>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.05.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 955,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na środę - 25. Maja

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania -segunda
Godzina: 20:30
Spotkanie: Gimnastic-Osasuna
Typ: x/x
Kurs: 4.75
Bukmacher: bet 365
Analiza: Spotkanie w którym na pewno każda z drużyn będzie chciała zgarnąc komplet punktów i przybliżyć się do awansu do Primera Divison. Gospodarze są w tej chwili na 3 pozycji w ligowej klasyfikacji i zgromadzili do tej pory 64 punkty na swoim koncie, na swoim stadionie w tym sezonie radzą sobie bardzo dobrze, bowiem w 19 dotychczasowych grach zanotowali 10 wygranych 7 remisów oraz tylko 2 porażki, goście natomiast przed ta kolejką są na 4 miejscu tracą 3 punkty do ekipy Gimnastic i na wyjazdach mają znacznie gorszy bilans poniewaz ugrali tych punktów zaledwie 25 po 7 wygranych 4 remisach oraz aż 8 porażkach, moim zdaniem w tej kolejce zobaczymy bramki ponieważ gospodarze , którzy na swoim stadionie grają do przodu powinni cokolwiek tutaj strzelić , liczę iż Osasuna grająca zazwyczaj na undery w tej kolejce spróbuje zagrać do przodu bo nie ma wyboru , 3 punkty straty remisem się nie odrobią, stawiam na wynik 1:1 do połowy meczu oraz po 2 po 90 minutach tego spotkania.
⛔100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna , Finlandia Veikkausliiga
Godzina : 17:30
Spotkanie : IFK Mariehamn : KuPS
Typ : powyżej 2.5 gola i obie strzelą
Kurs : 2.87
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dziś znowu spróbuję na over 2.5 i bramki z obu stron , wicelider Fińskiej Veikkausliigi piłkarze IFK podejmują 4 w tabeli KuPS , goście niby dwie pozycje niżej ale za to aż z 10 pkt stratą do rywala , no ale dlaczego taki typ - tu znowu H2H a tu wygląda to tak : ogólnie w 28 meczach lepszy bilans dla gości bo 13-8-8 i br. 48:39 natomiast tu na boisku IFK 5-4-5 i br. 24:21 czyli w miarę równo , średnia bramek 3.21 a procentowo na over 2.5 to 57% meczy z takim overem dlatego tak stawiam !
100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Copa Argentina
Godzina: 20:40
Spotkanie: Tigre - Douglas Haig
Typ: Tigre HA -1
Kurs: 2,02
Bukmacher: bet365
Analiza:
W tym pojedynku murowanym faworytem jest drużyna gospodarzy, która gra w najwyższej klasie rozgrywkowej w Argentynie i zajmuje w owych rozgrywkach aktualnie 9. pozycję, a bilans meczy u siebie to 4W-1D-3L, natomiast jeżeli chodzi o bramki to 15 strzelonych oraz 8 straconych, co pokazuje, że nie jest łatwo strzelić gola na ich obiekcie. Douglas Haig gra w niższej klasie rozgrywkowej. Radzą sobie tam średnio, a w meczach wyjazdowych tragicznie. Po rozegranych 8 meczach zdołali zdobyć 2 punkty, strzelić tylko 3 gole, a stracić ich 11. Gospodarze są solidną marką na własnym obiekcie, i myślę, że wygrana w tym meczu jest formalnością. Teraz pozostało tylko jedno pytanie - jaką różnicą bramkową? Liczę na to, że wygrają dwoma golami, ale zabezpieczam się zwrotem w przypadku wygranej jedną bramką. Jest to puchar i różne rzeczy się dzieją. Jeżeli ktoś szuka typu do kuponu AKO, to polecam zwycięstwo Tigre, które aktualnie można złapać po kursie powyżej 1,50.
100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, ATP French Open
Godzina : 14:00
Spotkanie : Lajovic - Troicki
Typ : Lajovic WYGRA pierwszego seta i WYGRA mecz
Kurs : 4.33
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Witam, zacznę od niebywałej statystyki, otóż na poniedziałek przygotowałem dla was typ Rosol +1.5 seta z Wawrinką, po kursie 4.33, typ wszedł. Na wtorek, było Kiki Bertens wygra 1 seta i cały mecz z Kerber, również super kurs 4.33, na środę długo szukałem, aż w końcu znalazłem dla mnie typ bardzo bardzo fajny jak i w poprzednie dni. W drugiej rundzie zmierzą się ze sobą w bratobójczym pojedynku, 81 w rankingu Serbski tenisista Lajovic vs 24 również Serbski Troicki. Zacznę od tego, że jeszcze ze sobą nie grali w oficjalnym spotkaniu, ale pewnie znają się dobrze ze wspólnych pobytów na kadrze bo czasem grali razem dla Serbii, bo wiadomo, że obecność Novaka to rzadkość tam. W pierwszej rundzie mieli z goła odmienne mecze, Lajovic wygrał z 53 w rankingu Kudla pewnie 3:0.. , gdzie pojedynek trwał 1:43 h, a Troicki wygrał z będącym kompletnie bez formy 3:2, Dimitrovem, który był faworytem bukmacherów i paru osób z forum , nawet z handi w jego stronę, ale to tylko dlatego, że Troicki wydawało się, iż jest jeszcze w gorszej formie, a jednak, Troicki wygrał to spotkanie mimo iż przegrał 1 seta, potem przegrywał 1:2, i bronił dwóch bp na 5:6 dla Dimitrova który wtedy serwował by po mecz, Troicki utrzymał serwis, Bułgar z czego jest doskonale znany się zagotował, że nie skorzystał z takiej szansy dwukrotnie i nastepnie przegrał swój serwis i cały set 5:7, beka. W ostatnim wystarczyło jedno przełamanie i wygrał mecz. Ale mecz Troickiego trwał grubo ponad 3.5 godziny, a dokładnie 3:47 h, więc ponad dwie godziny więcej. Troicki bez formy+dwa razy bardziej zmęczony od Lajovicia powinno zrobić swoje, idę w stronę, że Troicki również nie za dobrze wejdzie w mecz i przegra pierwszego seta ale w tym meczu już się z tego nie podniesie. Dodajmy, że obydwoje już obronili swoje punkty z roku ubiegłego, ponieważ obydwaj przegrali w 2 rundzie, tyle iż rok temu, Troicki w 2 rundzie dostał w czapę 0:3 w drugiej rundzie z przeciętnym bardzo Simone Bollelim, a Lajovic 0:3 ale jak się później okazało z triumfatorem całego tegoż Wielkiego Szlema, Stanem Wawrinką. Mam nadzieję, że kolejny raz wam pomogę, a jak trzeci dzień z rzędu siądzie typ dokładnie 4.33 to chyba sobie sam otworze szampana, pomijając już, że kursy są identyczne za każdym razem co do jednej setnej, ale traf sobie 3/3 z rzędu kurs chociaż ponad 2... pewnie połowie by się to nie udało, ale nie o tym. Życzę powodzenia na środę i owocnych wygranych!
Skorzystałeś z typu? Kliknij &quot;reputke&quot;-dzięki!
ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +4
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP French Open
Godzina: 11:00
Spotkanie: Karlovic - Thompson
Typ: Dokładny wynik w setach 3:0 dla Karlovicia
Kurs: 3,56
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Zacząłem przeglądać jutrzejsze mecze z tenisa i ten był pierwszy na liście i już na nim zostałem gdy zobaczyłem kursy. Karlovic jest po prostu lepszym zawodnikiem na clayu od Thompsona, z resztą ogólnie rzecz biorąc ma więcej jakości. Wczoraj oglądałem mecz Ivo z Montaniesem i tam Chorwat wręcz zabijał swoim serwisem Hiszpana. Tylko dodam że przy swoim serwisie Karlovic stracił tylko 13 punktów co przy meczu 3 setowym jest wspaniałym wynikiem. Nie sądze, aby inaczej było w środowe przedpołudnie, ponieważ Thompson jest w mojej opinii słabszym zawodnikiem od Montaniesa i nie widzę żadnych szans na przełamanie serwisu Karlovicia. Ostatnio Thompson grał w małych challengerach. Wygrał małego challengera w Chinach z dużo niżej klasyfikowanymi rywalami, a później w turnieja ATP odpadał w pierwszych rundach w Rzymie i Bordeaux. Tutaj w pierwszej rundzie zmierzył się z 215 w rankingu Djere, wygrał 3:0 Myślę że Karlovic wygra to spotkanie 3:0. W każdym secie liczę po jednym przełamaniu bez żadnego przełamania serwisu ze strony Thompsona. Powodzenia!
100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Godzina:3:05
Mecz:Oklahoma-Golden State
Typ:Golden State
Kurs:1.87
Buk:Unibet
Analiza: Wczoraj niestety zawiodłem forumowiczów i mój porfel także zubożał bo Raptors się postawili i ograli faworyzowanych nie tylko przeze mnie Cavaliers. Dziś wydaje się typ trudniejszy ale kurs także ciekawszy. Otóż w razie zwycięstwa OKC myślę że to byby koniec mistrzów NBA a wiem że nie można nigdy nie zapominać kto jest mistrzem...Co prawda przed serią ja wierzyłem w mój ulubiony zespół czyli Thunder ale dziś zagram na drużynę co nie przegrała 2 meczy z rzędu prawie 2 lata! Tylko czysta statystyka skłoniła mnie do stawiania na Warriors bo stracili sporo atutów w tej serii z OKC. Mecz dla wielu pewnie będzie typowym meczem nie do wytypowania- kursy się wahają są podobne dla obu ekip ale właśnie dlatego że Warriors są mistrzami i 2 meczy z rzędu nie zwykli przegrywać...Kasy na to jednak nie daje bo nie ukrywam że baaardzo zależy mi na wygranej mojej drużyny czyli Thunder ale nie gram sercem tylko rozumem zresztą to jest tylko konkurs a nie koniec świata...NAjwiększym sprzymierzeńcem gospodarzy będzie publika i Russ i KD natomiast żeby mój typ wjechał Curry będzie musiał pokazać coś extra ale to on jest MVP tego sezonu i jeszcze jedno Warriors właściwie miażdżą każdego w meczu po porażkach.Sattystyka znów może okazać się kluczowa, no zobaczymy jak będzie...3 mecz był meczem roku ale to było 2 dni temu, tym razem mecz numer 4 jest meczem roku jak dla mnie!
100

elhijo 110

elhijo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie:
Oklahoma - Golden State Warriors
Typ: under 211.5
Kurs: 3.55
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Można w ogóle analizować typy under/over? Toż to czysta loteria jest przecież. Dla czego tak obstawiam - ostatni mecz tych dwóch drużyn zakończył się wynikiem 133:105 czyli 238pkt. Wow! Tu nie ma co analizować, ja po prostu liczę na to że GSW tym razem postawi się w obronie i Oklahoma nie rzuci nawet 100pkt. GSW zdobędzie trochę ponad 100 i suma sumarum będzie poniżej 211.
100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAzja, Liga Mistrzów 1/8 finału
Godzinna: 12:00
Spotkanie: Sydney FC (Aus) - Shandong Luneng (Chn)
Typ: over 3.5
Kurs: 4.10
Bukmacher: unibet
Analiza:
Drugim mecz tego etapu rozgrywek Azjatyckiej Ligi Mistrzów, który gościł przed tygodniem gdzie znowu brakło skutecznością bo przebieg meczu był taki jaki oczekiwałem. Sydney będzie broniło przed własną publicznością remisu 1:1, czyli zdobyli chyba więcej niż zakładali. To jest dobra informacja dla typu, oznacza to bowiem że Luneng musi zaatakować co oczywiście potrafią robić świetnie ale na pewno jak zwykle pozostawią wiele przestrzeni wobec tego w tyłach. Dobra informacja jest taka że do składu powróci Brazylijczyk Aloisio to jeszcze wzmocni kreatywność i skuteczność tej ekipy, szczególnie tego drugiego brakowało w pierwszym starciu. Pierwsza połowę rozpoczęli świetnie już w 8 minucie mieli karnego które zmarnowali, z każdą minutą szło gorzej czego efektem była bramka dla przyjezdnych. Druga połowa to zdecydowanie przyspieszenie i mnóstwo zmarnowanych sytuacji bramkowych ale także częsty błąd tej ekipy brak asekuracji w defensywie. Mnóstwo problemów na pewno będą mieli z grą w powietrzu w której Sydney wygląda świetnie a na pewno będą mieli okazję do grania długimi piłkami, zresztą myślę że będzie też sporo przewinień w takich miejscach gdzie można uderzać bezpośrednio na bramkę to na pewno atut przyjezdnych czy dośrodkować do partnerów to jak wspomniałem ogromny atut gospodarzy. Gospodarze sezon zakończony ta długa przerwa przed pierwszym meczem tylko w początkowej fazie sprawiła problemy, z każdą minutą zaczęli grać swoje. Jestem przekonany że przy tym wyniku to się po prostu cofną ale z duża odwagą będą wychodzili do kontry bo nie da się ukryć goście jak napisałem wyżej mają tą kreatywność by złamać nawet tak strzelną defensywę i w dodatku potrafią pójść za ciosem. Jeśli ktokolwiek szybo tutaj strzeli to się to otworzy oby tylko z lepsza skutecznością niż w Chinach.
✅310

Otrzymane punkty reputacji: +10
lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - SZWAJCARIA: Super League
Godzina: 20:30
Spotkanie: Basel - Grasshoppers
Typ: Grasshoppers
Kurs: 3.60
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Przeglądając jutrzejszą ofertą znalazłem dość ciekawe spotkanie w 36 kolejce Szwajcarskiej Super League! Może na pierwszy rzut oka jest to mało pewne ale po krótkim zastanowieniu jest kilka argumentów za pograniem na gości. Na myśli mam takie rzeczy:
-ostatnia kolejka rundy zasadniczej i na dzień dzisiejszy Basel ma już zapewnione mistrzostwo kraju z dużą nadwyżką punktową a Grasshoppers zajmuje 4 (kwalifikacje Ligi Europy) miejsce,
-o ile Basel żyje już wakacjami to goście potrzebują w tym meczu 3 pkt jeśli im oczywiście zależy na LE bo tuż za nimi jest Sion który traci do nich tylko 1 pkt,
-w ostatnim meczu gdy podobnie jak jutro piłkarze Grasshoppers przyjeżdżali do Basel mecz zakończył się wynikiem 2:3 więc wiadome, że mogą wystarczyć chcieć a powinni.
No cóż, podsumowując moją analizę to jeśli gościom zależy na eliminacjach do Ligi Europy to jutro nic innego tylko muszą spinać poślady i nie liczyć na potknięcie Sionu tylko własnymi siłami zapracować na zwycięstwo w tym meczu z Basel które myślę, że już na tym etapie nie powinno stwarzać wielkich problemów.
POWODZENIA!!!
260

Otrzymane punkty reputacji: +4
dokuritsu 0

dokuritsu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, BRAZIL: Série B
Data: 25.05/02:30
Spotkanie: Tupi vs Paysandu PA
Typ: 2 FT or X/2 HT/FT
Kurs: 3.50 or 7.00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Tupi strzelalo tylko w jednym z czterech ostatnich spotkan grająć u siebie, za to tracą bramki niemal w każdym meczu.. bezpośredni bilans miedzy tymi dróżynami zawsze na korzyść Paysandu. Miejmy nadzieje ze i tym razem Paysandu wygra.. Jest to mój debiut tutaj wiec mam nadzieje ze nie zawiodę.. powodzonka pozdro..
Niejednoznacznie określony typ (jeden dzień=jeden typ)
Kiepska analiza
100

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka - NBA Play-off&#39;s
Spotkanie: Golden State @ Oklahoma
Godzina: 03:00
Typ: Draymond Green nie zaliczy double-double
Kurs: 2.15
Bukmacher: Betano
Analiza:

Dzisiaj na szybko i bez rozpisywania sie, zeby kazdy mial okazje zarobic. Na ten mecz mialem tez inny typ po wyzszym kursie, ale stwierdzilem, ze lepsze jest pewne 66 punktow.
Napisze krotko - w mojej ocenie kurs powinien oscylowac w grannicach 1.3 na ten typ. To jest raczej nieporozumienie. Do tej pory w trzech meczach serii z Thunders, Green ani razu nie uzyskal double-double, nie byl nawet blisko. Fani NBA wiedza jak duze problemy ma ze soba, a konkretnie z zawodnikiem Oklahomy - Adamsem. Za ostatni niesportowy faul grozilo mu nawet zawieszenie na dwa mecze. Problem mentalny jest widoczny i moze ciazyc druzynie, stad nie jest pewne, czyy dzisiaj Green dostanie duzo minut, ktore do tej pory lapal z automatu.
W serii z Portland zdarzylo mu sie co prawda zaliczyc double-double, ale wszystko bylo &#39;na styk&#39;. Co wiecej, grajac swiietny bodaj ostatni mecz w tamtych pojedynkach, potrafil rzucic prawie 40 punktow, a mimo too double-double nie zaliczyc. Jedyna szansa to dla niego moim zdaniem zbiorki + punkty. OKC grajjac ponownie na wysokiej skutecznosci moze nie dac okazji na zbyt wiele zbiorek. W ataku podraznieni ostatnim niepowodzeniem Thompson i Curry wezma wiekszosc gryna siebie, co da mniej pola do manewru Greenowi z pu ktami i asystami.
Podsumowujac, jak dla mnie perelka na miare mojego ostatniego typu z Channingiem Fryem. Kurs co prawda nie powala, ale moim zdaniem naprawde warto w to zaiinwestowac wiecej $$. Powodzenia ;)
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +1
vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Challenger Vicenza
Godzina: 11:30
Spotkanie: Luca Vanni - Andrey Golubev
Typ: Golubev
Kurs: 1,87
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: W spotkaniu drugiej rundy challengera we włoskim mieście Vicenza zmierzą się reprezentant gospodarzy, Luca Vanni oraz reprezentujący Kazachstan Andrey Golubev. Obaj panowie jak na razie notują katastrofalny sezon na mączce: Vanni zaczął od bilansu 0-7, by wreszcie wygrać w pierwszej rundzie tego turnieju, pokonując Joao Souzę. Warto od razu wspomnieć, że Brazylijczyk jest w fatalnej dyspozycji i była to jego piąta porażka z rzędu, co znacznie zmniejsza w moich oczach wartość triumfu Vanniego i jej przełożenie na dalsze typowania. Golubev po wygraniu challengera na sztucznej nawierzchni w hali w Jonkoping w marcu, gdzie w finale ograł nawet Khachanova, zaczął sezon na clayu od 5 porażek, jednak wyraźnie obudził się w kwalifikacjach do Roland Garrosa, gdzie niespodziewanie wyeliminował grającego życiowy tenis Kovalika, nie oddając mu nawet seta, w drugiej rundzie ograł, również bez straty seta, Sidorenko, który miesiąc temu świętował challengerowy triumf, by wreszcie w trzeciej rundzie odpaść z mocnym Mołdawianinem Albotem. Tutaj, w pierwszej rundzie, Golubev zaliczył kolejny wartościowy wynik, ogrywając Bemelmansa, który po powrocie do tenisa po dwóch miesiącach przerwy, na dzień dobry wyeliminował tydzień temu w eliminacjach do French Open murowanego faworyta turnieju kwalifikacyjnego, niezwykle utalentowanego Thiago Monteiro. W drugiej rundzie Belg odpadł jednak ze swoim rodakiem Darcisem, który dzisiaj bez straty seta przeszedł pierwszą rundę turnieju w Paryżu. Ostatnie wyniki świadczą o tym, że Golubev zaczyna poprawnie funkcjonować na mączce. Drugi raz z rzędu uczestniczy w rozgrywkach, w których jest w stanie w dobrym stylu wygrywać mecze, zaś Vanni przez niemal 2 miesiące grania na mączce ograł zaledwie, będącego w takim samym dołku jak on, Souzę, jednak był to mecz, w którym jeden z graczy, zgodnie z regułami tenisa, musiał wygrać i przerwać swoją zapaść. Czy jednak poprawa Vanniego będzie kontynuowana także w drugiej rundzie? Mam poważne wątpliwości. Wydaje się, że Golubev jest w lepszej formie (Vanni w tym roku, biorąc pod uwagę turnieje challengerowe i ATP, a także kwalifikacje do nich, ma szokujący bilans 4-15, zaś Andrey przyzwoite 14-12), w ostatnim czasie zrobił więcej kroków, oddalających go od kryzysu, a do tego prywatnie uważam go za nieco lepszego tenisistę od Włocha i myślę, że w wielu przypadkach jego głównym problemem jest to, że nie potrafi pokazać pełni swoich umiejętności i jakości na korcie. Jeżeli w tym meczu pokaże je na choćby przyzwoitym poziomie niewątpliwie powinno to wystarczyć na Vanniego.
87

Otrzymane punkty reputacji: +6
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 2:05
Spotkanie:
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
Typ: Tyler Johnson strzeli bramkę (w dowolnym czasie)
Kurs: 4,00
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Wydawać się mogło, że Pittsburgh Penguins powinni sobie poradzić bez większych problemów z Tampą, bo Tampa Bay Lightning grają bez Stamkosa i w pierwszym meczu już na początku kontuzję złapał ich pierwszy bramkarz Bishop. Pomimo tak poważnych problemów to Tampa prowadzi 3:2 po rozegraniu pięciu meczów. Jeśli teraz Tampa Bay Lightning odniesie zwycięstwo, to awansują do finału NHL. Lightning dużo zawdzięczają Tylerowi Johnsonowi, który jest teraz w bardzo dobrej formie. Tyler Johnson strzelił jedną bramkę w trzech ostatnich meczach przeciwko Penguins. W ostatnim meczu oprócz zdobytego gola dołożył też jedną asystę. Penguins mają problemy z powstrzymaniem tego zawodnika i teraz też mogą je mieć. Tyler Johnson jest w formie i będzie chciał strzelić w czwartym kolejnym meczu. Wierzę w to, że mu się to uda. Mam też nadzieje, że Tampa Bay Lightning zdoła wygrać i awansują do finału, bo naprawdę na to zasługują.
100

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie B
Godzina: 00:15
Spotkanie: Oeste - CRB
Typ: rzuty rożne, over 12
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365
Ostatnie rzuty rożne weszły po kursie 3, trafiając dokładnie wyliczenia(8-5). Tym razem trochę mniejszy kurs, ale myślę, że równie atrakcyjny.
Brazyliska serie B i 3 kolejka. Drużyna Oeste wciąż bez wygranej. Dzisiaj gra u siebie, więc będzie chciała zdobyć 3 punkty. Tym bardziej, że rywal wymagający nie jest - zaledwie 3 oczka wyżej w tabeli. Mimo wszystko, myślę, że gościom uda się wywieźć jakieś punkty. Ale starania Oeste na pewno będą.
Widać po meczach, że ambicji im nie brakuje(pierwsze 2 mecze sezonu to 11 i 12 strzałów na bramkę). Stąd też biora się okazje na stałe fragmenty gry. I tych wywalczyli sobie w ostatnich meczach sporo. W ostatnich meczach z ich udziałem padło ich: 11, 14, 14, 14.
Drużyna w pierwszych dwóch meczach oddała w sumie 28 strzałów, natomiast rzutów rożnych było 17 i 11.
Myślę, że dzisiaj wynik powinien byc w granicach 9:5. Powodzenia
162

Otrzymane punkty reputacji: +3
dupajasiu 1

dupajasiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -SZWAJCARIA: Super League
Godzina: 19;30
Spotkanie: Thun-Young Boys
Typ:Zakład na 1. połowę Young Boys
Kurs: 2.37
Bukmacher: williamhill
Analiza:
Thun nie za bardzo ma o co walczyc chyba ze o utrzymnie 6 miejsa .Lecz po ostatnich remisach nie ma co sie glowic ze dadza rade ograc caly czas rozpedzajacych sie Young Boys ow,grajacych caly czas o nic bo maja pewne 2 miejsce.Dlatego moj typ to Young Boys wygra 1 polowe,A dla odwazniejszych to HT/FT 2/2
137

Otrzymane punkty reputacji: +1
sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball
Spotkanie: Colorado Rockies vs. Boston Red Sox
(Jorge De La Rosa vs. David Price)
Godzina: 01:10
Typ: Boston Red Sox over 5.5 runs
Kurs: 2.15
Bukmacher: Bet.365
Analiza:

Uwaga! Easy moniezzz od buka imo.

Achh te buki ..
Nie rozumiem jak można wystawić taką linię po takim kursie.

Argumenty za:
1. Boston.
2. Miotacz Colorado.
3. Terminarz Rockies.

Dziś nie skupiamy się na rozstrzygnięciu czy sumie runów, tylko na grze ofensywnej Bostonu. Ta jaka jest powszechnie wiadomo:
- najlepsza średnia hits w lidze (0.296 !!)
- wszyscy czołowi gracze w formie (Big Papi ostatnio 4 na 4 z HR)
- wyrównany line up (jak jeden ma gorszy dzień to inni uderzają, ostatnio np. Travis Shaw przyłożył Grand Slama
)
- pełno świetnych ofensywnych serii i rekordów (22 gry z home runem, 4 grand slamy, paru graczy ciągnie imponujące hitting streaks w tym Jackie Bradley Jr. już 27 !!).
Będąc kibicem Red Sox można tylko piać z radości.

Powyższe argumenty sprawiają, iż ten kurs był by korzystny przeciwko 99% miotaczy w MLB.
A komu mają dziś stawić czoła gracze Red Sox? Kolesiowi, który ma ERA powyżej 10 !!!!! (10.18) Powariowali imo bo na papierze to easy moniez !!

Jorge De La Rosa w swoim najlepszym meczu w 6.2 zmiany oddał 4 runy!
W najlepszym!! W każdym z pozostałych 4 oddawał też minimum 4 runy ale uwaga! W żadnym z nich nie dotrwał nawet do piątej zmiany. 4 z 5 meczy które zaczął kończyły się zdobyciem przez rywali ponad 5.5 runów. Jedyny mecz, w którym to się nie udało był vs. bardzo słabym ofensywnie Reds.

Dodatkowe argumenty przeciwko De La Rosie:
- wraca po kontuzji pachwiny, nie grał w mlb przez miesiąc
- nigdy nie grał na Fenway (zderzenie z historią może być bolesne)
- w 3 rehab startach w triple a zagrał 14.2 zmiany, 14 hits, 7 runs i aż 8 walks.

I czego on się spodziewa po wizycie na Fenway?

Nic tylko pobierać imo. Na papierze to super pewny typ.

Powodzenia.
115

Otrzymane punkty reputacji: +9
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Roland Garros
Godzina: 11.00
Spotkanie: Ivo Karlovic - Jordan Thompson
Typ: 2
Kurs: 2.62
Analiza: Pisanie analiz zaczynam z grubej rury. Karlovic to zaprzeczenie tenisisty. Mega wysoki, mega wolny, mega stary, mega drewniany. Facet nie posiada absolutnie nic poza serwisem. W poprzednich sezonach kiedy jego nogi jeszcze wytrzymały trudy spotkań sporo spotkań dzięki temu serwisowi wygrywał. Ostatnie dwa sezony, a zwłaszcza obecny to pasmo porażek i kreczów. W pierwszej rundzie trafił na Montanesa, który był prawie równie stary co on i nie potrafił kompletnie zreturnować serwisu chorwata. Ogromnym zaskoczeniem dla mnie było zwycięstwo aż 3:0, no ale można to zawdzięczać tylko nieporadności przeciwnika. Teraz nadchodzi pora na młodą krew. Jordan Thompson rocznik 94 i takie samo miejsce w rankingu ATP. Niby nieznany, niby gra w Challengerach, ale spójrzmy na to pod kątem statystyk. Karlovic w tym sezonie 12 meczów i tylko 3 wygrane, a u Thompsona zielono jak na polu marychy. Wiadomo, że klasa przeciwników nie ta i ranga turniejów nawet nie zbliżona, ale to Thompson według mnie może sprawić niespodziankę i odprawić z kwitkiem odcinającego już kupony Karlovicia. Australijczyk potrafi returnować, więc powinien dać radę śmiercionośnym serwom Ivo.
100

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis RG
Godzina : 14.30
Spotkanie ; Isner-Edmund
Typ; Edmund
Kurs ; 2,43
Bukmacher : unibet
Analiza :
2 runda RG. 31 letni John Isner kontra 21 letni Kyle Edmund. Amerykanin notuje delikatmie mowiac sredni sezon. Cos Johnowi nie idzie. Polecial zima do Ameryli Pld na cegle i nie byly to dobre gry. Obecnie rowniez John nie zachwyca , abstrahujac ze cegla to nie jest jego bajka , jakos nie moze wejsc na swoj normalny poziom. Przyznam , ze w 1 rundzie z Millmanem przelaczalem tylko na tie breaki ale wygladalo to srednio. Millman na wlasne zyczenie nie prowadzil 2-0 w setach , dzisiaj tez mial swoje szanse , bardzo spartaczyl ten mecz. W poniedzialek Isner zagral zle , myslalem ze dzis bedzie lepiej , bylo ale niewiele lepiej. Ratuje sie serwisem , juz tylko serwisem , w wymianach gra bojazliwie , bez ryzyka , pod gore , jak nie on. Jurto rywal troche mocniejszy i ta gra moze nie starczyc. Mlody Brytyjczyk w tym roku rowno , solidnie , na swoim poziomie. Tez potrafi przylozyc serwisem a w polu gra zdecydowanie lepiej od Johna. Jedyny problem , iz nie gral jeszcze z graczem takiego pokroju. Jednak Kyle dobrze czuje sie w hali , wiec styl Isnera powinien mu odpowiadac. Na dzien dzisiejszy win Edmund.
100

dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - RUMUNIA: Liga 1 - Grupa spadkowa
Godzina: 17:00
Spotkanie: Voluntari - Poli Timisoara
Typ: 1
Kurs: 1.70
Analiza:
Goście są o krok od spadku do drugiej ligi, mają duże kłopoty kadrowe i finansowe.
W Poli nie będzie: C. Belu (O/32/0) - podstawa; C. Scutaru (O/23/0) - podstawa; D. Popescu (O/35/2) - podstawa; Fernando Llorente (P/31/1) - podstawa; Pedro Henrique (N/1/0); E. Pisas (N/7/0); Gomis (Br/1/0); R. Strauss (Br/10/0) - drugi bramkarz
Trwa spór pomiędzy drugim podstawowym napastnikiem Zicu a FRF, ponieważ zawodnicy nie otrzymują wynagrodzenia.
Gospodarze mogą grać w barażach, ostatnio u siebie wygrali ze słabym przeciwnikiem, ale dziś przyjeżdża jeszcze słabszy, to czemu nie powtórzyć rezultatu z.ostatniego meczu.
70

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom