>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 25.07.2013 (czwartek)

Status
Zamknięty.
Z 120

zawalski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna eliminacje Ligi Europy
Spotkanie: FC Pyunik Yerevan - VMFD Žalgiris
Typ: 2
Kurs: 2,3
Buk: Tobet
Analiza:
Dzisiaj w stolicy Armenii dojdzie do rewanżowego spotkania między miejscowym Pjunikiem a litewskim Zalgirisem. Tydzień temu klasę pokazali Litwini pewnie ogrywając ormian 2-0. Oglądając skróty z tamtego spotkania dało się zauważyć, że Zalgiris jest drużyną po pierwsze lepszą od Pjunika a po drugie byli bardziej zdeterminowani do osiągnięcia zwycięstwa i zasłużenie wygrali. Piłkarze Pjunika to w większości Ormianie ( chyba tylko mają jednego obcokrajowca w składzie, macedończyka- Tigrana Kandikijana) i do tego jest to bardzo młody zespół gdzie większość zawodników nie ma ukończonych 23 lat. Jak widać Pjunik jest zespołem na razie zbierającym doświadczenie w europejskich pucharach. Natomiast goście z Litwy są w bardzo wysokiej formie. W lidze dominują wygrywając mecz za meczem i właśnie to, że są w czasie sezonu jest też ich atutem. Ja dzisiaj liczę na Żalgiris, który przypieczętuje awans pewnym zwycięstwem nad Pjunikem.
Powodzenia.
⛔100

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie:Rubin Kazan – Jagodina
Typ: under 3,5
Kurs: 1,62
Bukmacher: MarathonBet
Analiza:
Rubin grając 27 mecze u siebie under 3,5 był w 26 z 27 meczy. Wydaje mi się że w tym meczu oba zespoły zagrają ostrożniej. Nie wydaje mi się żeby rubin jakoś specjalnie się otworzył, a jemu patrząc na statystykę bardzo ciężko strzelić bramkę. Mało jest prawdopodobne żebyśmy tutaj zobaczyli dużo bramek pobieram smakowity under.
✅62

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
piłka nożna
Trencin- IFK (LE)
2
@2,7
sportingbet
ANALIZA. Witam, na dzisaij mecze rewanżowe do kolejnej rundy eliminacyjnej Ligi Europy. Ciekawe spotkanie kurs wysoki i jak czytałem na forum, to nikt nie idzie w stronę szwedów. prawdopodobnie dlatego, że przez 80 minut mieli przewagę jednego zawodnika i nie wykorzystali tego, bo mecz skończył się 0-0. Słowacy wtedy mieli pole manewru, oni i tak mieli grać defensywnie a po stracie awodnika zamórowali pole karne i skutecznie odpierali &quot;potop szwedzki&quot;. Dzisaij już kalkulowania nie będzie i słowacy muszą zdobyć bramkę by awansować, bo wątpie by znów się bronili i czekali na karne... dzisiaj więc otwarty mecz, gospodarze będą musieli wyjść wyżej, a wtedy zawodnicy IFK będą mieli okazje do pokonania, oni podejrzewam, będą chcieli zaskoczyć gospodarzy z samego początku, bo szybko zdobyta bramka dla szwedów ustawi im mecz w pewnym stopniu, będą oni wtedy kontrolowali gre i czekali na kontry, bo słowacy będą musieli się otworzyć, a jak przez długo czas będzie 0-0 to gospodarze podejrzewam, że i tak podejmą ryzyko i zaczną grać odważniej i też podejrzewam narażą się na kontry. ale jak się stanie to zobaczymy za kilka godzin.
POWODZENIA i POZDRAWIAM.
⛔100

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
ATP - SINGIEL: Umag (Chorwacja), ziemna
Spotkanie: C.Berlocq - H.Zeballos
Typ: Berlocq 2:0
Kurs: 1,75 Pinnacle
Spotkanie dwóch Argentyńczyków. Panowie do tej pory spotkali się już 6 razy, H2H 4:2 dla Carlosa, każde z ich spotkań kończyło się w dwóch setach, ostatnie na korzyść Berlocqa nieco ponad dwa tygodnie temu. Według mnie od tamtej pory nic się nie zmieniło. Berlocq gra dobrze od wygranego turnieju w Bastad. W Hamburgu pokonał m.in. Klizana, odpadł w 1/8 finału z Haasem. Zeballos nie gra nic nadzwyczajnego, w 1. rundzie urwał mu seta Coric (ATP 752) i nie wydaję mi się żeby w takiej dyspozycji sprawił jakiekolwiek problemy Berlocqowi.
⛔100

anzelmo 304,7K

anzelmo

Użytkownik
Europa League » Utrecht (Ned) - Differdange (Lux) 25 Jul 2013, 19:30
1 polowa Utrecht
1,47
Betsafe
Zdecydowanie zgadzam sie z kolega powyżej odnośnie grania na holenderski zespól.Gram kilka opcji przede wszystkim 1 polowa i ze goście nie strzela bramki- co do hendi bym uważał...choć 2-3 do 0 powinno wpaść spokojnie.Mamy troszkę niespodzianek w europejskich pucharach, ale mimo wszystko można troszkę pieniążków zainwestować w ten mecz.Coraz mniej słabych zespól w europie ale dla gospodarzy odpadniecie było by zdecydowanie nie mila niespodzianka. Nie po to grali do końca o puchary ,żeby teraz sie kompromitować, może jakiegoś gradu bramek i pogromu nie zobaczymy, ale Utrecht u siebie gra dość dobrze- jeden z trudniejszych terenów(stadionów) gdzie kibice bardzo żywiołowo (fanatycznie wspierają swoich pupili).Liczę na ataki gospodarzy od początku meczu, którzy muszą gonić wynik z pierwszego spotkania.Myślę ze potraktują to spotkanie bardzo poważnie i będą chcieli sie w pełni zrehabilitować swoim pupila za przykra porażkę (Utrecht wspierało w Luksemburgu 1,5 tysiąca fanów wiec to pokazuje ze dzisiaj tez będą mogli liczyć na wsparcie) .Na pewno nie sa Holendrzy w jakiejś wysokiej formie , brakuje ogrania -rytmu meczowego - plus zmiany w składzie. To jest bardzo trudny okres do grania z zespołami, które są w miarę najwyżej swojej formie, graja w sezonie maja swój rytm meczowy.Podopieczni Jana Woutersa szybko strzeli gola w 1 meczu i chyba to ich wybiło z rytmu plus jakieś rozluźnienie, lekceważenie rywali. Suma summarum wynik nie jest zły.Trzeba wygrać na własnych śmieciach i tyle. Zagrać poprawnie w obronie... mimo zmian braku rytmu meczowe to wszystko zależy od piłkarzy maja na pewno większy potencjał: tacy piłkarze jak Duplan, Mulenga powinni dzisiaj robić różnice. Sparingi nie wyglądały źle choć nikogo poważnego Utrecht nie ograł dużo testowania, młodzieży itp :FC Emmen 1-2 SV Houten 0-3 FC Nijkerk (regio) 0-2 Regioteam De Meern 0-12 Regioteam Soest eo 1-3
⛔100

S 108

suri

Użytkownik
ATP - SINGIEL: Atlanta
Spotkanie: Blake - Donskoy
Typ: DW 2:1
Kurs: 4,00
Bukmacher: Unibet
Analiza:

James Blake to specjalista od gry na nawierzchni twardej, czyli na tej, na której rozegrane zostanie dzisiejsze spotkanie.
Słynie z silnego i precyzyjnego forehandu, który jest uważany za jeden z najlepszych w tenisie. Przy returnie wcześniej składa się niż inni zawodnicy do uderzenia, co powoduje że przeciwnik ma niej czasu na powrotne odbicie. Jednak taka gra jest ryzykowna, gdyż często zbija piłki w taśmę lub aut. Jest faworytem tego pojedynku, mimo 34 lat.
Jewgienij Donskoy to młody, utalentowany tenisista z Rosji. Wygrywa coraz więcej challengerów, na pewno jest w stanie urwać seta Amerykaninowi w obecnej dyspozycji. No i do tego Blake będzie na pewno pomagał, ten jego styl gry wymusza na nim sporo błędów i nie jest już mlodzieniaszkiem.
Myślę, że mecz zakończy się w 3 setach, ze wskazaniem na Jamesa.
⛔100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna - Liga Europejska - Kwalifikacje
Spotkanie: Piast Gliwice - Karabagh
Typ: poniżej 1.5 gola
Kurs: 3.25
Godz:17.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:

Mecz o awans zapowiada się ciekawie ale moim zdaniem może naprawdę paść wynik 0-0. Po pierwsze w zawodnicy Karabachu będą bronić skromnej zaliczki i będą grać na zero w tyłach gdyż już jedna bramka ich pogrąża. Natomiast zawodnicy Piasta będą grać ze świadomością , że jedna bramka rywali może również bardzo utrudnić sprawę awansu dlatego będa atakować aby zdobyć bramkę dająca awans a nic nie stracić. Moim zdaniem dla Polskich drużyn atak pozycyjny to droga przez mękę więc trudno będzie coś strzelić. Ofensywa Piasta wcale nie taka mocna cała nadzieja w Robaku i Hurtado ale niekoniecznie dziś muszą coś strzelić. Moim zdaniem jedna bramka to dziś maksimum w dzisiejszym meczu biorąc pod uwagę wynik z pierwszego meczu słabość Polskich drużyn w ataku pozycyjnym i solidną grę w obronie drużyny Karabachu.
⛔100

bd69 13

bd69

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Slovan Liberec - Skonto Riga
Typ: Skonto Riga (remis zwrot)
Kurs: 8,00
Bukmacher: betclic
Analiza:
Na wstępie napiszę, że wiem, że nie mam szans, żeby uzyskać wystarczającą ilość typów, żeby załapać się do rankingu, ale jak mogę komuś pomóc bo widzę, że jest fajny typ to czemu mam nie napisać..
Rewanżowy mecz Slovan - Skonto, przy takim bezpiecznym kursie (remis zwrot) jak tu tego nie zagrać..
Po pierwsze, pierwsze spotkanie 2:1 dla Skonto (strzelili wszystkie 3 bramki bo pierwsza to samobój) Pokazali charakter po wyciągneli wynik z 0:1, co świadczy o klasie drużyny i słabości Slovana, który mimo tego, że był faworytem również tamtej potyczki nie potrafił utrzymać wyniku. Ponadtto w poprzedniej rundzie Skonto lepiej zagrało na wyjeździe z FC Tiraspol wygrali 0:1, (u siebie porażka 0:1 i awans dzięki karnym).
Ponadto Skonto ostatnie 3 miesiące zagrało 7 meczów wyjazdowych i wszystkie kończyły się ich zwycięstwem.
Podsumowując bezpośrednia konfrontacja sprzed tygodnia i dyspozycja na wyjazdach przemawia za bezpiecznym graniem po wysokim kursie na gości.
Mam nadzieję, że pomogłem.
⛔100

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna - Liga Europejska - Kwalifikacje
Spotkanie: Piast Gliwice - Karabach Agdam
Typ:X2
Kurs: 1.85
Godz:17.30
Bukmacher: bwin
Osobiście nie wierzę w awans Piasta i tym samym jego wygranej w dzisiejszym spotkaniu. W dzisiejszym meczu zawodnicy z Gliwic będą mieli trudną przeprawą. Jest to zespół, który średnio czuje się w ataku pozycyjnym, a dzisiaj w mojej ocenie w ten sposób będzie zmuszony grać. Zawodnicy z Karabachu będą czyhać na kontry, mają bardzo szybkich zawodników, którzy bardzo dobrze operują piłką. Z dużą szybkością przesuwają się po boisku. Piast myśląc o awansie będzie zmuszony zaatakować, a to jest młyn na wodę dla piłkarzy z Azerbejdżanu. Potencjał piłkarski również jest delikatnie po stronie przyjezdnych. Reasumując....kurs 1.85 na X2 jest przesadzony i ja zamierzam z tego skorzystać.
⛔100

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Nie wierze dzisiaj w Polskie drużyny ani Piasta ani Lecha a więc:
Awans Karabach 1,57 eFortuna
Piast grał dno w starciu ze słabiutką Cracovią, uratował ich instynkt Zbozienia,dzisiaj jeszcze trudniejsza przeprawa, minął taki czas w którym lekceważy się drużyny Bliskiego Wschodu,piłkarsko goście prezentują się lepiej i potwierdzili to u siebie, Piast nie umie grać atakiem pozycyjnym a Kazachowie lubią grać z kontry,z pewnością to wykorzystają i awansują do następnej rundy
Lech Poznań-Fc Honka x2 3,00 eFortuna
Lech zagrał tragicznie ze zbieraniną z Chorzowa na dodatek przetrzebiony kontuzjami,Rumak ma tylko 18 zdrowych piłkarzy. Finowie pechowo przegrali pierwszy mecz, mieli mnóstwo sytuacji, dzisiaj na pewno Lech jest w ich zasięgu i przewiduje ciężki mecz dla ekipy z Poznania, kurs 1,35 nie zachęca na granie na Poznaniaków z taką grą śmiem wątpić w awans do następnej rundy więc pobieram z uśmiechem na twarzy wygraną bądź remis przyjezdnych.
⛔100 nieregulaminowy buk

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Piast - Karabach
Powyżej 2,5 gola
2,10
Tobet

Podbijam ten typ na over bramkowy. Piast w Cracovią zagrał bardzo słabo w defensywie. Piast ze stanu 3:1 potrafił jeszcze dopuścić beniaminka do głosu. Zrobiło się 3:2, a w końcówce zapachniało golem na wyrównanie. Sporo zamieszania działo się w polu karnym Piasta, a w pewnym momencie nawet piłkarze domagali się rzutu karnego (razem z komentatorem Przytułą), ale akurat tam nie było specjalnego zagrania ręka. Propsy dla sędziego.

Liczę tu na kolejny ofensywny mecz, bo każda kolejna bramka będzie tylko napędzać spotkanie, a w 0:0 nie uwierzę. Goście jednej bramki też bronić nie będą, bo to trochę inna mentalność. W ofensywie mają kilku ciekawych gracz, a ten wynik w pierwszym meczu też mógł być dużo wyższy.

Piast zagra swoją ofensywną piłkę o tym jestem przekonany. Gdy nie znałem kursów i wchodziłem na oddsportal spodziewałem się czegoś w stylu 1,80-1,90 na over, a tu taka miła niespodzianka
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +3
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Atlanta
Spotkanie: Blake - Donskoy
Typ: Donskoy
Kurs: 2,2
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Krótko i na temat. Wczoraj &quot;dziadek dżejms&quot; spędził tyle czasu na korcie, że dziś po prostu &quot;padnie&quot; w meczu z &quot;donkeyem&quot;. Rusek gra bardzo niewygodny tenis, potrafi cierpliwie przebijać, potrafi szybko skrócić akcję. Po takim maratonie (3 sety singla i 3 sety debla i prawie 4 h na korcie) jaki zafundował sobie wczoraj Blake będzie musiał dążyć do skracania wymian. Jednak dzisiejszy Blake to nie ten sam zawodnik co 3-4 lata temu. Myślę, że wraz z trwaniem meczu będą mnożyć się UE i poziom gry będzie spadał co się przełoży ostatecznie na porażkę i ułożonym i potrafiącym cierpliwie grać ruskiem.

⛔100

T 125

thespec

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Atlanta (USA), twarda
Spotkanie: Russell M. (Usa) vs Giraldo S. (Col)
Typ: Giraldo -3 gem
Kurs: 2.28
Buk: Pinnacle Sports
Russell vs Giraldo
ranking: 85 - 88
h2h: 1 - 4
bilans w tym roku: 11/7 - 5/6
który występ w turnieju: 4 - 1
najlepszy wynik:1/4 - brak
ostatnie 10 meczów: 9/1 - 7/3
We wszystkich pojedynkach h2h, tylko raz handi nie zostało pokryte. W ich pierwszym meczu, kiedy to wygrał starszy Amerykanin.
Dzisiaj trochę inna analiza, każdy niech wybiera co chce. Ja się decyduję na grę w stronę Kolumbijczyka. Podobał mi się jak spokojnie ograł Sock&#39;a i teraz też nie powinien mieć problemów. Russell pokonał znanego Fish&#39;a, lecz ten wrócił po dłuższej przerwie i nie wiem czy jest to jakaś niespodzianka.
Ja decyduję się na w miarę bezpieczny handicap -3.
ZWROT

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Donskoy - Blake
Typ : Donskoy +1,5 gema
Kurs : 1,90
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Blake po bardzo ciężkim meczu ze Smyczkiem. Tyle co się wczoraj nabiegali obaj to głowa mała, a Amerykanin do młodzieniaszków nie należy, ratował się głównie serwisem.
Rosjanin odpoczywał prawie 2 dni dłużej. Posiada cięty serwis, wkłada w niego sporo rotacji przez co ciężko trafić czysto rakietą. Jest szybki, bardzo dobrze czuje się w długich wymianach i grze kątowej z backhandu. Dysponuje mocnym uderzeniem z forehandu, ale nie zawsze potrafi to wykorzystać.
Publiczność będzie za Blake&#39;iem, ale 34 letni Amerykanin właśnie dzisiaj zakończy swoją przygodę z turniejem. Organizm na pewno nie zdążył się w pełni zregenerować po pierwszej partii może brakować mu sił, wtedy Donskoy pewnie pójdzie za ciosem i dobije rywala.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom