>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.12.2016 (sobota)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na sobotę - 24. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Szkocja
Godz: 13:30
Spotkanie Rangers-Inverness
Typ: Rangers wygra dokładnie 2 bramkami
Kurs 4.40
Buk Unibet
Analiza: Na jutro moim typem dnia będzie rywalizacja ekip Rangers zajmującego na chwilę obecną 2 pozycję w ligowej klasyfikacji z zespołem Inverness, który jest na miejscu 11. Gospodarze przed pierwszym gwizdkiem sędziego są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów na swoim stadionie, Rangers na swoim boisku w dotychczasowych 9 spotkaniach wygrało 6 razy i zanotowało 3 podziały punktów Bilans bramkowy to 14:4 na ich korzyść , goście natomiast pod względem spotkań wyjazdowych zajmują ostatnią pozycję w tabeli i na swoim koncie zgromadzili zaledwie 6 ligowych punktów w 9 rozegranych spotkaniach. Nie ma żadnej wątpliwości , która ekipa powinna w tym spotkaniu poprowadzić grę a co za tym idzie stworzyć sobie znacznie więcej sytuacji do zdobycia bramki , myślę że tak w pierwszej połowie oraz po 90 minutach tej rywalizacji to gospodarze będą na prowadzeniu, stawiam na dokładny wynik 1:0 do przerwy oraz 2:0 po ostatnim gwizdku sędziego , myślę że goście , którzy mają problem ze zdobywaniem bramek w spotkaniach wyjazdowych również w tym przypadku nie będą w stanie strzelić bramki.
⛔100

drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej ,NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Pittsburgh Penguins-New Jersey Devils
Typ: Pierwszy gol w meczu-Sidney Crosby
Kurs: 8.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam,Typ będzie z kategorii życzeniowych,jednak po takim kursie...Biorę! ???? Nie jest to czysty strzał,popieram to po pierwsze tym że Sid jest obecnie najlepszym strzelcem ligi-23 gole/28 meczy-to mówi samo za siebie.Oglądam bardzo często Pingwiny bo to czysta przyjemność patrzeć na grę tego pana,technika,intuicja,niesamowite zagrania,szybkość,jazda na łyżwach,coś pięknego.No i tak sobie śledząc mecze drużyny z Pensylwanii rzuca się w oczy że bardzo często otwiera on wyniki spotkań.Statystyka?Proszę bardzo: na ostatnie 8 meczów Penguins, czy to wyjazdy czy też mecze domowe, 4 razy wynik otwiera Sid the Kid! Nie chce mi się kopać głębiej ale jestem pewien że wcześniej takie wydarzenie też nie raz miało miejsce.Po prostu gość zawsze jest tam gdzie się coś dzieje i wykorzysta każdy błąd czy dziurę w obronie czy ustawieniu bramkarza żeby strzelić.Tak jak wspomniałem na początku typ trochę z życzeniowych na święta ale ma to poparcie w faktach i ja mu tego dziś w nocy mocno życzę oraz innym fanom Penguins ,szczególnie po tej porażce wczorajszej z Kurtkami.Wszystkim kolegom z tego zacnego Forum życzę Wesołych rodzinnych świąt no i grubych wygranych !
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +83
L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie B
Godzina: 15:00
Spotkanie: Spal - Ternana
Typ: Spal
Kurs: 1.68
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
W Serie B nawet w Wigilię piłkarze nie mają wypoczynku ???? Do wytypowania na ten szczególny dzień wybrałem spotkanie Spal - Ternana. Gospodarze zajmują 4 miejsce w tabeli Serie B. Goście natomiast są na tym samym miejscu, tyle że od końca i znajdują się w strefie spadkowej:razz:
Ternana po remisie 1:1 na trudnym terenie w Carpi, przegrała u siebie 1:2 arcyważny dla układu tabeli mecz z Vicenzą, która również w tym sezonie boryka się w dolnych rejonach tabeli i w tym sezonie raczej będzie o utrzymanie na zapleczu włoskiej ekstraklasy. Teraz znów o punkty będzie im bardzo ciężko. Tym bardziej, że w tym sezonie na wyjeździe nie wygrali jeszcze żadnego spotkania. W 9 spotkaniach wyjazdowych zdobyli 5 punktów, gdyż zremisowali 5 meczów a 4 pozostałe przegrali.
Zupełnie inaczej sprawa wygląda w ekipie gospodarzy. Nie przegrali oni u siebie już sześciu spotkań z rzędu. Pokonali w nich m.in. mocnych rywali - Carpi oraz Spezię, która również w tym sezonie poczyna sobie całkiem przyzwoicie i na pewno powalczy o miejsca gwarantujące grę w Play-Offach Serie B.
Jeżeli chodzi o pojedynki bezpośrednie to od trzech meczów Ternana nie potrafi pokonać ekipy Spal. Ostatni raz pokonali ich w 2009 roku.
Myślę, że tabela doskonale odzwierciedla potencjał obu ekip i że jutro Spal zainkasuje 3 punkty.
Wesołych Świąt!
✅68

Otrzymane punkty reputacji: +2
szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 2:00
Spotkanie: Bucks- Wizards
Typ: Gortat under 12 zbiórek
Kurs: 1.87
Bukmacher: betano
Analiza:
Ostatnio Marcin zaczął lepiej zbierać i rzucać więc linia wzrosła do 12 zbiórek. W ostatnich dziesięciu meczach Gortat miał kolejno 11 9 7 14 12 10 14 7 11 12 zbiórek co w przypadku podanej lini daje 6 wygranych 2 zwroty i 2 przegrane co już wydaje się ciekawe. Prawdopodobieństwo, że typ będzie wygrany zwiększa fakt, że Gortat będzie walczył o zbiórki z bardzo dobrymi zbierającymi Bucksów wśród których wyróznia się grek Antetokounmpo który nie tylko dużo rzuca ale potrafi też wiele zebrać.
✅87

odrodzony-m 462

odrodzony-m

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godz: 03:05
Spotkanie: Denver Nuggets - Atlanta Hawks
Typ: Denver Nuggets -5.00 (handicap), Zwrot stawki przy wygranej 5 pkt
Kurs: 2.03
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Bardzo wartościowy kurs został wystawiony dziś na Denver Nuggets, którzy złapali &quot;małą&quot; formę. W końcu mają dostępną pełną rotację graczy. Najbardziej może cieszyć powrót Harris&#39;a, który robi wielką różnicę w ataku Nuggets. Zyskuje na tym powrocie ławka rezerwowych, która dzięki ograniczeniu minut ma więcej siły i daje przede wszystkim więcej energi na parkiecie. Denver mimo wygranych, w ostatnim meczu zostali dość pewnie ograni w konfrontacji z LA Clippers. Dziś pełne zaangażowanie i wielka mobilizacja u Brylek. Ich hala to duży handicap gospodarzy ze względu na położenie w górach (gęstość powietrza). Podstawowe argumenty przemawiające za gra w stronę Nuggets to absencje w Hawks. W Atlancie zabraknie dziś Howarda i Hardaway&#39;a czyli najważniejszych graczy wyjściowego składu i rezerwy. Hawks gra krótka ławką, a raczej bez ławki. Nie mają szans wytrzymać intensywności tego spotkania i przeciwstawić się stylowi run &amp; gun jaki prezentuje Denver Nuggets. Gospodarze są zapewne bardzo zdeterminowani i w tym momencie wykorzystają bezwzględnie swoje przewagi. Posiadają dwie mocne piątki. Wysocy gracze tj Jokic, Nurkic, Faried, Arthur zdominują grę w pomalowany bo Hawks nie ma na to żadnej odpowiedzi. Atlanta nie ma wyjścia i zapewne zaryzykuje próbą oddania dużej ilości rzutów za 3 pkt. To jednak może, a raczej przyniesie negatywny rezultat tj stratę posiadan i napedzi jedynie ataki Nuggets. Niscy Denver wiedzą jak wykorzystać taką sytuację i dobić rywala. Dziś Denver Nuggets na tle Hawks jest drużyną kompletną i ma bardzo ułatwione zadanie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens
Typ: Columbus Blue Jackets -1.5 AH
Kurs: 2.90
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Ponawiam mój wczorajszy typ przeciwko Montrealowi, gdyż sytuacja Habs przed dzisiejszym spotkaniem jest nawet trudniejsza. Przede wszystkim dlatego, że graja dzień po dniu, a w dodatku bez swojego podstawowego bramkarza Carey Price&#39;a. Zastąpi go Al Montoya legitymujący się znacznie słabszymi statystykami (traci 2.91 gola na mecz i broni zaledwie 90,5% strzałów; dla porównania jego vis-a-vis Bobrovsky 93,3%). W dodatku ma on w pamięci swoje ostatnie starcie z Kurtkami zakończone pogromem 0:10! Jakby tego było mało goście ponownie będą osłabieni brakiem trzech centrów Desharnais, Galchenyuk i Shaw oraz trzech obrońców Markova, Emelina i Pateryna. Warto jednocześnie wspomnieć, iż Colubus notuje serię 11 wygranych z rzędu podczas któej wysokie wygrane na własnym lodowisku były czymś w rodzaju znaku rozpoznawczego. Dla przykładu w ostatnim spotkaniu w Ohio wygrali 7:1 z samymi Pittsburgh Penguins. Dlatego też spodziewam się dzisiaj kontynuacji tej passy i pewnej i wysokiej wygranej co najmniej dwoma bramkami.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Algieria
Godzina: 16:00
Spotkanie: NA Hussein Dey - MO Bejaia
Typ: Hussein Dey -1 EH
Kurs: 3.00
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Bejaja w tym tygodniu straciła trenera, który przeprowadził się do drugoligowej drużyny. Powodem tego, był organizacyjny bałagan w pionie zarządzającym MOB. Po zwolnieniiu Bouzidi powiedział:
ÂŤJ&#39;ai décidé de partir car je ne pouvais plus travailler dans des conditions pareillesÂť.
Co mniej więcej znaczy, że miał dość pracy w tych warunkach. A co miał na myśli? Paradoksalnie klub został ofiarą własnego sukcesu (tu pojawia się casus Eulmi, która parę sezonów wstecz po bardzo dobrych występach na arenie międzynarodowej przepadła z kretesem w drugoligową rzeczywistość) w rozgrywkach międzynarodowych. To niestety przełożyło się na zaburzenie przygotowań międzysezonowych (na co narzekał Bouzidi), a wąska kadra miała mniej czasu na &quot;zorganizowanie się&quot; i ewidentnie brakuje tu świeżości. Wróćmy do spraw organizacyjnych. Nie są tajemnicą problemy finansowe MOB. Kulminacyjnym momentem miał być mecz z MCA, na który zawodnicy MOB mieli nie wyjść. Miał nastąpić bojkot w związku z niewypłaconymi premiami za grę w pucharze CAF. Kasy dalej brakuje, a i na boisku nie wygląda to dobrze. Dużo straconych bramek, mało punktów i ostatnia pozycja. Czytając relacje ze spotkania z Harrach, można było odnieść wrażenie, że MOB gra totalnie bez pomysłu, zaangażowania, po prostu oddali pole rywalowi i czekali na egzekucję. Skończyło się 1-0. Generalnie jeszcze warto wspomnieć o tym, że MOB &quot;nie lubi&quot; się z &quot;ligą&quot;. Gdy grali w pucharach, szefostwo ligi nie szło im na rękę, nie przekładanie spotkań, dziwne terminy zastępcze, krzywdzące decyzje sędziów. Teraz też mają &quot;dziwny&quot; terminarz. Mecz z Batna odbędzie się 27 grudnia, a miał odbyć się 21, został przełożony, bo Batna 16/12 grała pucharowy mecz, a teraz MOB będzie grał 24 i 27, co oczywiście nie podoba się sternikom MOB.
Generalnie MOB w mocnej rozsypce. Nie wygląda to wszystko optymistycznie. Nie sądzę by jutro mieli wywalczyć jakiekolwiek punkty. Tym bardziej, że &quot;lwią część&quot; swoich spotkań w lidze algierskiej na swoją korzyść rozstrzygają gospodarze. Hussein Dey powinien wykorzystać ułomności przyjezdnych. Gospodarze złapali wiatr w żagle. Widać &quot;rękę&quot; Alaina Michela, który poukładał NAHD. Dodatkowo działacze pomagają mu poprzez ciekawe transfery i tak do NAHD ostatnio dołączył algierski obieżyświat - Mourad Satli (ex Mechelen, Charleroi, Ploiesti) oraz dwa inne nazwiska.
Warto też przypomnieć, że miesiąc temu oba zespoły spotkały się ze sobą w pucharze, wówczas na wyjeździe zwyciężyła drużyna NAHD (0-1). Teraz jeśli dodamy do tego atut własnego boiska, zwyżkującą formę i jeszcze większe problemy po stronie MOB, to wynik powinien być jasny. I oby taki był ;)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +11
O 26

oracle77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja Premiership
Godzina : 13:30
Spotkanie: Hamilton - Celtic Glasgow
Typ: Hamilton +1,5 gola (HA)
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Gra Dawid z Goliatem. Celtowie ugrali ponad 3 razy więcej pkt. niż gospodarze przy jednym meczu mnie rozegranym. Patrząc na suche stat. można by śmiało zakładać wygraną gości kilkoma bramkami, ale czy tak będzie...? Celtic od 23. listopada rozegrał już 8 meczy- dziś 9.(czyli mecz średnio co 3,5 dnia). To musi dać się we znaki,i już dało. W domu ostatnie 3 mecze to wygrane tylko 1 bramką z drużynami z dolnej połówki tabeli. Właśnie z Hamilton grali 11 dni temu i zwycięstwo tylko 1:0. Jedyny mecz zakończony pokaźniejszą wygrana, to zwycięstwo z Patrick na wyjeździe 4:1 z 9 grudnia. Hamilton uwielbia remisować - na 18 m. 10 zakończyło się podziałem pkt. Ostatnie skromne przegrane z elitą ligi -właśnie wspomniane wyżej 0:1 z Celtami i najświeższa z Rangersami w domu 1:2 są dobrą wróżbą przed dzisiejszą rozgrywką. Celtowie mają tak wielką przewagę nad Rangersami (14pkt.), że sobie mogą z pewnością trochę dziś odpuścić, bo sezon przed nimi jeszcze długi. Ostatni mecz na New Douglas Park w lutym br. zakończył się remisem 1:1.
Podsumowując uważam, że gospodarzy stać dziś na sprawienie małej niespodzianki świątecznej w postaci ich ulubionego remisu, a na pewno nieprzegranie więcej niż 1 skromnym golem i w taki zakład dziś idę.
Widzę tu 1:1.
Powodzenia
⛔100

B 116

biala151

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka CHINY: WCBA Women
Godzina: 12:30
Spotkanie: Shanxi Xing Rui K - Xinjiang K
Typ: 2
Kurs: 1.83
Analiza:
Po wczorajszej porażce w 93 minucie z rzutu karnego lecimy dalej.
Na dzisiaj wchodzę w koszykówkę jak dla mnie bet dnia !
Po 3 kolejkach gospodynie mają bilans 1-2 a goście 2-1.
Mecze Shanxi Xing Rui:
- wygrana na wyjeździe z Bayi Kilin 74-71
- porażka na wyjeździe z Bayi Kilin 84-72
Mecze Xinjiang:
- porażka na wyjeździe z Shenyang(lider) 89-78
- wygrana na wyjeździe z Shenyang(lider) 89-83
No i 3 spotkanie, które rozegrało się 4 dni temu Xinjiang wygral na wyjeździe z gospodyniami 90-76 !
Dla mnie dzisiaj jest to pewna dwójka mam nadzieję, że to będzie mały prezencik ode mnie.
Polecam i pozdrawiam oraz Wesołych Świąt.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie B
Godzina: 15:00
Spotkanie: Perugia - Latina Calcio (handicap 0:1)
Typ: 2
Kurs: 1.86
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na dzisiaj zaplecze najwyższej klasy rozgrywkowej we Włoszech w piłce nożnej. Według mnie Perugia tego meczu nie wygra i bardzo fajny kurs jest na Latinę z handicapem 0:1 ale od początku, najpierw tabela:

Perugia u siebie ma bilans 4 zwycięstw, 3 remisów i 2 porażek, natomiast Latina na wyjazdach ma na koncie 1 zwycięstwo, 5 remisów i 4 porażki. W obu zespołach bardzo wiele absencji ale myślę, że dużo więcej i poważniejszych u gospodarzy. W Perugi nie zagrają dziś pierwszy bramkarz Rosati (grał we wszystkich 19 meczach Serie B w tym sezonie), obrońcy Monaco (14 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Del Prete (9 występów w tym sezonie), Chiosa (4 występy w tym sezonie) i Mancini (5 wystepów w tym sezonie), pomocnik Zapata (4 występy w tym sezonie) i napastnicy Carmine (18 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie, najlepszy strzelec w zespole), Nicastro (15 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie, drugi najlepszy strzelec w zespole), Nolfo (3 występy w tym sezonie) i da Silva (1 występ w tym sezonie). W Latinie nie zagrają obrońca Pinato (2 występy w tym sezonie) i pomocnicy Acosty (14 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie), Bandinelli (10 występów w tym sezonie), Matteo (13 występów w tym sezonie), de Vitis (11 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Moretti (4 występy w tym sezonie). Sporo tych nieobecności w obu zespołach. Dożo bardziej osłabiona będzie dzisiaj Perugia i nie chce mi się wierzyć w to, że wygra to spotkanie. Myślę, że padnie tutaj remis lub nawet Latina pokusi się o wygraną ale jakoś najbardziej prawdopodobny wydaje mi się tutaj remis. Perugia w tym spotkaniu bez swoich armat i trudno będzie tutaj im strzelić bramki i wypracować sytuacje strzeleckie. Typ na Latinę z handicapem 0:1 jest po bardzo fajnym kursie i to spotkanie dzisiaj polecam. Jestem bardzo pewny na dzisiaj tego typu i polecam go zagrać nawet grubiej. Oczywiście nie mówię, że to pewniak i na 100% wejdzie bo coś takiego w sporcie nie istnieje także nie grajcie tego all in itd. bo nie chce żeby ktoś potem do mnie miał pretensje. Grubo myślę można to zagrać ale też z głową. Ja to dzisiaj naprawdę gorąco polecam i życzę powodzenia no i oczywiście każdemu zdrowych spokojnych świąt i przepysznej kolacji wigilijnej ????
✅86

Otrzymane punkty reputacji: +4
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
15:00
Vicenza - Cittadella
Typ: Cittadella over 1,5 gola
Kurs: 3,00
Buk: unibet
W Serie B mecz Vicenzy z Cittadelą. Czyli spotkanie dryźyn nr 17 z nr 5 obecnie w tabeli. Cittadella w tym sezonie po raz kolejny próbuje awansować do Serie A. Ich sytuacja jest w miarę dobra by na wiosnę spróbować powalczyć o awans. Cittadella pokazała moc pokonując kilka kolejek temu lidera z Werony aż 5-1. I później przyszło jakieś rozprężenie bo po takim sukcesie następne trzy mecze w pałę, w ostatnim meczu jednak wygrali i mam nadzieję że wrócili na właściwe tory. Vicenza ma trzecią najgorszą defensywę w lidze, natomiast Cittadella to druga w lidze siłą ofensywna. Czyli w teorii to się dobrze układa. Jak będzie w praktyce to zobaczymy. Cittadella ma dobrego snajpera, który obecnie jest wiceliderem w klasyfikacji strzelców. Jeśli goście chcą wreszcie wyrwać się z tej Serie B to z tak słabym zespołem jak Vicenza powinni wygrać.
⛔100

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Pilkna Nozna - Maroko 1liga
Godzina: 16.00
Spotkanie:FUS Rabat-Wydad
Typ: druzyna gospodarzy powyzej 0,5 gola
Kurs:1,57
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Spotkanie 9 druzyny z 2. W tym sezonie druzyna gospodarzy zdobyla 13 bramek , natomiast goscie stracili 11. FUS Rabat nie spisuje sie dobrze na wyjazdach , ale u siebie w KAZDYM meczu zdobyli przynajmniej jedną bramkę . Natomiast goscie na wyjazdach tracili bramki w kazdym meczu oprocz spotkania z najslabszą Kentirą , Casablanca i FAR Rabat.Kolejnym plusem za moim typem jest to , że FUS Rabat w ostatnich 4 meczach zdobywal chociaż jedna bramke z Wydad. Interesujące jest takze , ze FUS Rabat nie zdobyli gola w ostatnim na wyjezdzie - a w KAZDYM meczu po spotkaniu bez gola FUS Rabat zdobywal w nastepnym bramkę. Bez kontuzji. Moim zdaniem pewny typ i zdecydowanie za wysoki kurs , więc korzystajcie !
✅57

Otrzymane punkty reputacji: +10
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka
Godzina: 15:30
Spotkanie: Yesilgiersesun - Buyukcenece
Typ: 1
Kurs: 2.20
Analiza:
Spotkanie drużyn środka tabeli ligi tureckiej. Gospodarze miejsce 10 z 16 punktami, goście miejsce wyżej i punktów również 16. Gospodarze u siebie na 5 spotkań- 8 punktów. Goście również na 5 wyjazdowych- tylko 6.
Do tego dochodzą ostatnie dwa Bezpośrednie starcia w Yesilgiersesun:
93-92
77-74
Oba wygrane przez dzisiejszych gospodarzy. Żadna więc statystyka nie przemawia za gośćmi a mimo to sa faworytem. Bardzo dziwne. Ostatnie dwa typy podałem wam trafne, mam nadzieję, że i ten się taki okaże. Przepraszsm za Błędy ale pisane na szybko z telefonu tuż przed samym meczem. Pozdrawiam i życzę wygranych!
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +9
mr. 75

mr.

Użytkownik
Dyscyplina: Futbol Amerykański - NFL
Godzina: 22:25
Spotkanie: Tampa Bay Buccaneers - New Orlean Saints
Typ: Buccaneers
Kurs: 2.50
Dziś odbędzie się gorące spotkanie w chłodny wieczór. Saints marzą o wildcard, ale przy ich ostatniej grze są to ciężkie marzenia do zrealizowania. Grają w kratkę, na ogół zawodząc. Porażki jako faworyci to dla nich standard w tym sezonie. Mają bilans 6-8, dziś grają u siebie, ale to nie przeszkodziło Lions (gigantyczni underdogowie wtedy) kilka kolejek temu, by ich ośmieszyć na własnym podwórku. Zawodzą po całej linii i na postseason szanse mają, ale tylko matematyczne. Ostatnia gra z Cardinals (którzy też nie domagają) zakończona prawie podwójnym overem punktowym, ale w tamtym obie defensywy pojechały na wakacje. Dziś mierzą się z Bucsami, którzy wygraną następnej kolejki mają niejako zaklepaną. Jeśli wygrają dziś, a Giants bądz Lions powinie się noga (wysoce prawdopodobne), to zaklepują sobie miejsce w Wildcard. Dlatego też ten mecz jest dla nich grą o wszystko. Z drugiej strony Saints będzie mieć pod górkę nawet po dzisiejszym meczu (bo co jak co, ale Falcons nie przebiją w punktowaniu).
Tampa zagrało ostatnio bardzo ładny mecz przeciw Dallas, którzy są jedną z najlepszych drużyn w tym sezonie. Mają motywacje i możliwości by wyjść z tego pojedynku zwycięsko, wiec gram ich czystą wygraną.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom