>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.05.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na wtorek - 24. Maja

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA Playoffs
Godzina: 02:30
Spotkanie: Cleveland Cavaliers vs Toronto Raptors
Typ: Raptors
Kurs: 3,31
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: Tej nocy G4 finałów Wschodu pomiędzy Raptors i Cavs. Zespół z Kanady walczy o przedłużenie realnych szans na kwalifikację do finałów NBA i z pewnością urósł mentalnie po przekonującym zwycięstwie w G3. Mimo tego, bukmacherzy wciąż widzą zdecydowanego contendera w zespole Cavaliers. Z pewnością goście mają do poprawy kilka rzeczy po G3. Przede wszystkim, katastrofalna strzelecka postawa Kevina Love, który niedosyć, że zagrał na skuteczności 1/9 z gry, to zdecydowana większość, jak nie wszystkie z tych prób były wykonywane albo z czystej, komfortowej pozycji, albo po akcjach izolacyjnych. Niemniej jednak nie jest zaskoczeniem, że po nadspodziewanej dyspozycji strzeleckiej Cavs w poprzednich grach playoffs, teraz przychodzi kryzys. Mimo tego, że w G3 Channing Frye i JR Smith w pierwszej połowie, trzymali dalej fantastyczne osiągi zza linii, Raptors kontrolowali cały mecz, a na parkiecie rządził przede wszystkim Bismack Biyombo. Nie ma wątpliwości, że ten gracz jest w stanie lepiej niż ktokolwiek inny wypełnić lukę po Valanciunasie, podczas G3 przez długi czas miał statystyki... 1 pkt, 23 zbiórki i 4 bloki, w tym dwa spektakularne przy layupach Irvinga, by następnie przerwać 6-minutową serię bez punktu Raptors, trafiając w 3 kolejnych posiadaniach. Rzeczą, którą Raps poprawią, jest niewątpliwie start Lowry&#39;ego, mimo że na początku meczu Kyle był w świetnej dyspozycji, w pierwszej połowie zagrał ledwie bodajże 9 minut, przez szybkie 2 faule w pierwszej i szybki trzeci w drugiej kwarcie. Jak pokazały analizy, faul nr. 2 i 3 nie powinien zostać gwizdnięty, a mieliśmy do czynienia z doskonałym aktorstwem Cavs. Wydaje się, że Raptors znaleźli świetny sposób na bronienie Irvinga, który także ma swoje małe problemy zdrowotne. Cytując komentatorów G3 stacji ESPN, &quot;you cant defend better than Cory Joseph today&quot;. Coach Casey z pewnością także dziś będzie wykorzystywać ten korzystny matchup. Raptors w G3 dołożyli więcej energii, pasji do gry, wykorzystali domową atmosferę, panującą w Toronto podczas ich historycznego sezonu. Dziś po raz kolejny walczą o życie, liczę na większy impact Lowry&#39;ego w pierwszej połowie i to, że inna strzelba Cavs przestanie funkcjonować. Dodatkowo, występ Valanciunasa jest określany jako questionable i kto wie, czy nie dostanie dziś swoich minut na parkiecie. Rywalizacja wciąż jest otwarta i nie skreślałbym Raptors, którzy pokazali w G3, że są w stanie dominować nad Cavs.
✅231

Otrzymane punkty reputacji: +24
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, French Open
Godzina: 11:00
Spotkanie: Bertens - Kerber
Typ: Bertens WYGRA pierwszy set i WYGRA cały mecz
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na wczoraj chyba nie uszło to waszej uwadzę, utrafiłem handicap setowy +1.5 na Rosola z Wawrinką, kurs 4.33, dokładnie taki sam jaki podaję wam na dziś. Chyba fajny kurs wczoraj wszedł, mam nadzieję, że i tym razem pomogę wam powalczyć z bukiem. W 1 rundzie mierzyć się będzie rozstawiona z numerem 3 Kerber kontra 58 w rankingu Kiki Bertens. Zacznę od tego, że ta druga całkiem dobrze radzi sobie na mączce w tym roku. 24 letnia holenderka, w ubiegłym tygodniu wygrała turniej w Nurymbergii, po drodze pokonując m.in. Duque-Marino M. w finale (2-0), Goerges, Falconi, czy Vinci. Nazwiska nie powalają na kolana ale liczy się ogranie, dodatkowa pewność siebie dochodzi,Myślę , że niemka polskiego pochodzenia jedzie ciągle na opini wygrania wielkoszlemowego turnieju w styczniu, oczywiście tego jej nikt nie odbiera, ale to było 4 miesiące temu, a nawierzchnia diametralnie inna. Na mączce ma w tym sezonie bilans 7-3, lecz w dwóch ostatnich turniejach odpadała w pierwszym swoim meczu, odpowiednio w Madrycie z Barbarą Strycovą i w Rzymie z Geni Bouchard, w każdym z obu przypadków , przegrała 1 seta a potem przegrała mecz. Kerber rok temu tutaj doszła do 3 rundy, w tym jakoś nie widzę jej w tym starciu z Bertens która wydaję się być w lepszej formie, Kerber zawsze w okolicahc 10-15 miejsca, po wygraniu Szlema wskoczyła do trójki. Stawiałem na 2 sety Rosola po 4.33, siadło,tym razem mam nadzieję będzie podobnie, cholernie czuje to zwycięstwo holenderki, forma to potwierdza, wyjść wygrać i mam nadzieję, że kurs 4.33 po raz kolejny okażę, się szczęsliwy. Pozdrawiam!
333

Otrzymane punkty reputacji: +29
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAzja, Liga Mistrzów 1/8 finału
Godzinna: 12:00
Spotkanie: Jeonbuk – Melbourne Victory
Typ: over 3.5
Kurs: 3.25
Bukmacher: unibet
Analiza:
Pechowy pierwszy mecze w Melbourne jeśli chodzi o typ, w rewanżu podwajamy stawkę po tym co zobaczyłem w pierwszym a do tego dochodzą dodatkowe aspekty. Tym niewątpliwie jest wynik 1:1 czyli ekipa przyjezdnych musi odrabiać straty.
Goście mimo dużej przerwy pokazali dobrą formę u siebie, widać było że za wszelką cenę chcieli to wygrać i w końcówce otworzyli się, sam nie wiem do tej pory jak Berisha nie strzelił w wyśmienitej sytuacji w drugiej połowie na 2:1. Zresztą akcji było bardzo dużo, na początku w wykonaniu Melbourne było sporo chaosu w defensywie i tutaj było widać tą przerwą bez gry, zresztą ta formacja jest ich najsłabszym punktem tak zawsze było, cała jakość jest w ofensywie gdzie potrafią zagrać szybko i kreatywnie. Wracają do wyniku który dla nich oznacza jedno muszą coś strzelić a w takim wypadku muszą postawić na odważna grę a wówczas zostawiają mnóstwo przestrzeni na tyłach co było widać także w pierwszym spotkaniu. Warto też wspomnieć o historii spotkań wyjazdowych gości otóż nie wygrali w tych rozgrywkach żadnego meczu wyjazdowego i tylko raz zachowali czyste konto tak więc myślę by awansować będą potrzebować więcej niż jedną bramkę.
Gospodarze wywalczyli to co chcieli, strzelili bramkę i nie przegrali. Początek mieli bardzo ofensywny i otwarty po strzeleniu bramki trochę zluzowali ale dalej ich ciągło do przodu, bo jest to niewątpliwie ofensywnie usposobiona ekipa. Gdyby w końcówce zagrali odważniej gdy było więcej miejsca mogli to wygrać, dziś raczej nie będą zwalniali tempa gry będą punktować i zdecydowanie odważniej grać z kontry tym bardziej że do składu wrócą Brazylijczycy. Pięć ostatnich spotkań przed własną publicznością to 11 bramek strzelonych przy 7 strzelonych czyli średnia świetna.
Jeśli szybko coś tutaj wpadnie to zrobi się otwarty mecz tak jak to było w Australii oby tym razem po prostu nie szwankowała skuteczność.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania-Segudna Division
Godzina: 20:30
Spotkanie: Valladolid-Girona
Typ: x/x
Kurs: 4.75
Bukmacher: bet 365
Analiza: Na jutro dla mnie najpewniejszym spotkaniem będzie rywalizacja zespołów Valladolidu oraz Girony, Ci pierwsi na tą chwilę zajmują 15 pozycję w ligowej klasyfikacji i raczej mogą byc spokojnie iż zostaną w lidzę na sezon kolejny , nie mają również szans na awans, goście natomiast są na pozycji numer 6 i mają jeszcze spore szanse aby zawalczyć w tym sezonie o awans do primera Division , gospodarze na swoim stadionie w tych rozgrywkach zdobyli 28 punktów, goście na wyjazdach ugrali 27 oczek tak więc spotkanie zapowiada nam się na wyrównane,ale goście moim zdaniem są zespołem, który powinien bardziej walczyć , gospodarze natomiast grają na swoim stadionie gdzie nie wypada im przegrac z zespołem, który jest zdecydowanie mniej znany niż ekipa z Valladolidu ,która przecież w kilkunastu ostatnich latach kilka razy ocierała się o Primera Division, moim zdaniem w tej kolejce możemy zobaczyć podział punktów, liczę iż obie ekipy strzelą co najmniej po jednym golu, stawiam na remis po 1, oraz 0:0 do połowy spotkania.
375

Otrzymane punkty reputacji: +3
tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball MLB
Godzina: 02:10
Spotkanie: Chicago White Sox - Cleveland Indians
Typ: po 5 inningach zdobytych więcej niż 6 pkt.(6pkt. - zwrot)
Kurs: 2.50
Na jutrzejszy dzień wybrałem spotkanie MLB pomiędzy drużynami Chicago White Sox - Cleveland Indians(jest to ich drugie spotkanie w dniu dzisiejszym). W spotkaniu tym miotaczami startującymi są Erik Johnson i Cody Anderson.
W ostatnich 5 meczach z zaczynającym Erik&#39;iem Johnsonem(ERA 7.20 i WHIP 2.20) jego drużyna straciła 5 lub więcej punktów. W żadnym z nich nie zagrał dłużej niż 6.1 inninga(w jednym zszedł już po 2 inningu oddając w nim właśnie 4 punkty.
Cody Anderson(ERA 7.99 i WHIP 1.78) wcale nie jest lepszy, tracąc równiez średnio ponad 5 punktów na mecz. Co najlepsze w 10 meczach, które zaczynał w dziewięciu był over punktowy.
Dlaczego stawiam overa na pierwsze 5 inningów? Otóż dlatego, że właśnie oni rozpoczynają grę. Prawdopodnie nie doczekają 6 inningów, a zastępców w drużynie mają dużo lepszych.
Pozdrawiam
100

Otrzymane punkty reputacji: +1
sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka, NBA
Data, godzina: 24.05.2016 2-30
Spotkanie: Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers
typ: Cavs -6.5
kurs: 1.98
buk: unibet
Analiza:
W trzecim meczu pomiedzy tymi zespołami udało się przerwac Raptors niesamowitą serię Cavs w play-off dziesięciu kolejnych zwycięstw. Spodziewałem się jednego zwycięstwa zespołu z Kanady w meczach u siebie i to już nastąpiło w pierwszym meczu w Air Canada Centre, ale to jak wyglądał przebieg meczu dość mocno mnie zaskoczył. Cavs prowadzili w meczu raptem dwa razy i to na samym początku meczu. Przez większość meczu to gospodarze dominowali i kontrolowali grę. W game 3 wygrała defensywa gospodarzy, czyli ich najsilniejsza broń. Najlepszym graczem meczu był niewątpliwie Biyombo, który osiągnął fenomenalne dwadziescia sześć zbiórek. Dobrze zagrali wkońcu duet DeRozan-Lowry, którzy łącznie zdobyli pięćdziesiąt dwa oczka prz 50%-procentowej skuteczności. Ale najważniejsza była defensywa, bo tylko James ( dwadziescia cztery pkt i 9/17 z gry) i Smith (dwadziscia dwa oczka i 7/16 z gry w tym 6/15 za trzy) nie zawiedli w ekipie gości. Fatalnie natomiast wypadli Irving (3/19 z gry) i Love (1/9 z gry), a to im nie przystoi bo w dwóch pierwszych meczach u siebie notowali zawsze conajmnije 50% z gry i wysokie zdobycze punktowe. Wątpie w to by drugi mecz pod rzą zagrali tak fatalnie. A raczej że Raptors będą wstanie utrzymać się na tak skutecznej defensywie w kolejnym meczu, bo kto oglądał pierwsze mecze finałowe w Ohio to widział, jak łatwo rozmontowywali obronę rywali koszykarze Cavs. Ogolnie dawałem szanse na jedno zwycięstwo Raptors w finałowej rywalizacji z Clevland, więc by zgodnie z moimi przypuszczeniami dwa kolejne mecze powinny paść łupem ekipy Tyronna Lue. I tego się spodziewam. Cavs mimo wyraźnej porażki w poprzednim meczu na pewno się nie załamią bo wiedzą ze i tak są zespołem silniejszym, do tego bardziej doświadczonym i przede wszystkim w ostatnich tygodniach mieli zdecydowanie więcej czasu na treningi i regenerację sił, co w decydujących momentach może mieć kluczowe znaczenie jeśli chodzi o grę liderów obu ekip, a trzeba pamiętać że ci z Toronto wciąż borykają się z drobnymi urazami (ale wiadomo ze na tym etapie rozgrywek warto zacisnąć zęby i dać z siebie maxymalnie dużo dla drużyny). Moim zdaniem dziś górą będą Kawalerzysci, którzy tym samym będą już jedną noga w wielkim finale. Stawiam na Cavs
100

dawid_m 218

dawid_m

Użytkownik
Dyscyplina : hokej , NHL
Data: 24.05.2016 g. 02:05
Spotkanie: St. Louis Blues - San Jose Sharks
Typ: over 6,5
Kurs: 4,05
Buk: bwin
Wyniku spotkania nie sposob przewidzieć... osobiscie licze na dogrywke. Wiem jedno: w serii mamy 2:2. Nutki po drugim i trzecim fatalnym spotkaniu gdzie nie strzelily ani jednego gola wreszcie odzyskaly skutecznosc.. w ostatnim spotkaniu 3:6... czyli 9 bramek w meczu. Na brak skutecznosci bym ze strony Rekinow bym nie liczyl... ale nutki graja na swojej tafli. Osobiscie licze na 4:3, ewentualnie 4:4. Dla chetnych polecam również over 5 po kursie 2. Za 3,5 godz czeka nas widowisko ???? pozdrawiam
305

Otrzymane punkty reputacji: +13
sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
Godzina: 04:15
Spotkanie: San Diego Padres vs. San Franscisco Giants
(Drew Pomeranz vs. Johnny Cueto)
Typ: Under 6.5 runs
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet.365
Analiza:

Krótko:
1. Niemrawe ofensywy.
2. Miotacze w genialnej formie.
3. SDP zmęczone 17 zmianami z Dodgers wczoraj.

Ad. 1. Oba teamy w swoich ostatnich 10 spotkaniach 7 razy zmieściły się w podanym limicie biegów.
San Diego wczoraj rozegrali podwójny meczyk: 17 zmian z Dodgersami. Zmęczenie plus podłamana psychika. Giants wygrali 1:0 z Cubs a w całym meczu padło tylko 7 hits!! Chłopaki grają efektywnie. Ofensywa coś wbije a świetna obrona dowozi do końca.

Ad. 2. Cueto wiadomo. Mistrz w swoim fachu. Uwielbiam gościa. Nie licząc jednego dziwnego występu z Reds na samym początku maja w każdym z trzech pozostałych meczów powstrzymywał ofensywę rywali przed zdobyciem więcej niż dwóch runów. Ważne jest to, że wytrzmuje bardzo dużo zmian. W ostatnich 3 grach średnio 8 a ostatni mecz to complete game.

Pomeranz ma jeszcze lepsze staty. Rywale odbijają 0.134 przeciwko niemu w maju. 0.134 !!!!!!
We wszystkich 4 meczach majowych, w których zaczynał padło łącznie 7 runów. Łącznie !!!!

Wg mnie bardzo pewny typ.
Polecam.

Powodzenia.
90

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA Playoffs
Godzina: 02:35
Spotkanie: Cleveland Cavaliers vs Toronto Raptors
Typ: Cavaliers
Kurs: 1.41
Bukmacher: Unibet
Analiza: Mecz wydaje się że może byc zacięty ale jakoś nie widzę dwóch z rzędu porażek Cavs. Irving i Love napewno zagrają lepiej a taki Biyombo już niekoniecznie a on był tym x factorem dla Raps w meczu numer 3. Jakoś nie widze tu wyrównania serii mimo że Raptors u siebie sa groźni to jednak nie te progi myśle dla nich. Lue już pewnie ma jakiś plan na Bismacka albo Derozana i gospodarze będą napewnow opałach. Chciałem grac tu handicap również ale tu może zaważyć jeden rzut a wietrzę szanse w dogrywkę również. Po ciężkim boju jednak to mój typ oby okazał się skuteczny. Ciężko ostatnio mi wybrać coś ze sportów amerykańskich które preferuje, w hokeju dziś wynik jest nie do przewidzenia jak dla mnie więc gram swoją koronną dyscyplinę sportu. Jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku bo moja Oklahoma prowadzi 2-1 i tam 4 mecz także będzie interesujący. Ba! Będzie dużo lepszy ale dziś musimy zadowolić się pojedynkiem na wschodzie. Kasy na to bym nie przelewał jakoś dużo ale jednak faworytem są Cavs i na nich stawiam.
Powtórzony typ
100

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 2:05
Spotkanie:
St. Louis Blues - San Jose Sharks
Typ: Vladimir Tarasenko strzeli bramkę (w dowolnym czasie)
Kurs: 3,25
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Po rozegraniu czterech meczów mamy rezultat remisowy 2:2. Piąty mecz będzie więc bardzo ważny. Przewagę psychologiczną mają gracze St. Louis Blues, ponieważ to oni wygrali ostatni mecz pewnie i zdecydowanie. St. Louis Blues wygrali 6:3 i byli zespołem znacznie lepszym. San Jose Sharks w mojej ocenie są w tej serii gorszym zespołem i to, że rezultat jest remisowy po czterech meczach zawdzięczają postawie swojego bramkarza. Poza ostatnim meczem Jones spisuje się na medal. Zaskoczeniem dla mnie jest to, że bramki w tej serii nie zdobył jeszcze Vladimir Tarasenko. Z Dallas Stars zdobył on bramkę w trzech na sześć rozegranych spotkań i nie wierzę w to, żeby z San Jose Sharks miał nie zdobyć chociaż jednego gola. Na swoim lodzie Tarasenko zawsze jest bardzo niebezpieczny i ma wiele szans na strzelenie gola. Szczególnie w drugim meczu z San Jose miał naprawdę mnóstwo szans, no ale wtedy bramkarz Sharks bronił jak natchniony. Tarasenko znowu będzie próbować strzelić i wierzę, że w tym meczu mu się uda trafić.
100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: hokej, NHL
Data, godzina: 24.05.2016 2-05
Spotkanie: ST Louis- SJ Sharks
typ: St.Lois over 2,5 gola
kurs: 2.0
buk: Unibet

Pomiędzy tymi ekipami już 4 spotkania i stan rywalizacji 2-2, każda z drużyn raz wygrywała i przegrywała na swoim terenie, i tak właśnie w ostatnim meczu na swoim terenie przegrało St Louis aż 0-4 kolejne dwa mecze rozgrywali na terenie Rekinów i teraz wracają na własną halę jak myślę po zwycięstwo, zmazanie plamy po tym występie a przede wszystkim po komfort przed kolejnym spotkaniem na tafli Rekinów, jeśli przegrają będą musieli uciekać spod topora w SJ a tego na pewno będą chcieli uniknąć(tak czy inaczej ktoś będzie musiał)
Z historii mecze między tymi ekipami są dosyć przewrotne, nie tylko chodzi o wynik jak i o ilości bramek, może padać ich mniej, albo więcej jak np ostatnio 9.Kursy dosyć wyrównane ale idę pod gospodarzy że wbiją u siebie ze 3 bramki, w ostatnim meczu w St Louis nie strzelili nawet gola tracąc aż 4 więc myślę że w dobrych humorach udadzą się do SJ.
100

Otrzymane punkty reputacji: +6
meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Azja, AFC Champions League
Godzina: 12:00
Spotkanie:
Jeonbuk - Melbourne Victory
Typ: BTS
Kurs: 1,95
Analiza:

Pierwszy mecz w Australii 1-1, dzis pora na rewanz i to Koreanczycy beda faworytami w tym meczu. Melbourne nie ma jednak nic do stracenia i musza cos ustrzelic bo 0-0 promuje awansem Korenczyków dziś. I tu zacytuje garsc statystyk z zapowiedzi tego meczu:

&quot;Jeonbuk, who defeated Jeonnam Dragons 2-1 on Saturday in the K-League, are currently on a run of 11 games unbeaten in all competitions, although that sequence includes just a single clean sheet.&quot; oraz taki cytat:

&quot;But Melbourne coach Kevin Muscat is confident his team have the firepower to secure the goals they need in Jeonju having found the net in each of their three previous away ties on the continent.&quot;

Melbourne było lepsza druzyna w pierwszym spotkaniu, powinni wygrać 2-1 lub nawet 3-1, dzis rewanz, a wynik 1-1 powoduje że będą szukali swojej szansy w szybkim golu lub kontrach, Barisha dobrze sie spisuje, licze ze to bedzie żywe spotkanie obfitujace w bramki.
95

elhijo 110

elhijo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA: Rolland Garos
Godzina: 11:00
Spotkanie:
Kerber - Bertens
Typ: DW 1:2
Kurs: 7.00
Analiza:
Wyczuwam tutaj niespodziankę, myślę że to nie będzie łatwy mecz dla Niemki polskiego pochodzenia. Bertens ostatnio na fali, to że potrafi grać pokazała ostatnio wygrywając turniej w Norymbergi. Na moje uznanie zasługuje jednak fakt że w marcu na kortach w Miami wygrała z Kerber pierwszego seta 6-1! Później co prawda drugiego przegrała i w końcu skreczowała w tym meczu. Jednak teraz jest w pełni zdrowa i na pewno będzie chciała pokazać Kerber że tam ten set nie był kwestią przypadku. 2-1 dla Bertens.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +7
orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Pesapallo, Finlandia
Spotkanie: KiPa - KaMa
Typ: KaMa
Kurs: 4.75
Buk: Unibet
Godz: 17.00
Analiza:
Witam wszystkich. Na dzisiaj typ z fińskiego baseballu, a dokładnie Liga Supersis i mecz pomiędzy zespołami KiPa, a KaMa. W tym sezonie KiPa gra dość przeciętnie bo zajmuję 10 miejsce, zaś ekipa KaMa jest na 4 miejscu . Faworytem wg buków jest zespół gospodarzy ale ja uważa, że to goście dzisiaj wygrają i to w regulaminowym czasie gry. Moim zdaniem ten sezon pokazuje kto tu gra lepiej i po takim kursie warto zagrać na zespół KaMa. Moim zdaniem mecz będzie zacięty ale w tym sezonie KiPa sobie nie radzi i to widać po wynikach. KaMa gra bardzo dobrze i liczę , że dzisiaj pewnie odniosą zwycięstwo . Życzę powodzenia i wysokich wygranych.
100

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - Singiel: French Open (Francja)
Data, godzina: 24.05.2016 15:30
Spotkanie: Andreas Seppi - Ernests Gulbis

Typ: Seppi
Kurs: 2.02
Buk: Betsafe

Analiza:
Bilans bezpośrednich spotkań 5-1 jako faworyta każe upatrywać w Łotyszu, jednak w mojej ocenie jest zgoła odmiennie. Przede wszystkim warto zaznaczyć, iż jedyna wygrana Włocha miała miejsce podczas jedynego spotkania rozgrywanego na ziemi. Obaj zawodnicy przed French Open nie osiągali jakichś kosmicznych wyników. Seppi ograł Mathieu, Munoza De la Navę i Pospisila, ulegając nie byle komu bo Gasquetowi i Thiemowi. (oglądałem mecz z Francuzem i Włoch miał przebłyski naprawdę dobrej gry). Gulbis pokonał Karlovica, Vanniego, Kudlę i Berankisa ulgając Cilicowi i dwukrotnie Pouile&#39;owi. Uważam, iż decydujące znaczenie w dzisiejszym starciu będzie mieć nawierzchnia na jakiej będzie rozgrywane to spotkanie. Nie dość bowiem, że będzie to ceglana mączka, to w dodatku bardzo wolna, z uwagi na padający od kilku dni deszcz. Wymagać to będzie znacznej cierpliwości i małej liczby niewymuszonych błędów, co niestety jest piętą Achillesową Łotysza.
100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA: Rolland Garros
Godzina: 16:30
Spotkanie: Puig - Gavortsova
Typ: DW: 2:0
Kurs: 1,74
Analiza:
Witam, dziś bardzo krótka analiza, ponieważ mam bardzo mało czasu. W 1 rundzie Wielkiego Szlema na kortach Rollanda Garrosa zmierzą się 54 w rankingu WTA reprezentantka Puerto Rico Monica Puig, ze sklasyfikowaną na 105 miejscu Białorusinką Olgą Gavortsovom. Puig w tym sezonie w niezłej formie, na 37 meczy wygrała 26. Ostatnio w Madrycie i w Rzymie docierała do 1/16, czyli dość niezłe wyniki jak na umiejętności Puig. Natomiast to co najbardziej przemawia za tym typem to gra w tym sezonie Gavortsovei. W tym sezonie zagrała 12 meczy z czego przegrała 11. W dodatku ten wygrany mecz miał miejsce 24 lutego a więc 3 miesiące temu. Według mnie Puig powinna poradzić sobie z rozbitą psychiczni i przez kontuzje Gavortsovą. Powodzenia!
74

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Roland Garros 2016
Godzina: 13:30
Spotkanie:
Carreno-Busta P. - Delbonis F.
Typ: Delbonis F.
Kurs: 1.66
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
H2H 0:4 z lat 2008-2016, grali już w tym roku ze sobą w ćwierćfinale turnieju w Casablance i kolejny raz było 2:0 dla Delbonisa. Dziś co prawda gramy do trzech wygranych setów, ale wydaje mi się, że maksymalny wynik jaki tu może paść przynajmniej w mojej opinii to 3:1 dla &quot;Fryderyka&quot;.
Obaj zawodnicy uwielbiają grać na mączce, dzieli ich zaledwie jakieś niecałe 10 miejsc w rankingu i tylko jeden rok różnicy. Jednak bardziej cenię sobie umiejętności Delbonisa który na mączce jest naprawdę bardzo niezłym graczem, top 10? Rok temu zagrał tutaj 5 setówkę ze swoim rodakiem z Argentyny Juanem Monaco, za to Hiszpan z Jackiem &quot;Skarpetą&quot;.
Zarówno Carreno-Busta jak i Delbonis w ostatnich 2 sezonach nie zwojowali nic więcej na tym szlemie. Tutaj mają szansę na 3 rundę gdzie spotkają się zapewne z Djokovicem i mam nadzieję, że to będzie właśnie mańkut Delbonis.
100

louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Roland Garros 2016
Godzina: 13.45 może ulec zmianie
Spotkanie: O.Dodin- A.Ivanovic
Typ: O.Dodin +1,5 seta
Kurs: 2.44
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Anna Ivanovic w ubiegłym roku na French Open zrobiła półfinał tak że ma o co walczyć,
ale forma Serbki w ziemnych turniejach mocno rozczarowuje .Kolejno w Sztutgarcie , Madrycie i Rzymie ledwie druga runda.Anna ranking WTA 16 jednak zawsze z formą może wystrzelić jednak nie wróżę jej powtórki półfinału z ubiegłego roku , ma tutaj dosyć trudną drabinkę i myslę że odpadnie wczesniej jesli nawet nie dzisiaj.
Młoda Ocean Dodin na zadatki i talent brakuje bardzo doświadczenia i utrzymania koncentracji i regularności w całym meczu.Potrafi zaatakować dużo gorzej gra w defensywie.Ostatnio w Sztutgarcie pieknie przeszła przez eliminacje a potem trafiła na Suarez Navarro z którą zagrała znakomicie połowkę seta ale na tyle wystarczyło pary na geizdek.Dzisiaj ponownie liczę na to że zaatakuje i że tej pary wystarczy na seta.Za drobne gram również zwycięstwo Dodin kursy już niestety pospadały ale u kilku buków wciąż jest 5.
144

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja, Premier Liga - baraż o utrzymanie
Godzina: 17.00
Spotkanie: Volgar-Gazprom Astrahan - Anzhi Makhachkala
Typ:
2 i pow. 2,5 gola
Kurs: 4.50
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Witam wszystkich! Na pewno ktoś z Was uzna mnie za szaleńca skoro moim dzisiejszym typem dnia jest mecz barażowy o utrzymanie w rosyjskiej Premier Lidze pomiędzy Volgar-Gazprom Astrahan a Anzhi. Zdecydowałem się na ten wybór ze względu na kilka informacji, które odnalazłem. Po pierwsze, Anzhi to drużyna, która w bieżącym sezonie zdecydowanie lepiej gra na wyjazdach niż na własnym boisku. Świadczą o tym osiągane wyniki, ponieważ piłkarze ze stolicy Dagestanu uzbierali znacznie więcej punktów po meczach poza swoim boiskiem, z kolei grając u siebie byli najsłabszym zespołem pod względem zdobywanych punktów ze wszystkich zespołów w lidze. Jeśli nie wygrają dzisiaj, to paradoksalnie w meczu u siebie mają mniejsze szanse na końcowy sukces. Po drugie, mecze bezpośrednie między dzisiejszymi rywalami kończyły się w większości zwycięstwami Anzhi, które na 8 spotkań wygrało aż 7 i 1 raz zremisowało. Ostatni remis został odnotowany w 2005 roku, więc dawno temu, potem były same wygrane Anzhi, a ostatnia wyjazdowa w 2014 roku (0-3). Ktoś może powiedzieć, że od tego czasu dużo się zmieniło i Anzhi to już nie ta sama drużyna co wtedy, jednak Ci, którzy zajmują się zakładami nie od dzisiaj na pewno wiedzą, że statystyki mają znaczenie, może nie decydujące, ale jednak mają i należy się z nimi liczyć. Po trzecie można zauważyć, że w spotkaniach bezpośrednich zazwyczaj padało dużo bramek. Jeśli chodzi o mecze wyjazdowe Anzhi z Volgarem to w 4 pojedynkach Anzhi uzyskało 3 zwycięstwa i 1 remis, a tylko w spotkaniu zremisowanym padły &#39;zaledwie&#39; 2 bramki. W pozostałych co najmniej 3 (2-3, 1-3, 0-3). Po czwarte w szeregach Anzhi jest bramkostrzelny zawodnik, który ostatnio zachwyca skutecznością. Mowa o napastniku z Wybrzeża Kości Słoniowej (Yannick Boli), który pamięta ostatni mecz bezpośredni, gdyż w 2014 roku strzelił jednego z goli. Z kolei w zakończonej rundzie zasadniczej imponował w ostatnich kolejkach skutecznością, ponieważ w 3 meczach zdobył 2 gole. Natomiast w całym sezonie ligowym zdobył 9 goli i zaliczył 3 asysty i jest najskuteczniejszym zawodnikiem swojego zespołu. Na pewno kibice Anzhi bardzo liczą dzisiaj na swojego pupila. Po piąte drużyna Volgar gra w kratkę i trudno przewidzieć w jakiej formie będzie dzisiaj. Przeglądając jednak statystyki Ich ostatnich meczów na uwagę zasługuje fakt, że pozwalają na dużo swoim przeciwnikom, którzy stwarzają sporo sytuacji podbramkowych. Choć wygrali ostatni mecz w drugiej lidze z Volga N. Novgorod (2-1) to jednak stworzyli zdecydowanie mniej sytuacji strzeleckich i oddali mniej strzałów. Wygrali mecz tylko dzięki słabej skuteczności przeciwników. Mając świadomość, że Anzhi potrafi grać z Volgarem, a ponadto w swoich szeregach ma bramkostrzelnego zawodnika (Y. Boli) oraz w dwóch ostatnich kolejkach grało ofensywnie, z polotem wydaje mi się, że dzisiaj wygra mecz. Wierzę w zdecydowane zwycięstwo ze względu na fakt, że na własnym stadionie gra się Im gorzej. Spadek dla takiego klubu to by była prawdziwa katastrofa, więc trzeba zrobić wszystko by ten pierwszy mecz barażowy wygrać. Biorąc pod uwagę wyniki spotkań bezpośrednich i formę obydwu drużyn uważam, że obydwie ekipy powinny dziś coś strzelić, a wynik 1-2 lub 1-3 dla gości jest bardzo prawdopodobny. Życzę wszystkim wygranej! Powodzenia!
P.S. kurs na ten ten typ jest bardzo interesujący, a dla mniej odważnych proponuję czystą 2 (@2.45).
100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom