>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.03.2017 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 24. Marca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - USA, NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Chicago Blackhawks - Dallas Stars
Typ: Chicago Blackhawks
Kurs: 1.76
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Lider Konferencji Zachodniej w NHL, który ma już zapewniony awans do Play-Off czyli Chicago Blackhawks podejmie u siebie drużynę Dallas Stars, która zajmuje w Konferencji Zachodniej 11 miejsce. Chicago na swoim koncie dotychczas zgromadziło 100 punktów, natomiast Dallas 68.
Blackhawks są aktualnie w bardzo dobrej dyspozycji. Ostatnio wprawdzie przegrali u siebie z Vancouver Canucks 4:5, lecz dopiero po dogrywce. Wcześniej wygrali 5 kolejnych spotkań, z czego tylko w jednym potrzebowali dogrywki do odniesienia zwycięstwa. Pokonali Colorado Avalanche, Toronto Maple Leafs (po dogrywce), Ottawa Senators, Montreal Canadiens i Minnesota Wild. Drużyny takie jak Minessotra, Ottawa, Toronto czy Montreal dobrze spisują się w tym sezonie więc ilość 5 wygranych spotkań z rzędu robi wrażenie przy takim zestawieniu.
Także mecze bezpośrednie wskazują na Chicago. Blackhawks nie przegrali z Dallas Stars w 4 kolejnych meczach z rzędu. Oto wyniki tych spotkań:
Dallas Stars - Chicago Blackhawks 3:5
Chicago Blackhawks - Dallas Stars 3:1
Chicago Blackhawks - Dallas Stars 4:3 (po dogrywce)
Dallas Stars - Chicago Blackhawks 2:3
Pojedynki między tymi drużynami są zacięte, lecz w takiej formie jaką ma drużyna z Chicago jest ona faworytem tego meczu.
⛔100

donkruszinio 55

donkruszinio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - MŚ CONMBOL, Kwalifikacje
Godzina: 00:30
Spotkanie: Argentyna - Chile
Typ: Messi strzeli i Argentyna wygra
Kurs: 2,20
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dziś po północy będziemy świadkami bardzo emocjonującego starcia w południowoamerykańskich kwalifikacjach do MŚ pomiędzy Argentyną i Chile. Gospodarze po 12 dotychczasowych kolejkach zajmują zaledwie 5 pozycję (czyli miejsce gwarantujące grę w barażach), piszę &quot;zaledwie&quot; ponieważ dobrze wiemy o drużynie z jakim potencjałem mowa. Jak na finalistę ostatnich MŚ w Brazylii to zdecydowanie za mało. Szczególnie gdy w w swoich szeregach ma się takich piłkarzy jak: Messi, Higuain, Di Maria, Mascherano, Aguero, Dybala i można by tak jeszcze długo wymieniać ale po co. Na przeciwko nich stanie dziś ekipa Chile- prawdopodobnie najbardziej znienawidzona przez nich reprezentacja w ostatnich latach, która w 2 ostatnich finałach Copa America odbierała im upragniony tytuł Mistrza Ameryki Południowej. Chilijczycy w tabeli są o jedną lokatę wyżej i dokładnie o jedno oczko wyprzedzają dzisiejszych gospodarzy. Ich gra w tych kwalifikacjach również nie porywa, na początku zaliczyli klika wpadek m.in. porażki z Paragwajem i 0-3 z Ekwadorem. W ostatnich meczach można zauważyć, że zaczynają wracać na swój optymalny poziom i rozpoczęli wędrówkę w górę tabeli. Droga tam moim skromnym zdaniem już dziś trochę im się skomplikuję bowiem jestem pewien, że Argentyńczycy będą dziś gryźć ziemię i zrobią wszystko żeby zdobyć 3 pkt, które są im niezbędne jeśli myślą o awansie na MŚ. Aa nie ukrywajmy brak takiej kwalifikacji to byłaby katastrofa dla argentyńskiej piłki, od ponad 50 lat na MŚ są oni stałymi bywalcami! Dla mnie oczywistym faworytem tego meczu jest Argentyna, pomimo tego, że z Chile gra im się bardzo ciężko, kurs na samo ich zwycięstwo nie jest atrakcyjny, nie oszukujmy się... Ale jeśli dorzucimy do tego bramkę Leo Messiego, który jest najlepszym strzelcem Argentyny zarówno w jej historii jak i w tych kwalifikacjach. Myślę, że warto spróbować zagrać ten typ, kurs 2,20 bardzo fajny. Powodzenia
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +2
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwal Mś
Godz: 00:30
Spotkanie Argentyna-Chile
typ: 1/1
Kurs 2.00
Buk

Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie pomiędzy reprezentacjami Argentyny oraz Chile, w ramach kwalifikacji do przyszłorocznych mistrzostw świata które zostaną rozegrane w Rosji. Argentyna w tej konfrontacji jest zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów, grała będzie na własnym stadionie do tego na chwilę obecną jest dopiero na 6 pozycji , która nie daje jej bezpośredniego awansu do tego jakże ważnego turnieju, ja osobiście nie wyobrażam sobie mistrzostw bez takiej ekipy jak gospodarze jutrzejszego spotkania, na chwilę obecną pomiędzy tymi dwiema ekipami jest jeden punkt róznicy na korzyść przyjezdnych , którzy na stadionie Chile nie zdołali wygrać jeszcze nigdy, statystyka jest dla nich druzgocąca, bowiem do roku 1916 obie ekipy spotkały się ze sobą na terenie Argentyny aż 24 razy zespołem lepszym okazywała się drużyna gospodarzy, padło oprócz tego jeszcze 6 podziałów punktów , w tym meczu na pewno gospodarze powinni sobie zdać sprawę iż porażka może im mocno skomplikować sytuację i będą chcieli tutaj dopisac do swojego konta komplet punktów, goście sa zespołem nierówno grającym więc myślę że taki scenariusz jest jak najbardziej prawdopodobny, stawiam więc na wynik 1:0 po pierwszej połowie oraz 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji, myślę że kilka bramek tutaj wpadnie.
✅100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godz: 0;00
Spotkanie: Boston Bruins - Tampa Bay Lightning
Typ: +5,5 bramek z ot
Kurs: 1,98
Buk: Betsson
Chyba jedno z najciekawszych meczy na dzisiejszym zestawieniu gier. Choćby z takiego powodu, że i Bruins i Błyskawice, nie mogą czuć się zbyt pewni tego, że zagrają w finałach, mimo że bliżej są Niedźwiadki. Ale i oni potrafią mieć swoje postoje. Błyskawice, ostatni mecz zagrali bardzo chaotycznie i ich akcje w ofensywie nie powalały. 3 gole, na swoim terenie przeciwko Kojotom, zbyt słaba gra w przewadze spowodowała, że przegrała mecz. Skutkiem tej porażki, jest oddalenie od miejsca w tabeli, gdzie jeszcze można łapać się na finały. No nic tamten mecz to historia, dzisiaj już bardziej wygórowany rywal, bo Bruins na swojej tafli gra bardzo poprawnie. Marchand, zabija punkty za punktami, co widać gołym okiem że nie odpuści nikomu. Co może zwiastować dzisiaj świetnym meczem w jego wykonaniu. Bergeron, nie ta forma co kiedyś ale w przewadze, konkretnie potrafi podać gumę, do Krejciego żeby ten spokojnie umiejscowił ją w sieci. Krejci, 3/4 bramek w lidze to w grze w przewadze. Błyskawicom mogą puścić nerwy i przez to polecą kary. Nie ma tutaj w mojej ocenie faworyta jednoznacznego, bo gdyby nie Kucherov po drugiej stronie który trzyma ten statek, na swoim &#39;oceanie&#39; to już dawno bym widział w tym meczu wygraną Bruins. Nikita, gra pewnie i nie spuszcza przy tym głowy, a jego chłodny umysł prowadzi bardzo często do zdobywania bramek. Dziś jego czeka i kolegów z drużyny starcie, w którym muszą się dwoić i troić żeby przechylić szalę na swoją korzyść. Dlatego, że nie mam pewności, kto będzie górą idę w stronę bramek. Mecz o północy!
✅98

Otrzymane punkty reputacji: +21
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Miami
Godzina: 16:00
Spotkanie: P.Cuevas - B.Paire
Typ: DW Paire 2:0
Kurs: 4.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Osobiście uważam, że z tymi kursami to delikatnie bukom odwaliło. Benua co prawda zryty beret, ale jak pozytywnie głowę ustawi to może z każdym prezentować dobry tenis, a Cuevas jak dla mnie co najwyżej na mące, chociaż na Mastersie mógł nawet do 1/2 dojść [o dziwo], ale generalnie też to jest taka ameba umysłowa, że masakra. Ja tam Paire uwielbiam jako gracza, więc też typ trochę z sympatii, ale umiejętnościami w niczym nie odstaje [przynajmniej na hardzie]. Kurs przyjemny pod ewentualne ryzyko, ale podejrzewam, że jeśli ogra Cuevasa to już nie będzie na niego takich ciekawych kursów. Jak dla mnie 1 set z TB, drugi gładko.
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +29
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Portland Trail Blazers - New York Knicks
Typ: New York Knicks (razem z dogrywką)
Kurs: 7.50
Analiza:
Typ bardzo odważny, ale w sumie tylko tak mogę zająć niezłe miejsce w tym miesiącu. Ja rozumiem, że Knicks są back-to-back i mieli niemal 1000 mil podróży z Utah do Portland, ale no PTB to też nie jest potęga NBA, która radzi sobie spokojnie ze słabiakami i przeciętniakami tej ligi. Ostatnia porażka z Milwaukee u siebie potwierdza te słowa. Być może Portland zjada presja, wiążąca się z ostrą walką o PO? Portland pozyskali Nurkicia, który nagle po transferze przypominał sobie jak to jest być graczem NBA, bo w Denver w tym sezonie był tragiczny i od pozyskania Jusufa zaczęli grać dobrze, a przede wszystkim zaczęli bronić i, bo przedtem byli w tym fatalni i mieli jedną z najgorszych defensyw w lidze. Tak pomijając formę i okoliczności to Portland mają wcale nie silniejszy roster niz Knicks( Anthony, Porzingis, przereklamowany Rose, solidni zmiennici jak Lee, O&#39;Queen, Baker nawet Thomas czy Hernangomez), poza tym PTB mają zapchane salary, i to takimi średniakami jak Allen Crabbe czy Moe Harkless, jest to drużyna przeciętników, a kontrakty są nieadekwatne do poziomu gry/umiejętności. Blazers zrobią wszystko, żeby dziś wygrać, ale liczę dziś że Porzingis z Athonym i Rose&#39;m zapomną, że Knicks tankują ???? Blazers wygrali 3 z ostatnich 5 spotkań, jedyny mecz z tych 5, który rozegrali u siebie, przegrali właśnie z Bucks. W Knicks nie zagra Noah, co szczerze mówiąc jest wzmocnieniem nowojorczyków (Francuz jest tragiczny w tym sezonie), natomiast w Portland nie zagra solidny zmiennik Ed Davis. Knicks co prawda z 5 ostatnich spotkań przegrali aż cztery, ale udało im się wygrać z niezłymi Pacers, a i porażki z silnymi Jazz czy Clippers nie były wysokie, była walka w ostatnim meczu z Jazz, gdzie przegrali tylko 7-ma punktami i większość meczu prowadzili. Liczę na przebłysk gwiazd Knicks lub na duże nerwy Blazers i słabą formę rzutową Lillarda. Po kursie 7,50? Myślę, że warto, ryzykanci powinni spróbować chociaż za drobne. Powodzenia!

N 3

nikodem1997

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - : Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Godzina: 18.00
Spotkanie: Gruzja-Serbia
Typ: Serbia
Kurs: 1.72
Analiza: Serbia w tych eliminacjach wreszcie zaczyna grać na miarę swoich umiejętności i na pewno będzie sie liczyć w walce o wyjście z grupy do końca, dlatego nie mogą sobie pozwolić na utratę punktów w Gruzji.
Więcej niż jeden typ w tym samym dniu
kiepska analiza
⛔100

N 3

nikodem1997

Użytkownik
Godzina: 20.45
Spotkanie: Kosowo- Islandia
typ:Handicap ( 1 - 0 )
Kurs: 2.03
Bukmacher: BetSafe
Analiza: Nie oszukujmy się Kosowo będzie w europie kolejną reprezentacją której inny wynik niż przegrana będzie zaskoczeniem. Ich ostatnie wyniki to były wysokie porażki . 2-0 w Turcji
3-0 na Ukrainie
0-6 u siebie z Chorwacją
Islandia spokojnie powinna wygrać 2 bramkami a kurs jest o dziwo wysoki.
Więcej niż jeden typ w tym samym dniu
kiepska analiza
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Australia A-League
Godzina 9:50
Spotkanie : WS Wanderers - Melbourne City
Typ : over 4,5 gola
Kurs : 4.33
Bet365
Dosyć overowa jest w tym sezonie A-League stąd liczę że i dziś kibice zobaczą sporo bramek , gospodarze pod względem overów może nie błyszczą chociaż w ostatnim meczu u siebie pokonali Wellington Phoenix 3:1 natomiast od gości spodziewam się dziś wiele bo patrząc właśnie pod ich kontem to potrafią nastrzelać sporo bramek i tak choćby ostatni mecz u siebie z Newcastle Jets i wygrana 4:0 choć nic na to nie zapowiadało gdyż do przerwy wygrywali 1:0 i do 65 min na tablicy był właśnie taki wynik jednak zdołali jeszcze 3 krotnie umieścić piłkę w bramce rywala i zrobiło się piękne 4:0 , na wyjazdach również idzie im całkiem nie żle 4-3-4 i br. 20:15 tak więc liczę że w dzisiejszym meczu parę bramek zdobędą a gospodarze coś dołożą i over 4.5 padnie !
⛔100

L 0

lordpayne80

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka / Euroliga
Godzina 20;00
Spotkanie: Olympiakos-Real Madryt
Typ: over 156,5 punktów
Kurs :1.90
bukmacher: Bet365
Olymiakos podejmuje dziś lidera tabeli Real
Gospodarze mają jeszcze matematyczne szanse na wygranie fazy zasadniczej.
To będzie spotkanie solidnej obrony z drugim najlepszym atakiem w eurolidze ,srednia punktów rzucana przez Olymiakos 73,3 przez Real 87,1.
Sadze że Real narzuci szybkie tempo meczu i nazbiera sie tych punktów
Ja gram over;160 kurs :2,25
⛔100

D 10

dawcio27101990

Użytkownik
Spotkanie: Kosowo- Islandia
typ: Kosowo
Kurs: 11
Analiza:
Nie wiem o co wam wszystkim chodzi, według mnie faworytem powinien być Kosowo... gdyż mieli ostatnio pecha, grali dobrze jak na siebie przez cały mecz... co z tego, że przegrywali 2:0 3:0 Czy też 6:0...Jeśli była w miare wyrownana liczba strzałów...obu drużyn itp...3 mecze zagrane na wyjeździe, jeden u siebie... Z tego przegrali 0:6 z Chorwacją, a mieli wtedy niesamowitego pecha.
Według mnie warto postawić stówkę, gdyż kurs jest wysoki... I Kosowo podejdzie bardzo agresywnie...
⛔100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Curling - World Championship. Women. 2017
Godzina: 12:00 CET
Spotkanie: Russia (W) - Canada (W)
Typ: Russia (W) +1.5
Kurs: 2,30
Bukmacher: unibet
Analiza:

Mecz o bezpośredni awans do finału MŚ, ale de facto mecz bez presji, bo system playoffów Page&#39; €™ a rywalizacji w curlingu (i nie tylko) sprawia, że 2 najlepsze ekipy po rundzie zasadniczej spotykają się właśnie w playoffach, zwycięzcy grają od razu w finale, natomiast przegrani mają druga szansę na finał w meczu ze zwycięzcą meczu drużyn z miejsc 3-4. Tyle o regułach. Co do drużyn to nie ma wątpliwości, że to 3 najlepsze ekipy turnieju, Kanadyjki z kompletem zwycięstw (11-0), Rosjanki z 3 porażkami (8-3), w tym minimalna właśnie z Kanadyjkami (9-10). Było to zaraz na początku turnieju, więc parę dni temu, wtedy Rosjanki przyparły faworytki do muru i dopiero ostatnim kamieniem Homan zapewniła swojej ekipie wygraną. Kanadyjki dużo bardziej regularne, średnio 88% skuteczności zagrań na przełomie całego tygodnia, Rosjanki 76%, ale one akurat jeśli chodzi o jeden mecz bez presji, to mogą sprawić niespodziankę, mają wystarczająco talentu, na czele z błyskotliwą skiperką Anną Sidorową, żeby znowu sprawić faworytkom problemu. Dodatkowo jeszcze, skiperka Kanadyjek Rachel Homan ma na koncie kilka spektakularnych wtop w najważniejszych momentach, żeby tylko wspomnieć całkowitą klapę w finale MŚ 2104, gdzie przed własną publiką w Kanadzie oddała wygrany mecz w 2 ostatnich endach. Dzisiejszy mecz o podobnym ciężarze gatunkowym, rywalki w formie, do tego nieobliczalne, moim zdaniem kursy na Kanadyjki przesadzone, zwłaszcza na dodatni handicap.
Link do wyniku: http://www.worldcurling.org/wwcc2017/livescores
Mecz będzie można na żywo obejrzeć na Eurosport 2, a także na profilu YouTube światowej federacji curlingu.
https://www.youtube.com/channel/UCAK...V-Z1DM0_W_Z_gA

ZAPRASZAM DO DZIAŁU CURLING
⛔100

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: :hokej: Czechy,Play Off
Godz: 17.30
Spotkanie: KLH Chomutov - HC Ocelari Trinec
Typ: KLH Pirati Chomotov lub X
Kurs: 1.67
Buk: Bwin
6 mecz serii,Chomotov prowadzi 3-2
Zacznę od tego,żę widziałem w środę obie drużyny w akcji z trybun Werk Areny .Mecz został rozstrzygnięty pod koniec drugiej dogrywki! Muszę przyznać,że tak długiego i zaciętego spotkania dawno nie widziałem. Bardzo ucieszyła mnie wygrana Ocelari,jednak spotkanie z gatunku thriller .Był to 4 z rzędu mecz między tymi drużynami,gdzie zadecydowała dogrywka.
Swietna postawa bramkarzy.Gdyby nie Laco i Hamerlik bramek było by dużo więcej.Co do gry to jak zwykle u Piratów brylował Vondrka,dając swoim doświadczeniem stabilizację i pewność drużynie.Chomotov bardzo dobrze prezentował się w grze obronnej i power play.
Ocelari niestety nie wykorzystali swojego potencjału w ataku.Mało widoczni Cory Kane, Marosz, Irgl. Jak na grę u siebie to Ocelari nie pokazali nic szczególnego,biorąc pod uwagę,żę był to mecz o dużą stawkę.Nie wykorzystywali gry w przewadze,sporo nieprzemyślanych ataków,strat.
Mimo,że kibicuję Smoką to muszę być realistą i wydaje mi się,że dzisiaj na lodzie przeciwnika będzie im bardzo trudno o wygraną.Może zobaczymy kolejną dogrywkę.
✅67

Otrzymane punkty reputacji: +10
T 11

tello9

Użytkownik
Spotkanie: Chorwacja - Ukraina
typ: BTS
Kurs: 2.25
Zarówno Chorwacja, jak i Ukraina(5 zwycięstw pod rząd) we wszystkich dotychczasowych meczach zdobywały co najmniej jedną bramkę. Faworytem meczu bez dwóch zdań jest drużyna z Bałkanów, ale braki Corluki oraz Vrsaljki w obronie oraz Perisicia w środku pola powinny ułatwić Ukraińcom zdobycie bramki. Wg. mnie jest to bardzo ciekawy typ na ten mecz.
GL
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +11
xpand 10

xpand

Użytkownik
Godzina: 20:45
Spotkanie: Hiszpania - Izrael
Typ: Hiszpania handicap 2
Kurs: 2.02
Bukmacher: Betsson
Analiza: Witam bardzo serdecznie. Dzisiaj chciałbym się skupić na meczu Hiszpanii z Izraelem. Hiszpanie dysponują tak niepodważalną siłą rażenia w ofensywie mając tak znakomitych piłkarzy jak David Silva, Diego Costa czy Koke, oraz będący w ostatnim czasie w wysokiej formie Pedro, że można być spokojnym o zaaplikowanie paru bramek Izraelowi, który do tej pory punkty zbierał z teoretycznie słabszymi drużynami od siebie. Tutaj przychodzi im się mierzyć z Goliatem i nic nie zapowiada aby mieli być drugim Dawidem. Wydaję się mało prawdopodobne, żeby Eran Zahavi i spółka byli w stanie strzelić cokolwiek jednej z najstabilniejszych i najlepszych defensyw na świecie, tym bardziej na wyjeździe. Gerard Pique i Sergio Ramos to bezsprzecznie absolutna czołówka środkowych obrońców, dodatkowo wzmocniona bardzo szybkimi Danim Carvajalem oraz Juanem Albą i mamy praktycznie mur nie do przejścia nawet dla najlepszych. Izraelczycy do takich na pewno się nie zaliczają, więc strzelenie przez nich bramki wydaję sie scenariuszem science fiction. Kolejnym argumentem jest fakt, że Hiszpanie w meczach domowych tych kwalifikacji nie mają litości dla słabszych drużyn, czego przykładem mogą być rozbity Liechtenstein (8:0), czy Macedonia (4:0). Biorąc pod uwagę, że Izraelczycy póki co tracą do liderujących Hiszpanów tylko jedno oczko, nie można mówić o jakimkolwiek zlekceważeniu rywala i dekoncentracji. Podsumowując Hiszpanie potrzebują punktów, żeby zapewnić sobie spokój na dalszą część eliminacji, a przy tak ofensywnie nastawionej i efektownie grającej ekipie nie sposób mieć także wątpliwości co do efektwności. Kurs 2,02 na wygraną co najmniej 3 bramkami jest moim zdaniem okazją, obok której nie można przejść obojętnie. Powodzenia!!
✅102

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: IRLANDIA VS. WALIA
Typ: Irlandia+BTS
Kurs: 6,50
Bukmacher: Całoroczny
Analiza:
Witam,
dziś wiele ofert międzynarodowych, ale postanowiłem wziąć ten mecz, bo zespoły się znają - leżą blisko więc i często rozgrywają spotkania.
Kurs bez BTS jest niższy znacznie - sądzę, że dlatego, iż po pierwsze bardzo często padały wyniki z zerem z drugiej strony, a ponadto w meczach Irlandii z Walią Irlandia najczęściej wygrywała do zera.
Myślę, jednak, że nadszedł czas zmiany - obu zespołom zależy na kwalifikacjach, a pamiętamy jeszcze rewelacyjnych walijczyków, którzy walczyli do upadłego - sądzę, że nie zapomnieli tego i dziś ostro przeciwstawią się Irlandii strzelając im co najmniej 1 gola.
Jednak sądzę ,że atut boiska zadecyduje i to Irlandia dziś wygra, licząc, że w konfiguracji przeciwnej będzie stać ich na co najmniej remis.
Powodzenia ????
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa: Mistrzostwa Świata, Kwalifikacje
Spotkanie: Irlandia - Walia
Typ: 2
Kurs: 3,11
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Moja propozycja na to spotkanie jest zupełnie inna niż użytkownika chkaplana. Sądzę, że to Walia dzisiaj wygra i zgarnie 3 punkty. Na początek tabela tej grupy:

Mimo, że Irlandia jest liderem tej grupy to ja spodziewam się dzisiaj wygranej gości. Oba zespoły mają podobny styl gry i mecz ten można porównać do derbów a więc napewno nie zabraknie tutaj dużo walki i ostrej wyspiarskiej gry. Dlaczego gram w stronę Walii ? Nic prostszego, po prostu Irlandia ma na to dzisiejsze spotkanie bardzo poważne problemy kadrowe. U gospodarzy dużo kontuzji i nie może w tym spotkaniu wystąpić wielu ważnych graczy.
Absencje w Irlandii:
bramkarz Elliot (4 występy w kadrze), obrońcy McShande (33 występy w kadrze), Clark (24 występy w kadrze, 2 gole na koncie), Wilson (25 występów w kadrze, 1 gol na koncie) i Duffy (8 występów w kadrze), pomocnicy Hoolahan (37 występów w kadrze, 3 gole na koncie), Arter (4 występy w kadrze), Brady (31 występów w kadrze, 7 goli na koncie) i Quinn (18 występów w kadrze) i napastnicy Murphy (23 występy w kadrze, 1 gol na koncie) i McGoldrick (5 występów w kadrze), oprócz tego z problemami zdrowotnymi borykają się obrońca Coleman (42 występy w kadrze, 1 gol na koncie), pomocnicy McCarthy (41 występów w kadrze) i (2 wystepy w kadrze) i napastnik Long (71 występów w kadrze, 17 goli na koncie) i ich występy stoją pod znakiem zapytania. To czy któryś będzie ostatecznie gotowy do gry będzie wiadomo przed samym meczem
Absencje w Walii:
pomocnik Crofts (28 występów w kadrze) i Williams (17 występów w kadrze) i napastnicy Church (38 występów w kadrze, 3 gole na koncie) i Lawrence (5 występów w kadrze)
Dla mnie kadrowo na to spotkanie na papierze lepiej wyglądają Walijczycy i myślę, że są w stanie dziś zgarnąć 3 punkty na tym trudnym terenie. Teren trudny ale gospodarze mają dziś sporo problemów kadrowych i jest to dobra okazja dla gości. Według mnie oba zespoły są do siebie podobne ale Walijczycy mają coś czego ich rywalowi brakuje. Mianowicie chodzi mi o taką indywidualność jak Bale. Irlandczycy swoją grę opierają głównie na zespołowości. Drużyna stanowi monolit ale na próżno szukać tutaj takiej gwiazdy i indywidualności jaką ma Walia. Wobec tych wszystkich problemów kadrowych w Irlandii na to spotkanie wątpię, że ten monolit będzie działał tak dobrze jak w poprzednich spotkaniach. Dzisiaj spodziewam się większej nerwowości w grze defensywnej gospodarzy i większej ilości błędów niż do tej pory. Walia ze swoją gwiazdą jest dla mnie tutaj faworytem i polecam w tym meczu pograć w ich stronę.
O problemach Irlandczyków można poczytać tutaj:
http://www.the42.ie/ireland-wales-daryl-murphy-injury-3298778-Mar2017/?utm_source=shortlink
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa: Mistrzostwa Świata, Kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Gruzja - Serbia (-1,5)
Typ: 2
Kurs: 2,80
Analiza:
Przed nami 5 kolejka w tych eliminacjach. Meczem pomiędzy Gruzją a Serbią rozpoczniemy rywalizację w grupie D.
Dość wyraźnym faworytem są goście. którzy jeszcze nie ponieśli porażki w tych eliminacjach.
2:2 z Irlandią, 1:1 z Walią, 3:0 z Mołdawią i 3:2 z Austrią to wyniki Serbii.
1:2 z Austrią, 0:1 z Irlandią, 1:1 z Walią i 1:1 z Mołdawią to wyniki Gruzji.
Ja w tym meczu zaryzykuję i postawię na zwycięstwo gości ale minimum 2 golami. Serbia po paru latach słabej gry w końcu zaczynają pokazywać na co ich tak naprawdę stać. Jeśli chcą do końca walczyć o awans do Mistrzostw Świata muszą takie mecze wygrywać. Nie oszukujmy się grupa jest silna i wyrównana, 4 drużyny mają szanse na awans.
Gruzja taki dostarczyciel punktów i od czasu do czasu zrobią niespodziankę tak jak z Walią remis był sporą niespodzianką. W poprzednich eliminacjach Gruzja u siebie przegrała z Polską 0:4, z Niemcami 0:2 czy z Irlandią 1:2.
Tacy piłkarze jak: Kolarov, Mitrović, Matić, Kostić Tadić powinni zrobić duża różnicę i poprowadzą swoją kadrę do zwycięstwa i do potrzebnych 3 punktów.
Powodzenia.
✅180

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
17:00
Rosja - WKS
Typ: WKS over 1,5 gola
Kurs: 4,70
Buk: Unibet
Mecz towarzyski pomiędzy Rosją, a Wybrzeżem Kości Słoniowej. Ruskie przygotowują się obecnie do pucharu Konfederacji, który będzie dla nich takim testem przed MŚ ktôre już za nieco ponad rok. WKS przyjeżdża z nowym trenerem Markiem Wilmotsem, w kadrze sporo nowych piłkarzy. WKS musi budowac nową kadrę bo skończyło im się to pokolenie zawodników jak Drogba, Zokora, Kalou, bracia Toure czy inni. Teraz Wilmots spróbuje dotrzeć przede wszystkim do głów pilkarzy bo to był ich chyba największy problem w tym żeby coś osiągnąć. Fizykę i w miarę dobra technikę to oni mieli, jednak bardziej w głowie to oni mieli walizki pieniędzy, a w międzyczasie jak im się chciało to nawet fajnie to wyglądało na boisku. Myślę że dziś może zadziałać efekt tzw. &quot;nowej miotły&quot; i WKS na luzie może coś pograć w Krasnodarze. Ruskie nie wyglądają dobrze w tych meczach towarzyskich, nie mają gwiazd i ich piłkarze grają tylko w lidze rosyjskiej. Przez to nie robią żadnych postępów i kiszą się w tym swoim sosie. Jedyna szansa Ruskich jest chyba ciągnięcie za uszy przez sędziów bo z takimi piłkarzami nie wróżę im sukcesu na MŚ.
✅370

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom