>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.08.2012 (piątek)

Status
Zamknięty.
e.dantes 330

e.dantes

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Polska T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie - Jagiellonia B. : Górnik Z.
Typ - dokładny wynik / 2:1 , 3:1 lub 4:1
Kurs - 5.50
Buk - Bwin
Analiza :
Dzisiaj przed nami druga kolejka naszej T-Mobile Ekstraklasy , ja wybrałem spotkanie pomiędzy Jagiellonią a Górnikiem Zabrze , sądzę że miejscowi dadzą dzisiaj radę pokonać u siebie Zabrzan , oglądałem mecz gości w wyjazdowym spotkaniu z Piastem i uważam że ta czerwona kartka była pokazana niesłuszni i gdyby gospodarze grali w pełnym zestawieniu to nie sądzę żeby Górnikowi udało się wywieść trzy punkty z Gliwic a gra Górnika nie powalała na kolana . Dzisiaj jednak Górnik przed dużo większym wezwaniem bowiem na terenie Jagi zawsze im się żle grało za Jagiellonią przemawia jednak historia spotkań w Białymstoku, gdzie Górnik jedyne dotąd zwycięstwo odniósł w 1987 r a ostatnie 3 spotkania na tym stadionie to 3 zwycięstwa Jagiellonii 2:1 , 2:0 i 1:0 .
Największym zmartwieniem szkoleniowca Jagiellonii jest... Tomasz Frankowski który nie będzie mógł wystąpić w tym spotkaniu , Górnik w Białymstoku będzie musiał poradzić sobie bez kontuzjowanego Pawła Olkowskiego. A i jeszcze jedno mianowicie w/g mnie to lepiej prezentują się gospodarze a chodzi mi konkretnie o mecze w Pucharze Polski gdzie Górnik przegrywa na boisku 1 ligowej Floty Świnoujście 1:2 co w/g mnie nie powinno się zdarzyć natomiast Jaga w tym Pucharze co prawda z 3 ligowym zespołem Sokołem Ostróda wygrywa ba gromi aż 8:1 co chyba znaczy o poważnym traktowaniu każdego spotkania , dlatego liczę na wynik 2:1 , 3:1 lub 4:1 dla Jagiellonii . Pozdrawiam !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
wiem-co-nie-co 0

wiem-co-nie-co

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna / Ligue 1
Spotkanie - Evian TG : Lyon
Typ - 2
Kurs - 2.00
Buk - Bet365
Analiza : W jedynym piątkowym spotkaniu Ligue 1 na stadionie Parc des Sports w Annecy zobaczymy jedenastki Evian TG oraz Olympic Lyon.Moim zdaniem faworytem w tym spotkaniu są piłkarze gości.Lyon po rozegraniu 2 kolejek ligowych zajmuje pozycje lidera w Ligue 1,wygrywając 2 dotychczasowe mecze,z Troyes oraz Rennes i mając w każdym z tych meczów przewagę w posiadaniu piłki jak i w sytuacjach bramkowych.Jak pokazały mecze wcześniejsze w znakomitej formie strzeleckiej znajdują się Gomis,Bastos oraz Gourcoff.Z kolei gospodarze nie najlepiej weszli w ten sezon,przegrywając 2 mecze,ulegając Bordeaux oraz Brestowi.W poprzednich spotkaniach pomiędzy tymi 2-ma ekipami zawsze zwyciężał zespół zespół Lyonu i myślę,że i tym razem tendencja ta zostanie podtrzymana.Reasumując,sądzę że skład personalny obu ekip,forma prezentowana w ostatnim czasie przez te ekipy oraz statystyka spotkań obu drużyn wskazują na zwycięstwo zespołu z Lyonu
⛔ 100

F 52

fejser

Użytkownik
Dyscyplina: Eliminacje ME - mężczyźni, koszykówka
Zdarzenie: Albania - Polska
Typ: Powyżej 150pkt
Kurs: 1.9
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Analiza jest bardzo prosta i szybka. Proszę, zwróćcie uwagę na pierwsze mecze w grupie E. Polacy graja na poziomie Finlandii której uległa 79:81 a Finlandia rozgromiła &quot;kopciuszka&quot; jakim jest Albania 112:77(189pkt !). Granica 150pkt będzie w tym meczu na pewno przekroczona. Polacy zrobią sobie niezłe &quot;strzelanie&quot; i spokojnie zdobędą około 100pkt. Na pewno Polacy będą rozluźnieni wysokim prowadzeniem i nie beda się śpieszyć z powrotem do obrony. Dzięki temu Albania zdobędzie powyżej 50pkt co jest naprawdę niska granicą. Polecam ten typ na dzisiaj !
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +1
rbrsnr1 3

rbrsnr1

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, eliminacje do Eurobasketu 2013
Spotkanie:
Finlandia - Belgia
Typ: W której kwarcie zostanie zdobyta największa ilość punktów?/ 4 kwarta
Kurs: 3,00
Bukmacher:
bet-at-home.pl
Analiza:
Finowie i Belgowie to obecnie 2 najlepsze drużyny w grupie E. Obie drużyny zagrały dotychczas dwa mecze, w których wygrały. Są to wyrównane drużyny, i przegrana którejś drużyny nie będzie zaskoczeniem. Najprawdopodobniej wynik cały czas będzie w granicach remisu, dlatego najbardziej emocjonująca będzie 4 kwarta, drużyny będą chciały jak najszybciej zdobywać punkty i przeszkadzać przeciwnikowi przerywając ich akcje faulami. Duża ilość rzutów osobistych pod koniec meczu będzie prawdopodobna.
✅ 200

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie:
Zagłębie Lublin - Piast Gliwice
Typ: over 2.5
Kurs: 2.1
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dla obu ekip dzisiejszy mecz jest okazją do rehabilitacji za porażki w pierwszej serii gier. Zdecydowanie bardziej jednak na rehabilitacje liczą piłkarze Zagłębia, którzy w pierwszej serii gier skompromitowali się z Pogonią Szczecin przegrywając 0-4, a przecież &quot;Miedziowi&quot; byli/są uznawani za &quot;czarnego konia&quot; tego sezonu. Piast natomiast mimo prowadzenia w meczu z Górnikiem, ostatecznie przegrał 1-2. Jak wiemy w pierwszej serii gier mieliśmy 28 goli strzelonych, w każdym meczu mieliśmy over 2.5 natomiast średnia bramek na mecz wyniosła 3.5. Oczywiście wszyscy sobie chyba zdają sprawę, że taka seria trwać wiecznie nie może i prędzej czy później (zapewne już w tej kolejce), będziemy mieli pierwsze wyniki poniżej 2.5 goli na mecz czy nawet bezbramkowe remisy. Ja jednak spróbuje jeszcze zagrać over 2.5 w meczu otwierającym drugą kolejkę piłkarskiej Ekstraklasy. Jak wszyscy wiemy w meczu w Szczecinie kontuzji nabawił się Csaba Horvath, środkowy obrońca &quot;miedziowych&quot;. Od tego momentu gra w obronie Zagłębia się posypał czego efektem były stracone cztery bramki. Dziś Horvath, również nie wystąpi i jest to na pewno spore osłabienia dla ekipy Pavela Hapala. Swoje kłopoty z linią obrony ma również Piast, dzisiaj bowiem nie wystąpią dwaj boczni obrońcy z meczu z Górnikiem mowa oczywiście o Mateuszu Matrasie (czerwona kartka) oraz o Pawle Oleksym (jest wypożyczony z Zagłębia i ma klauzurę, która zabrania mu występu w tym meczu). Wciąż również poza kadrą są Rudolf Urban i Fernando Cuerda natomiast bardzo możliwy jest występ Jakuba Świerczoka. Obie ekipy mają więc problemy w defensywie, co zresztą pokazały ich mecze na inaugurację sezonu. Oba kluby również mają jednak spory potencjał jeśli chodzi o ofensywę. Zagłębie przecież ma takich zawodników jak Darvydas Šernas, Arkadiusz Woźniak, Maciej Małkowski czy Szymon Pawłowski a także nowo pozyskanych Róberta Ježa i Michala Papadopulosa. Piast natomiast ma zawodników takich jak Rubén Jurado, Pavol Cicman czy Tomasz Podgórski, którzy w pucharowym meczu z Widzewem robili różnicę i to głownie dzięki nim Piast wyeliminował z Pucharu Polski Widzew.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +6
vachu 1

vachu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francuska Lugue 1

Spotkanie: Evian
- Olympique Lyon
Typ: 2
Kurs: 2.0
Bukmacher: Bwin.com
Analiza:
Liga francuska stosunkowo niedawno się zaczęła raptem dwie kolejki.Lyon obydwa mecze pewnie wgrał (Renns i Troys) i z pewnością poważnie myślą o zdobyciu w końcu mistrzostwa po ostatnich suchych latach .
Przeciwnik ?? Drużyna Evian to francuski kopciuszek dwie bezbarwne porażki (Borodux i Brest) a życia to nie bajka i pewnie dzisiaj dostaną ostre lanie od jednej z czołowych drużyn ligi.A Zawodnicy typu Gomis 2/2 ,Lopez 2/1, Gourcuff 2/1 czy Bastos 1/1 zrobią różnice jakości na boisku.
Dodać jedynie koniecznie trzeba, że to liga francuska wiec wszystko się może zdarzyć stąd ten wysoki kurs.

⛔ 100

skeleton 729

skeleton

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze
Typ: over 2,5
Kurs: 2,36
Bukmacher: Pinnacle
Pierwsza kolejka T-Mobile Ekstraklasy dostarczyła nam ogromnej ilości bramek. W każdym meczu padły minimum 3 bramki. Takie spotkania dodają z pewnością atrakcyjności naszej ligi, która od tego sezonu jest transmitowana również w angielskiej telewizji. W drugim dzisiejszym spotkaniu zmierzą się Jagiellonia z Górnikiem. Oba zespoły wygrały swoje premierowe spotkania 2:1, co ważne, oba potrafiły odwrócić losy swoich spotkań, choć co prawda Górnikom pomogła kontrowersyjna decyzja sędziego, po której poczuli wiatr w żaglach i strzelili dwie bramki Piastowi. Również poprzednie spotkanie między tymi zespołami zakończyło się rezultatem 2:1, choć cofając się do kolejnych spotkań między tymi zespołami można zauważyć, iż częściej padały wyniki under 2.5. Jednak początek nowego sezonu Ekstraklasy jest &#39;niesiony&#39; wysokimi wynikami, otwartym futbolem, a także nienajlepszą obroną większości zespołów, co zdecydowanie przemawia za tym, że spotkania będą miłe dla oka oraz obfitujące w wiele bramek.
⛔ 100

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Spotkanie: Slaven Belupo Koprivica – Lokomotiva Zagrzeb
Typ: over 2,5
Kurs: 2,20
Buk: Expekt

Dziś o 20:00 w Koprivnicy miejscowe Belupo podejmie Lokomotiv. Stołeczny klub to 3. ekipa 1. HNL. Drużyna z miasta Podravki jest druga.

Goście wygrali z NK 0:2, z Zapresić 0:1, zremisowali 0:0 z Osijek i 2:2 z Rijeką oraz wygrali z Hajukiem Split 2:0. Strzelili 7 goli tracąc 2. Wyróżniającymi się zawodnikami są Lamin Samateh i Ivan Boras.

Gospodarze to według mnie ekipa, która w tym sezonie będzie walczyć o podium ligi. W dwumeczu 2. rundy el. LE pokonali oni aż 6:0 oraz 2:4 północnoirlandzkie Portadown. Klasycznego hat-tricka w pierwszym spotkaniu strzelił Nikola Rak.. 2 trafienia zaliczył Tomislav Busic – gracz niegdyś regularnie powoływany do młodzieżówek Chorwacji. 1 gola dołożył Garry Breen – był to gol samobójczy już w 1. minucie spotkania tego irlandzkiego piłkarza. W drugim meczu trafiali Bubnijc, Brlek, oraz dwukrotnie Martin Saban. W 3. rundzie el. LE Slaven przegrał na wyjeździe z Baskami 3:1 i wygrał u siebie 2:1, udowadniając że są solidną europejską ekipą. W drużynie z Koprivnicy gra m.in. Davor Vugrinec – 28-krotny reprezentant Chorwacji strzelił dla swojego kraju 7 bramek. Jest on byłym graczem takich zespołów jak Trabzonspor, Lecce, Atalanta Bergamo, Catania czy Dinamo Zagrzeb. W pierwszym meczu ligowym Slaven ograł na wyjeździe Cibalię Vinkovici 0:3 po bramkach Bubnijca i dwukrotnie Nikoli Raka. W drugim starciu w lidze wygrali oni u siebie z Istrą 1961 3:1 po bramkach Raka, Delića i Glavicy. Potem przydarzyła się wpadka z RNK, gdzie przegrali 2:0. W czwartym ligowym meczu Slaven pokonał Zadar 2:0 po bramkach Marasa i Vugrineca. W ostatnim meczu Slaven ograł na wyjeździe NK 1:2 po bramkach Grgica i samobójczej Orsulicia.

Myślę, iż obie ekipy strzelą bramkę, mimo wszystko Slaven wygra. 2:1 lub 3:1 to wynik jaki powinien paść w tym spotkaniu.
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom