>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.07.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska- Liga Norweska
Godzina: 19:00
Spotkanie: Start - Viking
Typ: 2/2
Kurs: 4.25
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Liga Norweska, czyli overowa. Dosyć często padają w niej różne wyniki i wchodzą wysokie kursy. Na taki dzisiaj licze. Mierzy się 10 drużyna z 4. Viking prezentuje się w ostatnim czasie bardzo dobrze, na 10 ostatnich wyjazdów, aż 8 wygrali. Widać, że gra na obcych boiskach im służy, a w ostatnim meczu między tymi drużynami, rozgrywany ponad rok temu w Kristiansand padł wynik 0:2 dla Vikingu Stavanger. Drużyna gospodarzy - typowy średniak, z lepszymi drużynami od siebie głównie przegrywają. Myślę, że dzisiaj powinno być podobnie. Nie spodziewam się tutaj wygranej zespołu gospodarzy, choć kursy na nich lekko spadają, a na Start rosną. Według mnie, można zaryzykować. Wiadomo, że lepiej obstawić na czystą dwójkę, czy DNB, ale zbliża się koniec miesiąca i wypadałoby zdobyć jeszcze parę punktów do klasyfikacji miesiąca ;) Stawiam tutaj na wygraną gości. Całkiem możliwe, że będą już prowadzić do połowy i nie oddają przewagi do końca.
Powodzenia !
✅ 325

Otrzymane punkty reputacji: +6
mike13 48

mike13

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Polska
Spotkanie Cracovia-Wisła
Typ: 1/1 (Do przerwy/Koniec meczu)
Kurs: 3.50
Buk: bet365
Godz: 20:30
Analiza: Zapraszam wszystkich na krakowskie derby. Przed tym sezonem ekipa Cracovii nie osłabiła sie nikim znaczącym a właśnie wzmocniła sie kilkoma ciekawymi zawodnikami do walki o pierwszą jedenastkę. Wisła przeżyła kolejne roszady w składzie zmieniając całkowicie środek pola, Wisła bez Stilicia to juz nie to samo, bynajmniej na początku tego sezonu. Na tle Górnika Wisła wypadła znacznie gorzej, strzelili bramke dość przypadkowo i tylko przy odrobinie szczęście nie przegrali tego spotkania. Jedyny plus w grze Wisły to tylko w dobrej dyspozycji Sadlok i Głowacki ale myślę, że tylko to nie wystarczy. Cracovia dobrze sie spisywała w grupie spadkowej, sparingach, a także z impetem zaczeli lige wygrywając na wyjeździe z Lechią o której się mówi że może zagrozić Lechowi czy Legii. Jedyne czego sie obawiam to ewentualna czerwona kartka dla gospodarzy ale równie dobrze mogą ja dostać goście, będzie na pewno gorąco nie tylko w mieście i na trybunach ale także na boisku.
⛔ 100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Teńis ATP Bogota
Karlovic - Stepanek
Godzina planowo 20.30
Typ Tiebreack w meczu ? NIE
Kurs 3.5
Bet365
W bezpośrednich pojedynkach 3:2 prowadzi Stepanek , a co ciekawe w tych pięciu meczach Tiebreack grali tylko w dwóch , ale jeden z tych dwóch meczy odbywał się w pucharze Davisa wygrał go 3:2 Karlovic i uwaga w tym meczu Tiebreacka grali w każdym z pięciu setów!!!!!Kluczowa tutaj będzie dzisiaj dyspozycja serwisowa Ivo i ilośc asów bo Stepanek jak wiadomo nie od dziś potrafi przełamywać wieżowców.Typ ryzykowny ale kurs kusząc , wiec gram to ale za bardzo spokojna stawkę.
⛔ 100

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: basseball
godzina: 22:05
spotkanie: Chicago Cubs-Philadelphia Phillies
typ:2
stawka: 3.25
bukmacher: bet365
Witam dziś poszukałem bardziej niespodzianki i spróbuje jej w dyscyplinie basseballu ten sport jest nieprzewidywalny i każdy z każdym może wygrać przykład &quot;Dodżersów&quot; gdzie w tamtym sezonie w roli występującego Kerschawa w ciemno można było stawiać na nich lub over w tamtym sezonie miał 20-0 gdzie juz nie pamietam dopiero przegrał ,dzisiaj Kerschaw ma jedynie 50% na 50% tyle samo wygranych i przegranych.Więc wracam do dzisiejszego meczu moim zdaniem głupotą jest wystawiać kurs 1.30 i to w tej dyscyplinie ale na kogo na Cubs? aż się uśmiałem jeszcze jakoś bym sie nie uśmiał jakby to Dodgers grali.W roli miotaczy wystąpią Lester 5-8 oraz po stronie gości Williams 3-7 czyli jak widzimy nie są to jacyś specjaliści wg mnie tabela nie gra tutaj roli przecież Phillies potrafili wygrać na wyjeździe np z Rays.Kurs 1.30 to można stawiać ale w tenisie a nie w niewiadomej Basseballu ja stawiam gości.Pozdrawiam ????
✅ 225

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Peru Primera Division
Godzina: 22:30
Spotkanie: Cajamarca - Dep. Municipal
Typ: BTS
Kurs: 2.30
Bukmacher: ComeOn
Analiza: Gospodarze choć zajmują 14 pozycję w tabeli, wyprzedzając jedynie 3 drużyny nie stoją na straconej pozycji, a według bukmacherów są nawet faworytem spotkania z wiceliderem Deportivo Municipal. Wszystko za sprawą ich naprawdę dobrej dyspozycji na własnym stadionie , gdzie w ostatnim roku jedynie 4 razy musieli uznać wyższość rywali. Poza tym obecnie poszukują formy i spotkanie z zespołem znajdującym się w czubie tabeli może wyzwolić w nich dodatkowe pokłady motywacji. Goście są w dobrej formie, najlepiej świadczy o tym fakt iż od 5 spotkań zachowują czyste konto. Myślę, że dziś ta świetna seria się zakończy i zdeterminowani do zdobycia jakichś punktów gospodarze trafią do ich siatki. Myślę, że dziś nastąpi koniec passy Deportivo z czystym kontem i mecz ten przyniesie bramki z obu stron.
✅ 130

gladiators 1,9K

gladiators

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS CHALLENGER - Binghamton (USA)
Godzina: 23:30
Spotkanie: Edmund Kyle - Krueger Mitchell
Typ: Edmund Kyle 2-0
Kurs: 2.25
Bukmacher: bet365
Edmund ma niespełna 20 lat, a powoli staje się zawodnikiem czołowej setki rankingu ATP. Choć tenisista z Wielkiej Brytanii dopiero w zeszłym roku na dobre rozpoczął startować na kortach twardych, to widać, że posiada ogromny potencjał. Bilans tego sezonu na hardzie to 27 meczów - 20 wygranych. W tym roku na hardzie pokonał w dwóch setach, żeby wymienić kilka nazwisk: Paire, de Schepper, Darcis, Rublev. Niedawno na korcie ziemnym zamiótł Hanescu, Melzera. Challenger w Binghamton rozpoczął dość zachowawczo, obydwa mecze zakończył po trzy setowych pojedynkach. Sądzę jednak, że jego dzisiejszy przeciwnik nie postawi mu zbyt wysoko poprzeczki. Edmund w turnieju jest rozstawiony z numerem pierwszym. Krueger to rok starszy amerykański tenisista, który po za dobrymi występami w futursach nie wyróżnił się wynikiem w zawodów wyższej kategorii. Jest niżej klasyfikowany i spodziewam się różnicy poziomu na korcie. W Binghamton nie miał na przeciwko siebie zawodnika klasy Edmunda. Amerykanin w zeszłym roku odpadł w pierwszej rundzie, Brytyjczyk nie startował.
Dotychczas rozegrali dwa bezpośrednie pojedynki. Oba odbyły się na kortach ziemnych i oba wygrał Edmund w stosunku 2-0 i 2-1.

✅ 125

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom