>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.03.2021 (środa)

Status
Zamknięty.
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Świata, kwalifikacje
Godzina: 20:45
Spotkanie: Belgia - Walia
Typ: powyżej 1,5 gola HT
Kurs: 2,85
Bukmacher: STS
Analiza: Zaczynamy ekspresowe eliminacje do Mistrzostw Świata w Katarze, wybrałem mecz w grupie E pomiędzy Belgią a Walią. Zdecydowanym faworytem są oczywiście gospodarze, którzy mają niesamowitą serię 29 domowych spotkań bez porażki, w tym czasie wygrali 23 mecze. Co rzuca się w oczy w przypadku spotkań Belgów to atak od początku spotkania i często strzelanie już bramek do przerwy, żeby nie cofać się za bardzo sprawdziłem tylko mecze domowe o punkty od początku 2019, dwóch towarzyskich rozegranych w tym czasie nie brałem pod uwagę, bo różnie zespoły podchodziły do takich spotkań, a więc w tym okresie reprezentacja Belgii zagrała 8 spotkań i w 7 z nich już do przerwy widzieliśmy minimum 2 gole, a w większości przypadków to sami Belgowie pokrywali tą linię, chociaż w połowie z tych ośmiu meczy tracili gola i za każdym razem działo się to już w pierwszej odsłonie, tu mamy bezpieczniejszy wariant, bo gdyby to Walii udało się zaskoczyć ekipę gospodarzy to duże prawdopodobieństwo, że dość prędko odpowiedzą swoim golem, w ogóle wydaje mi się, że przez tempo tych eliminacji selekcjonerzy będą chcieli jak najszybciej ustawić sobie spotkanie, żeby później móc je kontrolować i ewentualnie rotować składem w drugich odsłonach, to oczywiście teoria, ale na przykładzie domowych spotkań, które przytoczyłem kurs na minimum 2 gole do przerwy wydaje się ciekawy, dobrym pomysłem jest też bramka Belgii do HT po kursie 1,6.

185

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +181
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka - Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Sir Safety Perugia vs Itas Trentino
Typ: powyżej 181.5 punktu
Kurs:1.70

Bukmacher: sts

Analiza:

Cześć Wszystkim!

Po udanym romansie z hiszpańską koszykówką wracamy do siatki. Dzisiaj bez zbędnego lania wody, liczę na jeden z najlepszych meczów siatkarskiego sezonu na całym świecie, a takie mecze aż chciałoby się żeby trwały jak najdłużej. Faworytem bukmacherów Perugia, ale podopieczni Vitala Heynena mają swoje problemy - najpierw musieli odrabiać wyjazdowe 3:0 z Modeną w LM i awansowali po złotym secie, następnie cudem tylko uniknęli straty drugiego seta z Milano, co wyeliminowałoby ich z dalszej rywalizacji w fazie play-off ligi włoskiej. Drużyna miała świetny sezon, ale teraz jest trochę nierówna.
Z kolei Trentino zanotowało odnotowało w Lidze Mistrzów pewne zwycięstwo 6:1 w dwumeczu z drużyną z Berlina, a następnie odprawiła z kwitkiem Piacenzę w rodzimych rozgrywkach. Do walki z Perugią przystępują na pewno w dużo lepszych nastrojach, wszak w pierwszym meczu pokonali drużynę z Wilfredo Leonem w składzie aż 3:0, będąc zespołem zdecydowanie lepszym. Ile warta jest taka zaliczka bez utrzymania pełnej koncentracji pokazała Modena, która liczyła na złoty set i się mocno przeliczyła. Trentino nie może popełnić tego błędu i na pewno będzie tu walka o każdą piłkę - już 2 sety ugrane wystarczą do awansu i ten cel powinien im przyświecać od pierwszego gwizdka. Mają na pewno kim postraszyć, rewelacyjny Nimir w ataku, na środku serbski duet Lisinac - Podrascanin, no słowem wszystko jest w ich rękach.
Ostatnie pojedynki między tymi drużynami raczej bezkompromisowe, próżno szukać tutaj tie-breaków, najczęściej kończyło się 3:0 lub 3:1 w którąkolwiek ze stron. Dzisiaj liczę jednak na bardzo wyrównany pojedynek, gdzie o wygranych setach zadecydują pojedyncze piłki. Praktycznie wszystkie ostatnie starcia tych drużyn z minimum 4 setami dawały nam wynik punktowy powyżej 181.5 punktu, więc jeżeli dzisiaj nie skończymy w 3 partiach to jest ogromna szansa na over punktowy.

Powodzenia ;)

70

Otrzymane punkty reputacji: +16
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwal. MŚ
Godzina: 20:45
Spotkanie: Finlandia - Bośnia i H.
Typ: Finlandia wygra / Bosnia +4,5 rożnego / +2,5 żółtej kartki w meczu
Kurs: 5,83
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Reprezentacja Finlandii chyba zaskoczyła sama siebie awansując na na tegoroczne ME. W swojej grupie grali własnie z Bośniakami. CO prawda w dwumeczu byli od nich jakby gorsi (Bosnia wygrała u siebie 4-1, a w domu Finowie wygrali 2-0), lecz to własnie świetna domowa gra Finów sprawiła, że po raz awansowali na prestiżową imprezę jaką sa Mistrzostwa Europy. W tamtych eliminacjach tylko Włosi wygrali na ich terenie. Między innymi rywalizowali jeszcze z Grecją oraz Armenią.
Finowie wciąż zaskakują. Dobrze spisali się w Lidze Narodów, gdzie prawie wygrali swoja grupę. Niestety ostatni mecz z Walia (przegrany 3-1) zadecydował o drugim miejscu. Warto przypomniec, że wtedy od 12 minuty grali w osłabieniu. Oprócz tego towarzysko ograli Francję!
Pewnie cała Finlandia liczy na dobry występ Pukkiego, który gra nieźle w Norwich, a dla Finów strzelił 27 goli (w samych eliminacjach do Euro ustrzelił 10 goli).
Bosnia zmaga się z kryzysem. Nie wygrali od meczu z eliminacji z Lichtenstein. Od tamtej pory 8 porazek.

100

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej na lodzie liga Szwajcarii
Godzina: 19.45
Spotkanie: Zug - Servette
Typ: Servette w regulaminowym czasie
Kurs: 3,15
Bukmacher: Fortuna
Analiza :
Obie ekipy z wysokimi asporacjsmi, obie z bardzo dobrymi składami, jednak dla obu trochę inaczej ułożył się ten sezon. Zug już pewne wygranej sezonu zasadniczego. Genewa musi walczyć by nie grać baraży do PO. Wczoraj obie ekipy toczyły boje, Zug po otwartym spotkaniu pokonał w delegacji mocny w tym sezonie Fribourg. Genewa po dość ciasnym meczu uległa rozpędzającej się Lozannie, jedna wynik nie oddaje tego co na tafli. Servette zagrało dobry mecz z decydowały detale. Myślę że dziś tak grających gości będzie trudno pokonać no Zug, raz nie musi się spinać a spokojnie przygotować na fazę PO, a dwa ostatnio grają bardzo otwarty hokej nie zawsze w pełnym zestawieniu i tu upatruje szansy dla zdeterminowanych gości

100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Eliminacje MS
Spotkanie Serbia Irlandia
Godzina 20.45
Typ Serbia powyzej 1 gola (1gol zwrot)
Kurs 1.42
Bukmacher lvbet
Personalnie zdecydowanie mocniejszy sklad ma Serbia, zawodnicy grający w czołowych klubach europejskich. Irlandia to solidni wyrobnicy, w większości z Championship. Irlandia w ostatnich latach wyspecjalizowała się w murowaniu bramki i grze na remis z silniejszymi rywalami. Serbia chce jednak zrehabilitować się za przegrane baraże do Euro, ma nowego trenera i świetnych napastników: nową gwiazda Serie A Vlahovic z Fiorentiny (12 bramek w 12 meczach w lidze wloskiej), Tadic z Ajaxu, wypożyczyczony z Realu do Eintrachtu Jovic, a w odwodzie doswiadczony Mitrovic świetnie znający realia gry na Wyspach Brytyjskich.

42

Otrzymane punkty reputacji: +22
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Mistrzostwa Świata - kwalifikacje
Godzina 20,45
Spotkanie : Francja-Ukraina
Typ :
spotkanie/liczba goli /1/plus2,5 gola w meczu/TAK
Kurs : 2.00
Bukmacher : ETOTO

Francuzi są zdecydowanymi faworytami.Takich zawodników jak teraz nie mieli od dłuższego czasu
Młode pokolenie z M,bape,Pavard,Kipkemba.
Do tego dochodzą starzy fachowcy Griezman,Pogba Kante,czy Giroud.
Mieszanina wybuchowa młodości z doświadczeniem.
Ostatnie 2 mecze we Francji to 7-1 i 3-0/są to wyniki troszkę ,,zafałszowane,,/7-1 to wynik 3 reprezentacji Ukrainy zdziesiątkowanej koroną ,3-0 to wynik z 2013 roku.Wszystkie portale podają te wiadomości bez jakichkolwiek komentarzy/
Francuzi ostatnio pokonali Szwedów 4-2.
Ukraińcy przegrali 3-0 ze Szwajcarią i 3-1m z Niemcami
Prawdą jest natomiast,że Ukraińcy przegrali swoje 6 z 7 spotkań które ostatnio rozegrali.W każdym z przegranych spotkań stracili przynajmniej 2 gole.
Obecnie słaba forma i plaga kontuzji,wąskie zaplecze.
Forma strzelecka gospodarzy i 6 straconych goli w 2 ostatnich meczach przez drużynę Szewczenki przemawiają za typem.

100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina : Hokej na lodzie - USA, NHL
Godzina 22.05
Spotkanie : Ottawa Senators - Calgary Flames
Typ : Ottawa Senators handicap +1.5
Kurs : 1.55
Bukmacher : Fortuna
Analiza: Nie jestem żadnym fachowcem od hokeja, co od razu zaznaczam. Jest to jednak taki sport, który lubię oglądać, nie znam się na nim, ale po prostu oglądnie meczów sprawia mi przyjemność, więc czasem rzucam okiem na NHL lub polską ligę, jeśli trafię na dobrą transmisję. Typów z hokeja również nie podaję, jednak tu zrobię wyjątek, bo oglądałem wczoraj mecz tych drużyn i patrzę dziś na kursy i trochę jestem w szoku. Aby się nie pogrążyć nie będzie wyjeżdżał z wielkimi kursami i pewniakami na Ottawę, jednak po tym co widziałem, to Senators są lepszą drużyną niż Flames. Co prawda tabela tego nie pokazuje, jednak na lodzie Ottawa naprawdę była dla rywala równorzędnym graczem. Opieram się tylko na tym ostatnim meczu, więc pewnie moja wiedza na ten temat jest mocno okrojona, ale odniosłem wrażenie że dzisiejsi goście trochę zlekceważyli rywali, a gdy się zorientowali że przegrywają zaczęli ostrzeliwać bramkę strzeżoną przez Gustavssona, jednak często z nieprzygotowanych pozycji i dość chaotycznie. Ottawa z tego co sprawdzam nie przegrała u siebie czterech meczów z rzędu w regulaminowym czasie, więc widać, że coś tam drgnęło i na pewno lekka zwyżka formy ma tam miejsce. Myślę, że powyższe handi jest stosunkowo bezpieczne i liczę tu na wyrównany mecz, być może do ostatniej sekundy.

55

Otrzymane punkty reputacji: +6
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis stolowy setka cup
Godzina: 23:45
Spotkanie: Matvieiev-Chornobab
Typ: Matvieiev
Kurs: 2.2
Bukmacher: sts
Analiza: Coz patrzac na kursy faworytem jest niewatpliwie Chornobab jednak czy aby na pewno gra lepiej od rywala i jest w lepszej formie. Polemizowałbym,jestem zdania ze ten mecz powinien nalezec do wyrównanych, jeden i drugi moze to wygrać. Spojrzmy na h2h. Na ostatnie 5 spotkań wygrywal trzykrotnie Chornobab. Matvieiev ma szanse sie zrewanżować za ostatni bezpośredni mecz. Jest na podobnym poziomie graczem, stac go na to. Jeżeli od początku podejdzie zdeterminowany to jest szansa na wygraną

120

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom