>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.03.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 25. Marca

:idea: Swoje typy mogą zamieszczać tylko osoby z minimum 10 postami (obowiązuje od: kwiecień 2016).
:idea: Każdy uczestnik konkursu, musi posiadać ustawiony Avatar (obowiązuje od: kwiecień 2016).

:idea: Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:
Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu
:idea: Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:
- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet
:idea: W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
:idea: Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka,NBA
Godzina: 00:30
Spotkanie: New York Knicks - Chicago Bulls
Typ: Chicago handi -6.5
Kurs: 2.15
Bukmacher: BAH
Analiza:
W Chicago pewnie dalej się zastanawiają jak oni to zrobili że przegrali wczorajszy mecz z Knicksami u siebie!ja do teraz nie mogę uwierzyć.Sami sobie mocno skomplikowali sytuację,wypadli przez to z ósemki,za plecami czają się Wizz a przed nimi Pistons z dwoma meczami przewagi(ale 2 mecze rozegrane więcej).Byki nie mają co kalkulować jak to wczoraj zrobili,wygrywając pierwszą kwarte luźno i tu się pewnie zgubili bo później wszystko się posypało i już nie zdołali dogonić.Dziś nie ma innej możliwości w rewanżu jak tylko wygrana w MSG,chęć odegrania się będzie napewno wielka.Idę w handi,myślę że wygrana 7 punktami jest spokojnie do ogarnięcia przez Bulls,myślę nawet że pewnie skończy się więcej,ale to tylko moje zdanie.Nie będę się rozpisywać o statystykach bo w tym konkretnym meczu to nie ma sensu -tu sportowa złość i jakość drużyny Chicago,której wczoraj zabrakło musi zrobić swoje albo Byki nie są Bykami ;) Jedyne co można dodać to że składy bez większych ubytków kadrowych.Powodzenia!
⛔100

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: piłka nożna, A-League, Australia.
Godzina: 9:40
Spotkanie: Melbourne Victory – Western Sydney Wanderers
Typ: remis
Kurs: 3,40
Bukmacher: bet365
Analiza:
25 ( z 27) runda sezonu podstawowego.
Victory, miejsce 6: 24 9-7-8 br. 34:32, u siebie: 11 6-4-1 br. 19:9. Średnia goli na mecz – 2,75. Za to under / over 2,5 – 13:11. W ich meczach 5 razy padła 1 bramka, 7 razy 2 gole, a 4 razy – 3 gole.
Wanderers, miejsce 1 24 12-6-6 br. 38:30, wyjazd: 12 5-4-3 br. 19:14. Średnia goli na mecz – 2,83. Under / over 2,5 – 11:13, w ich meczach 6 razy były 2 gole, a w 7 – 3 gole.
W lepszej formie są goście, w 6 meczach 8 pkt., gospodarze zdobyli ich 6:
Victory: 6 1-3-2 6:10, u siebie 3 0-2-1 2:3, Wanderers 6 2-2-2 8-10, wyjazd 3 1-1-1 4:4.
Ruchy kadrowe: Melbourne – powraca ważni: obrońca Georgievski (pauza kartkowa), pomocnik Mahazi (pauza kartkowa), napastnik Ben Khalfallah (kontuzja), niedostępni są: obrońca Geria (reprezentant kraju), napastnik Thompson (choroba). W Wanderers brak istotnych zmian.
Statystyka H2H: 11 rozegranych spotkań: 5-2-4 br. 18:12, w Melbourne 5 2-2-1 br. 10:6. Nigdy nie było bezbramkowego remisu! Under/over 2,5 to 5:6, a w Melbourne 2:3. Gospodarze mają świetnego strzelca Berishę, z którym najczęściej bardzo dobrze współpracują kompani z ataku. Goście mają do dyspozycji w tym meczu najlepszych strzelców: Bridge;a, Nicholsa, Santalaba.
Statystyki rzutów rożnych z meczy obu drużyn sugerują 9+, ale zakładanie się, że będzie ich więcej niż 12 jest nieopłacalnym ryzykiem, a taką linię wystawiają bukmacherzy - AH(12) .
Linia kartek wydaje mi się też wyśrubowana, w 11 ich spotkaniach proponowana linia 5,5 była przekroczona tylko 4 razy ( 2 razy 6 kartek, 2 razy więcej). Wiem, że w tym sezonie oglądamy ich całkiem sporo, ale pozostaje we mnie duża wątpliwość. Cena płacona za gole też jest nikczemna.
Od początku notowań bukmacherskich, czyli od 10 dni kursy 1X2 są w kanale bocznym, nie ma znaczących spadków albo wzrostów cokolwiek sugerujących.
Zdecydowałem się typować w tym meczu remis, z uwagi na kurs. Obie drużyny są pod formą, poniżej średniej ligowej. Być może delikatnym faworytem jest Victory (boisko, powrót wartościowych gracze, przegrali u siebie tylko 1 mecz z Wanderers, ponad 3 lata temu). Z drugiej strony - przyjeżdża LIDER: w pełnym składzie, nie nadwyrężony kontuzjami czy chorobami Nikt też nie zniszczył go porażką 0:5, jak przytrafiło się to gospodarzom 2 kolejki wcześniej. Żaden zespół nie może odpuścić tego spotkania, bo goście walczą o utrzymanie się w pierwszej dwójce (lepsza pozycja w play-off), gospodarze chcą przynajmniej utrzymać 6 pozycję. A mają konkurentów i jedni, i drudzy!Na pewno każdy wynik jest tu możliwy, biorę więc najwyższy kurs.
Ważna uwaga: zdecydowałem się podać ten typ z uwagi na konkurs i próbę nadrobienia strat poniesionych w nim wcześniej. Mam zasadę, że typuję tylko to co mogę zobaczyć, jutro nie ma dużego wyboru dla mnie. Za to mam coraz głębsze przekonanie, że nie powinien mecz ten być typowany przed rozpoczęciem. Na live bez trudu znajdę argumenty na typ, korzystając z danych, które przygotowałem i przedstawiłem. Oczywiście, gdy zajdą sprzyjające okoliczności! Przed meczem stawiam tylko moją minimalną stawkę!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje
Godzina: 00:35
Spotkanie: Chile-Argentyna
Typ: goscie wygraja dokladnie 1 golem
Kurs: 3.90
Bukmacher: unibet
Analiza:
Na ten dzień postanowiłem zagrać spotkanie kwalifikacyjne w którym ekipa Chile przed swoją publicznością podejmowąła będzie reprezentację Argentyny, obie drużyny potrzebują punktów, poniewaz obie zaliczyły falstart bowiem po 4 spotkaniach gospodarze mają tych punktów 7 i są na miejscu 5 co daje im baraże , goscie natomiast są jedną pozycję niżej i tych punktów na chwilę obecną zgromadzili 5 punktów , ich bilans bramkowy to 2:3 , jest najgorszym w całych kwalifikacjach a przeciez grają tam takie gwiazdy jak Messi, Di Maria,oraz Aguero czy chociazby Cavani oraz Higuain, moim zdaniem goscie sa faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu ponieważ jakoś nie mogą sobie wyobrazić mistrzostw bez reprezentacji Argentyny, która przecież z tak ogromnym potencjałem jest jednym z faworytów do zdobycia tego trofeum, tak wiec myślę że goscie w końcu się podniosą i zaczną zdobywać punkty.
✅290

Otrzymane punkty reputacji: +13
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Kwalifikacje CONMEBOL
Godzina : 03:15
Spotkanie : Peru - Wenezuela
Typ : Peru powyżej 1,5 bramki
Kurs : 1,80
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Peru faworytem tego spotkania i ich zwycięstwo nikogo nie zdziwi. Ale ja pójdę jeszcze dalej i zagram na bramki, które gospodarze powinni spokojnie strzelać. Tak jak wspomniałeś jest Jefferson Farfan, Paolo Guerrero czy Claudio Pizzaro, ale prócz nich powołani są również z ligi krajowej Edison Flores i Raul Ruidiaz, którzy prowadzą Universitario po mistrzostwo. Pierwszy ma na koncie trzy bramki i trzy asysty, drugi sześć/jeden, ale w pięciu spotkaniach! W pomocy jest Christian Cueva, który biega po boiskach w Meksyku, Vargas z Betistu czy dwójka z Cristal Lobaton czy Ballon, a swoją szansę powinien otrzymać również Tapia czy Benavante, którego widziałem parę razy w meczach Charleroi i chłopak ma spory potencjał.
Wenezuela to chyba obecnie najsłabszy zespół w stawce. Cztery spotkania cztery porażki i jedenaście bramek straconych. Po tych słabych wynikach trener Noel Sanvicente zrezygnował z usług aż dwunastu piłkarzy, którzy byli w kadrze na mecze z Ekwadorem i Boliwią! Nie ma np. na lewej obronie Cichero, na rozegraniu Luceny czy Christiana Santosa w ataku. Ogólnie w składzie dużo młodości, ale też są i zawodnicy doświadczeni. Paru zawodników grających w Europie, paru w innych ligach latino, a reszta to zaciąg z ligi krajowej, która ogólnie jest słaba. Jak dla mnie skład o wiele słabszy aniżeli ten, który zagra dzisiaj przeciwko nim.
Peru takie mecze musi wygrywać, grają u siebie, potencjał w ofensywie mają jak na takiego przeciwnika ogromny, dodatkowo na przeciwko nim zagra defensywa, która nie wygląda nawet na przyzwoitą, dlatego według mnie można próbować grać na bramki gospodarzy.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +12
czarny_pan 59

czarny_pan

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: Hokej NHL
Godzina: 00:00
Spotkanie: Boston Bruins - Florida Panthers
Typ: 2 (60&#39;)
Kurs: 2.60
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Wczorajszy typ przeciwko drużynie z Bostonu był bardzo udany - dzisiejszej nocy mam zamiar to powtórzyć. Nie mam wątpliwości po tym co zobaczyłem w poprzednim przegranym z NYR spotkaniu, że Bruins są w słabej formie. Dodatkowo w bramce gospodarzy wystąpi niebędący w pełnej dyspozycji zdrowotnej Rask, którego Gustavsson we wcześniej wspomnianym meczu z Rangers zmienił już po pierwszej tercji - nie ukrywam, że liczę aby i w tym spotkaniu stało się podobnie. Bruins z serią 4 porażek z rzędu, a ja szczerze mówiąc nie widzę po gospodarzach możliwości poprawy. Pantery wciąż walczą z Tampą o pierwsze miejsce w swojej dywizji - zdobycie jak najlepszego rozstawu przed zbliżającymi się Play-Offami oraz chęć odbicia się po dwóch porażkach sprawia, że upatruję w gościach z Florydy faworytów tego spotkania. Uważam nawet, że przechylą szalę zwycięstwa na swoją stronę w regulaminowym czasie gry.
✅160

Otrzymane punkty reputacji: +5
shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Nashville Predators - Vancouver Canucks
Typ: 1 ( HA -1)
Kurs: 1.76
Analiza:
Mecz dwóch drużyn którym przyświecają różne cele. Drapieżniki walczą zażarcie o play off w ostatnich 10 meczach odnieśli 6 zwycięstw , a w ostatnich 5 we własnej hali 4 zwycięstwa i to z St. Louis, Dallas , NY Islanders i LA Kiings ,przydarzyła się im tylko wpadka z Diabłami 4-5 po dogrywce. Poza tym we wszystkich tych 5 meczach strzelili co najmniej 4 bramki. Orki natomiast już chyba tankują, przegrali 5 ostatnich meczy ,a ich stosunek bramek to 3-15. W tym roku kalendarzowym są chyba najgorszą ekipą w całym NHL. Co prawda Vancouver dwa tygodnie temu wygrało u siebie z Nashville , ale myślę że będzie to jeszcze dodatkowy argument przemawiający za drapieżnikami, którzy będą chcieli się zrewanżować przed własną publicznością. No i kursy u buków spadają na łeb na szyje. Mecz wydaje mi się tak dobry do zagrania, podbijam go jeszcze handicapem azjatyckim (-1), zabezpieczając się jednocześnie zwrotem, gdyby jednak orki stawiły opór.
ZWROT

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis ATP Miami
Godzina: 2:00
Spotkanie: Marco Baghdatis - Benjamin Becker
Typ: Dokładny wynik 2:0
Kurs: 2,15
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, na piątek przygotowałem analize spotkania pierwszej rundy tenisowego turnieju rangi ATP w Miami. Naprzeciw siebie o 2:00 czasu Polskiego staną - 30 letni Cypryjczyk zajmujący aktualnie 40 pozycje w rankingu ATP z cztery lata starszym Niemcem plasującym się na 100 pozycji. Marco jest ostatnio w wybornej formie. W Dubaju doszedł aż do wielkiego finału, gdzie zdołał zatrzymać go sam Stan Wawrinka. Po drodze do finału wyrzucił z turnieju takich zawodników jak Troicki, Pospisil, Bautista czy Lopez. Jego rywal z Niemiec ostatnio gra dość słabo. Dodatkowo musiał przebijac się przez kwalifikacje co na pewno wpłynie na jego kondycje - w końcu ma już 34 lata. W pierwszej fazie kwalifikacji stoczył ciężki bój z Radkiem Stepankiem i wygrał 2:1, a w drugiej - decydującej fazie nie bez problemów ograł Arnaboldiego.
Kolejnym aspektem przemawiającym za słusznością tego typu jest idealnie pasujący Cypryjczykowi styl gry Niemca. Dotychczas zmierzyli się ze sobą trzykrotnie i za każdym razem zwycięsko mecz kończył Baghdatis, co więcej nigdy w historii tych pojedynków Becker nie wygrał seta.
Myślę że dziś w nocy Baghdatis powinien bez większych problemów uporać się z Beckerem. Powodzenia!
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +2
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 00:30
Spotkanie: Toronto - Anaheim
Typ: Anaheim ml + Perry scores
Kurs: 4.50
Analiza:
Spotkanie Toronto Maple Leafs z Anaheim Ducks. Ostatnio 3 typy z rzędu strzelcy mi wchodzą, więc próbuje ponownie. Dziś sporo meczów z tzw &#39;heavy favourites&#39; jak np Pens, Stars czy wlasnie Ducks. U Dallas nie chodzi kompletnie obrona i penalty killing, kurs 2.10 na wyjazd - dziwnie zbyt wysoki. Pens u siebie wydaje sie formalność, więc public bet. Publiki grałem wczoraj, weszly, więc dzis rezygnuję bo i mogą być przekręty. Anaheim jest chyba najtrudniejszym z faworytów na dziś mimo że kurs jest najniższy bo 1.9 do 2.0. Ostatnio Anaheim typowałem jako zwyciezce z Canadiens ale przegrali 3:4. Perry strzelił wtedy gola jak przewidziałem i dziś też widzę go jako strzelca. Jakos z Canadiens nie wydawali sie zbyt energiczni, więc nie wiem czy to taka taktyka, czy odpuszczają, czy słabsza forma czy może to jeden słabszy mecz .Zobaczymy dziś. Kesler wypadł ze składu wiec z trojki Kesler, Perry i Getzlaf wybieram tego drugiego. Pierwszy sam sie wyeliminowal. Strzelił jeszcze ostatnio Silfvberg ale chyba 2 meczów pod rząd tak dobrych nie zagra. Prawo serii, a raczej jej braku w hokeju. Gospodarze slaba druzyna, graja mlodzikami glownie, ale o dziwo wygrywaja na koncu ligi. 5 zwyciestw w ostatnich 10 meczach. Seria ktora nie osiagal dawno ich 1 sklad. Kompletnie nie wiem czego po nich sie spodziewac, szczegolnie ze Ducks wyjazd, bez Keslera - moze byc wyrownany mecz, ale w koncowym rozrachunku goscie sa lepsi i powinni zdobyc pelna pule.
⛔100

galaktycznyy 47

galaktycznyy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje Pucharu Narodów Afryki
Godzina: 17:30
Spotkanie: W.K. Słoniowej - Sudan
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.77
Bukmacher: Bet365
Analiza:
2 kolejka grupy kwalifikacyjnej do pucharu narodów Afryki. Po pierwszym spotkaniu WKS które zremisowało 0-0 ze Sierra Leone na wyjeździe będzie chciało objąć prowadzenie w grupie więc wystrzela pewnie dobrze Sudan który to wygrał ze Sierra Leone 1-0! Może i nawet coś goście ustrzelą a wtedy to over 2.5 gola w meczy jak najbardziej do wejścia! Obie drużyny grały jak na razie ze sobą trzy krotnie i zawsze górą była drużyna Wybrzeża Kości Słoniowej! Pewnie dziś tak samo będzie i ustrzelą kilka bramek o klasę niżej rywalom! Powodzenia!
⛔100

A 57

albanczyk1988

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ameryka Południowa - Kwalifikacje MŚ
Godzina: 3:15
Spotkanie: Peru - Wenezuela
Typ: Handicap -1 bramka Peru
Kurs: 2.40
Analiza:
W 5 kolejce kwalifikacji do mistrzostw świata Peru zmierzy się z Wenezuelą. Obie drużyny okupują ostatnie (Wenezuela) i przed ostatnie miejsce (Peru) w stawce o awans. Wg mnie Peru miało trudniejszy terminarz spotkań i dlatego tak nisko jest w tabeli bo przegrana z takimi rywalami jak Chile, Brazylia i Kolumbia nie oznacza, że Peru nie powalczy o awans z grupy bo gra dopiero o to się rozpoczęła! Stawiam na wygraną gospodarzy większą niż dwie brameczki ponieważ są na pewno lepsza ekipą piłkarską niż słaba Wenezuela która to straciła jak na razie w 4 meczach najwięcej bramek w eliminacjach bo aż 11 i nie ugrała żadnego punktu przegrywając wszystkie cztery swoje spotkania! Więc dziury w defensywie są i pewnie gospodarze to powinni wykorzystać grając u siebie przed własną publicznością. A i taka mała uwaga;) a mianowicie nie zapominajmy że Peru to brązowy medalista Copa America z ubiegłego roku gdzie wygrali z Paragwajem 2-0! Więc w piłę umieją grać i powinni to pokazać ekipie przyjezdnej. :grin:
⛔100

piwosz8 2

piwosz8

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecze Towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Holandia - Francja
Typ: 2
Kurs: 2.02
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj pod lupę wziąłem spotkanie dwóch wielkich drużyn między którymi jest jedna zasadnicza różnica jedni są gospodarzami Mistrzostw Europy a drudzy nawet się tam nie dostali mimo dużego potencjału kadry. Holendrzy pod wodzą Danny’ego Blinda zajęli w swojej grupie dopiero 4 miejsce które nie starczyło nawet na baraże. Rozegrali w grupie 10 meczy, wygrywając 4 razy remisując raz i przegrywając aż 5 razy. Strzelili przy tym 17 goli i stracili aż 14. Na skutek rozgrywanych Mistrzostw Europy we Francji goście nie musieli się kwalifikować, patrząc na ich ostatnie mecze to 3 zwycięstwa z Danią, Portugalią i Armenią oraz 2 przegrane z Albanią i Anglią. Francuzi są faworytami tego spotkania jako że nie grali w eliminacjach muszą się dobrze przygotować do zbliżającej się imprezy. Najprawdopodobniej wyjdą oni najmocniejszym składem Pogba, Griezmann, Matiudi, Coman i spółka ma zabraknąć jedynie Benzemy. Goście muszą sobie udowodnić czy są w stanie zawojować coś na Mistrzostwach Europy do których zostało już ok 80 dni. Reprezentacja Holandii ma słabszą kadrę, która przechodzi wymianę pokolenia jedynym coś grającym piłkarzem jest jeszcze Robben. Według mnie warto w tym meczu postawić na Francję która ma o co walczyć.
✅102

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Miami 2016
Godzina: 19:30
Spotkanie:
Federer R. - Del Potro J.
Typ: Del Potro J. +1,5 seta
Kurs: 1.95
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
H2H 15:5 z lat 2007-2013, rzecz można że to typowy tenisowy klasyk. JMDP zasłynął z tego, że podczas US Open w 2009 roku przełamał w końcu beton szlemowy top 3 (Federer, Nadal, &quot;Djokovic&quot; w cudzysłowie bo Serb jeszcze wtedy nie był aż tak mocny jak jest teraz) i wygrał ten turniej. Później dopiero Andy Murray wygrał w 2012 roku US Open poza tą wyżej już wspomnianą trójką legend wielkich szlemów, Szkot też rok później w końcu triumfował na upragnionym przez Anglosasów Wimbledonie. Do roku 2016 do tego jakże małego grona dołączyli jeszcze tylko Wawrinka x2 i Cilic x1. To tylko pokazuje jak wielka jest przepaść pomiędzy ścisłym topem, a resztą stawki.
Wracając już do meczu to Federera i JMDP łączy fakt, że wracają po przerwie spowodowaną przez kontuzję. Co prawda Argentyńczyk już trochę gra ten tenis w ostatnim czasie i to z całkiem niezłym rezultatem bo na &quot;dzień dobry&quot; od razu zaliczył półfinał turnieju w Delray Beach (ATP 250), a później w Indian Wells bardzo mocno powalczył z zawsze solidnym Berdychem w drugiej rundzie nie wykorzystując masę BP na przełamanie. Jednak z meczu na mecz jego gra powinna wyglądać coraz lepiej.
Federer? Tego Pana chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Najważniejszą informacją jest to, że nie grał on nic od Australian Open gdzie doszedł do półfinału turnieju przegrywając kolejny raz z Djokovicem. W międzyczasie miał operację kolana i teraz cały tenisowy świat będzie patrzył na Szwajcara, co u niego słychać z formą. W Miami miał nie grać więc powinno być ciekawie. Na pewno po takim kursie nie ruszałbym Rogera ze względów oczywistych.
ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +11
czaro82 543,5K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Holandia-Francja
Typ: obie strzela
Kurs: 1.91
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam na dzisiejszy dzien chcialbym wam zaproponowac bet na spotkanie towarzyskie pomiedzy druzynami Holandi i Francji obie ekipy dopieszczaja swoje sklady a takze ustawienia w zespole przed rozpoczynajacymi sie juz za okolo 7tygodni mistrzostw europy w pilce noznej.
Po samym tytule mozna by wnioskowac ze to mecz towarzyski lecz czy aby napewno?
Dla obu reprezentacji to dobry sprawdzian na tle wymagajacego rywala i wydaje mi sie ze zadna z druzyn nie bedzie chciala odpuscic przeciwnikowi. Podsumowujac typ te dwie druzyny posiadaja duzy potencjal w ataku i uwazam ze strzela sobie wzajemnie przynajmniej po tej jednej bramce.
(gdybym mial typowac dokladny wynik to 1:3 dla zabojadow)
✅91
Holandia nie jedzie na Euro 2016....
Proszę o przywiązywanie większej wagi do zamieszczanych analiz//psotnick

fracma11 112

fracma11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Segunda B
Godzina: 17:00
Spotkanie: Murcia-Merida
Typ: 1
Kurs: 1.5
Analiza:
Murcia - drużyna, która rozegrała 18 sezonów w Premiera Division oraz 9 w Segunda. Teraz gra o klase niższej lidze, ale zajmuje aktualnie 1 miejsce także szanse na awans są duże. Ostatnie 2 spotkania u siebie przegrała, więc czas, żeby przed własną publicznością zdobyć komplet punktów. Merida to typowy średniak (9 miejsce w tabeli). Ostatnie spotkanie pomiędzy nimi skończyło się 2;0 dla Murci i to na wyjeździe, także dzisiaj spokojnie powinni u siebie pokonać gości.
⛔100
Proszę o przywiązywanie większej wagi do zamieszczanych analiz//psotnick

mzuza 93

mzuza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, I liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Miedź Legnica - GKS Katowice
Typ: X
Kurs: 3,20
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dzisiaj na tapetę biorę pojedynek 12. drużyny z siódmą. Miedź gra bardzo w kratkę, ciężko znaleźć w ich poczynaniach jakąkolwiek analogie. Śledząc ich wyniki u siebie, to ostatnią porażkę zanotowali z drużyną Zagłębia Sosnowiec pod koniec września, potrafili urwać w Legnicy punkty takim drużyną jak Wisła Płock, Bełchatów, czy ostatnio Zawisza. Ambicie legniczan pod wodzą Rysia Tarasiewicza są dużo wyższe niż obecnie zajmowane miejsce w tabeli, mają oni przecież w swojej kadrze takich grajków jak Bartczak, Telichowski, Garguła, Łobodziński i Ślusarski. Miedź po trzymiesięcznej przerwie zimowej wystartowała bardzo źle, przegrała derby z Chrobrym, zremisowała z Zawiszą i poległa w Płocku, więc w trzech meczach uciułała tylko jeden punkcik.
GKS Katowice jest natomiast na fali wznoszącej, jeżeli miałbym wskazać faworyta tego spotkania to byliby to goście, a nie jak sugeruje buk. Zwyciężyli w Kluczborku, gdzie kontrolowali całe spotkanie, oraz pokonali Pogoń Siedlce. Na chwilę obecną zgromadzili sześć punktów więcej od drużyna Miedzi. GieKSa w ataku ma takie &quot;tuzy&quot; jak Grzesiu Goncerz oraz powracający po zagranicznych wojażach wynalazek Leo B.: Tomasz Zahorski.
Uważam, że będzie to spotkanie walki, gdzie obie drużyny mają świadomość co się może wydarzyć w przypadki przegranej. Poza tym okres świąteczny, więc raczej podzielą się punktami niż zagrają na noże o zwycięstwo. Warto zauważyć, że drużyny te spotykają się regularnie od 2012 i jeszcze nigdy pomiędzy nimi nie padł remis. Obecny bilans 4:3 dla Miedzi, na wiosnę w Katowicach wygrali goście, jednak mecz otworzył się dopiero po 85&#39; i czerwonej kartce dla drużyny gospodarzy. Polecam, a jako mniej ryzykowne proponuję X2 po kursie 1,60.
✅220

Otrzymane punkty reputacji: +3
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: piłka Nożna - Australia, NPL Victoria
Godzina: 10-15
Spotkanie: Bentleigh - Oakleigh
Typ: over 4,5
Kurs: 4,0
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zdecydowanym faworytem bukmacherow w tym meczu sa gospodarze. Czy słusznie? Po 4 kolejkach Bentleigh ma 10 oczek, Oakleigh 5 mniej ale historia gier miedzy tymi zespołami jest bardziej korzystna dla Oakleigh, ktorzy wygrali az 7 z ostatnich 10 gier. Rzuca sie w oczy spora liczba bramek, ktora pada w tych meczach. W kazdej z ostatnich 8 potyczek notujemy BTS a w z ostatnich 5 bardzo wysoki over 4,5, ktory postatnowilem zaproponowac. Wobec takich statystyk tak wysoki kurs mozna i wrecz nalezy sprobowac.
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +16
heloraf 397

heloraf

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroleague
Godzina: 22:45
Spotkanie: Olympiakos - Real Madryt
Typ: 1(-2 handi)
Kurs: 1.90
Analiza:
Witam.Na dziś proponuję w/w spotkanie.Olympiakos pod ścianą-5 zw. i 6 porażek i 6miejsce w grupie.Rozgrywki są już na takim etapie że trzeba zacząć zbierać punkty.Real zas2. i 5 porażek i 3 miejsce w grupie.I tu jest właśnie furtka dla Olympiakos.Wystarczy wygrać dwa mecze i jest faza play-off.Do tego Real w tym sezonie to nie ta sama drużyna jak choćby sezon temu.Nadmieniam że w meczach bezpośrednich od roku 2014,zawsze wygrywa gospodarz(rozegranych 7 spotkań z czego 3 Olympiakos grał jako gospodarz i zawsze te 2 punkty różnicy były).Olympiakos u siebie to 4zw. i 1 porażka,Real na wyjeździe to 3zw. i 2 porażki.Dodatkowo jest to &quot;rewanż&quot; za finał Euroligi z zeszłego sezonu gdzie Olympiakos...przegrał z Realem(finał więc teren neutralny).Chęć zwycięstwa i awansu do fazy play off będzie dziś po stronie Olympiakosu.
✅90

B 0

bandi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna ANGLIA: League One
Godzina: 16:00
Spotkanie: Barnsley - Scunthorpe
Typ: over 2.5
Kurs: 2.11
Bukmacher: marathonbet
Analiza:
Witam. Jest to mój pierwszy typ chociaż forum śledzę od dawna. Na debiut wybrałem spotkanie League One między drużyną Barnsley która walczy o play offy a zespołem Scunthorpe ze środka tabeli. Teoretycznie dzisiejsi goście maja jeszcze szanse na udział w play offach, ale to bardzo mało realne. Na czym opieram swój typ że padną w meczu co najmniej 3 bramki? Średnia liczba goli na stadionie gospodarzy w tym sezonie wynosi 2.6 a gdy nasi goście są w delegacji mamy średnią 3 bramki na mecz. Mam przeczucie że goście wyjdą na prowadzenie i wtedy Barnsley będą musieli się otworzyć i albo sami strzelą bramki albo dostaną jeszcze coś w plecy. Moim zdaniem mecz zakończy się wynikiem 2-1 dla gospodarzy.
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Dyscyplina: WTA
Godzina: 19:00
Spotkanie: Peng - Niculescu
Typ: Peng
Kurs: 3.95
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Peng wraca po kontuzji. Znakomita zawodniczka, pokazala klase w USO 2014 przegrywajac z Wozniacki w polfinale. Wrocila w tym roku, pierwszy mecz na IW przegrany dobrze dysponowana obecnie Putintsova ale juz w tym meczu bylo widac ze gra poprawnie, bardzo dobre katowe zagrania, dobry serwis. Potwierdzila to w Miami gdzie wygrala w 1r.Teraz zmierzy sie z Niculescu, ktora obecnie spuscila z tonu. Wymeczone zwyciestwo ze Watson, ktora grala przed IW duzo spotkan i porazka z Radwanska. Specyficzny styl, na przygotowanie do uderzen Peng bedzie miala sporo czasu aby uderzyc np po linii.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom