>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.01.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
bob94 465

bob94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Juventus - Chievo
Typ: Juventus do 0
Kurs: 1.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Krótko i na temat Juve u siebie w tym sezonie ma bilnas 7-2-0 przy bilansie bramek 25-5, ostatnio imponują formą strzelecką wysoko wygrywając w pucharze i w lidze. U siebie stracili gole tylko w 4 meczach z bardzo dobrymi lub dobrymi przeciwnikami(Roma, Inter, Sampdoria, Torino). W spotkaniu wyjazdowym Juve wygrało 1:0 po golu samobójczym ale padł on w 6 min a byli dopiero po okresie przygotowawczym, więc w słabszej formie i wielu zawodników grało na Mundialu, teraz już wszystko wróciło do normy i nie daje Chievo większych szans które na wyjazdach strzeliło 7 bramek ale drużynom dość przeciętnym z topowymi zawsze 0 goli. Nie ma co dalej ciągnąć tej analizy bo typ wg mnie jest oczywisty. Polecam ????
✅50

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Anglia FA Cup
Spotkanie: Brighton - Arsenal
Typ: 2 (-1)
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Godz: 17:00
Analiza:
Witam. Dzisiaj kolejne mecze z cyklu FA Cup. Wczoraj tak jak przewidywalem Tottenham nie wygral (niestety myslalem, ze chociaz z remisuje). Wybralem mecz Brighton - Arsenal ze wzgledu na roznice klas i niezly kurs na faworyta. Mysle, ze dzisiaj nie bedzie niespodzianki jakich ostatnio bylo pelno. Arsenal to solidna druzyna, ktora nie powinna miec zadnych problemow z pokonaniem Brighton. W lidze nie maja juz raczej szans na mistrzostwo, a za to w FA Cup jak najbardziej. Brighton jest ostatnio w niezlej formie, ale powinien byc bardziej zmeczony, gdyz zaledwie 4 dni temu rozegral zaciety pojedynek z Ipswich (3:2). Arsenal jest w jeszcze wiekszej formie niz, kiedykolwiek wczesniej. Ostatnio wygral na wyjezdzie pewnie 2:0 z Manchesterem City. Nie ma co spekulowac, roznica klas obu zespolow jest duza i nie widze innej opcji niz pewna wygrana Arsenalu. Ostatnie 3 mecze wygrywal przynajmniej dwiema bramkami, w tym w poprzedniej rundzie tego turnieju 2:0 przeciwko Hull. Podsumowujac dzisiaj mysle, ze rowniez wygra przynajmniej roznica 2 goli, aby pokryc handicap -1. Powodzenia.
⛔100

kary1 477

kary1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 19:00
Spotkanie: Chorwacja - Brazylia
Typ: Chorwacja -4,5 HT
Kurs: 2.95
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dobra mój pierwszy typ na forum z mistrzostw świata piłki ręcznej. Na oko obrałem spotkanie wielkiej Chorwacji z Brazylią, która ledwo awansowała do play-offów, a gdy im to już się udało trafili chyba najgorzej jak mogli, bo na Chorwację. Ekipa Chorwacji, gładko rozprawiła się z każdym ze swoich rywali awansując z pierwszego miejsca. Brazylia pokonała niezbyt wymagających rywali, bo Białoruś oraz Chile. Warto spojrzeć na inne mecze Chorwacji po pierwszej połowie
Chorwacja - Bośnia 17:11
Chorwacja - Macedonia 15:14
Chorwacja - Iran 19:13
Chorwacja - Tunezja 14:13
Chorwacja - Austria 16:13
Co prawda jedynie w dwóch spotkaniach udało im się wypełnić linię -4,5, ale w każdym meczu po pierwszej połowie to Chorwaci wychodzili zwycięsko. Brazylia mimo tak słabej grupy miała problemy z każdym rywalem. Moim zdaniem nie ma możliwości, by Chorwacja przegrała, albo nawet zremisowała. To pierwszy mecz play offów i na pewno będą się sprężać w pierwszej połowie, myślę, że uda się im rozstrzygnąć ten mecz już po pierwszych 15 minutach. Polecam!
⛔100

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 16:30
Spotkanie: Austria - Katar
Typ: Kto zdobędzie więcej bramek? Weber Robert - Marković Zarko
Marković Zarko
Kurs: 1,60
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jak dobrze wiadomo faworytem w tym spotkaniu są gospodarze, wystawił fajny pojedynek pomiędzy podstawowymi strzelcami obydwóch drużyn. Ja w tym pojedynku idę w stronę zawodnika gospodarzy - Markovicia. Dlaczego? Marković rzucił 41 bramek w fazie grupowej, Weber 31, jest to aż 10 rzuconych bramek więcej. Marković szczególnie przekonał mnie swoim dobrym występem przeciwko Hiszpanii której zdołał rzucić aż 10 bramek.
ZWROT

chachi82 76

chachi82

Użytkownik
Dyscyplina: Football
Godzina: 18.00
Spotkanie: Cercle Brugge - Club Brugge
Typ: BTS
Kurs: 1,90
Analiza:
Na to spotkanie wybieram zdecydowanie BTS. Patrzac na forme gosci, nie prezentuja oni ostatnio sie najlepiej, chociaz na wyjazdach graja futbol ofensywny i widowiskowy, obfitujacy w wiele bramek. Na 11 meczow poza domem bramki 25-12.
Gospodarze 14 miejsce w tabeli, i ostatnie 5 spotkan do az 10 pkt, z czego 6 u siebie.
Biorac ofensywna gre Club Brugge na pewno beda narazeni na kontry gospodarzy. Cercle na bank wyciagneli wnioski z ost spotkan swojego rywala z druzyna Mechelen, ktora grali w lidze i w pucharze w ciagu kilku dni i w ktorych druzyna Mechelen strzelila 3 gole.
No a przy okazji to sa derby, ktore jak wszyscy wiedza rzadza sie swoimi prawami, dlatego BTS jak najbardziej prawdopodobny.
⛔100

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - PNA
Godzina: 19:00
Spotkanie: Gabon - Gwinea Równikowa
Typ: X2
Kurs: 1,75
Analiza: Typ ryzykowny alle na tych Mistrzostwach nic Mnie nie zdziwi. Gwinea gospodarz turnieju radzi sobie &quot;jako tako&quot;. Prawie urwali punkty Kongo lecz nie wytrzymali do konca i musieli zadowolic sie remisem. Remis z Burkina Faso wyglada o wiele lepiej lecz to nadal niestety nie 3 pkt. Gabon pokonał o dziwo Burkine 2:0 ale dostał z Kongo. Nasuwa mi sie taki wniosek. Gospodarze z pewnością bedą chcieli awansować dalej w dodatku grają u Siebie a remisy czy strzelona bramka Kongo napawaja lekkim optymizmem w stosunku ich ze wcale chociazby remis nie jest do nie urwania. Wiadomo na tych mistrzostwach pada duzo remisow. Tu mecz jest o wszystko o tzw &quot;6 pkt&quot;. Ambicji gospodarzom nie brakuje mimo ze goście zwyciezyli z Burkina to nie zapominajmy ze niespodzianek na tych mistrzostwach nie brakuje a kurs dobry i nie niemozliwy.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +1
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Belgia Pro League
Spotkanie: Gent - KV Oostende
Typ: X2
Kurs: 3.40
Godzina: 20:00
Miał być typ z Islandii ale dzisiaj Machete ma ochotę na coś szalonego i ryzykownego.
Gent czwarte w tabeli, spokojnie powinni załapać się do grupy mistrzowskiej, 35 goli strzelonych, 22 stracone w 22 meczach, średnia 2.6 gola na mecz.
Ostatnie spotkania to 1-0 w pucharze z Lokeren u siebie i wyjazdowa ligowa wygrana 3-1 z Mouscron-Péruwelz.
Jeżeli chodzi o granie na bramki zupełnie bez szału.
Dzisiaj nie zagrają podstawowi zawodnicy:
obrońca L. Nielsen (11/1)
pomocnik Renato Neto (20/1)
napastnik B. Raman (20/6)
Oostende w miarę bezpieczne miejsce 10, 28 bramek strzelonych i 35 straconych.
Kurs na gospodarzy spadł już do @1.33, wiadomo że są faworytem ale to chyba efekt blamażu Oostende z poprzedniego spotkania 1-7 u siebie z Kortrijk.
Goście mają ciężkie chwile, trener w wywiadzie powiedział że dobrze zareagowali po tej porażce i są mocno zmotywowani na dzisiejszy mecz.
W tym katastrofalnym meczu zagrał debiutant w obronie A. Milić, nie do pozazdroszczenia pierwszy występ, dzisiaj do składu po zawieszeniu wraca podstawowy obrońca lub defensywny pomocnik F.Brillant , czy wskoczy za młodego? Dodatkowo jak by mało obyło problemów z klubu odszedł defensywny zawodnik Wilmet co bardzo ogranicza pole manewru trenerowi.
W poprzednim spotkaniu między tymi ekipami Gent wygrali na wyjeździe 3-1, grając całą drugą połowę w osłabieniu potrafili strzelić dwa gole, co najlepszej laurki KVO nie wystawia.
Co jedynie może przemawiać za tym że goście nie dostaną lania?
29.03.14 Gent - Oostende 0 : 1
21.09.13 Gent - Oostende 1 : 1
W zeszłym sezonie beniaminek zdobył punkty za każdym razem grając na wyjeździe.
Machete może się ośmieszyć tym typem bo prawie wszystko przemawia za gładką wygraną Gent i dodatkowo nie gra swoich overów...
Osłabieni gospodarze, wkurwieni goście i może dzisiaj na przekór postawią się faworytowi i nawet wywiozą 3 punkty.
Typ oczywiście z serii szalonych!
⛔100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: Valencia - Sevilla
Typ: Valencia + over 2.5 gola w meczu
Kurs: 3.45
Bukmacher: Betclic
Analiza: Dzisiaj walka o 4 pozycję w tabeli ligi Primiera Division.
Gospodarze dzisiejszego spotkania są w dobrej dyspozycji, a na swoim stadionie są naprawdę bardzo mocni. Od początku tego sezonu przegrali tylko z Barceloną na Estadio Mestalla i to w &quot;dobrym&quot; stylu, bo tylko 1:0. Oprócz potyczki z Barcą, zagrali 9 meczy, w których 8 razy wygrali oraz raz zremisowali. Ich bilans bramkowy na własnym obiekcie to 23 strzelone bramki oraz 7 straconych.
Drużyna gości w ostatnim meczu przegrała w Pucharze Króla z Espanyolem na wyjeździe aż 3:1, co jest moim zdaniem sporym zaskoczeniem, a tym samym zakończyła swoją serię dziesięciu meczy nieprzegranych z rzędu. Sevilla w meczach wyjazdowych radzi sobie dobrze, ale nie ma też szału, bowiem w 8 meczach zdobyli 15 punktów - 5 wygranych oraz 3 przegrane, chociaż te przegrane były przeciwko tym najlepszym w lidze - Atletico Madryt 4:0, Bilbao (skromnie wygrało 1:0), no i w trzeciej porażce meczy wyjazdowych Sevillistas uległo na Camp Nou 5:1. Ich bilans bramkowy w delegacjach w tym sezonie to 11 strzelonych oraz 12 straconych goli.
Dzisiaj stawiam w stronę gospodarzy, ponieważ moim zdaniem są zespołem lepszym, a na pewno na własnym stadionie, gdzie jest bardzo ciężko o punkty dla przyjezdnych drużyn i dzisiaj powinno być podobnie. Obie drużyny spotkały się już do tej pory raz w tym sezonie, w pierwszej kolejce Primiera Division na stadionie Sevilli gdzie padł bramkowy remis 1:1. Dzisiaj spodziewam się zaciętego boju o miejsce premiowane kwalifikacjami do Ligi Mistrzów i wydaje mi się, że Valencia wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku i strzeli minimum 2 bramki, natomiast Sevilla od siebie dołoży chociaż jedną i mój typ będzie pokryty. Gdybym miał typować wynik to stawiałbym właśnie na 2:1 lub 3:1 dla Nietoperzy.
H2H na stadionie Valencii w pojedynkach pomiędzy dzisiejszymi drużynami zdecydowanie po stronie gospodarzy. ✅245​

Otrzymane punkty reputacji: +3
tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Włochy - Lega 1
Godzina: 18.15
Spotkanie: Pistoia - Capo d&#39;Orlando
Typ: Pistoia -13,5
Kurs: 3.45
Analiza:
Mecz ligi włoskiej. Koszykówka, mierzą się drużyny Pistoia i Capo d&#39;Orlando. Nie wiem, czy kiedyś stawiałem mecze z tej ligi, ale dzisiaj spróbuję. Typ oczywiście ryzykowny,z dużym handi, ale kursy na gospodarzy spadają. Być może jest to spowodowane absencjami w drużynie gości. Dużo nie stracę, a jeśli wejdzie mecz z takim kursem, satysfakcja będzie spora. Goście z tego co zauważyłem, nie potrafią grać na wyjeździe. 1 zwycięstwo w ostatnich 10 meczach. Porażki głównie sporą różnicą punktową. A jeśli chodzi o zespół Pistoia, to są ostatnio w średniej formie, więc dzisiaj jest doskonała okazja do tego, by się przełamać i wygrać spora różnicą punktów. Ostatni mecz u siebie przegrali ze świetną drużyną Armani. Wcześniej jednak zdemolowali zespół Pesaro różnicą aż 31 punktów.
W dzisiejszym meczu prawdopodobieństwo wygranej drużyny gospodarzy jest spore, ale jak dużą ilością punktów, przekonamy się już niedługo.
Pozdro
✅245

opmihau 89

opmihau

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Spotkanie: Fiorentina - Roma
Typ: Over 5,5 ŻK
Kurs: 1.82
Godzina: 20:45
Bukmacher: Betsafe

Analiza: Przysłowiowe mecze na szczycie charakteryzują się zawsze ostrymi zagraniami, nikt nie odpuszcza i nie odstawia nogi. Mam nadzieję że tak będzie i dziś na Stadio Artemio Franchi we Florencji, gdzie gospodarze przyjmą wicelidera Romę. W ostatnich pięciu ligowych meczach Fiorentina pokryła ten over 4 na 5 razy, natomiast Roma jeżeli chodzi o same mecze ligowe, pokrywała taki over 5 na 5 razy. H2H również wygląda rewelacyjnie, 4 na 5 pojedynków pokrytych a w jednym zabrakło tylko 1 kartki! W meczach u góry tabeli zawsze jest ostro, świadczy o tym np: ostatni mecz Lazio - Roma, gdzie sędzia sięgał do kieszonki 8 razy, tak samo było w grudniowym meczu Romy z Milanem - 8 żółtych. Włoscy sędziowie ogólnie rzadko puszczają grę i potrafią wlepić żółtą za byle co, więc w moim odczuciu linia 5,5 jest rewelacyjna i towarzyszy jej bardzo atrakcyjny kurs. Powodzenia!
⛔100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Maroko
Spotkanie: Hassania Agadir - Kawkab Marrakech
Typ: Over 3.5
Kurs: 4.90
Bukmacher: Betclic
Godzina: 20:00
Mimo, że liga marokańska jest bardzo underowa to w tym spotkaniu spodziewam się kilku goli. A to za sprawą ekipy gospodarzy, gdyż jako jedyni zdecydowanie odstają od reszty pod względem liczby goli w swoich meczach. Strzelili oni 28 bramek, stracili 26 w piętnastu pojedynkach co daje piękną średnią 3.6 gola/mecz. Większość występów doskonale obrazuje ten trend - 8 razy zaliczyli over 3.5 i ani jednego bezbramkowego remisu. Tak duża liczba zdobytych bramek i siódme miejsce w tabeli wg mnie świadczy o jednym - piłkarze nastawieni są na otwartą grę - grają ofensywnie, mniej skupiając się na grze w obronie. Przy takiej taktyce można spodziewać się kolejnego wyniku obfitującego w gole.
⛔100

T 2

trecer1

Użytkownik
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 21:30
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder
Typ: Cleveland Cavaliers
Kurs: 1.55
Bukmacher: STS
Analiza:
Dlaczego Cavs? Ano dlatego, ze mają w końcu takiego JR Smith. Koleś wpasował sie tam idealnie. Jeździec bez głowy, strzelec wyborowy, ale wkomponowany w system... Juz to widac i na parkiecie i w box scorach. Dodatkowy smaczek powrót Waitersa na stare śmieci. Pewnie Westbrook zagra +25/30, kilka szalonych dunków, swoje dorzuci Durant, ale góra będą Cavs! Zdecydowanie! Taki kur biorę w ciemno
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Włochy
Spotkanie Napoli-Genoa
Typ: Napoli 1 golem
Kurs 3.75
Buk William Hill
Godz: 21:00
Analiza: Witam, na jutro wybrałem spotkanie ligi włoskiej , które zakończy nam 20 kolejkę Serię A, w spotkaniu tym Napoli, podejmowało będzie przed własna publicznością ekipę Genoy, pomiędzy tymi dwoma ekipami różnica w ligowej klasyfikacji jest niewielka, Napoli zajmują 5 pozycję z dorobkiem 33 punktów na swoim koncie natomiast goście sa o dwie pozycję niżej i mają tych punktów o 5 mniej,w poprzednich spotkaniach zdecydowanie lepiej zaprezentowała się ekipa gospodarzy, natomiast goscie przegrali 3 kolejne spotkania rozegrane na wyjeździe, jeżeli doliczymy porażkę w pucharze Włoch z zespołem Empoli, tak że reasumując obecnie w dużo lepszej dyspozycji znajduję się ekipa gospodarzy , która awansowała w trakcie tygodnia do kolejnej rundy pucharu włoch,ale nie rozstrzygnęła tego w 90 minutach w spotkaniu z udinese, co według mnie może mieć tutaj niewielki wpływ na rezultat końcowy, dla mnie ekipą która sięgnie spokojnie po 3 oczka jest Napoli.
Zły dzień
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom