>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.07.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP Umag (Croatia), clay
spotkanie Zeballos - Coric
godzina 17.30
typ zwycięstwo Coric
kurs 2.45 pinnacle
Nie bendę za duzo analizował ale młody tenisista z Horwacji mile i pozytywnie mnie zaskoczył dwa dni temu pokonując Rogera-Vasselina , grać potrafi jest waleczny , szybki i dobiega do prawie każdej piłki.Brak mu warunków fizycznych no i nie imponuje serwisem ale imponuje wola walki i sercem do gry do tego gra u siebie i ma za sobą publiczność.Typ ryzykowny ale młody horwat regularnie pokonuje wyzej notowanych tenisistów , pokonał naszego Janowicza w tym roku w pucharze Devisa.Z Zaballosem grał w zeszłym roku i przegrał po dośc zacietym pojedynku 7; 6 4; 6 0;6 i może dzisiaj rewanż mu sie uda.Ja zagram ale nie za grubo i wsadzę ten tym do kupoku aco.
✅145

lbs06 47

lbs06

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. Liga Europejska
Godzina: 22:00
Spotkanie: AIK Sztokholm - Linfield
Typ: handi 0:2, typ 1
Kurs: 2,80
Bukmacher: betclic
AIK przegrał mecz na wyjeździe 0:1 wiec u siebie jest zdecydowanym faworytem. W tym momencie drużyna ze Szwecji jest w połowie sezonu, zajmuje drugie miejsce i ostatnimi czasy notuje dobre wyniki na swoim stadionie.
Liga Irlandii północnej jeszcze nie ruszyła przez co zespół nie jest zgrany, w poprzedniej rundzie męczyła się z Tosvawn ( liga Wysp Owczych)
Nie wiem z jakiego powodu AIK zagrał tak słabo pierwszy mecz ale rewanżu, tym bardziej u siebie nie odpuści i ogromna różnica klas oby zespołów, plus ogranie ligowe faworyta sprawi że zespół ze Sztokholmu zdecydowanie wygra.
⛔100

guernica 584

guernica

Użytkownik
Tenis ATP Umag (Croatia), clay
spotkanie Zeballos - Coric
godzina 17.30
typ zwycięstwo Coric
kurs 2.45 pinnacle
Nie bendę za duzo analizował ale młody tenisista z Horwacji mile i pozytywnie mnie zaskoczył dwa dni temu pokonując Rogera-Vasselina , grać potrafi jest waleczny , szybki i dobiega do prawie każdej piłki.Brak mu warunków fizycznych no i nie imponuje serwisem ale imponuje wola walki i sercem do gry do tego gra u siebie i ma za sobą publiczność.Typ ryzykowny ale młody horwat regularnie pokonuje wyzej notowanych tenisistów , pokonał naszego Janowicza w tym roku w pucharze Devisa.Z Zaballosem grał w zeszłym roku i przegrał po dośc zacietym pojedynku 7; 6 4; 6 0;6 i może dzisiaj rewanż mu sie uda.Ja zagram ale nie za grubo i wsadzę ten tym do kupoku aco.

Widać, że Coric musiał Cię mocno zaskoczyć szczególnie tym, że jest z Chorwacji. Gdy pierwszy raz to czytałem pomyślałem sobie - &quot;no dobra, zdarza się&quot;. Ale przy &quot;horwacie&quot; zrozumiałem, że Ty to zrobiłeś z pełnym przekonaniem. Życzę Ci żeby CHORWAT ponownie Cię zaskoczył i pozwolił Ci wygrać. Z wygraną od razu popędź do księgarni. Bynajmniej nie po przewodnik po Chorwacji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 47

superqool

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna: Liga Europejska - Kwalifikacje
Godzina: 14:30
Spotkanie: Shakhter Karagady - Atlantas
Typ: Gospodarze wygrają 2 bramkami
Kurs: 4.25
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś o godzinie 14.30 rozpoczynamy spotkania rewanżowe eliminacji Ligi Europejskiej. Ja postanowiłem bliżej przyjrzeć się pierwszemu właśnie spotkaniu, pomiędzy Kazachskim Shakhtyor&#39;owi oraz Litewskiemu Atlantas&#39;owi. Bez wątpienia faworytem tego meczu jest zespół gospodarzy, który już w pierwszym spotkaniu pokazał, że jest zespołem piłkarsko lepszym od Atlantas&#39;a. Zabrakło skuteczności.
Biorąc pod uwagę fakt, że piłkarze z Litwy musieli pokonać kilkugodzinną podróż samolotową do Kazachstanu, upalną pogodę, która będzie towarzyszyć dziś piłkarzom oraz przede wszystkim umiejętności piłkarskie, uważam, że Shakhtyor odniesie dziś pewne zwycięstwo. Piłkarze z Litwy będą grać na 0:0 i przypuszczam, że dopóki będzie im starczać sił taki rezultat się utrzyma. Z drugiej strony Kazachowie zaatakują, ale pewnie w pierwszej połowie ostrożniej, żeby nie narazić się na kontry i ewentualną stratę bramki, która mogłaby skomplikować ich sytuację.
Prognozuję wynik 2:0, pierwsza bramka na początku drugiej połowy, kolejna w końcówce spotkania. Kurs jest bardzo zachęcający do zagrania tego wydarzenia.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
ledwozipiesz 54

ledwozipiesz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Inter Baku - Elfsborg
Typ: 1
Kurs: 2.3
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam. Oddałem tutaj kiedyś (pod innym nickiem) kilkadziesiąt typów i zakończyłem zabawę. Jakiś czas temu skusili mnie bonusem i postanowiłem trochę pograć.
Przeglądając dzisiejszą ofertę Ligi Europejskiej od razy zatrzymałem się przy w/w spotkaniu. Gospodarze są dla mnie faworytem i typ ten jest moim typem dnia. Inter ma po swojej stronie wszystkie atuty i mimo, że są to dopiero pierwsze spotkania po przerwie to powinni sobie poradzić z Elfsborgiem. Szwedzi grają słabo, a ich obrona jest dziurawa przez co tracą bramki. Te z kolei strzelają Azerowie, od dłuższego czasu w każdym spotkaniu. W pierwszej rundzie odprawili mołdawski FC Tiraspol. Elfsborg przegrał awans w pierwszym spotkaniu przegrywając 0:1 i dziś również może paść taki wynik. Obstawiam jednak, że gospodarze powinni kontrolować spotkanie i zdobyć przynajmniej 2 bramki. Warunki klimatyczne również po stronie gospodarzy.
⛔100

ojciechrzestny 37

ojciechrzestny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna: Liga Europejska - Kwalifikacje
Godzina: 20:30
Spotkanie: Koper (Slo) - Neftci Baku (Aze)
Typ: Remis lub Neftci Baku (Aze)
Kurs: 1.83
Analiza:
Dziś o godzinie 20:30 zabrzmi pierwszy gwizdek rewanżowego spotkania między drużyną Koper(Slo) i drużyną Neftci Baku (Aze).
Tydzień temu wygrała drużyna z Słowenii wynikiem 2:1.
Miałem przyjemność oglądania transmisji z tego spotkania.
I drużyna z Baku zrobiła na mnie nie małe wrażenie.
Po prostu była drużyną lepszą ,ale w piłce nie zawsze grywają ci co przeważają i mają więcej umiejętność.
Obie bramki drużna Koper strzeliła trochę szczęśliwie po błędach obrony.
A przeciwnicy trafili strzałem za 16stki.
Potem jeszcze mieli niniejszym słupek i trafienie z spalonego.
Co do statystyk tamtego spotkania wyglądają następującą.
67% Posiadanie piłki 33%
15 Sytuacje bramkowe 7
(Po lewej stronie drużyna z Neftci)
Myślę ,że nie tylko co mogą ,ale musi atakować drużyna z Azerbejdżanu.
✅83

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna- Liga Europejska Kwalifikacje
Godzina : 20:00
Spotkanie : Zawisza Bydgoszcz - Zulte-Waregem
Typ : Obie drużyny zdobędą bramki- TAK
Kurs : 1,81
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Witam
Dziś rozegrane zostanie drugie spotkanie między drużynami Zawiszy Bydgoszcz oraz Belgijskiego Zulte-Waregem. W ostatnim meczu ekipa z Bydgoszczy przegrała 2-1. Po trzech dniach od tej porażki rozegrali swoje pierwsze spotkanie ligowe w tym sezonie, pokonując Koronę 2:0. Myślę że to zwycięstwo powinno pozytywnie wpłynąć na atmosferę w ekipie z Bydgoszczy i dodać nieco pewności siebie która dzisiaj na pewno będzie potrzebna. Długo zastanawiałem się jaki padnie dziś wynik jednak szczerze mówiąc nic mi nie przychodzi do głowy. Drużynie Zawiszy udało się strzelić bramkę na wyjeździe, więc i dziś, grając u siebie powinni trafić chodź raz do bramki przeciwnika. Zulte również nie powinno mieć problemów ze zdobyciem choć jednego gola. Z racji swojego typu liczę przynajmniej na skromne 1:1 ;]
✅81

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 19:00
Spotkanie: Vaduz - Ruch Chorzów
Typ: Ruch Chorzów
Kurs: 5,00
Analiza:
Gram dzisiaj odważnie na polski zespół w wyjazdowym spotkaniu Ligi Europejskiej przeciwko drużynie FC Vaduz. Pierwsze spotkanie wygrali Chorzowianie na stadionie Piasta w Gliwicach 3:2. Błędy w obronie i w kryciu przy wielkich odstępach między formacjami bloku defensywnego i środkiem pola doprowadziły do utraty dwóch bramek. Jeśli wierząc sztabowi szkoleniowemu Niebieskich wyciągnęli wnioski i dzisiaj zagrają bardziej dorosłą piłkę. Ekipa Vaduz gra na co dzień w rozgrywkach szwajcarskiej drugiej ligi, przez co teoretycznie znajduje się na poziomie Niecieczy czy np. Sandecji Nowy Sącz, a te drużyny w najbliższym czasie nie mają szans na grę w Europie. Idąc dalej Ruch lepszy o przynajmniej pół klasy powinien to spotkanie wygrać, tym bardziej, że wynik 3:2 ze swojego stadionu nie daje żadnych gwarancji awansu przy grze na remis. Jedna bramka dla gospodarzy przy zerowym dorobku polskiego zespołu, podobnie jak wynik 2:1 dzisiaj promuje grę Vaduz w następnej fazie. Ruch ma w składzie o wiele bardziej doświadczonych graczy, np. Surma, Malinowski czy Zieńczuk. Ich poziom gry przeniesie się na mniej ogranego Babiarza czy Kowalskiego. Dodatkowo wysoki kurs na Polaków zachęca do grania, a szanse moim zdaniem 50:50.
⛔100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje LE
Godzina: 19 00
Spotkanie: Vaduz - Ruch Chorzów
Typ: 2
Kurs: 4,5
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Naprawdę jestem szczerze zdziwiony tak wysokim kursem na nasz klub, w pierwszym meczu Ruch wygrał 3-2 i raczej trudno mi uwierzyć żeby chcieli sie bronić na wyjezdzie. Może wpływ miało na to że Ruch przegrał w lidze ze Śląskiem, nie mam pojęcia ja jednak stawiam na Ruch, mecz bedzie pewnie wyrównany ale no nie oszukujmy sie, Ruch jest o klase lepszym zespołem od gospodarzy z Liechtensteinu.
Kadra Ruchu na rewanżowy mecz z FC Vaduz:
Bramkarze: Krzysztof Kamiński, Kamil Lech.
Obrońcy: Daniel Dziwniel, Rołand Gigołajew, Michał Helik, Martin Konczkowski, Marcin Malinowski, Piotr Stawarczyk, Marek Szyndrowski.
Pomocnicy: Bartłomiej Babiarz, Jakub Kowalski, Filip Starzyński, Łukasz Surma, Michał Szewczyk, Maciej Urbańczyk, Kamil Włodyka.
Napastnicy: Michał Efir, Grzegorz Kuświk.
Powtórzony typ
⛔100

betovsky 139

betovsky

Użytkownik
Godzina: 20:30
Spotkanie: Jagodina - CFR Cluj
Typ: 2
Kurs: 2.30
Bukmacher: Sportingbet
Mecz pomiędzy Jagodina a Cluj. Biorę ten kursik w ciemno bo widzę tutaj dość sporą szansę na powodzenie. Wg mnie 50/50 Remis lub wygrana Cluj. Kurs oceniony na podstawie pierwszego spotkania gdzie padł wynik 0:0. Warto jednak pamiętać że Cluj stworzyło sobie 4x więcej sytuacji bramkowych a także to oni dowodzili na boisku. Jednego jestem pewien tego że Cluj awansuje bo Jagodina to typowy średniak ligi Serbskiej gdzie Crvena i Parizan odskakują od rywali o lata świetlne. Po drugie porównanie lig rumuńskiej i ligi serbskiej to dość spora różnica poziomowa. Cluj jest w formie potrafią wygrywać sądze że wynik pierwszego spotkania to typowo jeden słabo zagrany mecz przez rumuński zespół oraz brak skuteczności. Uważam że dzisiaj będzie inaczej liczę na awans Cluj i na ich zwycięstwo, kto wie może i kilkoma bramkami
✅130

balmora 100

balmora

Użytkownik
Godzina: 19 00
Spotkanie: Ferencvaros - HNK Rijeka
Typ: Handicap 1:0 (Rijeka wygra 2 golami lub więcej)
Kurs: 3,60
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Żal mi trochę to pisać ale niestety piłka węgierska w obecnym stanie to jest jeden wielki obraz nędzy i rozpaczy. Niby Diosgyor ograł Levski 2:0 i to na wyjeździe, ale to jest wyjątek od reguły, i od paru już dobrych lat węgierskie ekipy regularnie odpadają w II rundzie. W dzisiejszym meczu również nie przewiduję wyjątku. Gospodarze zagrali bardzo słabo w I rundzie przeciw amatorom z Malty, męcząc się w pierwszym meczu gdzie fuksem udało im się wyrwać 1:1 (a przypomnę że Maltańczycy mieli karnego i nie trafili ze 2 razy na pustą bramkę...). Rewanż miał być idealną okazją na zmazanie plamy, ale nie był, bo po kolejnych męczarniach Ferenci wygrali ledwie 2:1 i co tu dużo mówić, z taką grą Rijeka ich dzisiaj rozjedzie. W pierwszym meczu II rundy z Rijeką, Węgrzy...nie oddali nawet strzału (!!!) na bramkę i tylko świetnej postawie bramkarza mogą zawdzięczać, że skończyło się ledwie 1:0. Chorwaci od 2-3 lat robią coraz to większy postęp i na ten moment są drugą siłą w kraju, na pewno będą głównym przeciwnikiem dla Dinama Zagrzeb w swojej lidze. Mają świetnego trenera (Matjaż Kek - część polskich kibiców może go kojarzyć, bo prowadził Słowenię w el. do MŚ 2010, która rozbiła biało czerwonych 3:0). Do tego, goście są w dobrej formie, pokonali Dinamo Zagrzeb w superpucharze i co najważniejsze - nie stracili żadnych graczy w obecny okienku transferowym. Stawiam na zwycięstwo gości handicapem po kursie 3.60, natomiast bezpieczniej można też zagrac czystą dwójkę
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom