>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.03.2019 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje ME
Godzina: 20:45
Spotkanie: Andora - Albania
Typ: więcej niż 36 fauli (zakład dwudrogowy)
Kurs: 2
Bukmacher: Etoto
Analiza:
W drugiej kolejce grupy H Andora zagra z Albanią. Obydwie reprezentacje przegrały swoje pierwsze mecze po 2 do 0. Są to reprezentacje, które nie będą liczyć się w walce o awans, ale każdy punkt jest cenny, bo bardzo rzadko udaję im się go zdobyć. Andora jest to zespół, który często fauluje i łapie kartki. Praktycznie co mecz mają 20 fauli. Goście nie są gorsi, w pierwszym meczu z Turcja mieli 25. Sędziuje Filip Glova ze Słowacji, który lubi rozdawać kartki, a więc można wnioskować, że nie jest typem sędziego który puszcza często grę. Zapowiada się mecz walki, obydwie drużyny często faulują i myślę, że będzie przynajmniej 37 fauli, gdyż 36 to tylko zwrot.
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaKolumbia, Torneo Aguila Apertura
Godzina: 21:15
Spotkanie: Real Cartagena - Chico
Typ: 1 DNB
Kurs: 1,54
Bukmacher: Etoto

Dziś pomimo meczy w ramach eliminacji EURO wybieram spotkanie w Kolumbii. Gospodarze u siebie z bilansem 3-1-0 i 7:2 w bramkach. Goście w meczach wyjazdowych 0-3-0 i 3:3. W H2H w 2017 dwa zwycięstwa z rzęru ekipy Chico, ale bardziej przemawia do mnie bieżąca forma Realu. W meczach na własnym stadionie rozegranych w 2019 zanotowali remis i 5 kolejnych zwycięstw. Gdyby ta passa dziś miała się skończyć to w przypadku remisu będzie zwrot.
✅54

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: tenis wta miami
Godzina: 22:15
Spotkanie: Williams -Halep
Typ: powyżej 20 gemow
Kurs: 1.65
Bukmacher: lvbet
Analiza: Venus ma nadal umiejętności a swoje lata już ma. Amerykanka radzi sobie całkiem dobrze w Miami, wiadomo dopiero teraz czeka ją prawdziwy sprawdzian. Halep jednak wciąż ma prblemy z kolanem. Ostatnio bardzo intesywne spotkanie, chyba że trzy godziny trwał jej mecz. Venus natomiast elegancko, krótko grała. H2H z Rumunka nie wygląda najlepiej, podczas AO została wypunktowana totalnie przez Halep. Teraz mam nadzieje ze powalczy. Praktycznie zawsze mieliśmy 2 0 dla Halep lecz mimo wszystko jestem zdania że ten mecz może mieć sporo gemów na dzisiejszym korcie w Miami
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom