>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.08.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
P 30

pricelid

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Troyes - Metz
Typ:
Metz &amp; over 2.5
Kurs: 3.25
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Cześć. Na dzisiaj spotkanie Metz, które ostatnio mnie nie zawiodło. Ich z transferów już rozliczałem także pora na Troyes. Moim zdaniem jak klasyczny spadkowicz sprzedali to co mieli najlepsze i kupili jakichś średniaków, którzy może odpalą. Nie ma co więcej pisać o ich zakupach, bo nic niezwykłego się tam nie wydarzyło. Jeżeli chodzi o aktualna formę obydwu zespołów w świetle mojego typu to Metz jest idealnym kandydatem do wygrania mi zakładu. Troyes natomiast nie kończy spotkań hokejowymi wynikami, ale potrafi ustrzelić jakiegoś gola i liczę na to, że uda im się wbić jednego gola, a Metz odpowie przynajmniej dwoma. Trochę boję się gry na 0:0 albo 0:1, ale czy tak czy siak myślę, że faworytem jest Metz. Z dodatkowych typów polecam czysty win Metz, over 1.5 gola w drugiej połowie w zależności od tego czy Metz będzie potrafiło tworzyć sobie okazje więc obserwujcie mecz pod tym kątem. Bardzo wierzę w Metz także im i Wam życzę powodzenia ????
⛔100

uzytkownik-119255 474

uzytkownik-119255

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Middlesborough - West Brom
Typ:
Over 4.5 gola
Kurs: 7.50
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Zaraz mecz sie zaczyna. Westy brom ostatni mecz wygrał 7:1 , middlesborough tez lubi postrzelac. Jak dla mnie padnie duzo bramek w tym meczu. Jeden i drugi zespol są faworytami to przejscia do Premier League. Bedzie dobre widowisko. Przepraszam za krotka analize ale zaraz sie mecz zayczna
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom