>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.01.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 25. Stycznia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +3
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Australian Open 2015
Godzina:
8:00
Spotkanie:
Kyrgios N. - Seppi A.
Typ:
Seppi A.
Kurs:
2.11
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Seppi pokonał Federera w 4 setach! Sprawił nie lada sensację, chyba największą w turnieju. Wcześniej przegrał z Rogerem 10 pojedynków. Ja od początku sezonu już śledziłem Seppiego i widziałem go w dobrej formie, ale nie wiedziałem, że aż tak. On sam w wywiadach podkreślą, że na tych największych kortach gra mu się lepiej gdy presja ciąży na przeciwniku. Tak też będzie z Kyrgiosem któremu będzie kibicowała publiczność. Seppi to stary lis który potrafi grać jak mało kto. Co prawda w meczu z Federerem jak sam przyznał miał po prostu swój dzień to myślę, że nie spocznie na laurach i zagra o jeszcze więcej. Nie często mu się zdarza awansować do ćwierćfinału turnieju, a ma ku temu bardzo dużą okazję. Kyrgios to jeszcze małolat, wchodzi dopiero do ATP, jedyną jego bronią jest potężny serwis, bez tego w wymianach większe szanse daje staremu lisowi Seppiemu. Po takim kursie warto spróbować, skoro Włoch wyrzucił z turnieju samego Rogera Federera.
⛔100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis???? Australian Open 2015 (Australia)
Godzina: 04:00
Spotkanie: Anderson Kevin-Nadal Rafael
Typ: 1 handicap +2.5 setów
Kurs: 1.50
Analiza:

Nie będę się rozpisywał ponieważ nie mam zbyt wiele czasu,ale na pewno warto postawić jakieś fundusze w tym spotkaniu na Andersona. Każdy kto interesuje się tenisem i grą Hiszpana wie,że od kilku tygodni nie gra swojej gry. Sezon czy dwa temu Nadal popełniał po 2-5 błędów na mecz a teraz popełnia dwa razy więcej na set. Jego gra jest strasznie szarpana, obserwując jego poczynania człowiek co drugie, trzecie uderzenie obawia się czy piłka wejdzie w pole gry. Raz na jakiś czas zdarzała się rama czy siatka ale w ostatnim czasie jest tego mnóstwo. Lecz oczywiście jak gra swoje to niszczy rywali. Rafael pokonał najpierw Youzhnego ale Rosjanin sam grał słabo, ze Smyczkiem miał ogromne kłopoty a wiemy,że Amerykanin nie ma szerokiego wachlarza zagrań i nie jest groźnym zawodnikiem. Z Selą wygrał łatwo i przyjemnie ale Dudi nawet nie ma kończącego zagrania także nie wiem jak słabo Nadal powinien zagrać aby z nim przegrać czy też się męczyć. Kevin natomiast stracił seta najpierw ze Schwartzmanem kolejno z Berankisem wygrał 6:2, 6:2, 7:6 i z Gasquetem niespodziewanie wygrał 6:4, 7:6, 7:6.
Pamiętajmy, że Nadal miał zawsze kłopoty z zawodnikami którzy grają płaskie piłki posyłane z góry na dół,a nie jakieś tam rotacje. Jeśli Nadal miał problemy z zawodnikami prezentującymi taki rodzaj gry kiedy był w najlepszej swojej formie to co dopiero jak jej nie ma. H2H niby 1:0 dla Nadala w 2011 roku na hardzie 6:2, 7:6 ale to było 4 lata temu ponad, Rafa był na pewno w gazie lepszym i to jest tylko 1:0 w bezpośrednich pojedynkach, nie 10:0. Pamiętajmy,że nawet jak Anderson nie połamie Hiszpana w gemach pierwszych to ma wiele szans w tie braku. Uważam,że reprezentant RPA urwie seta i stawiam na ten bet mnóstwo pieniędzy!!! Dodatkowo za mniejsze PLNY obstawiam czysty win Kevina.
⛔100

polofcb 92

polofcb

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna La Liga
Spotkanie Ath. Bilbao-Malaga
Typ: 1 bez remisu
Kurs 1.45
Buk Unibet
Godz: 17:00
Analiza:
Niektórzy uważają że jak drużyna A wygrała ostatnie 5 spotkań z drużyną B to jest to wystarczający argument żeby postawić na drużynę A. Wtedy jest to dobry argument. Mój pewnie będzie zły bo ja gram na zakończenie serii! Bilbao przegrało ostatnie 4 sporkania i teraz czas na przełamanie złej passy!
kiepska analiza

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka Ręczna
Spotkanie Hiszpania-Tunezja
Typ: Hiszpania -8.5
Kurs 3.55
Buk Bet 365
godz: 19:00
Analiza: Witam, na jutro wybrałem spotkanie Play-Off piłkarskich mistrzostw świata w piłce ręcznej rozgrywanych w Katarze w który Hiszpania , zwycięzca Grupy A podejmowała bedzie Tunezję , która zajęła 4 pozycję . Nikt chyba nie ma wątpliwości że faworytem do awansu jak i do wysokiego zwycięstwa w tym spotkaniu są Hiszpanie, którzy w grupie wygrali wszystkie spotkania zdobywając łacznie 162 gole i tracąc 127, najtrudniej grało im się z Brazylią i gospodarzem turnieju Katarem , wygrywali z nimi kolejno różnica dwóch oraz 3 bramek, Tunezja natomiast zdobyła tylko 5 punktów, wygrała spotkania z Bośnią oraz Iranem zremisowała z Austrią. Jestem przekonany że na straciu z Hiszpanią ten turniej się dla Tunezyjczyków jutro już zakończy ponieważ jest to ekipa zdecydowanie poza zasięgiem, do tej pory obie ekipy mierzyły się ze sobą aż 5-krotnie , Tunezja nigdy nie była nawet blisko zwycięstwa, najmniejsza ich porażka to ta różnicą trzech bramek,a największa miała miejsce w 2012 i tam Tunezja została rozbita 35 :20 myślę że na takiej imprezie tak wysoko Hiszpania nie wygra,ale handicap - 8.5 bramki na spokojnie bedzie w stanie osiągnąć.
kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +7
louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis Wta Australian Open
spotkanie:
Peng S. - Sharapova M.
godzina : mecz zaplanowano na 2.30
Typ S. Peng wygra seta
kurs 3,25
buk williamhill
Zacznę od tego że typ ryzykowny bo na 5 spotkań z Sharapową Chinka ugrała seta tylko raz w Indian Wels na hardzie 2011 roku , w dodatku przedwczoraj Sharapowa pogoniła gładko 2 do 0 Zarinę Diyas a to trochę podobna zawodniczka do Peng.No ale są jeszcze argumenty za tym typem mianowicie Maria przedostatni mecz bardzo męczyła się z Panovą , obroniła nawet 3 meczbole.Nie od dziś wiadomo że Mari zdarza się nawet dość często przespać początek meczu , albo mieć jakiś wybitnie słaby fragment meczu i tutaj otwierają się szanse dla Chinki.Peng zaimponowała mi ostatnio w meczu ze Shvedovą gdzie skazywałem ją na porażkę , ale dała rade , choć przegrywał w Tiebreacku pierwszego seta w najważniejszych momentach nie zabrakło jej zimnej krwi i wygrała kilka piłek z rzędu pokazując naprawdę wysokich lotów zagrania.Sharapowa i Peng grały ostatni raz ze sobą w 2012 i na pewno od tego czasu tą która poczyniła progres jest Chinka zwłaszcza poprawiła grę w obronie i strategię.Jeżeli Maria da jakieś szanse i prezenty chińskiej zawodniczce ta jestem pewien skfapliwie je wykorzysta.Za drobne zagram też zwycięstwo Peng to również po na najlepszym kursie 6.50 oferuje Williamhill.
I nie będe bardzo zdziwiony jeśli Rosjanka dziś odpadnie.
Oczywiście kontynuuję dziś progresje na odpadnięcie Nadala , dzisiaj gra z K.Andersonem
zwycięstwo Andersona na pinnacle jest po kursie 3,52 napewno łatwo nie będzie no ale zobaczymy.:)pow
⛔100

maer 408,8K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy ( Serie A )
Spotkanie: U.C. Sampdoria - U.S. Città di Palermo
Typ: 1
Kurs: 2.05
Godzina: 15.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na 20 kolejkę ligową włoskiej Serie A.
U.C. Sampdoria rozegrała w tym sezonie ligowym 19 spotkań w których zdobyła 33 punkty po 8 zwycięstwach, 9 remisach oraz 2 porażkach i zajmuje obecnie 4 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 25-17.
U.S. Città di Palermo zdobyła 26 oczek w swoich 19 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 6 zwycięstwach, 8 remisach oraz 5 porażkach co daje obecnie 10 lokatę w tabeli włoskiej Serie A, bilans bramek 31-31.
Gospodarze zagrali w tym sezonie ligowym u siebie 9 razy zdobywając 19 oczek po 5 wygranych oraz 4 remisach, bilans bramek na swoim Stadio Luigi Ferraris 14-7.
Goście zdobyli 7 punktów w swoich 9 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 1 zwycięstwie, 4 remisach oraz 4 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach 15-20.
Mecz zapowiada się ciekawie i moim typem na niego jest zwycięstwo gospodarzy, Unione Calcio Sampdoria w tym sezonie ligowym jest do tej pory rewelacją Serie A i gra bardzo doberze i na wyjazdach i u siebie bardzo dobrze i chociaż oststnio przegrywali u siebie z zespołem z Palermo to w takiej formie nie powinni dać się zaskoczyć a Unione Sportiva Città di Palermo większość ligowych oczek zebrali na swoim terenie na Sycylii w delegacjach nie będąc już tak skuteczni i moim zdaniem gospodarze z miasta Genoa potwierdzą moją tezę i 3 oczka pozostaną na Stadio Luigi Ferraris.
⛔100

jankovicz 130

jankovicz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Jupiler League
Spotkanie: Gent vs Oostende
Typ: handicap -1,5 dla Gent
Kurs: 2.46
Godzina: 20:00
Bukmacher: Prinnacle Sports
Analiza: Jutro na Ghelamco Arena, odbędzie się mecz 23 kolejki w lidze belgijskiej. KAA Gent podejmować będzie na własnym terenie, Oostende. Gospodarze prezentują ostatnio dobrą grę i przede wszystkim równą formę. W ostatnim spotkaniu wygrali pucharowe starcie z Lokeren 1:0 a wcześniej pewnie ograli na wyjeździe, fatalnie spisujący się Mouscron Peruwelz 1:3. Widać, że nie próżnowali przez przerwę świąteczną i chcą pewnie utrzymać się w ligowej szóstce. Jeżeli ich cel ma się zrealizować, będą musieli wygrywać takie spotkania jak to jutrzejsze. Oostende, oględnie ujmując gra fatalnie. W poprzedniej kolejce przegrało z Kortrijk u siebie aż 1:7. Na pięć ostatnich spotkań wyjazdowych, przegrali aż cztery i nic nie wskazuje na to by ich forma mogła się poprawić. Ogólnie kiepsko sobie radzą z drużynami z górnej części tabeli a poprzednie spotkanie między tymi drużynami przegrali 1:3 na własnym stadionie. Goście nie są słabą drużyną jak na belgijską ligę jednak podejmując świetnie spisujący się Gent, moim zdaniem wynik jest z góry przesądzony a mój handicap pokryty.
✅146

Otrzymane punkty reputacji: +1
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Australia NBL
Spotkanie: Sydney Kings - Adelaide 39ers
Typ: Sydney Kings(-1,5)
Kurs: 2.06
Godzina: 04:00

Sydney zrobili to co do nich należało, z serii trzech spotkań wyjazdowych wygrali dwa.Wczoraj po niesamowitym spotkaniu roznieśli dużo mocniejszych Breakers.
Pan którego mam w avatarze od kilku spotkań jest w niesamowitym gazie, przeciwko Breakers zdobył 28pkt ale nie tylko on zagrał zajebiście.Cała drużyna pokazała, że bardzo zależy im na grze w playoff.Jutro mecz z głównym rywalem, grają z 36ers.Adelaide jest w gazie to fakt, ale oni nie potrafią jak do tej pory znaleźć recepty na King a w szczególności na Childressa.Josh w dwóch ostatnich meczach przeciwko 39ers zdobył 57pkt i 27zb.Jak widać Josh zgwałcił Adelaide i wątpie by teraz nagle znaleźli sposób by go ograniczyć szczególnie teraz jak jest w gazie.
Kurs zapewne do jutra poleci w dół, Adelaide ostatnio wygrywa ale te końcówki mają nieciekawe.Za dużo przestojów, Sydney to są kozaki i jak zrobią przewage to jej nie tracą.Oglądałem ostatnie trzy mecze Kings i im bardzo zależy, w każdym meczu.Childress jest w gazie, cała ekipa jakby zaczęła grać lepiej.Własny parkiet i główny rywal do playoff, Kings +8
⛔100

P 71

piotrpawel

Użytkownik
Tenis ATP Australian Open
Spotkanie Kyrgios - Seppi
TYP Kyrgios wygra pierwszego seta i cały mecz
kurs 2,25
bet 365
Hm Seppi w meczu z Fedkiem zagrał poprostu genialnie , a zagranie którym wygrał piłkę meczową to po prostu miód malina całym sercem i całą sympatią jestem za włochem i będe się cieszył jesli wygra dzisiaj z Kyrgiosem , któremu przydało by się żeby mu ktoś utarł nosek bo brakuje mu skromności.Jedno czego Kyrgiosowi nie brakuje to umiejętności no i będzie miał za sobą doping australijskiej publiczności .Do tego często w tenisie zwłaszcz w wielkim szlemie mamy do czynienia że po meczu życia , a chyba taki Seppi zagrał z Federerem przychodzi słaby mecz , i z tym możemy mieć dziś do czynienia.Obym się mylił ale .... buisnes is buisnes
⛔100

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, USA: NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: MIL Bucks - DET Pistons
Typ: Pistons -3 pkt
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365
Analiza:

NBA, Milwaukee Bucks (home, 6. East, bilans 21-21) vs. Detroit Pistons (10. East, 17-26). Typuję zwycięstwo faworytów, czyli Pistons. Goście wygrali 3/5 z ostatnich starć, a także 3/5 z ostatnich bezpośrednich starć vs. Bucks. Gispodarze natomiast bilans ostatnich dni mają gorszy, bo 2/5 zwycięstwa.
Na wybór spotkania niewątpliwie wpływ mają absencje w obu drużynach:
Bucks bez Marshalla, Inglisa, Parkera i Sandersa.
Pistons jedynie bez Singlera.
Dochodzi do tego 1 dzień odpoczynku więcej po stronie gości.
H2H na parkiecie Bucks - 3/5 dla Pistons.
⛔100

kfiati 15

kfiati

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna League 1
Spotkanie: Lyon vs Metz
Typ: handicap -1,5 Lyon
Kurs: 2.025
Godzina: 14:00
Analiza :
Lyon jest w gazie, u siebie na 11 meczy 28 goli, i 5 straconych. 10 zwyciestw i 1 porazka. Zajmuja 1 miejsce w tabeli, u siebie na boisku takze nie do doścignięcia. Przeciwnik na wyjazdach kiepsko, 18 straconych i 3 strzelone (sotatnie miejsce na wyjazdach). Ale to tylko statystyki. Co chciałbym zauwazyc... Lyon pnie sie z forma coraz wyzej, z meczu na mecz idzie im coraz lepiej. Nawet ostatnie ich mecze na wyjezdzie z Lens dwoma z Bordeaux 5 wygrali. U siebie 3 z Toulouse i Caen. To ostatnie 2 mecze u siebie. Poczatek sezonu nie za dobry, ale teraz jest ich czas, i sa nie do ograna obecnie. Z kolei ich przeciwnik ma tendencje przeciwną, z meczu na mecz coraz gorzej im to idzie, na początku coś tam grali. Teraz to tylko kopanie. Jak na moje oko -1,5 siedzi. Choć zrobicie jak uważacie ???? powodzenia
✅102

homel 918

homel

Użytkownik
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 25.01.2015 10:00
Spotkanie: Perth Glory - Melbourne Victory
Typ: over 4,5
Kurs: 7
Bukmacher: bet365
Analiza:
Już za 7 godzin czeka nas hitowe spotkanie w Australijskiej lidze . Lider Perth Glory [32pkt] podejmie czwarta ekipe w stawce ligowej Melbourne Victory [28pkt]. Obydwie druzyny dziela tylko 4 pkt. W styczniu obydwie ekipy spotkaly sie i mecz zakonczyl sie wynikiem 1-2 , niespodziewanie lider ulegl 4 druzynie. Dzisiaj Perth zagra u siebie, wiec spotkanie bedzie mialo zupelnie inny charakter - w roli gospodarza Perth przegralo tylko 1 mecz, i jest lepsze niz na wyjezdzie. Czemu wydaje mi sie ze bedzie duzo goli ? Goscie sa bardzo pewni po wygranej, ktora doda na pewno animuszu i na ten mecz nie jada po przegrana, natomiast gospodarze Perth beda chcieli sie odkuc po tej porazce. Lepszej okazji na pokaz swoich umiejetnosci nie beda mieli. Obydwie ekipy w Nowym Roku nie rozegraly ani jednego spotkania z czystym kontem, to wskazuje na niepewna defensywe, potencjal jest w obydwu ekipach - czolowka, super strzelcy - wicelider Keogh A. [Perth] a w ekipie z Melbourne Berisza [7] i Thompson [6]. Siła rażenia okropna, wazny mecz , jezeli lider straci znow punkty to 3 punktowa przewaga nad wiceliderem Adelaide United bedzie najprawdopodobniej zaprzepaszczona. Polecam wstac sobie rano, na spokoju odpalic meczyk i pykac gole na live. Oby byl zarobek !
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +24
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Australian Open 2015 (Australia)
Godzina: 10-30
Spotkanie: Murray - Dimitrov
Tyo: over 38,5
Kurs: 2,30
Analiza:
Mecz IV rundy turnieju mężczyzn. Jak na razie Szkot bez straty seta, jednak rywale (Bhambri, Matosevic, Sousa) raczej średni. Trzeba jednak brać Andy&#39;ego poważnie pod uwagę w końcowym rozrachunku tego turnieju. Młody Bułgar - &quot;następca Federera&quot; jak mówią, stracił 2 sety z zawsze tutaj przecież mocnym Baghdatisem, jednego ze Słowakiem Lacko a w pierwszej rundzie pokonał 3-0 Niemca-Jamajczyka Browna. Rywali miał więc ciut trudniejszych. Panowie grali zw sobą 6-krotnie, 2 razy wygrał Dimitrov, 4 razy Murray. Nie spodziewam się kolejnego zwycięstwa Szkota 3-0, ba - nie jestem pewny jego zwycięstwa w ogóle, choć jest faworytem, i to zdecydowanym. Myślę, że już sam ranking obu panów (6/11) pokazuje, że może to być bardzo wyrównany pojedynek a linia na liczbę gemów naprawdę niewygórowana i teoretycznie do pokrycia przy 3 setach z tie-breakami. Pozdrawiam!
✅130

88grzena88 12

88grzena88

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna FA Cup
Spotkanie: Bristol City - West Ham
Typ: West Ham
Kurs: 2.0
Godzina: 15:00
Na rozkładzie mecz pucharowy...zazwyczaj nie stawiam ale tutaj kurs godny ryzyka, a w dodatku jak dla mnie to małe ryzyko. Po paru niespodziankach w tej rundzie pucharu myślę, ze Młoty nie dadzą jednak odpaść sobie z takim przeciwnikiem jak Bristol. Kurs pewnie wystawiony na podstawie ostatnich meczów gdzie West Ham na 5 meczów zgarnęło 5pkt (liga) 2 porażki z Arsenalem i Chelsea są usprawiedliwione a kolejne dwa remisy z West Brom i Swansea to mecze w których wszystko się mogło wydarzyć. Ostatnio (z liczb) w nie najlepszej formie ale po zwycięstwie nad Hull myślę że wrócą na właściwe tory... przynajmniej na ten mecz pucharowy. Co do gości ostatnie 5 meczów dało im 12 pkt co daje świetny wynik ale te zgubione 3 pkt to też nie z jakimś mocarzem tylko z ligowym słabiutkim Crewe. Pomiędzy tymi drużynami historia zapisała dwa wyniki oba remisowe 0-0 w Londynie i 1-1 na Ashton Gate co pokazuje że Młoty potrafią tam strzelić bramkę. Jak to się mówi do 3 razy sztuka i z trzecim meczem padnie dzisiaj rozstrzygnięcie pomiędzy tymi ekipami, oczywiście z pozytywnym wynikiem dla przyjezdnych.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +2
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Holandia Eredivisie
Godz. 12:30
Spotkanie - Ajax : Feyenoord
Typ - obie drużyny strzelą w pierwszej połowie
Kurs - 4.00
Buk - Bet365
Analiza :

Dziś na Amsterdam Arena Holenderski klasyk i tym bardziej powinno być ciekawie bo obie w tabeli zajmują wysokie miejsca , Ajax wicelider który traci do rywala PSV co prawda 7 pkt ale PSV wczoraj rozgrywało swój mecz i oczywiście zgarnęli pełną pule ale Ajax gra dziś i przy wygranej znowu ta przewaga będzie wynosiła 4 pkt ale oczywiście dziś trzeba wygrać a to w/g mnie może nie być takie proste bo to co Ajax pokazał w ostatnim meczu to nie wyglądało najlepiej a wynik niby 2:0 wcale nie odzwierciedla tego że była to wygrana lekka łatwa i przyjemna bo formą w tym pojedynku nie błyszczeli a przy odrobinie lepszej skuteczności Groningen mógł się pokusić o remis a może nie tylko ale wróćmy do dzisiejszego klasyku , Feyenoord pokazał już w tym sezonie że z najlepszymi potrafi zagrać dobre spotkanie i tak w meczu z PSV w Eindhoven co prawda przegrali 4:3 ale PSV strzeliło zwycięskiego gola już w doliczonym czasie gry a mało tego Feyenoord wygrywał do przerwy 2:1 tak więc w dzisiejszym pojedynku liczę na powtórkę z rozrywki , Ajax natomiast będzie musiał zagrać o niebo lepiej niż w ostatnim meczu z Groningen i zapewne tak będzie bo w klasykach piłkarze dają z siebie maxa , w tym sezonie już raz się obie ekipy spotkały na De Kuip wtedy Ajax wygrał skromne 1:0 zdobywając już gola w pierwszej połowie i to w 4 minucie gry a zaglądając do H2H to tu na Amsterdam Arena Feyenoordowi nie za bardzo dobrze się gra i przeważnie górą jest Ajax ale gole ze strony Feyenoordu przeważnie padają i tak w poprzednim sezonie wynik 2:1 i wszystkie gole padły w pierwszej połowie a jeszcze spotkały się w Pucharze Holandii i wynik 3:1 dla Ajaksu a do przerwy 1:1 i na taki wynik liczę i dziś do przerwy a przynajmniej na to że obie strzelą w pierwszej połowie !
⛔100

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Holandia Eradivisie
Godzina:12:30
Spotkanie:Ajax-Feyenoord
Typ:eek:ver 2,5 bramki
Kurs:1,72
Bukmacher:bet365
Analiza:Na dzisiaj wybrałem bardzo ciekawe spotkanie z Holenderskiej Eradivisie można powiedzieć klasyk tej ligi mecz pomiędzy Ajaxem a Feyenoordem obie ekipy zajmują odpowiednio Ajax drugie miejsce 42 punkty a Feyenoord trzecie 34 punkty.
Ostatnie ich mecze to Ajax 2-0, 2-0, 2-0, 0-4, 3-1 Ajax coś ostatnio obniżył loty już nie strzelają dużej ilości bramek co na początku ale w tym meczu sądzę ze to sie zmieni a Feyenoord wlaśnie ostatnio dopiero w ich meczach zaczęło padać dużo bramek bo na początku sezonu to była lipa ostatnie ich mecze to 3-1, 2-1, 1-0, 4-3, 2-2 a bezpośrednie mecze między tymi drużynami to bie tak źle 1-0, 2-1, 3-1, 2-1, 3-0 i jak widzimy ostatnie pięć meczy to Ajax wygrywał a ten wynik 1-0 to wynik z początku sezonu ze września. Średnia bramek Ajaxu na mecz wynosi 3,44 a drużyny Feyenoordu 2,72.
Ogólnie zdziwiłem się jak zobaczyłem taki kurs na 2,5 bramki bo w tej lidze to zazwyczaj kursy w granicach 1,5 i w tym meczu też tak myślałem ze będzie a to niespodzianka. Według mnie typ powinien wejść bez większych problemów.
⛔100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: Valencia vs Sevilla
Typ: Valencia over 1.5 gola
Kurs: 2.20
Mecz o pozycje nr.4 w lidze.
Absolutny hit tej kolejki w Primera Division.
Faworyta wskazac ciezko,jednak wiecej szans daje sie gospodarzom,ze wzgledu na stadion Mestalla i gre przed wlasna publicznoscia.
Sytuacja w lidze w obu ekipach prezentuje sie nastepujaco :
Valencia plasuje sie na 5 miejscu i traci punkt do Sevilli,ktora ma mecz rozegrany mniej.
Do 3 w tabeli Atletico nietoperze traca 6 punktow i maja mecz rozegrany mniej,tak wiec w przypadku dzisiejszej wygranej nie dosc,ze wskocza na 4 miejsce to w dodatku beda tracic juz tylko 3 punkty do 3 miejsca.
Na Mestalla w tym sezonie wygrala jedynie Barcelona 1:0 po golu w doliczonym czasie gry,padl tez jeden remis,poza tym Valencia wygrala 8 spotkan,strzelajac 23 gole tracac przy tym 7.
Valencia zostala wyeliminowana przez Espanyol z Copa del Rey,tak wiec moga skupic sie juz wylacznie na rozgrywkach ligowych.
Ostatnio tak jakby ta forma troche opadla,poniewaz tak jak wspomnialem odpaldli z pucharu krajowego,tylko zremisowali na wyjezdzie z Celta Vigo 1:1 i ostatnio ciezko im szlo u siebie z Almeria,gola na wage 3 punktow zdobyl Negredo w 83 minucie.

Sevilla natomiast zajmuje 4 miejsce i traci 5 punktow do Atletico majac 2 mecze rozegrane mniej.
4 dni po meczu z Valencia,czeka ich rewanz z Espanyolem,pierwszy mecz wygral u siebie Espanyol 3:1.
Oprocz tej porazki podopieczni Emeryego mieli passe 10 spotkan bez porazki,z ktorych wygrali az 9 krotnie.
Sevilla w tych meczach stracila jedynie 3 gole,ale trzeba zaznaczyc ,ze rywale nie byli z najwyzszej polki - Granada,Sabadell,Rayo,Rijeka,Eibar,Celta,Granada,Almeria,Granada i Malaga.
Jak to wygladalo z silniejszymi ekipami?
Espanyol do czolowki nie nalezy a strzelil 3 gole,Feyenoord po jednostronnym meczu wygral 2:0,Barca zgniotla Seville aplikujac im 5 goli a Atletico zdobylo 4 gole.
Jak widac z silniejszymi ekipami nie jest juz tak kolorowo a Valencia u siebie prezentuje sie naprawde dobrze w ofensywie,tak wiec kolejny bardzo wazny sprawdzian dla defensywy gosci.

Zapowiada sie znakomite spotkanie,stawiam na minimum 2 gole ze strony gospodarzy a jak to bedzie wygladac w praktyce zobaczymy wieczorem.
✅120

F 428

fudyn

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna , Maroko, Botola Pro
Godzina: 15:00
Spotkanie: Kenitra- Wydad Casablanca
Typ: Wydad
Kurs: 2,70
Bukmacher: William hill
Analiza:
W pierwszym swoim meczu rundy rewanżowej, przed piłkarzami z Casablanki duża szansa zdobycia kompletu punktów.
Wydad kiepsko zakończył pierwszą częśc sezonu, w ostatnich 4 spotkaniach zdobyli tylko 3 punkty( 3 remisy) delikatnie mówiąc, ze średniakami ligii. Dzięki takiej postawie, reszta stawki ich dogoniła. Lider z Casablanki ma teraz tylko punkt przewagi nad drugą Rają, oraz ledwie 2 punkty nad 6 zespołem. Tak więc w czubie tabeli mamy bardzo ciasno.
Kenitra to nawet bardziej słabeusz ligi, niż średniak. Od paru ładnych lat plasuję się w dolnych rejonach tabeli, często walcząc o utrzymanie. Obecnie zajmuje 12 lokatę z 4 punktami przewagi nad pozycją spadkową.
Uważam, że Wydad będzie chciał dobrze zacząc drugi etap rozgrywek i na ich rozpoczęcie pokona niezbyt wymagającą drużynę Kenitry. Jeśli chcą utrzymac 1 pozycję, to muszą takie mecze wygrywac!
Kenitra najprawdopodobnie będzie walczyc o ligowy byt, ale punktów musi szukac z rywalami na swoim poziomie.
W pierwszym meczu pomiędzy tymi zespołami Wydad na własnym stadionie wygrał 3:1.
Kursy na Wydad spadają, tylko William trzyma ładny, wysoki kurs.
Warto grac!
Powodzenia!!
✅170

chrisantoua 5

chrisantoua

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Turcja / 3 Liga - Grupa 3
Godzina: 12:30
Spotkanie: Bergama Belediyespor v Orhangazispor
Typ: X
Kurs: 3.10
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Obie drużyny znajdują się blisko strefy spadkowej i dzieli je tylko 4 pkt różnicy.
Obie drużyny dość często remisują ligowe mecze i myślę, że tym razem będzie podobnie.
Dotychczas obie drużyny grały ze sobą 3 razy ( w sezonie 2012/2013 i 2014/2015 ) i za każdym razem padał remis 1:1.
Gdyby była możliwość to postawiłbym również na dokładny wynik 1:1 ale niestety bukmacher daje tylko możliwość zagrania na zwycięstwo którejś z drużyn lub remis. Z resztą jest to jedyny bukmacher, który ma ten zakład w ofercie.
Za wiele nie ma się co rozpisywać bo to niska liga i ciężko znaleźć więcej informacji co najlepiej obrazuje też ilość buków oferujących ten zakład.
✅210

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom