>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.05.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
oracle45 1,4K

oracle45

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Hiszpania 2 liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Fuenlabrada-Sporting Gijon
Typ: Sporting Gijon i poniżej 3.5 gola
Kurs: 2.50
Bukmacher: Betclic
Analiza:

1. Ostatnie 2 kolejki w hiszpańskiej LaLiga2 zapowiadają się emocjonująco pod wzgledem walki o 4 miejsca barażowe, w ramach których zostanie wyłoniony trzeci beniaminek LaLiga w nadchodzącym sezonie. Wsród 5 kandydatów do pojedynków barażowych jest Sporting Gijon zajmujący dotychczas 6. ostatnie miejsce premiowane. Jednak z taką samą iloscią pkt.(64) Sporting czuje oddech za plecami Rayo Vallecano.
2. Ten przedostatni mecz jest z gatunku must-win, bo w niedzielę podczas ostatniej kolejki będzie znacznie trudniej, poniewaz zmierzą się w bezpośrednim pojedynku z Almeria, która także jest na miejscu(4, 67pkt.) dającym udział w barażach.
3.Gospodarze zajmują miejsce15 i z nowym sezonie zagraja ponownie w LaLiga2. Ostatnie 3 mecze to 3 porażki m.in. z Rayo Vallecono 1:2, które walczy o baraże oraz z Logrones 0:1, które chce uniknąć degradacji.
Sporting to druzyna wybitnie underowa, ostatni over 3.5 gola zanotowali 13 kolejek temu na poczatku marca.Spodziewam się wyrachowanej taktyki ze strony gości, która ich doprowadzi do skromnego zwycięstwa.
0:1

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
G 9,9K

glosuuu

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka - Grecja
Godzina 19:00
Spotkanie : Lavrio : Promitheas
Typ : Promitheas wygra minimum 5 pkt ( z dogrywka)
Kurs : 3.15
Bukmacher : Forbet
Analiza :

Goście wygrali 9 z 10 ostatnich bezpośrednich starć i dziś również według mnie sięgną po wygrana. Co istotne zespół ten wygrywa w tej realizacji 2:0 i uważam, że gospodarze przez ten fakt będą popełniać dużo błędów własnych. Oglądając ostatni mecz zauważyłem, że dzisiejsi gospodarze są dużo gorsi i mają gorszą ławkę. Goście grali składnie i czujnie w obronie i, choć wynik tego nie odzwierciedla to, jednak byli według mnie dużo lepsi.

100

kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Belgrad
Godzina: 19:35
Spotkanie: Albot - Monteiro
Typ: Monteiro wygra 2:0
Kurs: 2.00
Bukmacher: fortuna

Nie wyobrażam sobie innego scenariusza dziś niż wygrana Brazylijczyka. Albot w tym roku zagrał na ziemnej jeden raz, z Musettim, gdzie przegrał 2:0. Wcześniejsze jego mecze na mączce to French Open we wrześniu, gdzie pożegnał się z widownią przegraną 3:0 z Fritzem. Z Albota ogarniającego ziemną w 2019 roku chyba nic już nie zostało, tak jak wspomniałem unika jak ognia turniejów z taką nawierzchnią, a Belgrad jak się domyślam wziął tylko po wpisowe, bo ma "blisko" do domu. Kursy nie aż takie małe na rywala, bo jest lekko pod formą, warto jednak zaznaczyć fakt z jakimi mierzył się ostatnio rywalami. Byli to zawodnicy dobrze grający na ziemnej, w bardzo mocnych turniejach. Dziś jest idealny dzień na przełamanie tej serii i złapanie motywacji przed RG, Brazylijczyk czuje mączkę zdecydowanie bardziej niż Albot, nie sądzę że będzie chciał toczyć 3-setowy bój. Nie wierzę też, że nie złamie Albota ani razu w 1 secie, bo zakładam że swój serwis powinien bez problemu trzymać. Wymiany zdecydowanie na jego korzyść. Jeśli wygra pierwszego seta to nie sądzę, że Albot będzie się spinał żeby wrócić, tak jak mówiłem wpisowe do kieszeni i powrót do domu, bo na tej nawierzchni nie ma czego szukać, co pokazuje od kilku miesięcy.

100

Otrzymane punkty reputacji: +227
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia, Eliteserien
Godzina: 20:00
Spotkanie: Rosenborg - Molde
Typ: Poniżej 2.5 gola
Kurs: 2.40
Bukmacher: Totolotek
Analiza: Pojedynek dwóch drużyn które w Norweskiej lidze zdecydowanie należą do topu. Sądząc po kursach, bukmacherzy stawiają tutaj na overa ale wiadomo jak to jest z meczami na szczycie, często oczekiwania są duże a na boisku nie dzieje się nic ciekawego albo poprostu defensywa dobrze się prezentuje i na koniec meczu mamy mało bramek. Oba zespoły mocno overowo weszły w sezon, Rosenborg 4/3 a Molde 2/3 w pokryciu over 2.5. Uwazam że czas na mecz w którym goli nie padnie za dużo, Kurs bardzo zachęcający i myślę że warto pójść w tym kierunku.

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel
Godzina: 20:15
Spotkanie: Ostrovia Ostrów - Wybrzeże Gdańsk
Typ: Wybrzeże Gdańsk
Kurs:
4,38
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Dzisiaj spróbuję poszukać niespodzianki w eWinner I lidze żużlowej. Jeżdżący w kratkę żużlowcy z Wybrzeża udają się na mecz do Ostrowa. faworytem bukmacherów i to dość mocnym jest miejscowa Ostrovia. Historia ostrowsko-gdańskich pojedynków rozpoczyna się w 1989 roku. Był to jedyny sezon, kiedy obie ekipy rywalizowały ze sobą w najwyższej klasie rozgrywkowej. Zawodnicy Wybrzeża dwukrotnie wówczas wygrali. Patrząc na statystyki również przemawiają one za gośćmi, którzy wygrali 24 z 31 spotkań. Dodatni bilans mają także na ostrowskim torze, gdzie byli górą dziewięciokrotnie, podczas gdy zawodnicy z Ostrowa wygrali siedem razy. Spodziewam się wyrównanej rywalizacji. Kułakow na pewno zrobi swoje, liczę że Jamróg, Jensen i Pieszczek też dorzuca swoje punkty i mecz zakończy się niespodzianką (przewidzianą przeze mnie).

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom