>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.09.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie - Zawisza B. : Zagłębie L.
Typ - Zagłębie / Zagłębie ; poł/kon
Kurs - 5.50
Buk - Bet365

.. 9 kolejka naszej rodzimej Ekstraklasy rozgrywana na raty , dziś kolejne dwa spotkania mnie osobiście zainteresował pojedynek Zawiszy z Zagłębiem i patrząc na te dwa kluby na dziś to lepiej wyglądają goście którzy od kiedy w ich szeregach pojawił się Arek Piech wreszcie zaczęli grać a przede wszystkim wygrywać swoje mecze można powiedzieć że to taki nowy duch w szeregach Miedziowych , gospodarze co pokazuje statystyka przeważnie remisują ich bilans to zaledwie 1 zwycięstwo 4 remisy i 3 porażki no a jak już wspomniał w swojej analizie &quot; Funias &quot; w dzisiejszym meczu mogą wystąpić w okrojonym składzie . Zagłębie gra dobrze a zaczęło się w Chorzowie z Ruchem i już do przerwy chłopaki wygrywali 1:0 by w drugiej połowie dołożyć jeszcze jednego gola i wywieść 3 pkt i nie ukrywam że dziś liczę na coś podobnego , obie ekipy spotykali się już ze sobą i większość meczy wygrali Miedziowi no ale to było cho cho a może i dawniej bo ostatni raz jedenastki obu klubów stanęły na przeciwko siebie w 1994 roku , no ale tak jak już wspomniałem na dziś to osobiście widzę lepszą grę u gości i stawiam że wygrają pierwszą połowę jak i całe spotkanie .
Dobry typ także na to spotkanie może być że A. Piech zdobędzie gola i kurs 3.00 ale stawiam 2/2 . Pozdrawiam !
⛔100

lantz 183

lantz

Użytkownik
Dyscypliina: Pilka nozna Niemcy puchar
Spotkanie: Hoffenheim – Energie Cottbus
Typ: over 2,5
Kurs: 1.45
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: Pierwszy dzien drugiej rundy pucharu Niemiec I od razu w oko wpadl mi mecz Hoffe z Energie, a wiec druzyny z 1 ligi i 2. Już od jakiegos czasu obserwuje występy Hoffe i Energie i zauważyłem, ze obie druzyny zdobywaja mase bramek. Po sześciu meczach w lidze niemieckiej gospodarze wtorkowego spotkania mogą pochwalic się bilansem 15 zdobytych bramek i tylu samo straconych. Statystyka niesamowita – srednio szesc bramek na mecz
Potrafili wygrac w Hamburgu 5-1 ze slabym HSV, ale jednak sam fakt zdobycia tylu bramek robi wrazenie, a z drugiej strony przegrac w Stuttgarcie 2-6. Hustawka nastrojow w Hoffe, forma zdecydowanie niestabilna. Dla porównania Energie ma za soba osiem meczow i bilans bramek 14-14. W tym przypadku srednio 3,5 na spotkania, czyli również duzo. Jedni i drudzy nie maja problemu z ofensywa (z jednej strony duet napastnikow Modeste – Volland 11 goli, z drugiej natomiast doświadczony Sanogo z 6 bramkami), a klopoty pojawia się kiedy trzeba szczeblnie bronic. O tym nie ma mowy. Strona dominujaca będą na pewno pilkarze Hoffe, od których oczekuje, ze zdobędą dwie, trzy bramki, ale swoje powinni zrobic tez goscie, co najmniej raz trafiając do siatki. ⛔100

S 42

seon

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Spotkanie: Osters - Kalmar
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Sezon w Szwecji powoli zbliża się ku końcowi. Do zakończenia pozostało sześć kolejek i powoli klaruje się sytuacja w górnej i dolnej części tabeli. W walce o puchary Kalmar raczej już udziału nie weźmie i choć z pozycji w tym sezonie klub może być zadowolony to nie sądzę aby takie mecze jak dzisiejszy były oddawane. Osters na każdym kroku musi szukać punktów, bo po ostatniej porażce u siebie z Halmstad został im już tylko 1pkt zapasu nad strefą spadkową. Ostatnio po serii sześciu kolejnych meczów bez porażki zanotowali spadek formy i przegrali 4:0 na wyjeździe z Atvidabergs i jak już wspomniałem wcześniej ostatni mecz u siebie. Czuję po kościach, że Kalmar dzisiejszego meczu nie przegra dlatego gram na gości.
✅120

D 12

dzony

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Niemcy Liga Regionalna Zachód
Spotkanie: Lotte - Velbert
Typ: Lotte (-3)AH
Kurs: 3.35
Bukmacher: Bet365
Drugi raz w stawiam na drużynę Lotte, która nie zawiodła ostatnio i według moich prognoz wygrała wysoko z Uerdingen. Jestem skłonny zaufać gospodarzom po raz kolejny. Ich przeciwnikiem jest Velbert ekipa, która jest tylko jedną pozycję wyżej od ich ostatniego rywala. Jeszcze bardziej optymistycznym powodem jest fakt, że goście przegrali wszystkie spotkania wyjazdowe nie wbijając nawet gola, a tracąc przynajmniej 2. Lotte u siebie raz tylko zremisowała z ligowym średniakiem, warto wspomnieć, że grając z ostatnim Wiedenbruckiem wygrali pewnie 4:1. Liczę, że gospodarze nie zawiodą i pewnie rozgromią Velbert.
⛔100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,AUSTRIA: EBEL
Spotkanie: O. Ljubljana - Salzburg
Typ: 1
Kurs: 3.90
Buk: Unibet
24.09.2013 19:15
Analiza:
Następna kolejka w austryjackiej lidze hokejowej.Dla gospodarzy to czwarte spotkanie a dla gości już piąte.jak na razie Ljubljana nie ma czym się chwalić gdyż dostają mecz za meczem.No trzy kolejki i wszystkie spotkania w plecy.Szok ale to były mecze wyjazdowe w których strzelili tylko cztery bramki a stracili az jedenascie.No ale dziś grają na własnej tafli i w końcu czas moim zdaniem przyszedł na przełamanie.Ile to mozna dostawac batów od wszystkich.W końcu należy zdobywać punkty i walczyć w tej lidze.goście także bez rewelacji.jedno spotkanie na cztery wygrane.Ostatnio baty od Vienny .Stzrelili im aż dziewięć bramek.nie wiem czy tak szybko się otrząsną z tej porażki.Myślę ze jeszcze nie i mimo wysokiego kursu na Olimpie to dziś gospodarze wygrają.Potrafią i pokazali w ich dotychczasowych spotkaniach że także wygrywali.Dziś typ dnia dla mnie to czysta 1.Powodzenia Ljubljana we własnej hali i tafli!!!
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Conference Premier
Spotkanie: Wrexham - Braintree
Typ: over 3.5
Kurs: 3.80
Buk: Sportingbet
Godz. 20:45
Analiza:
Bardzo dawno nie grałem czegoś na przełamanie serii a dziś takie spotkanie właśnie znalazłem w Anglii. Wrexham po dziesięciu kolejkach ma na swym koncie zaledwie 11 punktów co daje odległa 16 pozycję - wygrali trzy mecze, dwa zremisowali i pięciokrotnie z boiskach schodzili pokonani, grając przy tym dość bramkową 13:16. Na własnym stadionie jak na razie w porządku 2-1-1. Goście mają na swym koncie cztery punkty więcej – bilans 4-3-3, bramki 9:8. Na wyjazdach jak do tej pory bardzo dobrze 2-2-1. Tak jak wspomniałem w pierwszym zdaniu typ grany z uwagi na serię underową gości którzy od pięciu spotkań ligowych są bez overa. Wiadomo im niżej w Anglii tym bardziej overowo a ta seria jest tym bardziej długa bo w poprzednim sezonie zaliczani byli do tych którzy najrzadziej remisowali a to ważne dla tego typu a ich średnia bramkowa wyniosła 2.9 (przewaga spotkań overowych nad underowymi). W historii spotkań jest taka fajna zależność w sezonie 2011/12 pierwszy mecz zakończył się remisem 1:1 natomiast rewanż na tym stadionie to wygrana gospodarzy 5:1. Zeszły sezon to odwrotna sytuacja pierwszym mecz to zwycięstwo Wrexham 1:5 a rewanż to remis 1:1. Mam nadzieję że w tym sezonie rozpoczną również od overa a gram linię o jedną bramkę wyższy bo z reguły jak do tej pory grałem to zawsze były to przełamania o jedną bramkę więcej i oby tym razem było podobnie.
✅280

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom