>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.03.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska I liga
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz- Miedź Legnica
Typ - over 2.5
Kurs - 2.05
Buk - Unibet
Analiza : Dzisiaj w Bydgoszczy zobaczymy hit kolejki I ligi. Mecz zapowiada się bardzo interesująco. Obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli i odpowiednio zajmują 4 i 5 miejsce i bardzo potrzebują punktów.Uważam,że dzisiaj zobaczymy bardzo otwarte spotkanie. Jedna jak i druga drużyna gra bardzo ofensywny futbol.W Zawiszy tak i w Miedzi są zawodnicy o dużym potencjale ofensywnym. Zawisza grając u siebie będzie musiała atakować, bo najnormalniej w świecie musi ten mecz wygrać jak chce liczyć się w walce o awans. Miedź z kolei gra zawsze bardzo ofensywnie, jest to zasługa trenera Baniaka, który preferuje taki styl gry.Więc myślę,że dzisiaj zobaczymy mecz obfitujący w wiele sytuacji podbramkowych z których padną bramki.
W poprzedniej rundzie w Legnicy Zawisza pokonała Miedź 2-1.
Dla mnie w dzisiejszym meczu minimalnym faworytem jest zespół Zawiszy. Polecam typ i życzę powodzenia.
Wśród gospodarzy zabraknie Wahana Geworgiana oraz już tradycyjnie Jacka Popka. W zespole gości zabraknie pauzującego za kartki Adriana Woźniczki. Na szczęście w niedzielę opiekun Miedzianki będzie mógł skorzystać z kilku innych wcześniej zawieszonych graczy.
Przewidywane składy:
Zawisza: Kaczmarek - Płonka, Nawotczyński, Skrzyński, Petasz, Drygas, Hermes, Masłowski, Drygas, Wójcicki, Mąka, Abbott.

Miedź: Ptak - Wołczek, Tanżyna, Zasada, Bartczak, Kasperkiewicz, Lenkiewicz, Łuszkiewicz, Grzegorzewski, Madejski, Zakrzewski.
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +14
kkazz 9

kkazz

Użytkownik
dyscyplina: Hokej
spotkanie: JHK GKS Jastrzębie - Comarch Cracovia
typ: 1
kurs: 2,70
buk: bwin
analiza:
Witam,wczoraj troszku mi nie poszło ale dziś odrobić trzeba to dzięki typowi na Jastrzębie ???? Bilans 3:0 dla Cracovii,jeszcze jedna wygrana i mistrzostwo mają ???? ale nadal twierdze że kropkę postawią u siebie w Krakowie przed własnymi kibicami,więc dwa najbliższe spotkania odpuszczą i dziwi mnie wysoki kurs na gospodarzy...Jastrzębie nie będzie miało nic do stracenia,dobrze grają w przewadze oraz dokladnie wymieniają krążek,jeśli Kral zagra dziś na 100% to jestem pewny wygranej Jastrzębia.Więc warto dziś zagrać na gospodarzy kursik dobry ???? powodzenia
✅170

S 0

shaq81

Użytkownik
Hokej-Liga Polska
Dyscyplina: Hokej na lodzie- Liga Polska
Spotkanie: Jastrzębie-Cracovia
Typ: under 5.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: W dotychczasowych meczach w play off było mniej bramek niż 6. Dzis mysle ze też będzie mniej goli, gdyż Jastrzębie skupi się by nie stracic goli i coś strzelić bo to dla nich ostatnia szansa na przedłużenie meczy w Finale.

Kiepska analiza.

H 0

hoganmks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Eliminacje MŚ 2014 Afryka)
Spotkanie: Lesotho - Zambia
Typ: 1 drużyna strzeli - nie
Kurs: 1.90 zł
Buk: STS
Analiza:
Aktualnie Zambia w eliminacjach prowadzi w grupie D, z kompletem 6 punktów i 4 bramkami na koncie, przy czym nie tracąc ani jednej. Natomiast Lesotho zajmuje ostatnie miejsce w grupie, i raczej nie będzie liczyło się w walce o awans, a ponadto w dwóch meczach nie potrafiła strzelić bramki, przegrywając aż 7-0 z Ghaną, i remis 0-0 z Sudanem, który też nie pokazuje nic w eliminacjach.
⛔100/Nieregulaminowy bukmacher

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Biegi narciarskie Kobiet Bieg pościgowy 10 km styl dowolny
spotkanie: Tchekaleva - Jacobsen
typ: 1
kurs: 2,33
buk: Betsson
Ostatni bieg w tym sezonie kończący sezon zdecydowałem się dziś postawić na Rosjankę która ma bardzo udany sezon włącznie z dwoma medalami mistrzostw świata. W Val di Fieme wyprowadziła swoją sztafetę na podium mimo dużej straty. Również zdobyła medal brązowy na 10 km stylem dowolnym a więc dystansie na którym będzie dzisiejszy bieg. Jacobsen moim zdaniem dużo lepiej czuje się w biegu klasykiem jednak wczoraj w tym stylu również lepsza była minimalnie Rosjanka. Dziś Jacobsen wybiegnie 10 sekund przed Rosjanką jednak biorąc pod uwagę formę zawodniczek oraz dystans i styl sprzyjający Rosjance powinna spokojnie odrobić straty i zameldować się przed Jacobsen. według mnie 10 km to dystans ktory jest już długi dla Jacobsen , ktora najlepiej czuje się w sprincie gdzie odnosi sukcesy. Jednak dzisiejsza trudna trasa przemawia zdecydowanie za Tchekalievą.
⛔100

omlygoryl88 121

omlygoryl88

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Eliminacje MŚ(Afryka)
Spotkanie: Rwanda-Mali
Typ: Mali
Kurs: 2.10
Bukmacher:Bwin
Analiza: Zajme się dzisiaj meczem Afrykańskich reprezentacji. Zaczne od tego że Rwanda nie wygrała żadnego meczu od grudnia 2011 roku. Wtedy pokonała Sudan 2:1 w meczu towarzyskim. Mali natomiast miesiąc temu wygrało z bardzo silną drużyna Ghany. W składzie Mali jest kilku bardzo dobrych zawodników grających w Europie. Obie te drużyny dzieli ponad 100 miejsc w rankingu fifa. Po stronie Rwandy nie widzę żadnego atutu oprócz własnego boiska. Te kursy to według mnie spory value i gram dzisiaj ze spokojem. Mali ma bardzo dobry środek pola który według mnie zaważy w tym pojedynku.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +4
mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Dyscyplina: HokejUSA, NHL
Spotkanie: New York Islanders - Florida Panthers
Typ: New York Islanders -1.5
Kurs: 2.84
Bukmacher: Pinnacle
Pantery ostatnimi czasu notowali bardzo dobre wyniki, bo do takich należy zaliczyc pokonacnie na wyjazdach Carolinę i Rangersów i to dosyc pewnie gdyż 4-1 i 3-1. Jednak wczoraj juz nie ugrali nic z Diabłami i przegrali 2-1. Dzisiaj grając b2b beda mieli sporoe problemy. Nie od dziś wiadomo, ze do sezonu nie są dobrze przygotowani i może brac siły na dzisiejszy mecz. Islanders notują bardzo słąbe wyniki na własnej taflii, najgorsze w całej lidze i tylko to mi tutaj nie pasuje, no ale nie bede sie tym bardziej sresował gdyz z kim maja u siebie wygrac jak nie z najsłabszym zespołem ligi? Wyspiarze mają dużo mocy w przodzie, jak narzie więcej znacznie strzelali na wyjzadach i mam nadzieje, ze wkońcu przeniosą tą formę do własnej hali. Osttanio przegra;i 3 mecze, ale grali z mocnymi druzynami, bo z Ottawa, Montrealem i Pittsburghiem. Grali zdecydowanie lepiej nz pokazują na to wyniki, w przodzie byli aktywni i stwarzali sporo zagrozenia, ale katastrofalna postawa defensywy i bramkarza powodowała, ze wkazdym meczu tracili przynajmniej 4 gole. Ja uważam, ze to zostanie zakończone i spokojnie wypunktują wymeczone Pantery, Jak Wyspiarze zagrają tak jak z Pingwinami to powinni odniesc tutaj pewne zwycięstwo. Pantery na wyjeździe grają w tym sezonie bardzo słabo, ostatnio wygrali 2 mecze więc teraz wszystk musi wrówcic do formy i powinni zanotowac kolejną porażkę.
✅184

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka
Spotkanie : Resovia - Delecta
Typ : Delecta
Kurs : 4,00
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Trzecie spotkanie półfinałowe pomiędzy tymi zespołami w rywalizacji do trzech zwycięstw, póki co stan 1-1.
Po pierwsze, Delecta to rewelacja sezonu zasadniczego, zespół który utrzymuje grę na wysokim poziomie przez bardzo długi okres, ponad pół roku. Siłą Delecty jest właśnie regularność. Drużyna z Bydgoszczy nie gra super efektownej siatkówki, ale każda akcja zespołu jest bardzo przemyślana, a zawodnicy są zgrani jak w żadnym innym zespole Plusligi.
Nie można zapomnieć o kilku indywidualnościach, dzięki którym możemy oglądać Bydgoską Delektę na tym etapie rozgrywek. Karygodnym byłoby nie wymienić w pierwszej kolejności Antigi, dlatego też to robię. Francuz przeżywa drugą młodość, ten doświadczony zawodnik dostosował się do spadku siły fizycznej i większość swoich zagrań opiera na bajecznej technice, a niektórzy twierdzą, że zagrania Francuza nie są możliwe do wykonania.
Dawid Konarski - młody atakujący, ocierał się o kadrę wskutek kontuzji Jarosza, ale zagrał jedynie w sparingu z Australią. Od tamtego czasu znacznie poprawił swoje umiejętności i siłę ataku i na pewno na nim Michał Masny może polegać. Słowacki rozgrywający to klasa sama w sobie, nie jest to gracz wybitnie wysoki, ale nadrabia to sprytem i doświadczeniem. Dębic na libero i stary wyjadacz Wika i para środkowych - Wrona, Wieczorek tworzą razem z wcześniej wymienionymi siatkarzami wyjątkowo silny zespół, który na pewno liczyć się będzie nie tylko w tym meczu, ale i w następnym.

Co ja mogę napisać o Resovii? Wszystkie karty zostały odsłonięte kiedy do gry na dłuższym dystansie został włączony Schoeps. Sovia ma tę wadę, że nie gra równo, znaczny wpływ ma na to Tichacek, który nie zawsze ma dobry dzień i czasem jest ciężarem dla zespołu. Środek to najmocniejsza strona Rzeszowian, dwaj kadrowicze są przez wiele zespołów nie do obejścia, ale nie można zapomnieć o parze przyjmujących Akhrem - Lotman, którzy potrafią grać w siatkówkę i nie raz to pokazywali prowadząc zespół do zwycięstwa.

Delecta gra równiej, Delecta ma lepsze zgranie, Delecta ma Masnego, tyle.
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, ATP
Spotkanie : Dolgopolov A. - Haas T
Typ : Haas T
Kurs : 1.83
Bukmacher : Sportingbet
Analiza :
Kurs satysfakcjonujący na Niemca, dlaczego by nie skorzystać. Niemiec na hardzie, prezentuje się znacznie lepiej, od Ukraińca i patrząc na obu zawodników, bardziej lepiej wygląda gra Haas&#39;a. Mocny bity serwis, w wymianach także nie wygląda najgorzej, mimo swojego wieku już, dalej gra swój tenis, może nie tak jak kiedyś, ale daje z siebie wszystko, dużo biega, walczy. Ukrainiec, raczej w tym meczu nie zabłyśnie, choćby dlatego, że jego serwis, nie jest taki mocny i pewny, jak Niemca.. Niemiec, swoim serwisem, powinien gładko wygrywać swoje podanie, do jego zadania należy przełamać Niemca, wygrać mecz.. dlatego taki typ daję na dziś. Start planowany na 17:35
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +10
icetea00 36

icetea00

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Hiszpania: Segunda Division
Spotkanie : Alcorcon - Numancia
Typ : Obie strzelą BTS
Kurs : 1.95
Bukmacher : Bwin
Analiza:
Alcorcon zajmuje trzecie miejsce w tabeli posiada 54 punkty bilans bramek 43:47 u siebie 26:10,forma na ostatnie pięć spotkań trzy wygrane,jeden remis,jedna porażka.Wygrana Mirandes 2-0,wygrana z Huelva 2-1,wygrana z Huesca,przegrana z Gijon 1-0,remis z Cordoba 1-1.Bilans bramek formy 6:3
Numancia zajmuje 12 miejsce w tabeli posiada 41 punktów bilans bramek 36:33 na wyjezdzie 15:26,forma na ostatnie pięć spotkań trzy wygrane,dwa remisy.Wygrana z Elche 3-1,remis z Lugo 0-0,wygrana z Santander 2-0,remis z Murcia 0-0,wygrana z Xerez 3-0,bilans bramek formy 8:1.
Między sobą zagrali siedem razy a bts padł pięć razy.Dzisiaj liczę na powtórkę i jedna i druga drużyna strzeli po jednym golu a bts wejdzie po znakomitym kursie.
✅95

psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Curling - Mistrzostwa Świata - Kobiety
Spotkanie: SzwecjaSzkocja
Typ: Powyżej 11.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: tobet

W końcu wielki finał, jak najbardziej spodziewany, o złoto powalczą zdecydowanie najlepsze ekipy całego tygodnia. Szkoda tylko, że nie będzie bezpośredniej transmisji w Eurosporcie, retransmisja z poślizgiem to jednak nie to samo. Trzeba jednak przyznać, że Szkotki finał zawdzięczają kanadyjskiej skiperce Rachel Homan, która nie wytrzymała presji w ostatnim endzie i przejechała swój wjazd do domu po zwycięstwo, tym samym oddając partię i cały mecz. Eve Muirhead miała sporo szczęścia, ale też było ono niejako wypracowane bardzo ofensywną grą jaką zaordynowała swoich koleżankom. Szkotki skupiły się przede wszystkich na punktowaniu, nie bawiły się w żadne wybijanki skupiając się za to na wstawianiu jak największej liczby kamieni do domu. A taka taktyka zwykle jest obietnicą sporej ilości punktów, bo przy jakiejkolwiek niedokładności rywalek można zapunktować podwójnie, albo nawet potrójnie. W takich okolicznościach linia 5 punktów powinna być dla Szkotek jak najbardziej do przekroczenia. Szwedki również nie obawiają się ofensywnej gry, więc spodziewam się, że podejmą rękawicę i będziemy świadkami ciekawego meczu. Obie ekipy świetnie dysponowane w tym tygodniu (skuteczność blisko 90%), do tego bardzo doświadczone na tym poziomie, wszystko to zwiastuje ciekawe widowisko, z wieloma spektakularnymi zagraniami. Zarówno Eve Muirhead i Margaretha Sigfridsson (i oczywiście kończąca Maria Prytz) nie boją się podejmować ryzyka najtrudniejszych opcji, dlatego wątpię, żebyśmy mieli do czynienia z zerowaniem partii, a to bardzo uprawdopodabnia wysoki wynik.

Nie będzie transmisji bezpośredniej w Eurosporcie, tylko z odtworzenia wieczorem, dlatego podaje link do bardzo dobrego livescore’a, dużo szybciej aktualizowanego niż ten na oficjalnej stronie
http://www.curlingzone.com/event.php?view=Scores&amp;amp;eventid=2863&amp;amp;showdrawid=24
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
gozer 35

gozer

Użytkownik
MECZ: Brescia-Cittadella
KRAJ/LIGA: Serie B
TYP: 1
KURS: Pinnacle
BUK: 1.92
STAWKA: 6/10
Brescia bardzo dobra forma, widziałem skrót z Pro Vercelli gdzie wygrali u nich 3-2. Ostatnie 5 meczy bez porażki, a grali z silnymi rywalami jak Novara, Modena, Bari. Cittadella nie ma już paliwa, ostatnio nie potrafili wygrać u siebie nawet ze Spezia która grała w 10tkę.
MECZ: Reggina -Juve Stabia
KRAJ/LIGA: Serie B
TYP: 1
KURS: 2.49
BUK: Pinnacle
STAWKA: 6/10
Reggina ostatnio gra lepszą piłkę, co dobrze wróży w kontekście utrzymania się w lidze. Zwycięstwo wyjazdowe z Ascoli 3-0, remis wyjazdowy z Livorno ( 3 miejsce w tabeli), remis na wyjeździe z bardzo mocną Novarą 1-1, trochę nieszczęśliwa porażka z Ceseną 1-2 u siebie. Juve Stabia średniak, nic specjalnego nie pokazali w ostatniej kolejce z Sassuolo. Dla mnie oczywiste jest że wygra Reggina.
⛔100/ Proszę o zapoznanie się z regulaminem, zanim podasz kolejne typy.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: AHL, Hokej
Spotkanie: Peoria Rivermen(-1.5) - Toronto Marlies
Typ: 1
Kurs: 3,65
Bukmacher: Unibet
24.03.2013 23:05
Analiza:
A na dziś spotkanie z akademickiej ligi hokejowej.Stawiam na gospodarzy gdyż na własnej tafli bardzo dobrze sobie radzą.Goście mieli passę wygranych pięć spotkań z rzędu ale ostatnio zanotowali dwa remisy w których raz wygrali i ulegli po doliczonym czasie.Myślę że dziś już koniec serii ich wspaniałej gry i ulegną gospodarzom wysoko. Peoria w końcu się przebudziła.Teraz trafiła z formą i gra coraz lepiej i co więcej wygrywa spotkania.na ostatnie pięć spotkań u siebie z Toronto wygrał trzykrotnie i to zawsze minimum dwiema bramkami.Jak będzie tym razem? Sądzę że także będzie to spotkanie zacięte ale z przewagą gospodarzy którzy zakończą świetną passę Toronto. Rivermen na własnej hali grają bardzo dobrze więc dziś powinni to pokazać i zgarnąć pełne punkty za zwycięstwo .Oczywiście wysokie zwycięstwo z goścmi z Toronto.Na to liczę i stawiam.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +12
T 16

tippers

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis , ATP Miami
Spotkanie: Jurgen Melzer - Tobias Kamke
Typ: Tobias Kamke win 2:1 w setach
Kurs: 5.75
Bukmacher: Bwin
Analiza: Witam w niedzielne południe. Dziś wieczorem w słonecznym Miami kolejny dzień zmagań tenisowego turnieju ATP 1000. Na przeciwko siebie staną Austriak Jurgen Melzer i Nemiec Tobias Kamke. Muszę przyznać że kursy na ten mecz są bardzo interesujące. Oglądałem wyczyny Niemca w potyczce z Argentyńczykiem Del Potro i muszę przyznać Kamke zaimponował mi swoją grą z Juanem Martinem.Fakt Argentyńczyk po morderczym w jego wykonaniu turnieju Indian Wells mógł czuć się bardzo zmęczony lecz pięciodniowy odpoczynek powinien pozwolić mu dojść do siebie i powalczyć z Niemcem.Lecz niestety dla Argentyńczyka Kamke pokazał żę w tenisa grać potrafi i w chwili obecnej jest w bardzo dobrej formie.1 przegrany serwis mówi wszystko za siebie. Po drugiej stronie Jurgen Melzer. W moim mniemaniu gracz w chwili obecnej na równym poziomie co Kamke dlatego upatruję wyniku trzysetowego z minimalną przewagą na korzyść Niemca. Mecze wygrane z Berankisem oraz z typowym graczem clayu jakim bez wątpienia jest Hiszpan Grannolers-Pujol nie imponują mi. Dlatego widzę tutaj wygraną Kamke.Pozdrawiam i zyczę powodzenia tippers
⛔100

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej na lodzie – NHL, Reg ular Season Spotkanie: New York Islanders - Florida Panthers
Godz:
22 .05
Typ:
Florida Panthers wygra ML
Kurs:
2. 4 5
Bukmacher: Bwin
Analiza: Dziś swą uwagę skupiłem na spotkaniu,które rozegrane zostanie o godz.22.00. Zainteresował mnie kurs na zwycięstwo gości. Moim zdaniem jest on zbyt wygórowany i nie widzę podstaw to takiej różnicy w kursach na to spotkanie.Moim zdaniem kursy powinny być mniej więcej na równym poziomie.Skoro wskaźnik na zwycięstwo &quot;Panter&quot; sięga 2.45 ja zamierzam z tego skorzystać.Po pierwsze niby dlaczego &quot;Wyspiarze&quot; są aż takim faworytem aby kurs na ich zwycięstwo oscylował w granicach 1.57???Są przecież najgorszą drużyną na własnym terenie w całej lidze!Ich bilans u siebie to 5-11-2.Niby Florida jest b2b po porażce ostatniej nocy z New Jersey Devils 2:1 ale niesądzę aby miało to aż takie znaczenie.Jeśli spojrzymy w historię starć obu ekip to ujrzymy bilans 15-7 na korzyść gości dzisiejszego stacia.Dodatkowo na ostatnich 6 spotkań między obiema drużynami 5 razy wygrywali goście.W roli bramkarza Islanders wystąpi Evgeni Nabokov,który ma bilans z tego sezonu 13-10-3 z 2.94 GAA i .899 SV%.Natomiast po stronie Panters najprawdopodobniej wystąpi Jakob Markstrom,który poprowadził ich ostatnio do 2 zwycięstw (w tym jednego nad ekipą Rangers).
✅145

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
bets by kosmo70
Piłka Nożna - II Liga Włoska - godz. 15.00
Spotkanie: Reggina - Juve Stabia
Typ: ilość goli 2 lub 3
Kurs: 1,95
Buk: Bet365
Witajcie. W Niedzielę Palmową oferta bardzo uboga, ale na całe szczęście gra zaplecze Serie A. Dziś zajmę się ponownie Regginą, która z zębem walczy o pozostanie w lidze. Gra dzisiaj z Juve Stabia, drużyną, która przez wielu uważana była za team, który powalczy o awans do Serie A, ale ostatnio mocno obniżyła loty. Zastanawiałem się nad typem nad wygraną Regginy, jej dyspozycja i ostatnie poczynania jej dzisiejszych przeciwników tego nie wykluczają, zresztą kurs jest niezły. Ale postawiłem na ilość goli - opcje bezpieczną, bo 2 lub 3 w tym meczu. Zauważyłem, ze statystycznie w wielu ligach prawie 50% kończy się takim wynikiem ( w lidze II włoskiej to 48%, najpopularniejszy wynik 1:1), w tym meczu również oprócz intucji opieram się na statystykach obu drużyn. Reggina od 5-ciu kolejek u siebie wynik 2 lub 3 gole, Juve Stabia zaś w tym czasie tylko raz inny wynik na wyjazdach. Ulubionym wynikiem Regginy w domu jest 1:1 i to niezależnie od klasy rywala. Nie spodziewam się tutaj pogromu ze strony gospodarzy, ani jakiegoś szturmu gości, to raczej ci pierwsi powinni być bardziej zmotywowani, ponieważ walczą o utrzymanie. Ze względu na częste remisy Regginy w domu i mimo wszystko klasy drużyny Juve Stabii, nie postawię dziś na zwycięstwo Regginy, spodziewam się jednak wyrównanego spotkania z bramkowym remisem.
Powodzenia.
moje typy na forum w marcu - 13/ 9 na +/1 zwrot
(moderator skorygował błędnie niezaliczony typ z 14 marca, serdecznie dziękuję)
✅95

zelazny 183

zelazny

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Miami
Spotkanie: Roberta Vinci - Carla Suarez Navaro
Typ: Over 21,5 gemów
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Obie zawodniczki w obecnym roku mają podobny bilans spotkań, Vinci - 12:7, Suarez Navarro - 12:8. Jeśli chodzi o sukcesy w turniejowe to Hiszpanka może się pochwalić dojściem do finału w Acapulco, przegrywając z Sarą Errani, natomiast Włoszka dotarła do półfinału w Dubaju, również przegrywając ze swoją deblową partnerką Errani, pokonując po drodze min. Kerber, Stosur i Kuznetsovą. Obie zawodniczki w obecnym czasie prezentują podobną formę, w tym meczu skłaniałbym się nawet do postawienia na Hiszpankę, która w ostatnim Indian Wells urwała zwyciężczyni - Szarapowej aż 8 gemów. H2H na korzyść Navarro, dwa razy po 2:0, tak więc dziś Włoszka powinna podjąć walkę. Wg. buków i tak jest faworytką - 1,57 :smile:
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 108

suri

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Eliminacje MŚ (Afryka)
Spotkanie: Gwinea Równikowa - Republika Zielonego Przylądka
Typ: 2 (HP 1:0)
Kurs: 6.50
Bukmacher:William Hill
Analiza:
Wyspy Zielonego Przylądka zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie podczas tegorocznego Pucharu Narodów Afryki. Skazani na pożarcie wyszli z grupy, remisując z drużyną RPA i Maroko oraz ogrywając Angolę. Teoretycznie, dla nich była to grupa śmierci, a Błękitne Rekiny awansowały do ćwierćfinału imprezy i tu także pechowo przegrali z Ghaną, tracąc gola po rzucie karnym i bramce w doliczonym czasie gry. Gra RZP zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, poukładany zespół, wie co robić z piłką, taktyka drużyny oparta na konkretnej koncepcji. Widać pracę trenera Lucio Antunesa, który zanim został selekcjonerem pracował z kadrą kilkanaście lat, przemawia za nim doświadczenie. W tych eliminacjach, dotychczas zespół z Zielonego Przylądka nie zdobył żadnego punktu, czas na przełamanie, jeżeli ekipa myśli o awansie do MŚ. Przegrana z zawsze silną Tunezją raczej była wkalkulowana w bilans punktowy, natomiast już mniej porażka z Sierra Leone. Najwyższy czas zacząć gromadzić punkty i tym samym wygrywać spotkania. W rankingu FIFA 50 miejsce zobowiązuje. Gwinea Równikowa jak najbardziej w ich zasięgu.
Gospodarze bez większych sukcesów, nigdy nie awansowali do PNA, w zeszłym roku byli współgospodarzami, po dość szczęśliwych bramkach w końcówkach meczów, wyszli z grupy, gdzie w fazie pucharowej na ziemię sprowadzili ich piłkarze WKS. Trener Gwinei, Brazylijczyk Paulo, jakby nie miał pomysłu na grę swojej ekipy. Aktualnie w drugiej setce rankingu.
Piłkarsko, moim zdaniem, lepiej prezentują się goście, oni powinni wyjść zwycięsko z dzisiejszego pojedynku. Nie miał bym nic przeciwko takiemu rezultatowi, jaki padł w piątek, w Warszawie, podczas meczu z Ukrainą;).
⛔100

wertico 141

wertico

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Miami
Spotkanie: David Ferrer vs Fabio Fognini
Typ: Suma gemów - poniżej 19.5
Kurs: 1.8
Bukmacher: Bet365
Analiza: Panowie ostatnio spotkali się 2 razy i Ferrer pokazał, że nie ma problemu z przełamaniem serwisu Włocha. 2 marca pokonał go na nawierzchni ziemnej w Acapulco 6:3 6:7 6:1 i 22 lutego w Buenos Aires 6:2 6:1. Jak widać poza tym setem Hiszpan nie oddaje za dużo gemów. Dodatkowo dobra dyspozycja Ferrera na hardzie w tym roku (chociażby półfinał AO) powinna sprawić że ten mecz szybciutko się zakończy.
Łapać szybko bo warto, a mecz za 15 min ????
✅80

roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna-TURCJA: PTT 1. Lig
Spotkanie:Adanaspor -Boluspor(+0.50)
Typ:2
Kurs:2.00
Godz:17:00
Buk:Bet365
Adanaspor w pierwszej części sezonu osiągał bardzo dobre wyniki,ostatnio jednak bardzo rozczarowywuja fanów w 5 ostatnich meczach zanotowali tylko 1 zwycięstwo.Dzisiaj wystąpią bez swojego najlepszego napastnika Serge Mbilla Etame (23 mecze 12 goli),któery w ostatnim spotkaniu z Samsunspor otrzymał czerwoną kartke.Kontuzjowani są również pomocnicy:Cem Özdemir (8 meczy 1 gol) i Talha Mayhos (12 meczach 4 gole).drużyna Bolusporu pod wodzą trenera Oguza Cetina też rozczarowują szczególnie u siebie.Na wyjazdach jednak graja bardzo dobrze wygrali 7 z 13 meczów ,zgromadzili w nich 23 punkty i jest to 2 najlepszy bilans w całej lidze.Dzisiaj nie zagrają u nich:Jimmy Dixon Defenders (9 meczów) jest kontuzjowany i Engin Akturk (21 meczy 2 gole) jest zawieszony za kartki.Boluspoor jest bardzo niewygodnym rywalem na wyjeżdzie i warto zarykować dzisiaj na nich.Stawiaj na Boluspor AH +0,50.
✅100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom