#03 Kubeush: (2/2 wygrane kupony = +3,36j )
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz vs. Cracovia Kraków
Typ: Zawisza Bydgoszcz
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Po bardzo celnych typach w lidze EUROPY przenoszę się na Polskie boiska gdzie zapowiada się bardzo, bardzo ciekawy piątek. Mój pierwszy dzisiejszy typ:
Zawisza - Cracovia, gdzie stawiam oczywiście na piłkarzy z Bydgoszczy.
To jest taki mecz, które uwielbiam obstawiać, ponieważ podjęcie dobrej decyzji podczas analizy jest łatwiejsze niż w innych przypadkach, a na dodatek... Kurs 2.10 na Zawiszę. Szansa na bardzo dobry zysk. Zawisza to rewelacja rundy wiosennej, a ich forma wciąż jest na najwyższym poziomie. Cracovia natomiast... W sumie co tu dużo pisać... Żaden argument nie jest po stronie Krakowian.
Mecz tylko dla Zawiszy, jak dla mnie pewniak.
100/Typ powtórzony!
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz vs. Cracovia Kraków
Typ: Zawisza Bydgoszcz
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Po bardzo celnych typach w lidze EUROPY przenoszę się na Polskie boiska gdzie zapowiada się bardzo, bardzo ciekawy piątek. Mój pierwszy dzisiejszy typ:
Zawisza - Cracovia, gdzie stawiam oczywiście na piłkarzy z Bydgoszczy.
To jest taki mecz, które uwielbiam obstawiać, ponieważ podjęcie dobrej decyzji podczas analizy jest łatwiejsze niż w innych przypadkach, a na dodatek... Kurs 2.10 na Zawiszę. Szansa na bardzo dobry zysk. Zawisza to rewelacja rundy wiosennej, a ich forma wciąż jest na najwyższym poziomie. Cracovia natomiast... W sumie co tu dużo pisać... Żaden argument nie jest po stronie Krakowian.
Mecz tylko dla Zawiszy, jak dla mnie pewniak.
100/Typ powtórzony!