniniego.Bende z przyjemnoscią oglądał ten mecz i choć cała sympatia po stronie młodego reprezentansta Hrvatskiej Republiki to wydaje mi się że z meczu zwycięsko wyjdzie Fognini.Natomiast spodziewam się że tanio młody Hrvat skóry nie sprzeda i ugra chociaż seta.Nie bendę się o Fogninim rozpisywał ale obserwuje czasem u niego słabe poczatki meczów , niektórzy mówią przespał pierwszego seta i tu upatruje szanse dla Borny.Kurs william proponuje smaczny jak rakija :) albo bile hrvatske vino z wyspy KRK.Taki dziwny typ ale konkursowy i bardzo ryzykowny;-) więc nie polecam grać grubo , niemniej jednak ja się skuszę a za ciut grubiej zagram over gemowy i na młodego Hrvata (lub jak kto woli Chorwata )+1.5 seta albo jak ktoś woli at list one set.powko
I jeszcze 2 słowa do jednego śmiesznego kolegii:)który napisał to wczoraj :

Widać, że Coric musiał Cię mocno zaskoczyć szczególnie tym, że jest z Chorwacji. Gdy pierwszy raz to czytałem pomyślałem sobie - &quot;no dobra, zdarza się&quot;. Ale przy &quot;horwacie&quot; zrozumiałem, że Ty to zrobiłeś z pełnym przekonaniem. Życzę Ci żeby CHORWAT ponownie Cię zaskoczył i pozwolił Ci wygrać. Z wygraną od razu popędź do księgarni. Bynajmniej nie po przewodnik po Chorwacji.

Po republice Hrvatskiej poruszam się bez przewodników bo byłem tam już kilkakrotnie a w dodatku zazwyczaj mam uroczą Chorwacką przewodniczkę :) ale ostatnimi czasy jakoś ciągnie mnie w stronę ameryki zwłaszcza południowej więc użytkowniku GUERNICA dziękuję za naukę i za urocze życzenia ja tobie życzę żebyś kiedyś zobaczył na własne oczy znak Hrvatska Republika no a jesli wygrasz jakies pieniądze obstawiając Horwacki tenis żebyś sobie popędził do apteki i kupił bynajmniej nie aspirynę:)
A ja tylko dodam , że ja następnym razem BENDZIESZ w HORWACJI to pozdrów tą uroczą przewodniczke ;)

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Bangladesz
Godz. 12:00
Spotkane - Muktijoddha SKC - Baridhara
Typ - 1 HA -1.5
Kurs - 1.9
Buk : bet365

Czułem wczoraj w gnatach że tego jednego trafienia może mi braknąć, szkoda że w ofercie nie było azjana -3, ale nic... trza próbować dalej.
Wracam dzisiaj w dziwne świata zakątki. Dzisiaj Bangladesz ???? gdzie mamy mecz największych ogórów tej porywającej ligi z ekipą z miejsca trzeciego.
Bardihara rozegrała na wyjazdach czternaście spotkań do tej pory. Nie wygrała żadnego, zremisowala dwa i przegrała dwanaście! Bilans na wyjeździe mają imponujący: 6 strzelonych, 52 stracone! jest opcja, że na wyjazdy jeżdżą na osłach i nie mają potem siły już piłki klepać, ale nie moje to zmartwienie.
Gospodarze natomiast radzą sobie całkiem ok. Co prawda ostatnio trzy mecze pod rząd wygrali najskromniej jak się da, po 1:0 i stąd pewnie tak niska linia HA, ale kiedy jak nie dzisiaj mają coś postrzelać?
Dwa mecze w tym roku obu drużyn to wygrane dzisiejszych gospodarzy 2:0 i 5:0. Zastanawiałem się nad azjatyckim overem. Linia wystawiona na 3, ale doszedłem do wniosku że ten bet jest bezpieczniejszy. Mało prawdopodobne jest żeby ogórki ze średnią 0,4 bramki na wyjazdowy mecz coś dzisiaj do siatki wcisnęły, a dwie bramki dla gospodarzy to według mnie absolutne minimum. Przy 2:0 bet wchodzi, przy wybraniu overa musiałoby być 4:0 co najmniej a tego już takie pewien nie jestem, chociaż na papierze wychodzi, że z 5,6 do jaja powinno być.
✅90

V 17

viptipvip

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - RUMUNIA: Liga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Concordia Chiajna - Astra Giurgiu
Typ: Astra -1
Kurs: 1,926
Bukmacher: PinnacleSports
Jak dla mnie bet dnia. Astra zagrała dwa oficjalne spotkania przed nowym sezonem w pucharach, wygrywając Superpuchar przeciwko Steaua Bukareszt!!!Kolejne spotkanie w pucharze Astra rozbiła Brasov 4-1 , oczekuję że zrobią coś podobnego dzisiaj, w meczu z Concordia. W zeszłym sezonie, Concordia wygrała u siebie 3-1, ponieważ Astra ich zlekceważyła i grała tak jakby byli na kacu, ale uważam że to się nie powtórzy dzisiaj że Isaila dostał już ostrzeżenie i odrobi lekcje tym razem. Concordia, jak zawsze co sezon inny zespół ktoś odchodzi i przychodzi, 15 graczy przyszło, 23 odeszło, strategia ta nie może być dobra dla spójności w zespole . Czasami to działa czasem nie.Ostatni mecz w pucharze przeciwko Dinamo, Concordia przegrała 1-3 nie pokazując nic, Astra jest znacznie silniejsza też od Dinama. Jestem pewien, że taktyka Şumudică jest taka by zaparkować autobus przed bramką i spróbować uderzyć na bramkę może coś wpadnie , ale Astra ma silną obronę co pokazała w meczu z mistrzem kraju Steaua Bukareszt i jeśli zagrają ostrzej, Concordia nie zrobi nic. Jedyną szansą dla gospodarzy jest to, że Astra zagra złą piłkę co czasem im się zdarza ,mało tego jestem przekonany że dopóki Steua będzie grać w lidze mistrzów szanse Astry na Tytuł są lepsze niż kiedykolwiek i muszą wygrywać takie oto spotkania z drużynami, które nie wyglądają ani trochę na mocne. Boisko na Chiajna było w kiepskim stanie, lecz zastąpiono trawę nawierzchnią syntetyczną (taka jak na orlikach) i to napewno korzyść zespołu, który gra szybką piłkę, w tym przypadku Astry. Obie drużyny w pełnym składzie. Jeśli Utalentowany napastnik Astry Fatai będzie w dobrej dyspozycji, może wygrać sam. Wierzę, że jeśli Astra otworzy wynik, Concordia pozostawi więcej miejsca odkryje się i drugi czy tam, trzeci gol to już będzie formalność. Astra strzelała dużo bramek w pierwszej części sezonu w zeszłym roku i oczekuję tego sameg tutaj.Powtórze poraz ostatni jak dla mnie bet dnia Powodzenia
✅93

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Irlandia Dywizja 1
Spotkanie:Shelburne-Finn Harps
Typ: wygra Shelburne ( AH-1)
Kurs: 2.67
Godzina: 21:00
Analiza:
Moim zdaniem jeden z bezpieczniejszych typów dnia. Shelburn zajmuje wysokie 2 miejsce z 35 pkt, ich dzisiejsi rywale mają o 12 pkt mniej i lokują się na 5 pozycji. Przy czym Shelburne u siebie jest nie zwykle groźne gdyż wygrali 6 spotkań 2 zremisował i tylko 1 przegrali. Finn Harps jak na średniaka ligowego przystało wyjazdy 3 porażki 2 remisy i 3 zwycięstwa z tym że te 3 zwycięstwa odnieśli raz z przedostatnią i dwa raz z ostatnią drużyna ligi ( Shamrock 2, Combh Ramlers) z silniejszymi ekipami całkowicie sobie nie radzą. Co ciekawe na stadionie Shelburne od 6 spotkań drużyna Finn Harps nie zdołała zdobyć choćby 1 pkt. Jeżeli chodzi o kadry to goście zagrają bez Cowna ( obrona 15/2),Bonner ( obrona 11/0) oraz Funston ( pomocnik 16/1) gospodarz głównie bez Murtagha ( napastnik 15/1) O Conner ( obrona 13/0) kontuzjowany od 2 meczy.
⛔100

lukas1958 412

lukas1958

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, T-Mobile Ekstraklasa
Godzina:
20:30
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Podbeskidzie Bielsko Biała
Typ: Rezultat meczu i obie drużyny strzelą Lechia Gdańsk
Kurs: 4,00
Bukmacher: williamhill
Analiza:
Zapraszam na spotkanie drugiej kolejki, polskiej T-Mobile Ekstraklasy, pomiędzy Lechią Gdańsk a Podbeskidziem Bielsko Biała. Lechia Gdańsk przed sezonem została okrzyknięta trzecią siłą ekstraklasy. W pierwszej kolejce gdańszczanie pokazali, że są to póki co słowa na wyrost. Jednak szacunek Lechii za to, że przegrywając 0:2 w Białymstoku potrafiła wyciągnąć wynik na 2:2. Martwić może za to postawa ponoć utalentowanego Bartłomieja Pawłowskiego, który tak &quot;angażował&quot; się w grę obronną, że został zmieniony już w 40 minucie spotkania. Więcej powodów do narzekań mają zawodnicy Podbeskidzia. To oni przecież prowadzili u siebie z Pogonią, by w dać sobie strzelić dwa gole w końcówce i przegrać 2:3. Kurs na czystą jednykę jest zbyt mały, żebym miał na nią postawić. Wybieram więc typ, że wygra Lechia oraz obie drużyny strzelą, bo spotkania między tymi rywalami zazwyczaj obfitują w celne trafienia. Mecz rozpocznie się o godzinie 20:30.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom