>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.05.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna , Niemcy II liga Play-off
Godzina : 19:10
Spotkanie : Duisburg : Wurzburger K
Typ : Powyżej 2.5 gola i obie strzelą
Kurs : 2.40
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Trudne zadanie przed piłkarzami z Duisburga bowiem w pierwszym meczu polegli 2:0 i dziś trzeba odrabiać dwubramkową stratę , w pierwszym pojedynku Duisburg zagrał fatalnie , oddał zaledwie 3 strzały celne na bramkę rywala i koniecznie dzisiaj muszą oddać dużo więcej aby myśleć o pozostaniu w II Bundeslidze , goście za bardzo nie muszą się angażować gdyż awans mają na wyciągnięcie ręki dlatego liczę że może być ciekawie , patrząc na zakończony sezon i jak spisywali się w nim piłkarze z Duisburga na swoim terenie to wygląda to tak - u siebie - 23 pkt a bilans 6-3-6 i br. 17:22 co pokazuje iż więcej stracili niż strzelili stąd u mnie strata gola z ich strony natomiast chęć odrobienie straty z pierwszego spotkania daje szanse na gole z ich strony a żeby myśleć o awansie muszą strzelić przynajmniej dwa aby doprowadzić do dogrywki jednak liczę że gości stać dziś na gola bo w minionym sezonie III ligi w meczach wyjazdowych ich bilans zupełnie dobry 10-6-3 i br. 21:10 tak więc zapowiada się ciekawie i na sporo emocji !
✅140

Otrzymane punkty reputacji: +2
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Włochy / Serie B
Godzina: 20:30
Spotkanie: Cesena - Spezia
Typ: over 2,5
Kurs: 2.50
Bukmacher: B365
- Obie drużyny mocny skład z wyjątkiem braku drugiego najlepszego strzelca w kadrze Spezia jakim jest E. Calaiò (9 goli). Bukmacherzy wystawili tu niskie kursy na over 2,5 z uwagi na to że w historii bezpośrednich pojedynków między tymi ekipami, rzadko dochodziło do rezultatu końcowego powyżej 2,5 gola. Jest to ważny mecz dla obu ekip, wszystlkie bilety sprzedane, gdzie spodziewam sie dobrego widowska i że ten over 2,5 będzie pokryty.
Cesena jest trzecia najlepiej punktującą drużyną w tabeli z dorobkiem 40 bramek, Spezia natomiast trzecia najlepiej punktującą drużyną na wyjeździe z dorobkiem 24 goli.
Gospodarze: FEDERICO AGLIARDI, MATTEO GASPERI, FRANCESCO RENZETTI, EMMANUEL CASCIONE,
STEFANO SENSI, STEFANO LUCCHINI, LUCA VALZANIA, FILIPPO FALCO, ANTONINO RAGUSA, MATTIA,
CALDARA, RICCARDO IMPROTA, LUCA GARRITANO, MILAN DJURIC, DAVIDE SUCCI, NICOLA FALASCO, ALFRED GOMIS
http://www.cesenacalcio.it/it/news/2016/05/23/cesena-spezia-i-convocati-bianconeri-5294.html
Goście: CHICHIZOLA, SLUGA, SALONI, DE COL, VALENTINI, POSTIGO, MIGLIORE, TERZI, MARTIC, ACAMPORA,
SCIAUDONE, JUANDE, ERRASTI, KVRZIC, MISIC, CANADJIJA, PULZETTI, NENE&#39;, CATELLANI, SITUM, PICCOLO, CIURRIA, OKEREKE
http://www.acspezia.com/news/cesena-spezia-nen-e-postigo-tornano-a-disposizione.14450.html
- Obie ekipy są tu nastawione ofensywnie, faza play-off to walka do końca, licze tu na minimum 2 gole.
150

Otrzymane punkty reputacji: +14
marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Estonia
Godzina: 19:00
Spotkanie: Kalju - Levadia
Typ: remis
Kurs:3,30
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Dziś zaproponuję derby stolicy Estonii, jak dla mnie zdecydowanego faworyta w tym meczu nie ma. Oba zespoły są na bardzo podobnym poziomie. Gospodarze plasują się na pozycji 2 z dorobkiem 34 punktów gole 29:7. Ich rywale ustępują im tylko różnicą goli: 25 : 9 i plasują się na 2 pozycji w lidze. Forma obu zespołów jest dość podobna, do tego te zespoły według mnie mają bardzo wyrównane składy, wydaje mi się że zakończenie tego meczu wynikiem remisowym jest bardzo prawdopodobne.
⛔100

floroflorez 3,9K

floroflorez

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna ,Hiszpania , Segunda Division
Godzina : 20:30
Spotkanie : Mallorca - Elche
Typ : 1
Kurs : 2.00
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Hello ,witam po krótkiej przerwie , niestety trzeba czasami chodzić do pracy :p
Zaczynam wolne , więc czas skroić bukmachera na jakiś dobry hajs;)
Dzisiaj mamy kilka ciekawych meczów do wyboru . Ja szukałem czegoś co może podwoić nam każdą postawioną złotóweczkę ???? Gorąca Hiszpania ,Segunda Division i wyspa Mallorca skąd pochodzi drużyna gospodarzy. Ich przeciwnikiem będzie Elche .Sytuacja wygląda nastepująco ... Ostatnia kolejka ,piłkarze gospodarzy muszą wygrać , aby być pewnymi pozostania w drugiej lidze. W przypadku porażki może to oznaczać spadek do niższej klasy rozgrywkowej . Elche nie gra juz o nic . Nawet w przypadku gdy wygrają dziś z Mallorca nie zapewni im to w zaden sposób możliwości bezpośredniego awansu bądz gry w barażach, ponieważ przerżneli w ostatnim meczu o &quot;6 punktów&quot; z drużyną z Cordoby .Nie patrze na statystyki , w takich meczach jest to mało ważne . Może i Mallorca nie prezentowała się jakoś rewelacyjnie w tym sezonie to jednak na te dziesięć wygranych meczów , osiem wygrała u siebie ... bramkostrzelnośćią także nie grzeszą ,więc spodziewam się ewentualnego undera 2.5.
Mój typ to 2:0 . Powodzenia ????
100

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom