>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.04.2022 (niedziela)

Status
Zamknięty.
bananos999 140,3K

bananos999

Znawca - Piłka ręczna
Dyscyplina: Piłka ręczna - PGNiG Superliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Chrobry Głogów - Zagłębie Lubin
Typ: Zagłębie under 28.5
Kurs: 2.26
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
W pierwszej wersji chciałem grać handicap w stronę gospodarzy. Dla mnie są oni faworytami tego pojedynku, ale linia na bramki gości jest chyba jednak lepsza.

Tak jak już pisałem dla mnie faworytem tego starcia są gospodarza, którzy mają naprawdę fajną ekipę, co pokazali w tej rundzie zdobywając punkty z Kwidzynem czy Kaliszem we własnej hali, oraz z Zabrzem na wyjeździe. Dyryguje tym wszystkim młody Paterek, który ma raptem 21 lat. Fajnie prowadzi grę i napędza ataki szybkie.

Zagłębie z nożem na gardle zdobyło ostatnio sporo ważnych punktów, a ostatnie zwycięstwo z Kaliszem to duże zaskoczenie na plus.

Wybrałem taką linię (można niższa jakoś 1.83) ze względu na ryzyko pod koniec miesiąca.
Nawet jeśli mają wygrać dzisiaj zawodnicy z Lubin to nie możliwe jest nie przekroczenie tej linii. To jest mecz derbowy, one się rządzą swoimi prawami, nie zdziwiłbym się jakby ten mecz zakończył się bardzo niskim wynikiem. W bramkach doświadczeni bramkarze Stachera i Schodowski, którzy mogą zrobić w takim meczu show.

126

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2717
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: FC Barcelona - Rayo Vallecano
Typ: 1/+1,5 gola
Kurs: 1.52
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Sądzę, że Barcelona pozbierała się po zimnym prysznicu jaki sprawili im piłkarze Eintrachtu Frankfur, eliminując ich w 1/4 finału LE. Barcelona w środku tygodnia wygrała na wyjeździe z Realem Sociedad 0:1. Barcelona jest obecnie wiceliderem LaLiga, lecz tuż za ich plecami plasuje się Sevilla z taką samą ilością punktów lecz jednym meczem rozegranym więcej. Dwa punkty za Barcą jest Atletico, także grupa pościgowa jest bardzo mocna. Barcelona musi więc wygrywać aby nie stracić i wicemistrza. Vallecano z kolei plasuje się na w miarę bezpiecznej 14. pozycji z 7pkt przewagi nad strefą spadkową. Barca u siebie wygrała 10 z 15 rozegranych spotkań i ma imponujący bilans bramkowy 32:14. Vallecano z kolei na wyjazdach prezentuje się bardzo słabiutko. Przegrali oni bowiem 11 z 16 pojedynków oraz strzelili zaledwie 11 goli, tracąc przy tym 26 bramek. Na 15 ostatnich bezpośrednich pojedynków pomiędzy obydwiema drużynami 14 razy ze zwycięstwa cieszyła się Barcelona. Vallecano wygrało tylko jeden mecz z Barcą i był to ich ostatni pojedynek, dlatego liczę, że Barca będzie chciała wziąć rewanż na rywalach i umocnić się na drugim miejscu w lidze.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom