>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Typy Dnia - 24.11.2015 (wtorek)

Status
Zamknięty.
Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM
Godzina: 20:45
Spotkanie: FC Porto - Dynamo Kijów
Typ: BTS i Porto
Kurs: 4.0
Bukmacher: bet365
Jeśli Smoki chcą zająć pierwsze miejsce w grupie to ten mecz trzeba wygrać, biorąć pod uwagę to, że Chelsea przywiezie dzisiaj 3 pkt, a ostatnia kolejka to wyjazd do Londynu. Porto ma raczej 100% awans do fazy pucharowej o drugie miejsce zostaje walka Dynama i Londyńczyków dlatego sądze, że Dynamo będzie dzisiaj walczyć o te pkt i coś tam mogą strzelić dla nich to dość ważny mecz patrząc na to, że 3 pkt w ostatniej kolejce to będzie formalność. Jak Chelsea w formie jaką prezentuję od początku tego sezonu wbiłą bramkę w Portugali to dlaczego Ukraińcy mają nic nie strzelić? Od typu odpycha mnie tylko ligowy stosunek bramek smokó u siebie 12:0 ale żeby nie bawić się czystą jedynką postnowilem zaryzykować z tym bts&#39;em.
⛔100

louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Piłka nożna
Barcelona - Roma
Godzina 20.45
Typ Roma handicap azjatycki plus 1
Kurs 3,35
Bet365
Barcelona w formie , Real rozgromiony Messi wrócił i idzie spora masówka na Barcelonę .....no i jak to z masowkami bywa często kończą się rozczarowaniem.Oczywiscie Barca faworytem ale Roma to nie są chłopcy do bicia w dodatku potrafią się bronić i potrafią na wyjazdach zagrać na remis .Spore VALU za spokojna stawkę można spróbować .
kiepska analiza

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia , League One
Spotkanie: Swindon - Walsall
Typ: powyżej 4.5 bramki w meczu
Kurs: 5.5
Analiza:
Witam bardzo serdecznie . Na dziś zaproponuję typ z piłki nożnej i angielska League One. Dziś czeka nas mecz drużyny , która znajduję się w dole tabeli ( Swindon ) oraz tej , która walczy o czołowe lokaty czyli zespół Walsall. Faworytem są oczywiście goście lecz gospodarze na pewno nie odpuszczą bo grają mimo co u siebie . Ja w tym meczu proponuję postawić na zakład , że zobaczymy co najmniej pięć bramek . Analizując obecną formę drużyn widać , że często są mecze w których pada wiele bramek . W tym roku ekipy te grały ze sobą raz i wówczas padł remis 3-3 . Dziś spodziewam się wygranej gospodarzy w wyniku coś może ok 3-2. W większości meczy tych drużyn padało wiele bramek i uważam , że dzisiaj będzie podobnie . Na pewno nikt nogi nie dostawi i powalczy na maxa . Życzę powodzenia.
⛔100

P 104

pszczolka

Użytkownik
Spotkanie: Bayern Munich - Olympiakos Piraeus
Typ: Thomas Muller strzeli 2 lub więcej bramki
Kurs: 4.00
Analiza:
Dziś w Monachium przewiduje pogrom. W pierwszej kolejności chciałem napisać ten typ dla Lewandowskiego ale 2.62 mnie zniechęciło. Muller tak na prawdę nie jest mniej skuteczny od Lewego i tu widzę value. W bundeslidze Robet 14 goli Thomas 12, LM mają po cztery trafienia. Na dodatek do ewentualnej jedenastki podejdzie zapewne Muller. pierwszy mecz tych drużyn 3-0 w Grecji dla Bayernu i 2 gole Thomasa. Widać że ma patent na Olympiakos i dlaczego miałby nie powtórzyć tego dziś, tym bardziej że powinno być to łatwiejsze zadanie z uwagi na grę przed własną publicznością. W ostatnim ligowym meczu z Schalke Muller również wpisał się na listę strzelców. Są już składy na dzisiejszy mecz, Muller zagra zgodnie z przewidywaniami w podstawowej jedenastce, za plecami Lewego.
⛔100

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Spotkanie: Barcelona-Roma
Typ: x
Kurs: 6
Bukmacher: Bwin
Analiza: Spotkanie lidera grupy Barcelony z mającym duże szanse na awans drugim zespołem grupy AS Roma. Myślę że ktoś z grupy Barcelona,Bayern,Arsenal i Chelsea zepsuje pozostałe kupony. Piszę pozostałe bo przed chwilą padło moim zdaniem ponad połowa z nich. Przede wszystkim remis Leverkusen który musiał wygrać dziś i wykorzystać to że Roma gran na Camp Nou,podejrzewam że cała Azja to grała na czystą 2. No i widzę że dużo typów na overy w meczu Zenitu. Roma w tym momencie ma szanse awansować nawet wtedy gdy przegra oba mecze. (o ile bezpośredni pojedynek z Leverkusen który gra jeszcze z Barcą w domu). Także liczę na miłą atmosferę w tym momencie w szatani Romy,i zmniejszenie napięcia. A dodatkowo tak jak piszę pewnie dziś coś jeszcze dobije resztę kuponów i tych którzy chcą się odegrać.Diabeł nie śpi.
⛔100

barni87 242

barni87

Użytkownik
Spotkanie: Bayern Munich - Olympiakos Piraeus
Typ: Bayern wykorzysta rzut karny
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Podałem typ że Muller strzeli kiedykolwiek , nie za bardzo wiem czy ten typ nie będzie powtórzonym typem Pszczółki. Tak czy siak podaje ten typ w razie czego ,co pisałem już administratorom. Tak jak we wcześniejszym typie podam argument że w meczu wystąpi Robben który to słynie z spektakularnych nurkowań w polu karny przeciwnika. Prawdopodobny scenariusz meczu widzę tak ,że drużyna Bayernu będzie cały mecz atakować i oblegać pole karne przeciwnika. Mają bardzo utalentowanych, szybkich i dobrze technicznie grających grajków. Szybkie wymiany podań na granicy pola karne i szybkie wejścia w nie będziemy mogli zapewne często obserwować. Myślę że przy takim scenariuszu Bayern tego karnego będzie miał. Wykonawcą będzie nie kto inny jak Muller a on nie zwykł ich marnować. Typ ryzykowniejszy od poprzedniego ale myślę że możliwy.
⛔100

nowix 174

nowix

Użytkownik
Siatkówka, Brazylia, Superliga, Kobiety, godz. 22:30
Spotkanie: Valinhos - Praia Clube
Typ: 1.Set Under 43,5
Kurs: 1,80
Buk: bet365
Analiza:
Na dzisiejszy wieczór wybrałem mecz siatkówki z ligi brazylijskiej kobiet. Naprzeciw siebie staną ekipy Valinhos i Praia Clube. Goście bez wątpienia są faworytem tego spotkania. Nie ma co grać na zwycięstwo przyjezdnych bo kursy to tylko 1,02 a win 3:0 to zaledwie 1,30. Dlatego decyduje się na under w pierwszym secie. Praia ma świetny początek sezonu. Po 3 meczach komplet punktów i tylko 2 stracone sety. Siatkarki wygrały na wyjeździe z Pinheiros 3:1 jedną z mocniejszym ekip. Do tego wygrane we własnej hali z Brasilią 3:1 oraz 3:0 z Sao Caetano. Pierwsze sety w wykonaniu Praia Clube były na prawdę bardzo dobre. Wygrywały je pewnie. I tak w pierwszym wspomnianym spotkaniu było 42 punkty, dalej 43 i 41. A więc w każdym padł under który dzisiaj typuje. Dzisiaj przyjezdne nie powinny mieć większych problemów żeby po raz kolejny wygrać pewnie pierwszego seta ponieważ zagrają z ostatnią ekipą ligi. Valinhos po 4 meczach ma zerowy dorobek punktowy, a nawet gospodynie nie potrafiły wygrać chociażby jednego seta. Przegrały z Volei Bauru, Pinheiros oraz dotkliwie z Rexona-Ades i Brasilią. Z Rexoną 25:17, 25:11, 25:11 a z Brasilią pierwszego seta aż 25:8, a później do 19 i 16. Widać, że gospodynie to nie jest zespół z najwyższej półki. Stawiam zatem, że przyjezdne pokażą swoją klasę i po raz kolejny wygrają pewnie pierwszą partię zwłaszcza że są w wysokiej dyspozycji.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom