>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.05.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka
Godzina: 15:00
Spotkanie: Norwegia - Ukraina
Typ: 2
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W meczu eliminacji do ME siatkarzy zagrają ze sobą reprezentacje Norwegii oraz Ukrainy. Jestem w szoku widząc tak wysoki kurs na Ukrainę. Szczerze to tego nie rozumiem.

Nie wiem skąd takie rozbierzności u buków, sportowo to Ukraina jest poza zasięgiem Norwegów. Dodam że najlepszym obecnie zawodnikiem Norwegii jest Jonas Kvalen atakujący czy to przyjmujący nie wiem bo... jeszcze dwa sezony temu był drugim rozgrywającym AZS Olsztyn lecz zmienił pozycję. Natomiast w Ukrainie grają zawodnicy którzy grali w rosyjskiej Superlidze a atakujący Statsenko ma imponujące statystyki, w jednym meczu zdobył 42 pkt, a w kilku ponad 30. Nie wiem o co kaman w tym bet365, może chcą pójść z torbami wystawiając taki kurs, ja już zagrałem na Ukrainę.
✅275

Otrzymane punkty reputacji: +7
erdezet 92

erdezet

Użytkownik
Dyscyplina: WTA - SINGIEL: Nürnberg (Niemcy)
Spotkanie: Karolina Pliskova - Eugenie Bouchard
Godzina: 14:00
Typ: 3 sety w meczu
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Finał w Nurnberg. Obie zawodniczki zdecydowanie zaslużyły by znaleźć się w nim. Pliskova rozgrywa jeden ze swoich najlepszych turniejów w życiu, naprawdę gra ładny tenis i kurs na nią w granicach 3,5 jest zdecydowanie przesadzony, myślę, że szanse na zwyciestwo oscylują w granicach 55-45 na korzysc Bouchard.
Stąd też mój typ, 3 sety w meczu. Myślę, ze over gemowy nie ma co grać, bo jak wiadomo kobiecy tenis charakteryzuje się szybkimi zwrotami akcji, i zeby ten over wszedl, 3 sety prawdopodobnie i tak będą musiały być rozegrane. A kurs na 3 sety w meczu zdeeecydowanie lepszy ;)
Myślę, że Czeszka będzie w stanie co najmniej ugrać jednego seta, kto wie, może wygra.
Zapowiada się naprawdę ciekawy finał!
Nie zdziwię się, jak jedna zawodniczka wygra wysoko pierwszego seta, by w drugim już nie istnieć. To jest właśnie piękno kobiecego tenisa.
Typuję dziś 3 sety w finale!
✅162

Otrzymane punkty reputacji: +4
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia Dywizja 2 - Grupa 1
Spotkanie: Holmen - Arendal
Typ: over3.5
Kurs: 2.00
Bukmacher: William Hill
Godzina: 16:00
Pojedynek z dołu tabeli, 11 Holmen podejmuje ostatnie Arendal.
Gospodarze wciąż czekają na pierwsze punkty na ich własnym terenie w tym roku, 2 porażki w lidze 2-3 z Kongsvinger, 0-4 z Orn i jedna w pucharze z dużo lepszym zespołem Honefoss 0-3.
Arendal ma nadzieję ma pierwsze punkty na obcej murawie, wcześniej w lidze
1-3 z Flekkeroy, ostre lanie z rezerwami Strømsgodset 0-6 i w pucharze porażka w dogrywce 2-3 z Egersunds.
Wszystkie wyniki obu zespołów do tej pory wysokie ze sporą ilością bramek.
Bardzo się Machete podoba ten kurs na 4 gole, obie defensywy do solidnych nie należą, szczególnie ta gości, po 5 kolejkach mają już 17 goli straconych.
Arendal są wysoko jeszcze w jednej niechlubnej klasyfikacji, grają bardzo ostro i w 5 kolejkach zobaczyli już 1 czerwoną kartkę i 11 żółtych!
Za tę czerwoną w pierwszym meczu sezonu zawieszony został Frederik Krabbe (kapitan zespołu, wydaje się że lokalna gwiazda), który dzisiaj w końcu zagra!
Do składu wraca po kontuzjach i urazach kilku kluczowych graczy, sztab szkoleniowy ma nadzieję że to pozwoli odbić się od dna.
Goście oczywiście zapowiadają walkę o 3 punkty żeby wydostać się z ostatniego miejsca.
Do składu Holmen po zawieszeniu za 3 żółte kartki wraca pomocnik z pierwszego składu Jonathan Dixon Storvik, do pełni sił po chorobie wraca napastnik Russen Røisland, z powodu kontuzji ze składu wypada obrońca Sindre Bendixen. Ciągle kontuzjowani są pomocnik Baasnes i obrońca Ola Scott Knutsen. Dla mnie kadra wygląda super na dzisiaj - brak 2 podstawowych obrońców, wraca pomocnik i w pełni sił napastnik...
Nie ma zdecydowanego faworyta w tym meczu (buki lekko faworyzują gości), pierwsza konfrontacja w walce o utrzymanie, czuję wymianę ciosów!
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +11
makaveli23 683,5K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Szwecja
Godzina: 16:00
Spotkanie: Falkenbergs - Hacken
Typ: 1X
Kurs: 1.75
Buk: bet365
El Kabir, Gustafson, Ericsson, Strandberg i Frolund to kluczowi gracze ktorych zabraknie w druzynie gosci. Kursy z tego powodu juz poleciały. Hacken wygralo ostatni mecz 4-1, gdzie 4 z tych zawodnikow uczestniczylo w zdobywaniu bramek, tak wiec mozna sobie wyobrazic ze beda mieli trudno w tym meczu. Mysle ze ten mecz bedzie wygladal tak jak ich przedostatnie spotkanie gdzie jako faoworyt na wyjeździe tak niby przewazali, posiadanie pilki wieksze ale druzyna domowa zagrala bardzo nieprzyjemnie dla nich defensywnie, no i wyprowadzili sobie konterke ktora dala bramke i tak juz do konca zostalo (1-0). Falkenbergs tutaj tez pewnie odda inicjatywe gosciom ale ci beda sie meczyc bez swoich najlepszych zawodnikow, sadze ze jest to podobna druzyna do tej ktora pokonala Hacken ostatnio czyli Atvidabergs, mianowicie twarda obrona, utrudnianie technicznej gry gosciom itp a ze są ostatnio w dobrej formie i defensywnie (3 czyste konta z rzedu) i pod wzgledem ofensywnym (4 brameczki strzelone w tych 3 meczach) to sadze ze u siebie beda w stanie powtorzyc wynik Atvidabergs i wygrac 1-0, bądź 2-0.
✅75

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Real - Athletico
TYP : over 4,5 kartki
bet365 1,66

Ludzie... ja nie wierze. Dla mnie ta linia to troche jak trafienie w lotka.
Mamy finał LM, mamy przed sobą najważniejszy mecz sezonu dla Realu i Athletico i takie jaja ...!!!
Wezmy ostatni mecz o stawke w lidze. Mowie oczywiscie o meczu Barcy z Athletico.
W tamtym meczu linie 4,5 pokryła sama Barcelona, która z wielkiej 3 w Hiszpanii raczej najmniej fauluje. Dziś mamy mecz o jeszcze większą stawkę dla dwóch finalistów. Mecz, w którym dodatkowo może dojść do dogrywki, która podnosi szanse na kolejne kartki i mamy linie 4,5 kartki ...
Według mnie z temperamentami zawodników obydwu ekip ten typ jest absolutna perelka na dzisiaj.
Zgadzam sie z tymi powyzej, którzy twierdza, że szanse w meczu rozkladaja sie 50 na 50. Wedlug mnie nawet 60 do 40 dla Athletico.
Przypomnijcie sobie rewanz z Chelsea w Londynie... miało być under 1,5 gola, Chelsea miała to wygrać.. itp.
Gole dziś to loteria...tego nie da się wytypować w sposób, który popierają rzeczowe statystyki, czy argumenty.
Ja upatruję ogromne value dziś w kartkach i być może jeszcze dorzucę do tego over 5,5 rożnych Realu.
To da ciekawy kupon z kursem 3.00 !!!
Dla mnie do pogrania za większe piniądze...
⛔ 100 / brak wzoru

Otrzymane punkty reputacji: +1
Z 46

zaiebiaszczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ligi Mistrzów mecz finałowy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Atletico Madryt
Typ: 1
Kurs: 2,15
Bukmacher: bet365
Analiza: Tak prawdę mówiąc, to ja zagrałem w stsie kupon za 2 zł na różnicę bramkową 3+ dla gospodarza (tzn Real w tym przypadku) i liczę, na to, że może się fukśnie po mojej myśli i będzie 3:0. Co do tego meczu to bardzo pewny bet moim zdaniem za 2,15 a można zawsze jeszcze zagrać handi na Real-1 i tez będzie dobrze. No tak myśle, że najpierw wrócę do ligi hiszpańskiej atletico już na koniec sezonu takie loty, że tak jak zawsze kupon kiedyś wysyłałem - wygra wszystko przez cąły sezon a na koniec jeden mecz nie wejdzie i myslę, że to dzis właśnie tak będzie, Atletico oglądałem troszeczkę i widziałem jakie bramy sypali te chłopaki w tym sezonie ale w życiu wszystkiego mieć nie można - juz tą końcówkę sezonu na takim stresie chyba rozgrywali, że sam Real przegrywał nawet z celtą vigo nawet 2:0, że by to atletico w tym sezonie to mistrzostwo hiszpanii zdobyło, nawet barca zaczęła nagle remisować ale mi się wydaje, że tym największym klubom się nic nie stało jak w tym sezonie nie zdobyli mistrzostwa bo to atletico duzo presji z nich zdjęło. oczywiście to tylko takie dywagacje - teraz co do finału Ligi Mistrzów - wiadomo, że Atletico bedzie zmobilizowane jak nigdy ale nie można zapomniec o tym, że Real tak samo bedzie sie bil o to zwycięstwo - a piłkarzy mają lepszych zdecydowanie myslę i wydaje, mi się że to Real będzie bardziej zdeterminowany i skoncentrowany aby sięgnąć po Puchar Ligi Mistrzów, Atletico juz ma sezon udany - zdobyło mistrza kraju a Real czeka na zwycięstwo w Lidze Mistrzów już nie pamiętam sam który sezon już - teraz już są w finale i przeciwnika mają takiego, którego w lidze potrafili bić po 2:0 3:0- myślę, że wykorzystają dzisiaj ta szansę i się skończy zdecydowana wygrana Realu po 90 minutach
⛔100

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - finał Ligi Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Atletico Madryt
Typ: żółte kartki over 5,5
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Nie ma się za bardzo o czym rozpisywać. Finał Ligi Mistrzów, nikt nie będzie odstawiał nogi.
Historia spotkań obu ekip pokazuje, że typ dość realny, zwłaszcza że emocji będzie mnóstwo.
Ostatnie cztery mecze Realu z Atletico to 5,4,5,8 żółtek. Linia przekroczona raptem raz, ale w pozostałych meczach było na styku.
5 żółtek to taki standard w derbach Madrytu. Dzisiaj będzie zdecydowanie większe ciśnienie, nerwy - może i jakaś czerwień poleci (liczona jako dwie żółte). Według mnie linia 5 kartek pęknie.
✅110

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom