>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.01.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
M 24,2K

marekp67

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroliga Kobiet
Godzinna: 19.45
Spotkanie: Perfumeria Avenida - Izmit Belediyespor
Typ: Izmit (+3,5)
Kurs: 2,95
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Każda z drużyn grupy A Euroligi od 19-ego stycznia rozgrywa po 4 mecze w Salamance. Gospodarz Perfumeria dotychczas wygrała trzy mecze: z Izmit +21, z Nadieżdą +45, z Dynamem +9. Izmit trzy mecze przegrał. O ile z Perfumerią Izmit przegrał jak wspomniałem powyżej -21 oczek, to z Dynamem Kursk przegrał -4, a z Nadieżdą -2.
Perfumeria jest już pewna awansu do dlaszych etapów rozgrywek, ale walka toczy się o miejsce drugie. Izmit może awansować jeżeli wygra wszystkie pozostałe mecze.
Normalnie Perfumeria powinna ograć Izmit, tak jak to zrobiła kilka dni temu, ale trener zapowiedział, że wcale nie musi walczyć w meczu z Izmitem. Zapowiedział, że najchętniej nie grałby wcale, ale skoro musi grać to żadnej ze swoich zawodniczek do gry nie będzie zmuszał. Co więcej, ogłosił, że kilka zawodniczek z pierwszego składu w ogóle nie zagra, gdyż nie chce ryzykować ich zdrowia. Kto nie zagra jeszcze nie wskazał.
Biorąc to pod uwagę podejrzewam, że tworzy się szansa na zwycięstwo dla Izmitu. Asekurując się podpieram się handikapem.
Można poczekać na skład Perfumerii i ten mecz zagrać live.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 18
Spotkanie: Argentyna - Katar
Typ:
Katar wygra i najlepszy strzelec w meczu poniżej 8,5 gola
Kurs: 3,05
Bukmacher: ewinner
Analiza:

Mecz, który może dać awans jednej z drużyn do dalszej fazy rozgrywek. Obie ekipy tutaj będą gryźć parkiet. Do reprezentacji Kataru wrócił po covidzie Capote i on będzie tutaj główną strzelbą tej reprezentacji. Bardzo dobrze spisuje się także rozgrywający Marzo, który też zdobywa wiele goli. Argentyna ostatnio sensacyjnie ograła Chorwatów, jednak nie przekonuje mnie ich gra. W tym meczu nie powinniśmy zobaczyć wielu goli, co za tym idzie najlepszy strzelec meczu nie powinien mieć ich 9 na koncie. Ten typ to duże value.

205

Otrzymane punkty reputacji: +17
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Athletic Bilbao - Getafe
Typ: over 2.5 gola w meczu
Kurs:
3,05
Analiza:
Po prostu nie mogę przejść obojętnie obok takiego kursu wystawionego przez bukmachera na liczbę goli w spotkaniu pomiędzy Bilbao, a Getafe. Spotkanie już zostało opisane dość szczegółowo przez kilku kolegów, wiec ja pokrótce tylko. Swój optymizm opieram przede wszystkim na dobrej formie strzeleckiej Basków w ostatnich spotkaniach. Po zmianie trenera aplikują rywalom i to nie byle jakim (Real, Barcelona) po dwa gole i nie ważne czy mecz jest na San Mames (potyczka ligowa z Barca i wysoki over), czy też w delegacji (również overy). Goście po "mizerii" wreszcie zapunktowali zdobywając 6 punktów w dwóch ostatnich grach (Huesca 1:0, Elche 3:1). Rywale nie powalają na kolana jednak cieszy fakt, że coś ustrzelili i dzisiaj może pójdą za ciosem. Bilbao nie potrafiło pokonać Getafe w 7 ostatnich grach. Aż 5 z tych meczów kończyło się remisami. Pięć ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami to undery -2,5 gola. Athletic nie wygrało z Getafe 3 ostatnich meczów u siebie ( również wszystkie kończyły się poniżej 2,5 gola). Coś mi się wydaje, że czas na przełamanie i wygraną miejscowych. Po głowie chodzi mi 2:1 lub 3:1 dokładny wynik, ale zostaje przy minimum 3 bramkach w tym meczu po moim zdaniem "kosmicznym" kursie.

205

Otrzymane punkty reputacji: +102
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 20:30
Spotkanie: Polska - Niemcy
Typ: Remis
Kurs: 10.50

Bukmacher:
Betfan
Analiza:

Sporo o meczu napisał już Zibi , który konsekwętnie próbuje ustrzelić zwycięstwo Polaków po wysokim kursie.Ja się z nim zgadzam , też pograłem na kilku kuponach zwycięstwo naszych .Myślę że ten mecz będzie wyrównany , do tego los bywa złośliwy i mój nos podpowiada mi tutaj możliwość remisu.
KOLEJNY MAŁY ARGUMENT ZA REMISEM TO TO ZE W HISTORII POLSKO - NIEMIECKICH POTYCZEK W SZCZYPIORNIAKU REMISU JESZCZE NIE ZANOTOWALIŚMY NA 17 SPOTKAŃ.
WIĘC MOŻE TEN 18 RAZ BĘDZIE REMISOWY?
OCZYWIŚCIE ZA DROBNE , CIUT GRUBIEJ ZAGRAM DUBLA REMIS POLSKA- NIEMCY I OVER 3.5 GOLA TOTENHAMU.

400

Otrzymane punkty reputacji: +398
djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dyscyplina: Piłka nożna
Hiszpania La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Bilbao - Getafe
Typ: hc 0:1 - 1
Kurs: 5.00
Analiza:

Z racji tego że wszystko i dość dużo typów na ten mecz zostało wybranych, sam na kuponie mam Athletic strzeli 1.5+, typu na duży Over dać też nie mogę to postawie tak. Od kiedy Bilbao ma na ławce trenera Marcelino gra tego zespołu jest dużo lepsza niż na początku sezonu. Zadaniem teraz jest skupienie się na lidze bo szkoleniowiec ten uważa iż miejsce drużyny jest za niskie jak na jego możliwości. Te słabe statystyki golowe w meczach Bilbao wynikały właśnie z tego że zatrudniono bardzo defensywnego trenera który mówiąc kolokwialnie nie nadawał się. W ostatnich meczach to nie tylko wyniki czyli wygrane zarówno z Realem Madryt i Barceloną ale także gra zespołu napawała optymizmem. Jednakże ciężko określić jak wejdą dziś w mecz zawodnicy Athleticu, bo Getafe nie jest takie bardzo słabe że się nie postawi, ale gospodarze chcą dziś pokazać że wyniki są nie przypadkowe i dość mocno wygrać z zespołem z przedmieścia Madrytu, a takie wysokie wyniki z Getafe mieli 5 i 6 lat temu 3:1, 4:0. W ostatnich 5 spotkaniach z Getafe nie dali rady wygrać, a takie złe passy nie trwają wiecznie, a kiedy jak nie teraz gdy forma i wyniki oraz świetna passa trenera najwyraźniej są najwyższe w tym sezonie.

400

Otrzymane punkty reputacji: +103
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaBrazylia Serie B
Spotkanie: Operario - Chapecoense
Typ: 1
Kurs: 4,05
Analiza:

Goście już z zapewnionym awansem do Serie A. Gospodarze z doskonała serią czterech kolejnych zwycięstw na własnym stadionie. W ramach H2H tylko jedno spotkanie na stadionie Chapecoense ze minimalnym zwycięstwem 1:0 ówczesnych gospodarzy. A goście w poprzednich meczach wyjazdowych przewaga remisów do tego porażka z Botafogo. Przy takim kursie na gospodarzy sądzę że warto spróbować.

305

Otrzymane punkty reputacji: +11
M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Spotkanie: Athletic Bilbao - Getafe
Typ: Bilbao AH -1.0
Kurs: 3,90
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:

Sporo typów dziś na to spotkanie bo dziś skromna oferta.
Nowy trener Bilbao Marcelinho doprowadził Bilbao do zdobycia superpucharu Hiszpanii i jak na tą drużynę to sporę osiągnięcie. Bilbao dziś zagra z Getafe,które wygrało w ostatnich dwóch meczach,ale to były mecze z słabeuszami La Ligi bo z Elche oraz z Huesca.
Bilbao u siebie gra w tym sezonie w kratkę(5-0-4) i kto wie może to się zmieni odkąd trenuje ich nowy szkoleniowiec.
Mój typ na to spotkanie to,że Bilbao wygra min 2 bramkami różnicy,ale w razie wygranej jedną bramką zwrot no i jeszcze nikt nie podał takiego typu.
Są już składy na ten mecz Bilbao zagra w ataku duetem Garcia -Williams.
Bilbao na ten mecz wystawiło szerszą kadrę bo na ławce rezerwowych mają aż 11 zawodników a Getafe tylko 8.
Getafe nie przegrało na tym terenie od 2015r, ale licze dziś na przełamanie tej passy jak wiemy każda seria kiedyś się skończy.
Getafe bez osłabień w tym meczu a Bilbao zagra bez Martineza i Nolaskoaina.
Bukmacherzy nie mają zdecydowanego faworyta w tym meczu.
Bilbao u siebie różnicą min 2 bramkową wygrało z Huesca,Betisem i Levante tak więc są w stanie wygrać różnicą min 2 bramkową z Getafe bo to drużyna o zbliżonym potencjale w tym sezonie do Betisu czy Levante. Getafe na wyjeżdzie min 2 golami przegralo z Levante czy z Sociedadem.
Powodzenia!

290

Otrzymane punkty reputacji: +91
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy Serie C

Spotkanie: Como- Renate
Typ: 1X
Kurs: 1,44
Bukmacher: totolotek
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Wloskiej Serie C pomiędzy drużynami Como i Renate. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna gospodarzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć punkty w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze Como będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramke ktore da im zwyciestwo i awans w ligowej tabeli. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Gracze Como w ostatnich spotkaniach prezentowali się naprawdę dobrze wiec beda się chcieli za wszelką cenę udowodnić to w dzisiejszym spotkaniu. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to minimalne zwyciestwo gospodarzy w stosunku 2:1 po bardzo ciekawym spotkaniu

44

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kolumbia
Godzinna: 23:30
Spotkanie: Once Caldas - Junior
Typ: Powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.52
Analiza: Wbre ogólnym przewidywaniom na ten mecz, zagram na bramki bo zostałem skuszony kursem. Kolumbijska liga nie należy do najbardziej underowych, sporo meczów w których pada over 2.5. Zarówno w H2h jak i w swoich ostatnich meczach mocno underowo stąd Kurs poszybował w górę. W 1 kolejce gospodarze zainkasowali 1 pkt a goście 3. W mojej ocenie warto zaryzykować i poszukać bramek bo Kurs chyba jednak przesadzony. Bardziej overowi są goście i to właśnie na ich otwarta grę liczę, podbudowani kompletem punktów z 1 ligowego meczu dziś powinni preferować otwarta grę.

152

Otrzymane punkty reputacji: +86
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom