>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.03.2022 (piątek)

Status
Zamknięty.
H 28,1K

harlon

Użytkownik
Dyscyplina: WTA Miami
Godzina: 23:30
Spotkanie: Ekaterina Alexandrova - Victoria Azarenka
Typ: Zwycięstwo Ekaterina Alexandrova
Kurs:
3,35
Bukmacher: etoto.pl
Analiza:

Jak zobaczyłem tą parę to podziewałem się, że kursy albo będą wyrównane albo Ekaterina będzie faworytką a tutaj taka niespodzianka. Ostatnie 2 mecze Ekaterina miala naprawdę dobre - ugranie seta z Halep, która obecnie w mojej ocenie jest top 2 na hardzie oraz gładka wygrana z Paolini. 2 ostatnie mecze Victorii to męki z Sharmą, która praktycznie nie ma serwisu i porażka z Rybą, którą przewidziałem
w typach dnia. Skoro na mecz w najlepszych wypadku 50-50 jest 3,35 kurs to taką okazję trzeba wykorzysta !. Nie widzę natomiast value
w graniu seta Ekateriny, jeśli dojdzie do 3 setówki to tym bardziej ona wygra.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA - Miami
Godzina: 21:45
Spotkanie: Badosa - Bouzkova
Typ: Badosa (-1,5 gema)
Kurs: 1.41
Bukmacher: STS
Analiza:
Badosa (WTA: 6) bardzo dobrze zaprezentowała się w Indian Wells, gdzie bez straty seta dotarła do półfinału, gdzie po 3 setowym pojedynku musiała uznać wyższość Sakkari. Hiszpanka na pewno miała tam chrapkę na obronę tytułu lecz Greczynka okazała się bardziej skuteczna w kluczowych punktach a w trzecim decydującym secie rozbiła Badosę 6:1. Z kolei Bouzkova (WTA: 86) notuje jak na nią bardzo dobry początek sezonu. Jej obecny bilans to 17 zwycięstw i 5 porażek. Czeszka gra bardzo ambitnie i rzetelnie, jednak na szóstą rakietę świata może okazać się to za mało. Badosa ma zdecydowanie więcej atutów po swojej stronie a do tego na pewno jest trochę podrażniona, że nie wygrała w Miami, więc koncentracji i determinacji jej nie zabraknie.

41

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +915
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom