>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.04.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
W 8

wanderlei94

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Singiel Barcelona
Spotkanie: Santiago Giraldo - Thiem Dominic
Typ: Thiem Dominic
Kurs: 1.90
Data: 24.04.2014
Godz: 18.00
Bukmacher: BetClic
Analiza: Trzecia runda turnieju ATP w Barcelonie. Na przeciw siebie staną Giraldo i Thiem. Obaj weszli świetnie w ten turniej. Giraldo pokonał na początek Sijslinga, a potem zwyciężył dzięki kreczowi Fogniniego. Thiem zaś rozprawił się ze Stepankem i Granollersem. Bukmacherzy nie faworyzują żadnego z zawodników, wystawiając zbliżone kursy na wygraną każdego z nich. Moim zdaniem Thiem powinien poradzić sobie z Giraldo. Jest w gazie. W ostatnich czterech starciach stracił zaledwie jednego seta. Potrafi grać świetnie na ziemnych kortach. Udowodnił to w tamtym roku wygrywając turniej w Casablance. Giraldo też nie odbieram szans. Szykuję się świetny pojedynek.
⛔100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis Barcelona kort ziemny
mecz Dodig I./Melo M.-Kubot L./Lindstedt R.
Typ KUBOT/Lindstedt
kurs 2.22
buk BETGUN
Typ ryzykowny do zagrania za drobne lub podbicia kuponów.Wygląda na to że zwycięzcy Australian Open przygotowują się do Grench Open i jeżdżą na turnieje na kortach ziemnych.Tu są wyraznie gorsi niż na twardej nawierzchni , ostatnio przegrali w pierwszej rundzie w Monte Carlo.Dzisiaj graja z przeciwnikami których pokonali w Auatrali 2 do 1 więc Dodig i Mello będą mocno zmotywowani by wziąźć rewanż.Ale jak to w tenisie może być róznie , czasem decydóją o meczu 2 piłki a jesli polsko/szfedzka para zagra równo , skoncentrowana i jesli obu serwis siedzi , są w stanie pokonac niemal wszystkich , więc ja znowu spróbuję :)Faworytami nie są ale w Australi też nie byli:)
godzina? zły zapis ⛔100

L 88

lenny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europejska
Mecz: Benfica Lizbona - Juventus Turyn
Typ: 1 ( remis = zwrot )
Kurs: 1.80
Bukmacher: Unibet
Dla mnie UEFA bardzo słabo losowała, bo te drużyny powinny się spotkać dopiero w finale tego rocznej edycji Ligi Europejskiej. A dzisiejszy mecz, który rozpocznie się o godzinie 21.05 będzie pierwszym z dwóch spektakli, w którym jeden z faworytów odpadnie. Ja na ten mecz dzisiaj patrzę tak: Benfica to bardzo dobry zespół, który mógłby być wzorem dla innych drużyn w Europie. Rok temu wszystko przegrali a teraz mogą zdobyć aż 3 trofea ( z czego jedno już mają - mistrzostwo Portugalii ). Ich wielki atut to fenomenalna polityka transferowa. Kupują zawodników, o których nikt nie słyszał za niewielkie pieniądze a sprzedają gwiazdy za spore sumy. Z kolei Juventus to hegemon we Włoszech z niemalże pewnym tytułem. Obie drużyny posiadają bardzo znanych zawodników. Ale jeśli chodzi o dzisiejszy mecz ja nie jestem do końca pewien, czy Benfica wygra. Dobra, grają u siebie i to ich dodatkowy atut, ale Juventus to bardzo silna obrona i potrafią zapanować nad meczem w tym aspekcie. W moim mniemaniu, Juventus przyjeżdza tutaj z zamiarem uzyskania dobrego wyniku przed rewanżem u siebie, gdzie będą mieli zdecydowanie większe szanse niż dziś. Do tego należy pamiętać, że wyjazdy z mocnymi rywalami Juventusowi średnio idą. Wracając na moment do tematu Benficy, skoro mają oni już zapewniony tytuł a w finale Taca de Portugal zmierzą się z niejakim Rio Ave, myślę że wszystkie swoje siły skupią na Lidze Europejskiej. Ze składów na dzisiejszy mecz wygląda to tak:
BENFICA:
Bramkarze: Artur Moraes, Jan Oblak
Obrońcy: Luisao, Garay, Siqueira, Maxi Pereira, Jardel, Andre Almeida
Pomocnicy: Djurucic, Ruben Amorim, Andre Gomes, Sulejmani, Enzo Perez, Ivan Cavaleiro
Napastnicy:Cardozo, Markovic, Lima, Rodrigo.
JUVENTUS:
Bramkarze: Buffon, Storari, Rubinho.
Obrońcy: Chiellini, Caceres, Ogbonna, Peluso, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner.
Pomocnicy: Pogba, Pepe, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Isla.
Napastnicy: Vucinic, Tevez, Giovinco, Osvaldo, Llorente.
Jak widać, oba zespoły nie mają jakich wielkich braków. Zatem typ na zwrot w razie remisu uważam za chyba najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie. Kurs całkiem dobry więc powodzenia ????
godzina? zły zapis ⛔100

suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - MŚ Dywizja IB
Spotkanie: Polska - Chorwacja
Godzina: 12:00
Typ: under 5.5
Kurs: 1,90
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz za chwilę się rozpoczyna, więc proszę wybaczyć, że nie będę się specjalnie rozpisywał. Meczów na tych MŚ, w jakże prestiżowej dywizji, póki co nie oglądałem. ;) Jednak oczywiście słyszy się o wynikach w tv, czy przeczyta w internecie. Polacy oczywiście faworytami do awansu, a awansować może tylko jedna drużyna. Chorwaci, choć wydają się być egzotyczną drużyną jeśli chodzi o hokej na lodzie, wcale nie są tacy słabi jak to by się pozornie mogło wydawać. Nie siedzę jakoś bardzo w temacie, ale z tego co wyczytałem jest to drużyna zbudowana głównie na jednym klubie chorwackim, który występuje w mocnej lidze KHL i jak widać po wynikach na tych MŚ w IB, nie są to jakieś żółtodzioby, choć dosyć zaskakujące było zwycięstwo dopiero po dogrywce z Rumunią, którą Polacy rozgromili. Podsumowując, myślę, że Polacy wygrają ten mecz i oby faktycznie nie było żadnej niespodzianki, ale myślę, że to nie będzie taki spacerek. Obstawiałbym zwycięstwo różnicą 1-3 bramek i wynik końcowy, mieszczący się w 5 bramkach, podobnie jak było z Litwą (3:2), bez pogromu i gradu bramek.
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +3
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Europy 2013/2014
Spotkanie: Benfica Lizbona – Juventus Turyn
Typ: 1 + BTS
Kurs: 6,50
Data i godzina: 24.04.14 21:05
Stawka: 4/10
Dziś o godz. 21:05 zostanie rozegrany pierwszy mecz półfinałowy Ligi Europy pomiędzy Benficą Lizobna a Juventusem Turyn. Benfica w świąteczny weekend wywalczyła Mistrzostwo Portugalii, Juventus pewnie zmierza po tytuł Mistrza Włoch.
Juventus rozpoczynał przygodę z europucharami od Ligi Mistrzów. W fazie grupowej Juve wygrało tylko jeden mecz: u siebie z Kopenhagą, trzy razy remisowało (w tym u siebie z Realem) oraz przegrało dwa mecze – wyjazdowy z Realem oraz decydujący wyjazdowy mecz z Galatasaray. To dało Starej Damie trzecie miejsce w grupie i awans do LE. W tych rozgrywkach Juventus w 1/16 dwukrotnie ograło Trabzonspor, w 1/8 wygrał i zremisował z Fiorentiną a w ćwierćfinale dwukrotnie ograł Lyon.
Juventus na cztery kolejki przed końcem sezonu ma 8 punktów przewagi nad drugą Romą. Ostatni mecz ligowy Starej Damy zakończył się skromnym zwycięstwem nad Bolognią 1:0. Bramkę na wagę trzech punktów strzelił Pogba. Juventus jest niepokonany od 5 spotkań, ostatnim pogromcą Blanconeri było Napoli które wygrało ten mecz 2:0. Juve rozegrało 17 wyjazdowych spotkań w lidze: 12 z nich wygrało, 3 razy zremisowało oraz 2 razy przegrało (z SSCN i Fiorentiną). Ponadto Juve odpadło w ćwierćfinale Pucharu Włoch po wyjazdowym meczu z Romą.
Benfica również rozpoczynała swoją przygodę z europucharami od LM. W fazie grupowej wygrała 3 z 6 spotkań, raz zremisowała oraz dwukrotnie przegrała (z PSG i Olympiakosem na wyjeździe). Mimo, iż Orły uzbierały tyle samo punktów co Grecy zakończyły grę w fazie grupowej na trzecim miejscu. W 1/16 finału LM Benfica dwukrotnie ograło PAOK, w 1/8 wygrała w Londynie i zremisowała u siebie z Tottenhamem, w ćwierćfinale dwukrotnie ograło AZ Alkmaar.
W lidze Benfica rozegrała 14 spotkań domowych: 12 z nich wygrała i dwa zremisowała. W minioną środę Orły wywalczyły awans do finału Pucharu Portugalii.
W składzie gospodarzy nie wystąpią Gaitan (pomocnik, 25/4), Salvio (pomocnik, 10/0), Fejsa (pomocnik, 16/0) oraz Silvio (obrońca, 8/0). W składzie gości nie wystąpią Vidal (napastnik, 31/11) i Quagliarella (napastnik, 16/1).
Na tym poziomie gier ciężko wskazać faworyta, praktycznie możliwe jest każde rozwiązanie. Ja obstawiam zwycięstwo gospodarzy z kilku powodów. Po pierwsze, atut własnego boiska to coś, z czego Orły potrafią skorzystać. Nie przegrali oni ani w lidze, ani w LM ani w LE na własnym stadionie. Po drugie, Benfica wie jak zmobilizowany jest Juventus by zagrać w finale na własnym obiekcie. Aby skutecznie bić się o awans do finału Orły muszą wywalczyć sobie odpowiednią zaliczkę przed rewanżem na Juventus Arenie, gdzie Juve jest arcymocne. Po trzecie: jeśli na boisku nie pojawi się Vidal i Quagiarella siła ofensywna zespołu gości zostanie ograniczona. Juve bez tych dwóch graczy wygrało z ligowym słabeuszem tylko 1:0 (pierwszy grał tylko od 88. minuty, kiedy zastąpił pokiereszowanego Giovinco, drugi przesiedział mecz na ławce).
Juventus przegrywał kluczowe mecze na wyjeździe – awans do fazy pucharowej LM przegrał w Stambule a Puchar Włoch przegrał w Rzymie. Prawdopodobne, iż w pierwszym meczu przegra w Lizbonie. Jeśli będzie to mała strata to jest ona do odrobienia przez piłkarzy Antonio Conte w rewanżu.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +5
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker - Mistrzostwa Świata 2014
Godzina: 14:00
Spotkanie:
Mark Selby - Ali Carter
Typ:
Ali Carter (+2,5)
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zapowiada się długi i bardzo wyrównany pojedynek. Obaj bardzo dobrze odnajdują w grze ofensywnej,ale główny ich atut to gra taktyczna,którą opanowali na bardzo wysokim poziomie. Jeszcze jakiś czas temu dosyć mocnym faworytem byłby Selby,bo na pewno lepiej potrafi opanować emocje i wykazać się większa cierpliwością w kluczowych momentach.
Jednak ostatnio Mark nie zachwyca. W pierwszej rundzie mimo,że wbił kilka niezłych brejków to zagrał słabe spotkanie. Mnóstwo pudeł na łatwych bilach,spora niepewność i przede wszystkim bardzo długie okresy słabej gry. Na jego szczęście White też był słabo dysponowany i nie wykorzystał do końca swoich szans.

Ali w spotkaniu z Xiao zaprezentował się solidnie. Potrafił wykorzystać niemal każdy błąd rywala i w swoim stylu wygrywającymi brejkami zdobywać kolejne frejmy. U Cartera niekiedy zawodzi głowa i przez to przegrywa. Jednak walecznością na pewno nie ustępuje rywalowi. Gdy poczuję tylko,że Selby jest do pokonania i dobrze zacznie mecz to jest w stanie pokusić się o mała niespodziankę i awans do ćwierćfinału.

Jeżeli Selby nie poprawi swojej dyspozycji to czekają go w tym spotkaniu spore kłopoty..
⛔100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Orlen Liga Kobiety
Spotkanie: Tauron Dąbrowa Górnicza(+1.5seta) – Atom Trefl Sopot
Typ: 2
Kurs: 1,95
Godz: 18:00
Bukmacher: Expekt

Po świątecznej przerwie zespoły wracają na parkiet, by walczyć o brązowy medal mistrzostw Polski. Od momentu odejścia Teuna Buijsa, Sopocianki prowadzą dotychczasowi asystenci Buijsa, czyli Tomasz Wasilkowski oraz Piotr Graban. Zmiana szkoleniowców wpłynęła na drużynę mobilizująco i ich gra znacząco różni się od tej z półfinałów. Atom zdołał zredukować liczbę prostych błędów oraz poprawił skuteczność w ataku. Dąbrowianki w pierwszym spotkaniu stać było jedynie na ugranie jednego seta, zaś drugie poddały właściwie bez walki. Należy wspomnieć, że u gospodyń kontuzje wykluczyły z gry obie nominalne atakujące - zarówno Katarzynę Zaroślińską jak i Natalię Guadalupę Brussę. Szczególnie strata pierwszej z wymienionych zawodniczek jest dla wicemistrza kraju prawdziwym ciosem, co widać było w obu meczach w Sopocie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
psotnick 962,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Mistrzostwa Świata 2014
Godzina: 14:00 CET
Spotkanie: Mark Selby v Ali Carter
Typ: Ponad(+21.5)
Kurs: 1.80
Bukmacher: sportingbet
Analiza:
Obaj dzisiejsi rywale zaliczyli w pierwszej rundzie minimalne zwycięstwa, ale jakże różne w wymowie. Carter po naprawdę dobrym meczu z obu stron, pełnym wysokich podejść i jakości w każdym elemencie gry, pokonał groźnego Xiao Guodonga (10-8), który w debiucie pokazał, że już niedługo będzie regularnym gościem w Crucible. Naprawdę cenne zwycięstwo Kapitana w jednym z lepszych meczów pierwszej rundy. Nie można tego powiedzieć o meczu Selby’ego, który grał zupełnie nieprzekonująco, aż się nie chciało wierzyć, ale Jester przegrał chyba wszystkie brudne frejmy, a przecież on jest ich królem. Naprawdę podejrzana ta forma Selby’ego, o czym świadczy nie tylko to, że jakimś cudem dał się dogonić rywalowi z 8-4 na 8-8, co było sztuką, ale że musiał się gimnastykować w deciderze z gościem, który dopiero w przedostatnim frejmie przekroczył 50 w brejku. Nie mówiąc już o rzucaniu kredą w trakcie frejma, czy słyszeniu głosów w swojej głowie mówiących „free ball”… Dawno nie widziałem tak kruchego Jestera, co nie wróży mu dobrze przed meczem z gościem, który w Crucible zwykle gra lepiej niż gdzie indziej. Ale też mecz meczowi nie równy, wystarczy, że Selby ciut się ogarnie i mamy scenariusz kolejnego na tych mistrzostwach dreszczowca, bo biorąc wszystkie aspekty to trudno o lepiej sparowany duet. Linia overowa całkiem przyjemna oznacza, że na koniec nie będzie większej różnicy niż 4 frejmy, co aż nadto powinno wystarczyć, kurs też przyzwoity. Dodatkowo ciekawym betem wydaje mi się również under na setki w meczu, bo obaj jakoś ostatnio nie imponują w tym elemencie, a kurs bardzo dobry.
✅80

ziroxxx 981K

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europejska
Mecz: Sevilla- Valencia
Typ: Sevilla over 1,5 gola
Kurs: 1.72
Bukmacher: BET365
Analiza: W półfinale ligi europejskiej mierzą się ze sobą dwie drużyny z ligi hiszpańskiej. Sevilla zajmująca miejsce 5 i Valencia 8. Te druzyny w lidze europejskiej radzą sobie całkiem dobrze, awansując do półfinału. Forma tych drużyn w tej czesci sezonu bardzo sie rózni. Sevilla na ostatnich 15 meczy przegrała tylko 3 mecze i w tym wygrywając z Realem Madryt. W tym roku jeszcze nie doznali porażki w lidze Hiszpanskiej. Natomiast Valencia gra w kratkę, na pewno są w słabszej formie niż dzisiejsza Sevilla. Uważam, że padnie dzisiaj dużo bramek, a w tym Sevilla strzeli 2 i pokryje mój oferowany typ ????

godzina? zły zapis ⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
pro100 761

pro100

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - TBL
Spotkanie: Anwil Włocławek - Turów Zgorzelec
Typ: -6.5 Turów
Kurs: 1.85
Bukmacher: Expekt
Anwil gra już tylko po to żeby dograć sezon do końca, żadne wygrane żadne trofea im nie w głowie, klub stoi nad przepaścią sprzedał najlepszego gracza do Turcji i teraz robią wiele żeby w ogóle przystąpić do nowego sezonu nie skupiając już się zbytnio na tym.Ławka Włocławka wygląda bardzo mizernie 6 graczy w rotacji plus juniorzy, o ile na początku meczu ich gra jakoś wygląda tak mniej więcej od połowy 2 kwarty zaczyna im brakowac paliwa, bo nie ma kto zmieniać graczy 1 piątki, dla Anwilu rywal w 1 rundzie PO jest już znany, będzie to Rosa Radom, więc jakiejś spiny na ten mecz żeby zająć wyższe miejsce mieć nie będą.Turów wręcz przeciwnie nie może sobie pozwolić na przegraną bo jeśli chcą zająć 1 miejsce przed play offami to ten mecz wygrać dla nich jest obowiązkiem bo Stelmet uciekł im wczoraj na 2 punkty.Ostatni mecz tych drużyn zakończył się wygraną Zgorzelca 37! punktami, prawdziwa deklasacja.Skład Turowa jest bardzo mocny, na każda pozycję mają po 2 pełnowartościowych graczy a w tym prawdziwą gwiazdę ligi J.P Prince&#39;a. Nie przewiduję tutaj większych szans dla ekipy z kujaw, Turów ma wszystko żeby to dzisiaj wygrać spokojnie bez większego wysiłku tak minimum 10 punktami, ten handicap to spory value, bo ja spodziewałem się tutaj linii w granicach -12.5, a jak widać buki zrobiły mi prezent.Polecam typ tzw. pewniak
godzina? zły zapis ⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +11
yayo 165

yayo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - A Lyga
Godzina: 16:30
Spotkanie: Siauliai(AH+1) - Zalgiris - 1 połowa
Typ: 1
Kurs: 1,75
Bukmacher: BET365
Analiza:
Siauliai podejmuje na własnym terenie zespół Zalgiris. Goście są liderem rozgrywek Litewskiej A Lyga, wygrali 6 spotkań i 3 zremisowali - jak na razie bez porażki. Gospodarz zajmuje przedostatnie miejsce z dorobkiem 7 pkt i traci 14 pkt do dzisiejszego rywala. Zespół ten zwyciężył 2 razy, jeden mecz zremisował i 6 przegrał. Dzisiaj zagra przed własną publicznością co na pewno dodatkowo zmotywuje. U siebie bilans spotkań Siauliai to 2 wygrane, jeden remis i jedna przegrana. Zalgiris na wyjazdach wygrał dwa razy i dwukrotnie zremisował. Siauliai w spotkaniach u siebie tylko raz przegrywał do przerwy, ale jedną bramką(dzisiaj w takim przypadku zwrot). Rywal na wyjazdach w dwóch spotkaniach wygrywał do przerwy. W trzech ostatnich bezpośrednich pojedynkach gdy gospodarzem był Siauliai tylko raz zwyciężył Zalgiris 2:4 (1:2). Myślę że w pierwszej części spotkania gospodarz nie będzie przegrywał, a nawet jeśli to co najwyżej jedną bramką-wtedy mamy zwrot.
✅75

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Koszykówka, Ukraina
24.04.2014 18:00
Budivelnik - Azovmash
Typ: under 150,5pkt
Kurs: 1.85
Bet365
znowu liga ukraińska, mecz Budivelnyk - Azovmash...
nadal linie jakie wystawiają buki wydają mi się zawyżone... w pierwszym meczu półfinału play-off pomiędzy tymi drużynami było 76:43 dla Budivelnyku. Od początku gospodarze wyrobili sobie przewagę, którą powiększali w kolejnych kwartach, nie mieli żadnego problemu z rywalem. Goście, którzy grają już od dłuższego czasu bez zagranicznych zawodników nie byli w stanie podjąć walki, kończyło się to ciągłymi faulami a w pewnym momencie nastąpiło odpuszczenie meczu, w końcówce w obu zespołach grały rezerwy, a te lepsze ma oczywiście Budivelnyk. W ćwierćfinale play-offu gdzie ich rywal miał podobne problemy były bardzo niskie wyniki. We wtorek w pierwszym meczu półfinałowym padło w ostatniej kwarcie zaledwie 20pkt w tych rezerwowych składach, ale nawet gdy grali podstawowi w obu zespołach, przed wyeliminowaniem się faulami itd., przed odpuszczeniem meczu rzucali mało punktów. Pierwsza kwarta 32pkt, druga 33pkt... Budivelnyk, który potrafi grać w ofensywie, zdobywać punkty widać skupia się bardziej na obronie wiedząc o problemach rywali, dziś być może ten mecz nie ułoży się aż tak źle dla gości z Mariupola, ale over jest mało realny, nawet jeśli mecz rozstrzygnie się szybko, na dużą ilość punktów nie ma co liczyć. Gospodarze mają mocny skład na czele z Lavrinovicem i Strelnieksem, jest u nich dużo większe pole do rotacji składem, różnica pomiędzy tymi drużynami jest obecnie spora i w którymś momencie gospodarze zdominują ten mecz. W tym meczu dobrymi typami wydają się być under 150,5 1.85 w Bet365.
✅85

betovsky 139

betovsky

Użytkownik
Dyscyplina: :baseball: MLB
Godzina: 18:35
Spotkanie: Pittsburgh Pirates - Cincinnati Red
Typ: Cincinnati Reds over 3,5 Runs
Kurs: 1.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Miotacze » Cumpton B. [PIT] (0-0), Cingrani T. [CIN] (1-2)
Ok za niespełna godzinę rozpocznie się czwarty mecz pomiędzy Piratami a ekipą z Cincinnati . Na ten moment pojedynki wyglądały tak:
24.04.14 MLB Pittsburgh Pirates Cincinnati Reds 2 : 5
23.04.14 MLB Pittsburgh Pirates Cincinnati Reds 1 : 4
22.04.14 MLB Pittsburgh Pirates Cincinnati Reds 6 : 5
2 zwycięstwa gości , jedno gospodarzy. Myślałem żeby zagrać tutaj sam czysty over, ale nie mam pojęcie w jakiej dyspozycji jest Cumpton.
Trochę statystyk
Pit u siebie ~4,1 run/mecz
Cin na wyjeździe ~4,1 run/mecz
Dlaczego wchodzę w taką opcje na dzisiaj?
Głównie skłaniają mnie statystyki miotacza gości. Drużyna Cincinatti zdobywa ~6,3 run/mecz !! i ~11,3 wybić, kiedy miotaczem jest Cingrani.
Podsumowując mam 3 argumenty na dzisiejszy over gości:
1. We wszystkich trzech meczach goście przeszli linię 3,5
2. Cin zdobywa tak jak pisałem ~4,1 run/mecz na wyjeździe
3. Drużyna z Cingranim ~6,3 run/mecz
⛔100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny
Godzina: 19:00
Spotkanie: Nadal Rafael-Dodig Ivan
Typ: 1 handicap -6.5 gemów
Kurs: 2.07
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Większość idzie w typ spotkaniu w kierunku handi dodatniego na Dodiga,a ja idę wręcz odwrotnie i stawiam,że Hiszpan zmiecie Chorwata z kortu. Zgadza się, Rafa nie jest jeszcze w swojej maksymalnej formie,ale powoli ją łapie. Przegrana w Monte Carlo z Ferrerem z którym ostatnio na 5 meczy ma już 4 porażki,także ten wynik nie jest jakimś mega GIGANTYCZNYM zaskoczeniem. Ciężki mecz miał Nadal z Ramosem,w pierwszym secie dał się przełamać dwa razy,jak na króla mączki to bardzo dużo,wygrał pierwszego seta dopiero w tie breaku, w drugim secie już wyglądało to lepiej 6:4. Ivan w I rundzie pokonał Arguello 2:1 i później w II Lopeza który jest bez formy. Panowie grali ze sobą 3 razy i trzy razy wygrywał Nadal, najpierw grali w 2011 roku w Barcelonie 6:3, 6:3 w 2011 Montreal i tam Dodig urwał seta 1:6, 7:6, 6:7 i ostatni mecz rok temu na US Open 6:4, 6:4, 6:3. Dodig gra bardzo prosty tenis, moim zdaniem taki rodzaj gry jest najbardziej ubogim na świecie,no ale często w tej prostocie kryje instynkt myśliwego który wygrywa ze swoją ofiarą. Nadal w mini dołku, Dodig w mini formie lecz moim zdaniem Rafa go zmiecie z kortu ponieważ taka prostota nie wystarczy,a Chorwat to nie Ramos.
⛔100

czarny_2pzr 117

czarny_2pzr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LE
Spotkanie: Benfica- Juventus
Typ: X
Kurs: 3.25
Buk: bet365

Analiza:
Spotkanie pomiędzy tymi klubami zapowiada się niezwykle emocjonująco ponieważ oba zespoły już nie muszą się martwić o ligę ponieważ tytuł już mają zapewniony i powinny wystąpić w swoich najmocniejszych składach.
Benfica i Juve prezentują podobny poziom i są w doskonałej formie.
Minimalnie większe szanse bukmacherzy w tym spotkaniu dają gospodarzą chyba tylko dlatego że spotkanie jest rozgrywane w Lizbonie a miejscowi nie zwykli przegrywać przed własną publicznością.
Juventus jest dodatkowo zmobilizowany tym że finał Ligi Europejskiej zostanie rozegrany na ich stadionie i z pewnością dzisiaj będą chcieli uzyskać dobry rezultat przed rewanżem w Turynie.
Obie ekipy tracą bardzo mało bramek w swoich meczach i myślę że wynik 1:1 lub nawet 0:0 jest bardzo prawdopodobny w tym spotkaniu typ na remis po kursie 3.25.

⛔100

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dyscyplina: Tenis ziemny - Challenger Santos
Godzina: 23:00
Spotkanie: Behar A. / Souto D. - De Bakker T. / Demoliner M.
Typ: De Bakker T. / Demoliner M.
Kurs: 1.53
Analiza:
Na szybko bo zaraz mecz. Obie pary nie grają ze sobą więc akurat w tym nie będzie różnicy. Ja stawiam tutaj na parę Bakker i Demoliner, De Bakker jest dobrym graczem singlowym, na pewno lepszym od swoich przeciwników, Demoliner natomiast w singlu dobry nie jest, ale utrzymuje się w czołowej setce debla czyli jakieś doświadczenie ma. Behar i Souto to trzecia setka rankingu debla o singlu nie wspominając, więc spodziewam się łatwej wygranej pary De Bakker i Demoliner.
✅53

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom