>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.06.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: basseball
godzina: 20:10
spotkanie: Brewers-Mets
typ:2
stawka: 1.71
Witam na dzisiaj do swojego kuponu dokładam mecz opisany w poście.Jak wiadomo basseball to sport nieprzewidywalny cuda się tam dzieją każdy z każdym może wygrać.Ja ten typ przeleciałem po statystykach patrząc na Mets ostatnimi czasy cienko wyglądają ich mecze poza swoim podwórkiem zanotowali 7 porażek z rzędu wszystkie grając na wyjeździe dziś kolejne ich wyjazdowe starcie więc dlaczego taki typ?po pierwsze patrząc na starterów trochę lepiej wygląda w drużynie gości ma zanotowanych 12 meczy zaś gospodarz tylko 3 a więc większe szanse daje drużynie gości a po drugie czy istnieje prawdopodobieństwo przegrania ósmego meczu z rzędu?pewnie tak ale myślę ,że dziś nastąpi przełamanie ze strony gości i w końcu wygrają spotkanie poza swoim podwórkiem bo ileż mozna przegrywać ?! .Pozdrawiam ????
Brak bukmachera ⛔ 100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, LŚ
Spotkanie: Francja - Japonia
Godz: 20
Typ: Poniżej 135,5 pkt
Kurs: 1,72
Bukmacher: Unibet
Analiza;
Francja ekipa przynajmniej o klasę lepsza od Japończyków. Wszystko zależy w jakim składzie wyjdą trójkolorowi, jeżeli podstawowym to jestem spokojny o pokrycie tego typu. Francuzi na wyjeździe rozbili Japonczyków ktorych stać bylo tylko na powalczenie w 3 secie w obu meczach. Francuzi grają bardzo dobrą siatkówke, Azjaci jak to oni czasem potrafią zagrać ładną akcje ale na dłuższa mete nie maja czego szukać z tak dysponowanymi siatkarzami Trójkolorowych ktorzy do tej pory stracili tylko 2 sety w tej edycji LŚ! 135 pkt to przy wygranej oczywiście 3:0 Francuzów wychodzi po 45 pkt na set, wiec Japonia nie może zdobyć wiecej niż 20 pkt w secie, przy takiej dyspozycji Francji typ jak najbardziej realny. Powodzenia;)
✅ 72

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Nottingham 2015
Godzina: 13:00
Spotkanie:
Baghdatis M. - Bolelli S.
Typ:
Bolelli S. +1,5 seta
Kurs:
1.65
Bukmacher: Pinnacle
Analiza
H2H 0:2 z lat 2008-2015. O Włochu pisałem już ostatnio, że gra w tym roku całkiem przyzwoicie, ostatnie wyniki napawają optymizmem, ale trudno mu zarzucić stabilność w meczu. Często traci sety, zresztą Baghdatis też nie jest opanowanym tenisistą, przynajmniej w mojej opinii. Nie bez powodu rozwalił kiedyś 4 rakiety pod rząd. Pokonał tutaj Ferrera, ale Hiszpan tak naprawdę na trawie nigdy nie był mocarzem, to jest typowy clay courter. Wynik jaki stawiłabym w ciemno to 2:1 dla Cypryjczyka.

Pozostałe analizy na dzisiaj.
⛔ 100

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Mecze Towarzyskie
Godzina: 18:00
Spotkanie: Dinamo Zagrzeb - MSK Żilina
Typ: 1/1 (połowa/koniec)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Bardzo ciekawy mecz towarzyski nam się dzisiaj zapowiada. Wielokrotny Mistrz Chorwacji Dinamo Zagrzeb, z nieustannymi ambicjami do gry w Lidze Mistrzów, zagra z powracającą na szczyt po kilku latach Ziliną, która w lidze słowackiej zajęła 2 miejsce i zagra w eliminacjach do Ligi Europy. Zilina bardzo wcześnie rozpoczęła przygotowania do nowego sezonu, albowiem zdążyła rozegrać już 2 mecze sparingowe z Piastem Gliwice (5:3) gdzie w pierwszej połowie oddała zupełnie inicjatywę Gliwiczanom, oraz z Olimpiją Ljublianą (2:1) gdzie po niezłym początku spotkania spuścili z tonu i do końca nie mogli być spokojni o wynik. Jeżeli chodzi o ich dzisiejszych rywali to już zdecydowanie wyższa półka, biorąc pod uwagę fakt iż Zilina miewa problemy w obronie, uważam że Dinamo już w 1 połowie może rozstrzygnąć losy tego meczu.
⛔ 100

Z 46

zaiebiaszczy

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Liga Światowa
Godzina: 20:00
Spotkanie: Francja - Japonia
Typ: mecz handicap Japonia +17,5 punktów
Kurs: 1,90
Analiza: Czysty strzał i czyste ryzyko. Czy to ma prawo wejść - obawiam się, że nie no ale, hmm Francuzi liderzy swojej grupy wygrywają wszystko prawie bez straty seta, Japonia dla nich jest zwykłym cieniem. Dziś zmierzą się obydwie te drużyny i to co mnie interesuje w tym meczu to linia jaką bukmacher wystawił na różnicę zwycięstwa Francuzów nad Japończykami, ta linia jest wystawiona na 17,5 pkt. Hmm obawiam się, że to jest mało biorąc pod uwagę, że mecze są we Francji a wcześniej w dwóch spotkaniach rozgrywanych w Japonii Francuzi wygrali 2 razy na dwa mecze różnicami w punktach 26 oraz 19. Te dane biorę mniej więcej z tej stronki http://www.livesports.pl/mecz/2eRPn3LJ/#h2h;overall ,hmm skoro mecz jest we Francji logicznym by mi się wydawało, że kurs ustalony na handicap powinien wynosić niż te 19 punktów np bo to Francuzi będą dziś gospodarzami i będą chcieli udowodnić jeszcze większą wyższość swoją nad Japończykami i wygrywać sety typu 25:10 ? Hmm - sam bukmacher twierdzi chyba, że może być dzisiaj skoro linia jest jakby zaniżona, a tą linię z kolei powinno się opierać wyłącznie na statystyce między tymi drużynami, czyli na tym może by ją ustalić między różnicą 26-19 punktów? Ja uważam, że w sporcie jest też jeszcze jeden czynnik niż statystyka i nazywa się on - lenistwo - inaczej pisząc olanie tego meczu zupełnie, jak to może wyglądać a no tak, że jak sobie Ci Japończycy zdobędą 19-20 punktów w każdym secie to się nic nie stanie a Francja i tak wygra a widownia pomyśli, że jest świadkiem zaciętej rywalizacji. Czy tak się dziś stanie? Ciężko powiedzieć ale ten typ dziś podaję, w końcu czasem nawet najlepsza analiza nie jest w stanie powiedzieć prawdy o tym jak ten mecz będzie rzeczywiście wyglądał a próbować trzeba. Pozdrawiam niezaiebiaszczy
✅ 90

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - WTA - Eastbourne
Godzina: 15:00 CET
Spotkanie: Daria Gavrilova - Sloane Stephens
Typ: Sloane Stephens wygra 2-0
Kurs: 2.30 Bukmacher: betsson
Analiza: Gawriłowa już i tak zrobiła w tym tygodniu więcej niż mogła się spodziewać, już dawno nie powinno być w tym turnieju, bo przegrała już w kwalifikacjach i do głównej drabinki dostała się jako lucky loser. Potem dwie wymęczone wygrane z Włoszkami (Giorgi i Errani), które regularnością nie grzeszą ostatnio, zwłaszcza oddane seta Errani niezbyt dobrze o niej świadczy. Przecież gemy serwisowe Sary z balonikowymi podaniami to otwarta strzelnica dla ogarniętej returnerki, wystarczy posłać z wygodnej piłki dobrze plasowany return i czekać przy siatce na skończenie akcji. Jakimś cudem w 2 secie to się Rosjance nie udało i musiała swoją wyższość pokazać w decydującym secie. Dzisiaj już tak łatwo nie będzie i o darmowe punkty będzie dużo ciężej, Stephens świetnie serwuje, co zwłaszcza na trawie robi różnicę, do tego jest mobilna i wygląda zaskakująco dobrze na kortach Eastbourne. Na rozkładzie dwie solidne na tej nawierzchni zawodniczki (Suarez-Navarro, Watson), nie oddała im nawet seta. Amerykanka słusznie jest mocną faworytką w tym meczu i jeśli nie dojdą jakieś pozasportowe czynniki, to powinna udowodnić swoją wyższość już w 2 setach.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU TENIS
zwrot

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Mecze Towarzyskie
Godzina: 17:00
Spotkanie: Paksi-Apol.Limassol
Typ: 2
Kurs: 1.73
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Od rana kurs ten spadł z 2,40 do obecnego. Dzisiaj po ostatnim remisie w meczu towarzyskim z Honved Apollon powinien wygrać …
Skład wyjściowy na oficjalnej stronie ma być wyjściową 11 na mecze eliminacyjne, ale jak będzie zobaczymy. Honved gra pierwszy mecz towarzyski więc będzie uśpiony i myślę, że ten mecz po prostu przegrają…
⛔ 100

lancev 984

lancev

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, British Elite League
Godzina: 20:00
Spotkanie: Kings Lynn Stars - The Lakeside Hammers: Richard Lawson ilość punktów 6
Typ: Powyżej
Kurs: 2.00
Analiza:
5 startów raczej pewne, bo z ZZ za Nilssona pojedzie na pewno Jonsson, Bech i... no właśnie, kto byłby lepszym kandydatem od Lawsona ? Fatalny na wyjazdach Kennett czy, nie czarujmy się, słabi rezerwowi ? Na pewno nie, Anglik jedzie dziś co najmniej 5 wyścigów.
Ustawiony pod czwórką, a więc 2 teoretycznie łatwiejsze biegi. Niestety tylko teoretycznie, bo walka z Kerrem i Lambertem na ich torze do łatwych z pewnością nie należy. Za to w biegu numer 9 bardzo realnym scenariuszem jest zwycięstwo. Porsing i Morris to dwie bardzo duże dziury w składzie Gwiazd. Od obu jest na ten moment po prostu lepszy. W obu tych biegach powinien również przyjechać przed kolegą z pary - wziętym na gościa Wilkinsonem. Tak więc w tych dwóch biegach widzę duże szanse na 4 punkty.
Pozostałe wyścigi to:
7. Niels Kristian Iversen, Edward Kennett, Vaclav Milik, Richard Lawson
14. Richard Lawson, Robert Lambert, Edward Kennett, Kenneth Bjerre
Największe nadzieje na punkty to oczywiście parowy Kennett, który powinien mieć zakaz jazdy na wyjazdach, bo jest na nich po prostu fatalny. Zawodnik swojego toru i tyle. Nie wykluczone jest, że Lawson powalczy też z Milikiem, który zadebiutuje w barwach Kings Lynn czy z Bjerrem, po którym nigdy nie wiadomo, czego można się spodziewać.
W rozpisanych startach widzę właśnie 6-7 punktów w wykonaniu Anglika. Do tego dodatkowa szansa z ZZ. Idealnie byłoby, gdyby jechał za Nilssona w biegu 11. W programie jedzie w 9 i 14 więc przydałby się taki pomost między tymi startami, aby czuć jak zmienia się tor. Jeśli menadżer Młotów myśli podobnie do mnie, a wydaje mi się, że powinien, Lawson trafi na kolejny łatwiejszy bieg. W parze ponownie będzie miał Kennetta, a po przeciwnej stronie barykady będzie Porsing. To rodzi duże nadzieje na kolejne 2 punkty.
Warto również zauważyć, że są szanse na to, że pojedzie w biegu 15. Napisałem już co myślę, o Kennetcie. Dodam, że nawet u siebie bardzo rzadko jeździ w ostatniej gonitwie dnia. Do wyboru pozostaną zatem tylko Jonsson, Bech i właśnie Lawson. Trzeba pamiętać, że z tej trójki tylko on jest Anglikiem i jeśli przed ostatnim biegiem dnia wszystko będzie pozamiatane (a jest to prawdopodobne), może dostać ten start. Mam jednak nadzieję, że Lawson nie zawiedzie i wszystko wyjaśni się dużo wcześniej.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom