>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.05.2011 (wtorek)

Status
Zamknięty.
kolti 103

kolti

Użytkownik
Spotkanie: Bałtyk Gdynia - Zawisza Bydgoszcz
Typ: 2
Kurs: 2.15
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dziś o godzinie 18:00 dojdzie do ciekawego spotkania w 2 lidze zachodniej: Bałtyk Gdynia - Zawisza Bydgoszcz. Drużyna gospodarzy to Bałtyk Gdynia, zespół ten plasuje się na pozycji 8 w ligowej tabeli, mając na swoim koncie 46 punktów oraz stosunek bramkowy wynoszący 36:29. W ostatnich 5 spotkaniach zespół ten zdobył 10 punktów: 3 zwycięstwa, 1 remis oraz 1 porażka. Kolejno: 0:0 u siebie z Legnicą, zwycięstwo 3:1 w Tychach, wygrana w roli gospodarza z Rakowem 2:1, porażka z Nielbą Wągrowiec, 3:0 z Polonią Słubice (walkower). Zespół ten świetnie spisuje się w roli gospodarza: 10 zwycięstw, 3 remisy oraz 2 porażki, pokonał ich m.in. Górnik Wałbrzych. Goście to Zawisza Bydgoszcz, 2 zespół tabeli, popularna &quot;Zetka&quot; ma na swoim koncie 58 punktów oraz stosunek bramkowy wynoszący 49:20. W ostaniach 5 meczach drużyna ta zdobyła komplet punktów: 2:1 z liderem Olimpią Grudziądz, 2:1 na wyjeździe z Nielbą, 3:0 z Lechią Zielona Góra, 3:0 z Polonią Słubice (walkower), 2:0 z Elaną Toruń w derbach. Zawisza na wyjeździe spisuje się średnio: 6 zwycięstw, 5 remisów oraz 4 porażki. Stawiam na Zawiszę ponieważ walczą o awans, a każda starta punktów, nawet remis powoduje że mogą być wyprzedzeni przez trzecią w tabeli Miedź Legnica. Według mnie zmotywowani goście mają szanse na kolejne zwycięstwo i odnieść kolejne 6 z rzędu zwycięstwo w lidze.
✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +1
remo91 57

remo91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, ROSJA: Dywizja 1
Spotkanie: Kamaz Nab Chelny - Chernomorets Novorossijsk
Typ: Chernomorets Novorossijsk
Kurs: 6.4
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Na moim celowniku znalazł się mecz z Rosyjskiej pierwszej dywizji w którym zmierzą się zespoły Kamazu i Chernomoretsa. Wybierając swojego faworyta na ten mecz kierowałem się głównie ostatnią formą obu ekip. Nab Celny ostatnie mecze u siebie gorzej niż na wyjeździe: przegrana z Jarosławem 1:2 i skromne 1:0 z Brjanskiem, musi więc coś być na rzeczy. Novorossijsk na początku sezonu ogromna niemoc na wyjazdach, ale z czasem zespół się rozkręcił aż wreszcie doszło do wygrania meczu z Torpedo (0:1) co bardzo dobrze rokuje na przyszłe kolejki. Forma Chernomoretsa faluje w bardzo regularny sposób tzn, co drugi mecz wygrywają. Jest to co prawda słaby argument ale zawsze jakiś. Rosyjskie ligi są bardzo nieprzewidywalne, o czym wszyscy powinni dobrze wiedzieć, ja zaryzykuję typ na przyjezdnych ze względu na bardzo dobry kurs i optymistycznie polepszającą się formę.
⛔ 100

M 13

maak

Użytkownik
First Vienna FC - FC Trenkwalder Admira
Typ: 2
Kurs: 1,90
Bukmacher: Betsson

Dzisiaj o godzinie 18.30 rozpocznie się ostatnia kolejka austriackiej Ersted Liga. W najciekawszym meczu zmierzą się ze sobą First Vienna FC oraz FC Trenkwalder Admira. Gospodarze to zespół walczący o miejsce barażowe, natomiast goście o zwycięstwo w lidze. Fisrt Vienna zajmuje obecnie 9. miejsce i ma tyle samo punktów co ostatni FC Gratkorn. Vienna z 35 meczy przegrała aż 20 oraz straciła 67 bramek. W poprzedniej kolejce zespół uległ Sparkasse Hartberg 0:2. Admira natomiast jest liderem rozgrywek. Drużyna dysponuje bardzo pewną oraz skuteczną formacją ofensywną, która zdobyła w tym sezonie już 85 bramek. Ostatnie 4 spotkania Admira wygrała. Wydaje się, że Admira będzie chciała przypieczętować swój awans pewnym zwycięstwem. Myślę, że goście dzisiaj zdobędą komplet punktów.
⛔ 100

kuku 147

kuku

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Baraże Bundesliga
Spotkanie: VfL Osnabrück vs. SG Dynamo Dresden
Typ: VfL Osnabrück -1.5
Kurs: 4.10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Drugie spotkanie barażowe o utrzymanie/awans do drugiej ligi pomiędzy durżynami VfL Osnabrück i SG Dynamo Dresden zostanie rozegrane dziś o godzinie 20:30 na stadionie osnatel-ARENA (Osnabrück). Pierwsze spotkanie rozgrywane na boisku w Dresden zakończyło remisem 1-1, tak więc Osnabruck jest w dużo lepszej sytuacji i myślę, że dziś przed własną publicznością wygra ten mecz 2 golami. Osnabruck u siebie w prawdzie gra ostatni bardzo słabo, ale na ten mecz napewno się zmobilizują. Na początku sezonu radzili sobie świetnie na własnym stadionie pokonują między innymi obecnego lidera 2. Bundesligi - Hertha Berlin. W poprzednim sezonie jak jeszcze byli w 3. lidze miażdżyli wszystkich na własnym boisku nie przegrywając żadnego spotkania i tylko 3 remisując, więc niewątpliwe dziś to będzie ich spory atut. Dynamo na wyjazdach gra różnie, miesza porażki z wygranymi mniej więcej 50/50, no ale oni są w 3 lidze, więc nie mają tak wymagających przeciwników jak dzisiejsi gospodarze. Myślę, że Osnabruck strzeli jedną bramkę by mieć spokój i kontrolować spotkania, potem będą starali się pewnie utrzymać ten wynik, a jak już będzie koniec spotkania to Dynamo postawi wszystko na jedną kartę, a wtedy o bramkę z kontry nie trudno tym bardziej. Ale wiadomo w piłce rożne rzeczy się dzieją, nie mniej jednak mój scenariusz wydaje się całkiem prawdopodobny, a kurs jest naprawdę niezły.

⛔ 100

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball - MLB
Spotkanie: Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks
Typ: Arizona -1.5
Kurs: 3.48
Bukmacher: Gamebookers
Pierwsze z dwóch zaplanowanych meczów pomiędzy Colorado Rockies, a Arizonom Diamondbacks. Faworytem dzisiejszego meczu jest drużyna Colorado, która jednak w ostatnim czasie nie radzi sobie za dobrze. Przegrali trzy ostatnie spotkania z rzędu, a w pięciu poprzednich zanotowali tylko jedną wygraną. Co innego Arizona, która w ostatnich tygodniach doznała jakiegoś magicznego natchnienia. Drużyna z Phoenix wygrała sześć ostatnich meczów ligowych, a w ostatnich dziesięciu doznała zaledwie dwóch porażek. Ten wynik z bardzo złego bilansu wyprowadził Arizonę na bilans remisowy. Widać wyraźnie, że forma poszło ostro w górę i mam nadzieję, że dzisiaj to potwierdzą. Bardzo ważna zmiana nastąpiła na kopcu, gdyż słabo spisującego się Joe Saundersa w ostatniej chwili zastąpił Josh Collmenter. Jest to zmiana jak najbardziej na plus, chociaż pewnie wymuszona urazem Joe&#39;a. Josh w tym sezonie rozpoczął sezon jak relief pitcher. Jednak w dwóch ostatnich meczach dostał szansę wykazania się jako starter i trzeba przyznać, że zaprezentował się znakomicie. Dwa mecze po sześć innignów każdy, w tym tylko po dwa hity i zero ER. Ogólnie w sezonie tylko jeden home run, dwa ER oraz jeden walk. Jeżeli dziś zagrałby na podobnym poziomie to sądzę, że wygrana jest w zasięgu Arizony. Tym bardziej, że ofensywa Colorado szwankuje. Pitcher gospodarzy Jorge De La Rosa to na pewno zawodnik z doświadczeniem i niezłymi osiągami. Jednak mnie jego osoba nie przekonuje i za często według mnie zdarzają mu się mieszane starty. Tak było chociażby w dwóch ostatnich meczach, kiedy grając fatalnie z San Diego drużyna odrobiła jego starty i wygrała. Zaś kiedy zagrał na dobrym poziomie z Phillies nie udało się Colorado zwyciężyć. Według mnie kurs jest wyraźnie przesadzony, dlatego gorąco polecam granie Arizony, która może dziś odnieść swoje siódme zwycięstwo z rzędu.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom