>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.03.2023 (piątek)

Status
Zamknięty.
S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / 1 liga Belgia Kobiety grupa mistrzowska
Godzina 20:30
Spotkanie : Genk K : Gent K
Typ : Genk K wygra
Kurs : 1,42
Bukmacher : Fortuna

Mecz pomiędzy Genk K a Gent K. Faworytem według mnie jest Genk K, grają naprawdę nieźle. Są mocni u siebie, w dodatku od pięciu meczów niepokonani, walczą o mistrzostwo. Natomiast goście ostatnie miejsce w grupie mistrzowskiej, są w słabej formie na ostanie pięć meczów 4 porażki na wyjeździe. Powodzenia :) z fartem:)

42

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +745
B 648

brof123

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna – Kwalifikacje Euro 2024
Spotkanie :
Giblartar - Grecja
Typ : Giblartar strzeli gola
Kurs : 4.72
Bukmacher :
Fortuna

Witam , wszyscy faworyzują mocno Grecje , tylko dlatego że gra z Gibraltarem , a Grecja to drużyna poniżej oczekiwań , inaczej mówiąc ogórki .
Gibraltar u siebie potrafi strzelić gola takim drużynom jak Andora,Lichtensztain , Gruzja, Bułgaria , Łotwa a nawet szwajcaria , mimo że przegrali ze Szwajcarami 1-6 .
Grecja już bardzo długo prezentuje niski poziom . Myślę że nie wygrają nawet wysoko , jakies 1-2 , 1-3 , a nawet jak wysoko to liczę że Gibraltar u siebie spokojnie bramkę wciśnie .
ps: Polsce też wcisneli już jakis czas temu

100

Otrzymane punkty reputacji: +239
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna – Kwalifikacje Euro 2024
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Gibraltar - Grecja
Typ: Grecja ha -3.5
Kurs: 2.75
Bukmacher: STS
Analiza: Widzę duża większość szuka tu typów w kierunku Gibraltaru. Na jakiej podstawie? Nie do końca rozumiem, bo nie widzę ku temu podstaw, czytam analizy, jednak one również mnie nie przekonują. Ja idę tu w pewną wygraną Greków, którzy powolutku powracają z dna, bo ostatnie lata w greckiej piłce bez wątpienia tak można nazwać. Zaczynają istnieć greckie kluby, zaczyna grać też reprezentacja. Może to jeszcze nie jakiś rewelacyjny poziom, ale na Gibraltar spokojnie wystarczy. Nie przewiduję tu gola gospodarzy, bo nie mają oni na to potencjału poza jakimś dziwnym, boiskowym przypadkiem. Grecy personalnie może nie wyglądają kosmicznie (choć przy Gibraltarze w sumie tak), ale Gustavo Poyet stworzył tam solidny i zgrany zespół. W meczach towarzyskich szuka i próbuje różnych opcji, ale jak przychodzi do meczów o stawkę to potrafi grać skutecznie i punktować, co pokazała Liga Narodów, którą Grecy skończyli z pięcioma wygranymi i jedną porażką.
Jedyne bezpośrednie starcie obu ekip miało miejsce sześć lat temu. Wówczas Grecy będący w swoim czarnym okresie wygrali na wyjeździe 4-1 strzelając wszystkie bramki już w pierwszej części meczu. Dziś spodziewam się podobnego rezultatu, tyle że bez gola dla podopiecznych trenera Ribasa.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom