>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 24.09.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy
Spotkanie: Cagliari - Torino
Typ: 2 remis zwrot
Kurs: 2,2
Godzina: 20:45
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj zaglądam do Włoch gdzie mecz na dnie tabeli, ostanie Torino zmierzy się z 19 w tabeli Cagliari. Licze tutaj na przełamanie Torino które zaczęło ten sezon bardzo słabo. Po niezłym debiucie i remisie z Interem pózniej przyszły 2 porażki z Sampdoria i Verona. Cagliari również słaby początek ale w ich wypadku to raczej nie jest jakaś duża niespodzianka. Goście muszą dzisiaj przełamać złą passe no bo z kim jak nie z drużyną z Cagliari. Oglądałem mecz z Interem i grali naprawdę solidnie, powinno to wystarczyć na wygranie w dzisiejszym meczu. Ostatnie mecz bezpośredni to wygrana Torino 2-1.
Powodzenia;)
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +2
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski
Spotkanie: Dolcan Ząbki - Pogoń Szczecin
Godzina: 15:00
Typ: 1
Kurs: 3.20
Bukmacher: bet365
Analiza: Na dzisiaj wybrałem mecz z Pucharu Polski i atakuje gospodarzy którzy w 1 lidze spisują się bardzo dobrze. Upatruje szanśe w tym że Pogoń w 4 dni ma 2 mecze i na pewno nie postawi na ten mecz wszystiego co najlepsze, a jak wiadomo Puchar rządzi się swoimi prawami i niespodzianki są dosyć częste. Dla gospodarzy to wymarzony mecz, aby pokazać się szerszej publice i na pewno będą chcieli za wszelką cenę wyjść z tej potyczki zwycięsko.Dolcan jest jednym z dwóch pierwszoligowców, którzy nie przegrali jeszcze żadnego spotkania. Z drugiej strony aż 7 z 9 spotkań Dolcan zremisował. Kolejnym atutem podopiecznych trenera Marcina Sasala jest doskonała gra w defensywie. Bramkarz Dolcanu wyciągał piłkę z siatki tylko 4 razy. Ja dzisija idę w ich kierunku i liczę na zwycięstwo.
⛔100

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Sevilla FC - Real Sociedad
Typ: 1
Kurs: 1,74
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Najciekawiejzapowiadające się środowe spotkanie Primera Division pod względem bukmacherskim. Sevilla nie powinna mieć żadnych problemów ze zdobyciem dzisiaj trzech punktów na Ramon Sanchez Pizjuan. Jedyne co mnie trochę przeraża, to właśnie zbyt dużo argumentów za Sevillą, a w końcu muszą się potknąć. Sevilla idzie od początku sezonu jak burza. Po remisie z mocną Valencią w pierwszej kolejce, po kolei goli każdego kolejnego rywala. Espanyol, Getafe i Cordoba w meczach ligowych, oraz Feyenoord w Lidze Europy. Co najważniejsze, styl w jakim ekipa z Andaluzji jest iście imponujący. Sevilla dominowała w każdym ze swoich meczów w każdym sektorze boiska. Wyróżniać można całe formacje, jak i indywidua. Przede wszystkim strzelec Carlos Bacca. Jestem wielkim fanem tego zawodnika - ma niesamowity ciąg na bramkę, jest silny, szybki i dynamiczny, oraz nigdy nie waha się w kluczowych sytuacjach. W tym sezonie zdobył już 4 bramki w La Liga, co daje mu drugie miejsce w klasyfikacji strzelców (za C.Ronaldo). Druga linia trzymana jest przez kapitalną parę defensywnych pomocników, którzy idealnie się uzupełniają. Grzegorz Krychowiak, jako ten bardziej statyczny, zabezpieczający, angażujący się w rozegranie piłki, oraz Stephane M&#39;Bia, wielki czarnoskóry buldożer niszczący wszystko na swojej drodze. Obaj mają świetne warunki fizyczne i dominują w powietrzu, a dzięki umiejętnościom gry 1-1 nie pozwalają się mijać dryblingiem. Na skrzydłach brylują Vitolo i Aleix Vidal, za rozegranie odpowiada Denis Suarez, a obrona składająca się z doświadczonego Nicolasa Parejy, który świetnie się wprowadził po transferze e Spartaka, oraz przez wielu niedoceniany, a równie utalentowany Portugalczyk Daniel Carrico. Sevilla jest jak nigdy zjednoczona, bez konfilktów i we względnym spokoju finansowym.
Sociedad wygląda natomiast sporo słabiej. 12 miejsce w tabeli z 4 punktami, zaledwie jedno zwycięstwo - za to z samym Realem Madryt. Kto widział ten mecz jednak ten wie, że to Real niesamowicie pokpił sprawę prowadząc 2:0. Poza tym, Baskowie zanotowali remis z Celtą, oraz porażki z Almerią i Eibar. W eliminacjach Ligi Europy skompromitowali się w Krasnodarze. Nie są to mocne nazwy i te wyniki na pewno chluby im nie przynoszą. Sociedad po niezłym wyniku w poprzednim sezonie, straciło trzech najważniejszych graczy - Antoine Griezmanna, Claudio Bravo i Harisa Seferovicia. Ogólnie Sociedad ma problemy z obsadą bramki, broni niedoświadczony Enaut Zubikarai.
Sevilla jest mocniejsza w każdej formacji, gra na własnym boisku. Jest bardziej zmotywowana i w lepszej formie. Trochę za dużo tych argumentów i za wielki &quot;pewniak&quot;, dlatego rozpatruję też możliwość wpadki. Mimo wszystko, odważę się jednak stawiać dziś na Sevillę.
✅74

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna
godzina : 15:00ń
spotkanie : Dolcan Ząbki-Pogoń Szczecin
typ: 2
stawka: 2,35
bukmacher: bet365
Witam nie rozumiem tak wysokiej stawki na drużynę gości a jest zachęcająca fakt ponoc trudny teren i dobra defensywa ale jak zobaczymy na ligowe potyczki Dolcana Ząbki to juz za wesoło to nie wyglada remis na swoim terenie z jakąś Bytovią po zero,remis z Flotą,chojniczanką i wymęczone zwyciestwo z Wigrami .Pogoń zaś wygrana na wyjeździe z Lechią remis z Lechem na wyjeździe fakt w lidze Pogoni średnio idzie wg mnie po meczu z Lechią nadeszło przełamanie złej gry w lepszą ,dodatkowo obaj trenerzy wystawiają dzis najmocniejsze swoje jedenastki dodatkowo do tego typu sklonił mnie mecz pomiedzy oiema drużynami rozgrywany 2 lata temu gdzie Dolcan rowniez byl gospodarzem a Pogoń pięła sie z ligi do ligi ku górze i padl wynik 2:2 gdzie Pogoń w tamtym czasie miała o wiele gorszy skład jak ten w teraźniejszości, jakoś mnie nie przekonuje ta gra Ząbek same remisy i wymeczony remis daje czystą Dwójke,pozdrawiam
⛔100

louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Anglia Capital one Cup
Man City - Scheff Wend
20.45
Typ Manch handicap azjatycki -2
kurs 2.150
Wczoraj grałem że Bayern przełamie się wreszcie u siebie i zagra dobre dwie połowy i weszło.Dzisiaj pora żeby Citizen się przełamali.W tym sezonie jeszcze nie zagrali bardzo dobrego meczu z kilkoma bramkami owszem ten przeciw Liverpool był niezły wygrany 3 do 1 , ale dzisiaj pora dać kibicom to co kochają najbardziej czyli kilku bramkowe zwycięstwo do 0.Przeciwnik jak najbardziej odpowiedni by dzisiaj postrzelać.Moja intuicja mi mówi ze dzisiaj zobaczymy ze strony Citizen 5+ goli , w końcu Bayern strzelił wczoraj tylko 4.:)A jak bedzie zobaczymy.pow all:)
Brak bukmachera
⛔100

miguel1992 180

miguel1992

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski
Spotkanie: Dolcan Ząbki - Pogoń Szczecin
Godzina: 15:00
Typ: 2
Kurs: 2.20
Bukmacher: STS
Analiza: Witam! Jak tylko zobaczyłem te zestawienie to postanowiłem zagrać. Nie mam pojęcia czemu Pogoń ma taki wysoki kurs ale mi to nie przeszkadza. Dolcan Ząbki niby nie przegrywają ale nie oszukujmy się ... drużyna, która remisuje wszystkie mecze ma małe szanse na zwycięstwo z zespołem z Ekstraklasy. Mówi się, że Dolcan ma przewagę też trenera, który prowadził portowców oraz byłych ich zawodników - ale co ma piernik do wiatraka? Nowy trener, nowa taktyka, nowi zawodnicy, więc były trener całe g... wie moim zdaniem.
Pogoń ostatnio przełamała swoją złą passe i odniosła zwycięstwo. Na ten mecz na pewno nie wystawią optymalnego składu ale sądzę, że Murawskiego i Robaka zobaczymy w tym meczu.
Ostatnie dwa pojedynki między tymi zespołami wygrywały Ząbki ... czas to zmienić i pokazać miejsce w szeregu temu przeciętnemu, pierwszoligowemu zespołowi.
Pozdrawiam!
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie A
Spotkanie: Inter Mediolan - Atalanta Bergamo
Godzina: 20:45
Typ: X2
Kurs: 2.75
Bukmacher: Uni bet

Wg mnie Inter nie gra nic nadzwyczajnego póki co. Kursy stanowczo za niskie na ich wygraną. Ok, rozbili Sassuolo 7:0, wygrali z Dnipro w LE i amatorów ze Stjarnan pogonili,ale remis z Torino i Palermo gdzie w tym drugim meczu zagrai naprawde słabo,. Brakowało pomysłu jak rozmontowac defneyswę Palermo. Akcji mało jak na lekarstwo. Mieli farta, że nie przegrali bo Vazquez trafił w poprzeczkę, Belotti miał swoją okazję. A o babolu Vidica nawet nie wspominam.
Atalanta poszuka z pewnościa swoich szans w kontrach, a tam szybki Estigarribia i Moralez, który ostatnio mało coś grał, a to bardzo dobry piłkarz jakby nie patrząc, na szpicy Denis/Bianchi do wykańczania okazji. Lekko warto spróbować wg mnie.

Kasa za darmo! widzieliście już ? http://forum.bukmacherskie.com/f27/4-kolejka-serie-a-23-25-wrzesien-2014-a-112754.html#post4785601
⛔100

tlok 50

tlok

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Polski
Godzina: 17:45
Spotkanie: Miedź Legnica - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa -1
Kurs: 1.82
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiejszy mecz 1/16 Pucharu Polski to pojedynek Miedzi Legnica z Legią Warszawa. Na początek bilans Legii w ciągu ostatnich 10 spotkań: 9 zwycięstw i 1 porażka. W tym wygrane mecze w eliminacjach do Ligi Mistrzów (mecz z Celtikiem traktuje jako wygrany) oraz do Ligi Europejskiej.
Bilans Miedzi wygląda gorzej. 3 zwycięstwa, 3 remisy i 4 porażki. W dodatku jest to drużyna grająca w lidze niższej niż Legia Warszawa. Co prawda, Legii może nie zależeć tak bardzo na Pucharze Polski, jak drużynie z Legnicy, ale mimo wszystko Legia raczej nie pozwoli sobie przegrać takiego meczu i wygra więcej niż 1 bramką.
✅82

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 112

grohufka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 21:00
Spotkanie: Caen-PSG
Typ: PSG -1,5
Kurs: 2.675
Analiza:
O godzinie 21:00 zmierzą się ze sobą beniaminek Ligue 1 oraz mistrz Francji Paris Saint-Germain. Po 6 kolejkach gospodarze zajmują 11 pozycję z dorobkiem 7 punktów oraz bilansem bramek 8:6. U siebie do tej pory grali 2 razy i 2 razy przegrali z zespołami Lille oraz Rennes stosunkiem bramkowym 0:1. Goście zajmują 5 pozycję z dorobkiem 10 punktów oraz bilansem bramkowym 11:4. W tym sezonie jeszcze nie przegrali, na wyjeździe grali 3 razy i 3 razy zremisowali. Myślę, że różnica klas sprawi iż zespół mistrza kraju wygra ten mecz conajmniej 2 bramkami.
✅167

Otrzymane punkty reputacji: +10
kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis CHALLENGER - SINGIEL: Napa (USA), twarda - 1/8-finału
Godzina: 20:00
Spotkanie: Fratangelo B. - Smyczek T.
Typ: DW 0:2
Kurs: 1,8
Analiza:
Juz dziisaj o godzinie 20;00 odbedzie sie mecz 1/8 chalengeru w USA.
Faworytem tego spotkania jest Tim Smyczek, ktory bardzo dobrze radzi sobie na tej nawierzchni.
Ma mocny, dobry serwis i wykorzystuje go bardzo dobrze.
Na kortach twardych ten zawodnik czuje sie jak ryba w wodzie. Pokonywal takich zawodnikow jak Kamke, Chardy a wiec zawodnicy, ktorzy plasuja sie wyzej w rankingu ATP.
Tim jest 99 w rankingu ATP, Fratangelo zas 307, a wiec roznica miejsc dosc znaczaca.
Mysle, ze Smyczek spokojnie powinien sobie poradzic dzisiaj wygrywajac pewnie 2:0.
⛔100

L 47

logan13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Włochy Serie A
Spotkanie: Juventus - Cesena
Typ: under 3,5
Kurs: 1.50
Godz:20:45
Bukmacher: bet365
Analiza:

Zastaanwia mnie dlaczego taki wysoki kurs jest na undery bramkowe w tym meczu. Juventus na trzy spotkania strzelił tylko cztery gole nie tracąc ani jednej, jest to zespół który gdy strzeli bramke nie daje sobie odebrać piłki i ich rywale rzadko stwarzają sobie sytuacje, najprawdopodobniej w tym meczu zagrają rezerwoi ponieważ dla ekipy z turynu głównym celem jest liga mistrzów. Juventus w tamtym sezonie wygrał każde spotkanie u siebie. Ceseana to drużyna nie pokazując nic niesamowitego i z pewnością nie bedzie nawet w stanie zagrozić bramce Juventusu, tylko jeden mecz gości w sezonie zakończył siez w wynikiem powyżej 3,5 ale przy drużynie z Turynu której 100% meczów było poniżej 2,5 a mówimy w moim przypadku o 3,5 j nie istnieją jakie kolwiek szanse by chociaż typ under 2,5 nie wszedł ja lubie bezpieczeństwo bo gram za duzą stawke a kurs 1.50 mi odpowiada wiec polecam ten typ bo według mnie wartio i widze w nim czyste Value
✅50

Otrzymane punkty reputacji: +11
H 20

hardyhard

Użytkownik
Piłka nożna Puchar Polski
godz. 20.45
Lech - Wisła
typ: X2
kurs: 3,00
buk: bwin
analiza: Wszyscy stawiają na Leszka a mnie bardziej śmierdzi tu remisem ew. wygraną Wisły. Drużyna gości jest w dobrej formie, gra zaskakująco dobrze i walczy (jak to drużyny Smudy) a Lech nie jest przekonujący i przeszedło ostatnio ciężki okres ze zmianą szkoleniowca. Poza tym odszedł Teodorczyk który był liderem formacji ataku. Lech będzie zaraz grał mecz sezonu z Legią w lidze i wydaje mi się że mogą puchar potraktować lajtowo.
⛔100

vomit 192

vomit

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Malaga - Barcelona
Typ: gospodarz strzeli bramkę
Kurs: 1.72
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Barca od 4. spotkań nie dała sobie wbić bramy,dobra passa się kiedyś kończy. Od 4 lat w każdym spotkaniu (oprócz dwóch ostatnich) Getafe udało się wbić bramę. Barca pewnie ich zniszczy i to wysoko,ale bramkę i tak pewnie straci. Nie wiem co tu jeszcze mam napisać,myślę że to wszystko co mam do dodania.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom